2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ilk le ikinci arasında değişiklik oluyomuş tatlım..ben de bilemedim i,lk zaman sporcu atleti takıyordum bendenette n okudum ki sarkmaması için sütyen şartmış..ben de evde çıkarırdım hemen..artık çıkarmıycam..hatta hamilelik iç,n destekli süyenler varmı..artık bi kaç aya onlardan alırım

benim için biraz geç odu canım ik doğumum ağustos ayındaydı ve biz mardindeyiz. buranın sıcağında takmak mümkün değil isilik bile döktüm.

ayy Kizlar Gunaydin Ben Cok Kotuyum 2 Gundur. Hamile Kaldigimda 20lik Disim Cikmaya Basladi Kalsiyum kullaniyorum Bunun Icin Ama 2 Gundur Yok Boyle Bir Agri Dis Gozume Basima Vuruyo Dun Iki Defa Agri Kesici Attim Ama Hala Fenayim Napicam Ben Offf

benim için biraz geç odu canım ik doğumum ağustos ayındaydı ve biz mardindeyiz. buranın sıcağında takmak mümkün değil isilik bile döktüm.

oyyy ahklısın cnm ya ben istanbuldayım sizin oralar kadar kavrulmuyor buralar..ama yine de bu temmuz ağıstos ta hepimiz için zor geçicek sanırım:26:

kızar göbüşü çıkan varmı?benim ikici olmasınarağmen h.iç bişey yok kızımda 6 ayda çıkmaya başlamıştı.

kızar göbüşü çıkan varmı?benim ikici olmasınarağmen h.iç bişey yok kızımda 6 ayda çıkmaya başlamıştı.

benim ikinci kızımda 3 aylıkken dışardan belli oluyordu karnım bol şeylerle saklardım zayıfların daha çabuk belli oluyor ama bu hamileliğimde çıkmadı daha hatta kilo bile alamadımki aksine zayıfladım

ayy Kizlar Gunaydin Ben Cok Kotuyum 2 Gundur. Hamile Kaldigimda 20lik Disim Cikmaya Basladi Kalsiyum kullaniyorum Bunun Icin Ama 2 Gundur Yok Boyle Bir Agri Dis Gozume Basima Vuruyo Dun Iki Defa Agri Kesici Attim Ama Hala Fenayim Napicam Ben Offf

2 diş çıkmıyor canım çıkıyomuş gibi yapıyor. benim ilk gebeliğimdede olmuştu ilaç kullanamadığım için kayınvalidem dua yazdırmıştı. hemen geçmişti.

bende zaykıfım 55 hamile kaldım şuan 52 yim giderek kilo veriyorum ama hiç karnım yok aksine içine çökmüş:)

Günaydın canlarım
scorpim sen söyleyince farkettim memişlerimdeki ağrı geçmiiiiişşşş sadece şişlik var biraz,önceden dokunamıyodum
denizkizi ben de hamile kaldığımı öğrendiğim ay yani geçen ay 20lik çıkmaya başladı.Ama kulak ağrısı dışında bi ağrım olmuyo. Sadece dolgu yapılacak bi dişim var, çürümüş anırım gideyim gideyim diyodum salak gibi gitmedim. dün nette araştırdım 2. üç aylık dönemde dişçiye gidiliyomuş yani ilk 3 ay ve son 3 ay sakıncalıymış sadece

Benim en korktuğum şey başıma geldi hamileyken diş problemi yaşadım dediğin gibi ilk 3 ve son 3 ay bakmıyorlarmış. Aslında bir nedeni yokmuş, ilk 3 ve son 3 ay hamileliğin sıkıntılı süreçleri olduğu için karışmıyorlarmış. Ben doktora' yani ihale sizde kalmasın diye mi bakmıyorsunuz?' dedim güldü yorum yapmadı. :)

Benim dolgum düştü. Kadın doğum doktoruma danıştım, lokal anestezide bir problem yokmuş kullanılabilir ama mutlaka geçici dolgu yaptır, hamilelik bitince normal dolgun olsun dedi.
Sanırım diş eti müdahalesi ile mikrop kapmayalım diye böyle yapıyorlar.

kızlar geçen hafta çarşamba doktora gittim karın ağrılarımda vardı şikayetimi söyledim bana bi iğne verdi ve vajinadan enjektörle sıkılan bi krem verdi 4 gün kullandım karın ağrılarım geçti ama şimdide korku içindeyim bebeğime bişey olmuştur diye kontrolümde cumartesi günü nasıl beklicem bilmiyorum hiç aranızda bu tür krem kullanan varmı içim hiç rahat değil devam edip etmemekte kararsızım

ilaçların prospektüslerini inceledin mi? hangi amaçla kullanılıyor gebelik kategorisi nedir diye? Eğer kullanman gereken bir ilaçsa bırakman doğru olmayabilir.

Ben 62 kg hamile kaldım şimdi 63.7 yim göbeğim çıktı. 9 hafta artı 2 yim.

Ben 59 ile hamile kalıp geçen haftaya kadar 60.5 olan kilomu korudum. Çok hareketliyim ve hamur işi vs pek tüketmiyorum. Belki bu hafta almışımdır, göbeğim bu hafta daha belirgin ama hamile olduğum dışardan anlaşılmıyor.

herkese selam ben yeni katılıyorum topiğinize..sat tarihim 02-şubat ...beklenen doğum tarihi de 10 kasım hepimize hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…