ben sütyen takamıyodum acıdan şimdi biraz şiginlik var başka bişey yk ilk gebeliğimde doğru düzgün hiç değişiklik yoktu zaten sütüm de çok geç geldi bu ikinci olduğu için şişlik olduğunu düşünüyorum.
ilk le ikinci arasında değişiklik oluyomuş tatlım..ben de bilemedim i,lk zaman sporcu atleti takıyordum bendenette n okudum ki sarkmaması için sütyen şartmış..ben de evde çıkarırdım hemen..artık çıkarmıycam..hatta hamilelik iç,n destekli süyenler varmı..artık bi kaç aya onlardan alırım
Kızlar 4 tane koca koca salatalık yedim karnım çok ağrıyo şuan
benim için biraz geç odu canım ik doğumum ağustos ayındaydı ve biz mardindeyiz. buranın sıcağında takmak mümkün değil isilik bile döktüm.
kızar göbüşü çıkan varmı?benim ikici olmasınarağmen h.iç bişey yok kızımda 6 ayda çıkmaya başlamıştı.
ayy Kizlar Gunaydin Ben Cok Kotuyum 2 Gundur. Hamile Kaldigimda 20lik Disim Cikmaya Basladi Kalsiyum kullaniyorum Bunun Icin Ama 2 Gundur Yok Boyle Bir Agri Dis Gozume Basima Vuruyo Dun Iki Defa Agri Kesici Attim Ama Hala Fenayim Napicam Ben Offf
Benim Cikti Biraz Ama Benim Hic midem bulanmadi Hep Yedim Ondanda Olabilirkızar göbüşü çıkan varmı?benim ikici olmasınarağmen h.iç bişey yok kızımda 6 ayda çıkmaya başlamıştı.
benim ikinci kızımda 3 aylıkken dışardan belli oluyordu karnım bol şeylerle saklardımzayıfların daha çabuk belli oluyor ama bu hamileliğimde çıkmadı daha hatta kilo bile alamadımki aksine zayıfladım
Yarik Acildi Disin Tepesinide Goruyom2 diş çıkmıyor canım çıkıyomuş gibi yapıyor. benim ilk gebeliğimdede olmuştu ilaç kullanamadığım için kayınvalidem dua yazdırmıştı. hemen geçmişti.
Yarik Acildi Disin Tepesinide GoruyomPoff Ayy Ne Duasi bende Anneme Okutayim
Insallah Olmaz Canim Cok Kotu Bir Aci Rabbim Kimseye Vermesin Iki Gundur Canim Oradabilmiyrumki cami hocasına yazdırmıştı çok kötü omuştum bende işallah bunda omaz.
Günaydın canlarım
scorpim sen söyleyince farkettim memişlerimdeki ağrı geçmiiiiişşşşsadece şişlik var biraz,önceden dokunamıyodum
denizkizi ben de hamile kaldığımı öğrendiğim ay yani geçen ay 20lik çıkmaya başladı.Ama kulak ağrısı dışında bi ağrım olmuyo. Sadece dolgu yapılacak bi dişim var, çürümüş anırım gideyim gideyim diyodum salak gibi gitmedim. dün nette araştırdım 2. üç aylık dönemde dişçiye gidiliyomuş yani ilk 3 ay ve son 3 ay sakıncalıymış sadece
kızlar geçen hafta çarşamba doktora gittim karın ağrılarımda vardı şikayetimi söyledim bana bi iğne verdi ve vajinadan enjektörle sıkılan bi krem verdi 4 gün kullandım karın ağrılarım geçti ama şimdide korku içindeyim bebeğime bişey olmuştur diye kontrolümde cumartesi günü nasıl beklicem bilmiyorum hiç aranızda bu tür krem kullanan varmı içim hiç rahat değil devam edip etmemekte kararsızım
Ben 62 kg hamile kaldım şimdi 63.7 yim göbeğim çıktı. 9 hafta artı 2 yim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?