merhaba cnm yatmaya devam cok sıkıldım
uykucu sırınemmaayyy 1saat uyudun kendime geldimCanım git tabi,dediğin gibi orda da kalkma
kıyamam yaaa:)) bende bugun fazlaca gezdim belim agrıoo yattım dinlenıorum:))))
uykucu sırınemmkız ben senden cok alıyorum hap sabah 6 da uyandım ruya gordum cok kotu sonrada uyuyamadım 10 da yattm 12 de uyandım aksam bıde erkenden ıcıyorum hapı .
ay gıdıyım yaa leke cok az gelıyor napım zaten evıme 7 dk falan yol [/B]
Sukur hersey iyi gidiyor .. Sen nasilsin?merhabalar anneler:))))))) birkaç gündür yogundum giremedim herkes iyi mi:?? :)))))))
kızlar bısey sorucam aksama kaynanam cagırdı lekelenmede bugun pek gelmedı azıcık geldi napsAM gtsemmikii çokta sıkıldım eşimin kuzenlerıde gelıcekmıs ay degısıklık olur dedım ama korkuyorumdaaaa gercı kalkmam ordada hıc
kızlar bısey sorucam aksama kaynanam cagırdı lekelenmede bugun pek gelmedı azıcık geldi napsAM gtsemmikii çokta sıkıldım eşimin kuzenlerıde gelıcekmıs ay degısıklık olur dedım ama korkuyorumdaaaa gercı kalkmam ordada hıc
yok canim iki ayri cin takviminden baktim her ikisib´de degisik cikmisti. ama ben heppp kiz diye hissediyordum. daha ultrason la bakti kadin görüverdim ehmen bagirdim aaa erkek diye:))) biraz buruk gibi oldum ama sonra hemen kendime geldim--- evladin erkegi kizi mi olur.. cok sükür sagligi yerinde olsun....
eger tr deysen doktorlar söylüyor ama burada 25 inci haftada bile söylemiyorlar erken diyorlar:))
cümleten selamlar canlarımmmm
nerdeyse 1 haftadır giremedim kk ya hepinizi çok özledim.herkes iyidir inşallah.geçmişi okuyamıyoru kusuruma bakmayın.artık çok fazla gelemeyebilrim.
Çok yorucu geçiyor günlerim işten eve zor atıyorum kendimi bulantı yorgunluk halsizlik malum.pc ye bakacak halim olmuyor.şimdilik iyiyiz çok şükür. Hiç kusma olmadı inşallah ta olmaz diyorum artık.sadece mide bulantım olunca bişeyler yiyorum bastırıyo.genelde peynir ekmek yada simit.
zaten simit ve patates vazgeçilmezim oldu.bu gidişler çok kilo alıcam ama napım bulantılar geçene kadar razıyım yani.
30 nisanda randevumuz var bi kontrolden geçicez 2li test için zaman belirliycez.
Hepinizi çok öpüyorummm
vallaaa sen baya bıraksalar 7 /24 uyuycancanım ciddi misin ben neden bu kadar aşırı derecede uyuyorum o zaman ben senin kadar içsem heralde hiç uyanmam evet tatlım git,keşke ben de gidebilsem burda hiç arkadaşım yok,ailem yok bari ben de karakola eşimin yanına gideyim Allahtan eve yakın, yolun karşısında, 100 metre var ya da yok
canımmm araba yok bızdeSukur hersey iyi gidiyor .. Sen nasilsin?
Birisi gelip alsa arabayla ?? Yurumesen ??
cok sıkıldım cunku yata yata 1 aydırCanimm bence git. Cokk dikkat et, arabada da cok dikkat. Biraz moral olurr
Ben de hep hamurisi yiyorum midemi bastiriyor diye canim
kızlar bişey sorucam benım onceden prolaktın hormonum yuksek idi.yanı sut hormonu.bebegı cok ıstedıgım ıcın ole olurmus dr demıstı. neyse sımdıde baktım gogusumden sut geldı bide soyulmaya başlamıs sızde varmı bole bır durum
Bende gebe kalmaya çalışırken prolaktin hormonum hep yüksek çıkıyordu bununda gebe kalmama engel olduğunu söylüyordu doktorum ikaç kullanıyordum 3 ayda bir birde şöyle bir durum olmuştu ergenliğimde adet olmadan önce süt gibi sıvı gelmişti atletlerim ıslanırdı doktora gittik gabi bunun olabileceği söylenmişti şimdide banyoda göğüsümün ucundaki soyuulmaları alırken sıvı geliyor inşallah sütümüz bol olur bebeklerimiz doğunca
yaa ben çok kötüyüm..sırtım kollarım tüm kemiklerim ağrıyor..
sanki tarlada çalışmışımda hamlamışım gibi:)
niye böyle oldum ben...
Bnede sana yazınca gördüm yazıyı eşime okudum oda baktı gözlerime sol gözün daha parlak diyor gögüslerimi elliyemiyorum çok acıyor :)) bakalım hipokrata göre kız geliyor :))BURCUCUMM takvımını okudummm
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
ayy benım sol gogsum daha sert oburu yumsacık hatta bugun sorucaktımbakalım uyucakmı
Geçen seneydi sanırım prolaktin hormonum yükselmiş farkında değilim adetim gecikti gögüslerim ağzıma girecek gibi şişti sevinmiştim gebeyim diye doktora gittim hemen meğerse yine prolaktin yükselmiş bende neden dedim beyinde hipofiz bezinin yakınında tümör olursa yapabilir dedi yada çocuk istediğin için vucudun kendini hazırlamış dedi ilaçla düşünce beyin filmi istemedi doktorum benimde 35 çıkmıştıhADİ YAA BENDE ILAC KULLANDIM DOSTINEX BEYIN FILMI DAHI CEKILDIM GOGSUMDEKI SUT ALINIP PATOLOJIYE BILE GITTI
DIYORUM YA COCUK ISTEDIGIMDEN BU YANA PSKOLOJIM COK BOZULMUSTU 57 IDI BENIM PROLAKTIN SONRA COK DUSMUSTU 0.2LERE O PROLAKTIN NEDEN YUKSELIRMIS BILIYORMUSUN VUCUD KENDINI GEBE SANARMIS COK ISTEDIGIMIZ ICINDE PROLAKTIN SUT HORMONU SALGILANIRMIS BEYINE SUT HORMONUDA BIZI KORUR HAMILE KALAMAZMISIS KIZ BIARA BAYA TAKMISTIM KAC DR GITTIM
BURCUCUMM takvımını okudummm
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
ayy benım sol gogsum daha sert oburu yumsacık hatta bugun sorucaktımbakalım uyucakmı
hormonlar senı bu hale getırmıs olabılırmıbende cok halsızım ama haplardan dıye dusunuom ah o progestan
Bnede sana yazınca gördüm yazıyı eşime okudum oda baktı gözlerime sol gözün daha parlak diyor gögüslerimi elliyemiyorum çok acıyor :)) bakalım hipokrata göre kız geliyor :))
Geçen seneydi sanırım prolaktin hormonum yükselmiş farkında değilim adetim gecikti gögüslerim ağzıma girecek gibi şişti sevinmiştim gebeyim diye doktora gittim hemen meğerse yine prolaktin yükselmiş bende neden dedim beyinde hipofiz bezinin yakınında tümör olursa yapabilir dedi yada çocuk istediğin için vucudun kendini hazırlamış dedi ilaçla düşünce beyin filmi istemedi doktorum benimde 35 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?