benımde cok sıstı sert sıkınca gelıo cnm benımde ole normalde gelmıokızlar ya benımde iki gündür gögüslerımcok şişti dun çok yanıyodum bugun bıraz daha hafıfledı ama hiç sıvı falan gelmedı
Ilk basta zor oluyor canim zaten .. Birde bebek dogumdan sonra yoruldugu icin emerken uyuya kaliyor ... Bende emzirememde mamaya gececek diye hastanede o psikolojiyle agliyordum ... Ilk basta gercekten cok sabir gerektiren bir is ... Hemen umudunu yitirip doymuyor diye dusunmemen gerek .. Burdaki ebeler bana cok yardimci olmuslardi hastanede .. Gogus uclarinda yara catlak olusuyor ... 13 ay emdi ama benim buzagi :)))
benımde cok sıstı sert sıkınca gelıo cnm benımde ole normalde gelmıo
neguzel benım meme ucum pek yok o yuzden korkum aslında yoksa sutum zaten sımdıden gelıo baksana prolaktınım yuksektı oncedende
Rahatsizlik vermiyorsa uyu canim. Sonra zaten uyuyamiyorsun :)).
Bende gece tuvalete kalkmaktan uykularim bolunuyor ... Rahat uyuyamiyorum .. Hep uykusuzum .. Firsatim olursa gunduz 1-2 saat bende uyuyorum...
sıkmak iyi degıl diye sıkmadım hiç canım ama sankı emzırcekmış gibi oldu allahtan önceden küçüktü şimdi dikkat cekmıyo
benımde kucuktu canımmm kucuk olmasıda ıyı deıl ya baksana benım hıc ucu yok bebek nasıl emcek dıye dusunuyorum
kızlar emzirmenin memenin küçük ya da büyük olmasıyla alakası yok,sizin süt rezervinizle alakalı.
2 arkadaşım aynı ay hamile kaldı,birinin göğüsleri resmen 3.ayında hayvan gibiydi 100 beden belki de fazlaydı ama inanın o kadar az geldiki sütü.Küçük olanında resmen süt akıyodu göğüs pedi yetiştiremiyodu,sağıp dolaba atıyodu artık.
Sadece meme ucunuzun olmaması sıokıntı yaratabilir, onun için de meme ucu çıkartıcı pompalar var 10-15 tl gibi bişey
evet meme ucu yok bende valla napcam bılmıyorum pompa sagmak ıcın cnm ablamda kullanmıstı
benım bıraz var canım ucu bebek emdıkcede uclanıyo zaten gögusler bırde sılıkon uclar var onlarında faydası oluyo canım inş. sütlerimiz olurda bebişlerımızı kendı sütlerimizle doyurabılırız bende sütüm olmamasından korkuyorum gercekten ilk zamnlar cok zor oluyo eltım 7 ay önce dogum yaptı onda cok zorluk cektık ordan gayet ıyı bılıyorum zorlugunu canım
canım zaten pompa bı kac defa cekınce gögüs ucun cıkıyo ozamn hemen emzırebılırsın bebegını o da güzel bi yontem işe yarıyo
ay ınsallah canımmm yaaa uclansın yoksa emeemıcek bu gıdısle sılıkon ucları bılıyorum ama ona alısıncada onla emer hep
evet meme ucu yok bende valla napcam bılmıyorum pompa sagmak ıcın cnm ablamda kullanmıstı
off sorma bi de o sıkıntı var, gece 1 defa kalkarken şimdi 2-3e çıktı ve dediğin gibi resmen gözüm kapalı tuvalete giderim ama döndüğümde fal taşı gibi açılır gözlerim 1-2 saat kıvranırım.hele 5te vc ye kalktığım zamanlarda hiç uyuyamıyorum zaten bi daha. böyle çok uyuduğum da rahatsız olmuyorum ama günüm ölüyor,bişey yapamıyorum, kalkınca daha çok bulantım oluyor sanki
aaaaaa hıc duymadım bennnn ne guzel ins cıkarda gerek kalmazcanım bı ebe göstermıstı tanıdıgımz enjektörle gögus ucunu cıkartıyo yenı dogum yapmış olanlara önceden uyguluyolarmış o da işe yarıyo
hayır canım hem sağmak için pompalar var hem de göğüs ucunu çıkarmak için nette araştır bulursun.. Zaten onu da geçtim göğüs kalkanları var aynı meme gibi oval bişey takıyosun memeye, bebek ordan emiyo seni,hem bu kalkan meme ucu yarayken bile kullanılyo.çözüm çok canım eskisi gibi değil,,şimdiden stres yapma , gelcek dersek ve mutlu olursak gelir.. bi de ucu bebek emdikçe de çıkar çoğu zaman.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum. Mide bulantısı ve kusması olan var mı? Yarın tam 12. hafta olacak ama ben hala bulanıyorum ve kusuyorum. Geçecek mi acaba((
merhabalar anneler:))))))) birkaç gündür yogundum giremedim herkes iyi mi:?? :)))))))
kızlar bısey sorucam aksama kaynanam cagırdı lekelenmede bugun pek gelmedı azıcık geldi napsAM gtsemmikii çokta sıkıldım eşimin kuzenlerıde gelıcekmıs ay degısıklık olur dedım ama korkuyorumdaaaa gercı kalkmam ordada hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?