2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
sabah kalktım enteresan bı sekilde hiç bulantım yoktu.başimda ağirmadi,halsizde degildim.hatta yemek yaptım yedik.yedik ama ben kafayı yiyecektim neden midem bulanmıyor diye,az önce 2 kere oğürdüm ve buna cok sevindim.ama bariz bı azalma var sebebini bilen yada boyle olan varmi aranızda?????

canım çok çooookkk normal. bazen kendimizi süper hissederken bazen de berbat olabiliyoruz.nette araştırırsan da görürsün.ben ve çoğu arkadaş da böyleyiz korma yani

canım çok çooookkk normal. bazen kendimizi süper hissederken bazen de berbat olabiliyoruz.nette araştırırsan da görürsün.ben ve çoğu arkadaş da böyleyiz korma yani

Ya psikopata bağladım iyice bulaniyo niye bulaniyo bulanmıyor bisey mı oldu,gitti mı?kafayı yiyecem sanirim

Evet cnm var oyle bi alet ve burda yani ABD de cok moda. Amazon. com da fln var ve 30 dolarliklari bile var. ama ben almayacagim yoksa kafayi yerim ztn kocam da istemio

çok normal artık bulantılar azalıyo..zamanla 3 4 gün bulantın olmayacak..
ben 2 gün önce kusmaktan öldüm..
dün gayet hoş yedim içtim..
bu günde hafif bulantım var ama çıkarmadım..
zamanla böyle böyle bitecek inş.

Cok saol canim insanin nede olsa kendi evi baska oluyor..

İlerleyen aylarda çocuk işe yarıyormuş kalbi atıyor mu yaşıyor mu diye endişelerden dolayı kullananlar vamış bende araştırayım dedim bende ilk defa duydum ne dir ne değildir merak ettim
Bencede hic gerekli birsey degil cnm , zaten ilerleyen zamanlarda gün icinde bebegin sana kendini hissettirecek , gereksiz bence..

Ne güzel iste , bol bol tadini cikart , benim hala bulantilar devam ediyor hastaneden ilac verdiler ama kullanmiyorum .. Dayanabildigin yere kadar devam ..

sağolun kızlar..ama birden bire kesilince insan ne düşüneceğini şaşırıyo...geçen hafta cumartesi başladı bulantılar.bu hafta cumartes, bitti..çok tuhafıma gitti...bilemedimm..öyle azalarak bitmedi..yine var ama çok az..ne biley,m yaaa..çok değişik bi duygu..

herkese mutlu pazarlar..
kızlar ya bişey sorucam benim ilk haftalarda gögüslerim acayip hassastı şişmişti ama bugün farkettim ki hassaslıktan acıdan eser kalmamış..öyleçok ta şiş değil..şimdi içim içimi yiyor ters giden bişey mi var acaba diye..netten de araştırdım ama bi sonuç bulamadım..benim gibi olan var mıııı
:26::26::26:

zamnla geçiyor hassasiyeti vücut kendini gebeliğe hazırladı artık ağrı sızı olmaz canım meraklanma benimde çok kötüydü geçti

zamnla geçiyor hassasiyeti vücut kendini gebeliğe hazırladı artık ağrı sızı olmaz canım meraklanma benimde çok kötüydü geçti

ya tatlım bi stres yaptım ki sorma..sabah beri netten araştırıyorum bende.neyse demekki bu hep böyle sürmüyormuş demekki..ah anacım işte tecrübesizlikk

ben sütyen takamıyodum acıdan şimdi biraz şiginlik var başka bişey yk ilk gebeliğimde doğru düzgün hiç değişiklik yoktu zaten sütüm de çok geç geldi bu ikinci olduğu için şişlik olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…