2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ahh kıyamam bende yatıyorum okadar sıkıldım kı bı 2 ınsan yuzu goruyum ıstıyorum hava almak ıstıyorum
cocuk dogunca napcaz yata yata tembellesstık
benım leke gelmedı bugun cok az geldı sabah sımdı yok kaynanama gıdıcem bugun 7 dk falan yol cok uzak deıl
cok sıkıldım cunku kuzenlerı gelcek eşimin kalkmamak ıcın yemege gıtmıyorum zaten

Bende ilacımın bittiği ay hamile kaldım :)) benim içinde cinsiyet önemli değil sağlıklı ve hayırlı evlat olsun ailesine vatanına milletine

aynen yaa..benim kimsede yok gidebileceğim..
alt katta da tadilat var ne gece diyolar ne gündüz..
sende git değişiklik olsun..ben sıkıntıdan eşime sarıyorum:))

Bende ilacımın bittiği ay hamile kaldım :)) benim içinde cinsiyet önemli değil sağlıklı ve hayırlı evlat olsun ailesine vatanına milletine

ne guzel aynen ole cnm yaa teyzemdede var troıd hatta nodulde var ama 2cı cocugunada hemen hamıle kaldı ıstedıgı vakıt.
hıc tedavı gormedı

aynen yaa..benim kimsede yok gidebileceğim..
alt katta da tadilat var ne gece diyolar ne gündüz..
sende git değişiklik olsun..ben sıkıntıdan eşime sarıyorum:))

ay canımmm benım gene annem geldı sukur yemeklerımı yaptı saolsun cok uzuluyorum ama napım bende ıstemezdım bole olmayı anam gecedemı calısıyorlar yasak deılmı bınadaaaa valla gıdıyım az ınsan yuzu goruyum evde tek basıma duvarlara bakmaktan sıkıldım ben eşime yanasmıyorum bıle

sağol canım..yok yaptığım bişey yok
yatıp duruyorum..galiba fazla yattım..ama ayakta duramıyorum..çok halsizim

Hamileligin ortalari en dinc olunan zamanlar .. SIk disini sIkalim yani az kaldi ..

Yavas yavas git bari degisiklik olur .. Insan evde kala kala iyice bunaliyor .. Bende haftada iki kere ise gidiyorum biraz degisiklik oluyor banada .....

ne guzel aynen ole cnm yaa teyzemdede var troıd hatta nodulde var ama 2cı cocugunada hemen hamıle kaldı ıstedıgı vakıt.
hıc tedavı gormedı

16 daireli bir apartmanda oturuyorum ve ben hariç iki kişi daha troid hastası birinin hiç çocuğu olmamış ve olmuyor da ( diğeri de ilk çocuğundan sonra troid hastası olmuş ikinci çocuğuna 18 yıl sonra kavuşmuş onları görünce umudum bitmişti açıkcası ama şükürler olsun 3 yıl sonra mucizem geldi bu arada 3 yıl önce bugün hamile olduğumu öğrenmiştim 2 hafta sürdü mutluluğum (

Yavas yavas git bari degisiklik olur .. Insan evde kala kala iyice bunaliyor .. Bende haftada iki kere ise gidiyorum biraz degisiklik oluyor banada .....
öle yapıcamm canımmm agır agır gıderımm artık . haftada 2 sefermı aa ne işi o ne guzelmıss

aslında tüple olur bence onlarında denemıslermıkı
aynen benımde 3 sene olucak evlenelı sukur olsun ama ben cok erkenden basladım tedavıye 2 bucuk sene bekledım
4 kere klomen 1 sefer ıgne tedavısı son tüp denıcektım asılama olsun dedı eşim sankı hıssettii asılamayla oldu
ınsallah bırdaha rabbım yasatmaz kımseye cok zordur emınım rabbım onlarada nasıp etsın ıns sen bol bol dua et :)) hamılesın ya onlarında olsun ıns

Soramadım ki belki denediler olmadı belkide ilk taşındığımda öğrenmiştim samimide değildik çocuk konusunun insanın açılmasının insanın anını nasıl yaktığını çok iyi bilirim bir daha da soramadım... Bizde 2 yıl troidim kontrol altına alınsın diye bekledik klomen tedavisiyle hamile kalamayınca aşılama için görüşmeye gidecektik adet olmamı beklerken bebiş geldi :)))

ne guzel valla sanslısın cnm bır bakıma normal oldugu ıcın
aynen benımde canım cok yanmıstı cocuk muhabbetlerınden nasıp sırası gelen hamıle kalıyor

inş. iştahımız açılınca bi kuvvet gelir :)
Benim istahim cok acik canim , geceleri bile yemek yiyorum ama yinede yorgunum
öle yapıcamm canımmm agır agır gıderımm artık . haftada 2 sefermı aa ne işi o ne guzelmıss

ıns

Ben turizmciyim canim .. Ofiste tatil rezervasyonlari vs .. Ucak biletleri ..
Bizim burda dogum izni iki sene :)) ye kadar olabiliyor .. 2 seneden sonra oyle anlastim is yerime .. Cok memnunum o yonden

Ben turizmciyim canim .. Ofiste tatil rezervasyonlari vs .. Ucak biletleri ..
Bizim burda dogum izni iki sene :)) ye kadar olabiliyor .. 2 seneden sonra oyle anlastim is yerime .. Cok memnunum o yonden

hımmmm anladım canımmm ne guzel ohh vallaa 2 senemii sanslısın ohh

Kızlar birşey sorucam eşimin öğretmen arkadaşına hamile bizden 1 ay öndeler :) bir alet varmış evde bebeğin kalp atışlarını 12. Haftadan sonra duyabiliyormuşsun onlar almış eşim bizde alalım mı diyor bilgisi olan var mı bu konuda

hic duymadim böyle bisi. ama ben almazdim manyak olurdum her dakka dinlerdim bisey oldu mu diye... yokkk istemezdimmm

hic duymadim böyle bisi. ama ben almazdim manyak olurdum her dakka dinlerdim bisey oldu mu diye... yokkk istemezdimmm

İlerleyen aylarda çocuk işe yarıyormuş kalbi atıyor mu yaşıyor mu diye endişelerden dolayı kullananlar vamış bende araştırayım dedim bende ilk defa duydum ne dir ne değildir merak ettim

benim de sol daha sert ama kasım anneleri olarak topikçe oğlumuz olacak hazırlayın kendinizi

canım evet ben de duydum o aleti, ama ben de asla almazdım. Çok da rahatsız etmemek gerekir minnağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…