Benimde sol daha sert dolgun duruyor :)))
Badezuzum gecmis olsun , birseyler yapip yoruldunmu ondanmi olduki boyle ??
valla bence çok halsiz düştü vücudum..
çok zayıfladım..ve 3 ay olacak yatıyorum evde sürekli..
vücudum iflas bayrağını çekiyo..hareket et diyo da..bu gün mutfakta oturarak bişeyler hazırladım..
nasıl tık nefes kaldım..nasıl yoruldum..eski halime dönemiyorum..tansiyon yerlerde..
ay ne tırtmışım meğer ben...
bendende ıstemedı fılm ama ben kurtlu duramadım ki 100 lerde olunca ıstıyormus fılm dıye duydum .
canım prolaktın ole bır ıllet kı ılacı bıraktıgın an hemen hızla yukselıyor o yuzden ben hıc brıakmadım ılacı hep ıctım salı cuma 1 tane yarım yarım alıyordum dustugu andada asılama ıle hamıle kaldım hıpofız bezının yakınında deıl hıpofızde olunca oluyormus
ayy cıddenn yaa okudum şok oldum bırı yumsak bırı sert acaba nıe dıyordumhıpokrata gore banada kız ozaman
aman saglıklı olsun hıc ayırt etmıyorum ama kendımı erkege cok alıstırdım nıeyse
ahh kıyamam bende yatıyorum okadar sıkıldım kıbı 2 ınsan yuzu goruyum ıstıyorum hava almak ıstıyorum
cocuk dogunca napcaz yata yata tembellesstık
benım leke gelmedı bugun cok az geldı sabah sımdı yok kaynanama gıdıcem bugun 7 dk falan yol cok uzak deıl
cok sıkıldım cunku kuzenlerı gelcek eşiminkalkmamak ıcın yemege gıtmıyorum zaten
Bende ilacımın bittiği ay hamile kaldım :)) benim içinde cinsiyet önemli değil sağlıklı ve hayırlı evlat olsun ailesine vatanına milletine
aynen yaa..benim kimsede yok gidebileceğim..
alt katta da tadilat var ne gece diyolar ne gündüz..
sende git değişiklik olsun..ben sıkıntıdan eşime sarıyorum:))
sağol canım..yok yaptığım bişey yok
yatıp duruyorum..galiba fazla yattım..ama ayakta duramıyorum..çok halsizim
ahh kıyamam bende yatıyorum okadar sıkıldım kıbı 2 ınsan yuzu goruyum ıstıyorum hava almak ıstıyorum
cocuk dogunca napcaz yata yata tembellesstık
benım leke gelmedı bugun cok az geldı sabah sımdı yok kaynanama gıdıcem bugun 7 dk falan yol cok uzak deıl
cok sıkıldım cunku kuzenlerı gelcek eşiminkalkmamak ıcın yemege gıtmıyorum zaten
ne guzel aynen ole cnm yaa teyzemdede var troıd hatta nodulde var ama 2cı cocugunada hemen hamıle kaldı ıstedıgı vakıt.
hıc tedavı gormedı
Hamileligin ortalari en dinc olunan zamanlar .. SIk disini sIkalim yani az kaldi ..
.....
öle yapıcamm canımmm agır agır gıderımm artık . haftada 2 sefermı aa ne işi o ne guzelmıssYavas yavas git bari degisiklik olur .. Insan evde kala kala iyice bunaliyor .. Bende haftada iki kere ise gidiyorum biraz degisiklik oluyor banada .....
16 daireli bir apartmanda oturuyorum ve ben hariç iki kişi daha troid hastası birinin hiç çocuğu olmamış ve olmuyor da( diğeri de ilk çocuğundan sonra troid hastası olmuş ikinci çocuğuna 18 yıl sonra kavuşmuş onları görünce umudum bitmişti açıkcası ama şükürler olsun 3 yıl sonra mucizem geldi bu arada 3 yıl önce bugün hamile olduğumu öğrenmiştim 2 hafta sürdü mutluluğum (
aslında tüple olur bence onlarında denemıslermıkı
aynen benımde 3 sene olucak evlenelı sukur olsun ama ben cok erkenden basladım tedavıye 2 bucuk sene bekledım
4 kere klomen 1 sefer ıgne tedavısı son tüp denıcektım asılama olsun dedı eşim sankı hıssettii asılamayla oldu
ınsallah bırdaha rabbım yasatmaz kımseye cok zordur emınım rabbım onlarada nasıp etsın ıns sen bol bol dua et :)) hamılesın ya onlarında olsun ıns
Soramadım ki belki denediler olmadı belkide ilk taşındığımda öğrenmiştim samimide değildik çocuk konusunun insanın açılmasının insanın anını nasıl yaktığını çok iyi bilirim bir daha da soramadım... Bizde 2 yıl troidim kontrol altına alınsın diye bekledik klomen tedavisiyle hamile kalamayınca aşılama için görüşmeye gidecektik adet olmamı beklerken bebiş geldi :)))
Benim istahim cok acik canim , geceleri bile yemek yiyorum ama yinede yorgunuminş. iştahımız açılınca bi kuvvet gelir :)
öle yapıcamm canımmm agır agır gıderımm artık . haftada 2 sefermı aa ne işi o ne guzelmıss
ıns
Ben turizmciyim canim .. Ofiste tatil rezervasyonlari vs .. Ucak biletleri ..
Bizim burda dogum izni iki sene :)) ye kadar olabiliyor .. 2 seneden sonra oyle anlastim is yerime .. Cok memnunum o yonden
bende 12 haftanın içindeyim ama devlete gidiyorum söyliyceni sanmıyorum kızımda 11+5 öğrenmiştim. tr ne demek anlayamadım.
Kızlar birşey sorucam eşimin öğretmen arkadaşına hamile bizden 1 ay öndeler :) bir alet varmış evde bebeğin kalp atışlarını 12. Haftadan sonra duyabiliyormuşsun onlar almış eşim bizde alalım mı diyor bilgisi olan var mı bu konuda
hic duymadim böyle bisi. ama ben almazdim manyak olurdum her dakka dinlerdim bisey oldu mu diye... yokkk istemezdimmm
benim de sol daha sertBURCUCUMM takvımını okudummm
Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
ayy benım sol gogsum daha sert oburu yumsacık hatta bugun sorucaktımbakalım uyucakmı
Kızlar birşey sorucam eşimin öğretmen arkadaşına hamile bizden 1 ay öndeler :) bir alet varmış evde bebeğin kalp atışlarını 12. Haftadan sonra duyabiliyormuşsun onlar almış eşim bizde alalım mı diyor bilgisi olan var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?