canım evet ben de duydum o aleti, ama ben de asla almazdım. Çok da rahatsız etmemek gerekir minnağı
Ben duymamıştım eşim söyleyince merak ettim nasıl birşey diye
sabah kalktım enteresan bı sekilde hiç bulantım yoktu.başimda ağirmadi,halsizde degildim.hatta yemek yaptım yedik.yedik ama ben kafayı yiyecektim neden midem bulanmıyor diye,az önce 2 kere oğürdüm ve buna cok sevindim.ama bariz bı azalma var sebebini bilen yada boyle olan varmi aranızda?????
canım çok çooookkk normal. bazen kendimizi süper hissederken bazen de berbat olabiliyoruz.nette araştırırsan da görürsün.ben ve çoğu arkadaş da böyleyiz korma yani
Kızlar birşey sorucam eşimin öğretmen arkadaşına hamile bizden 1 ay öndeler :) bir alet varmış evde bebeğin kalp atışlarını 12. Haftadan sonra duyabiliyormuşsun onlar almış eşim bizde alalım mı diyor bilgisi olan var mı bu konuda
aferın sana kuzum hamurısı cok yeme sakıncalısaglıklı beslenmen lasım
sabah kalktım enteresan bı sekilde hiç bulantım yoktu.başimda ağirmadi,halsizde degildim.hatta yemek yaptım yedik.yedik ama ben kafayı yiyecektim neden midem bulanmıyor diye,az önce 2 kere oğürdüm ve buna cok sevindim.ama bariz bı azalma var sebebini bilen yada boyle olan varmi aranızda?????
Cok saol canim insanin nede olsa kendi evi baska oluyor..Seninle aramizda 4 gun var canim bana 13 mayisa verdiler 12+6 olmus oluyorum 14 haftaya kadar yapiliyormus ...
Gözun aydin .. Bebisin iyiymis .. Artik evde rahat rahat dinlenirsin ..
Hepinize iyi haftasonlari arkadaslar .. Bugun yarim saat yuruyuse cikacagim .. Artik miskinlikten daral geldi ..
Bebisleride kucakliyorum :))
Bencede hic gerekli birsey degil cnm , zaten ilerleyen zamanlarda gün icinde bebegin sana kendini hissettirecek , gereksiz bence..İlerleyen aylarda çocuk işe yarıyormuş kalbi atıyor mu yaşıyor mu diye endişelerden dolayı kullananlar vamış bende araştırayım dedim bende ilk defa duydum ne dir ne değildir merak ettim
çok normal artık bulantılar azalıyo..zamanla 3 4 gün bulantın olmayacak..
ben 2 gün önce kusmaktan öldüm..
dün gayet hoş yedim içtim..
bu günde hafif bulantım var ama çıkarmadım..
zamanla böyle böyle bitecek inş.
Cok saol canim insanin nede olsa kendi evi baska oluyor..
Bencede hic gerekli birsey degil cnm , zaten ilerleyen zamanlarda gün icinde bebegin sana kendini hissettirecek , gereksiz bence..
Ne güzel iste , bol bol tadini cikart , benim hala bulantilar devam ediyor hastaneden ilac verdiler ama kullanmiyorum .. Dayanabildigin yere kadar devam ..
Kızlar 4 tane koca koca salatalık yedim karnım çok ağrıyo şuan
herkese mutlu pazarlar..
kızlar ya bişey sorucam benim ilk haftalarda gögüslerim acayip hassastı şişmişti ama bugün farkettim ki hassaslıktan acıdan eser kalmamış..öyleçok ta şiş değil..şimdi içim içimi yiyor ters giden bişey mi var acaba diye..netten de araştırdım ama bi sonuç bulamadım..benim gibi olan var mıııı:26::26::26:
zamnla geçiyor hassasiyeti vücut kendini gebeliğe hazırladı artık ağrı sızı olmaz canım meraklanma benimde çok kötüydü geçti
Kızlar 4 tane koca koca salatalık yedim karnım çok ağrıyo şuan
herkese mutlu pazarlar..
kızlar ya bişey sorucam benim ilk haftalarda gögüslerim acayip hassastı şişmişti ama bugün farkettim ki hassaslıktan acıdan eser kalmamış..öyleçok ta şiş değil..şimdi içim içimi yiyor ters giden bişey mi var acaba diye..netten de araştırdım ama bi sonuç bulamadım..benim gibi olan var mıııı:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?