2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    440
ilaçların prospektüslerini inceledin mi? hangi amaçla kullanılıyor gebelik kategorisi nedir diye? Eğer kullanman gereken bir ilaçsa bırakman doğru olmayabilir.

krem yoğun karın ağrısı ve akıntı için gebelikte kullanmanın sakıncası yok dedi doktor ve eczacı ben biraz evham yapıyorum kullanımında bi enjektör çekip sıkın diye yazıyo bende öyle yaptım ama 4 günde bitti sayılır krem 7 gün kullanılacaktı ben fazla kullandım sanırım korkumda biraz ondan
 
HAMİLELİK KİYafetleri bakmaya başladınız mı?en uygun ve modern kiyafetler için nerelere bakmalı .Ankara dayım.
 
Aynen benim de kontrolum perşembe günü sabırsızlık ve endişe ile bekliyorum.İnş mutlu huzurlu döneriz.

inş..
bu günlerde kasıklarımdaki sertlik yok oldu..artık bekleyemiyorum..
hergün kendimi incelemekten bi hal oldum:)görsemde 3 gün rahatlasam..sonra devam :))
 
Selam kızlar
Kadınlar kulübüne girmemeye çalışıyorum, çünkü okudugum en ufak aksilik bana gece kabus olarak geri dönüyor. Perşembe kontrolüm var o zamana kadar hoşçakalın. Herkes iyidir umarım sevgiler
 

Günaydın benimde göğüslerim ilk başta evet biraz şişti hassaslık çok hafif var bende öyle rahatsız edecek düzeyde değil.
 

o zaman anladığım kadarıyla 2 kremi alman lazım. kaç cc sıkacağını söylemişlerdi dimi? Evham yapma canım, problem yoktur. Bende ufak tefek şeyler yaşıyorum ama karnımda bir canlı olduğunu düşününe olacak o kadar diyorum.
Mesela ben hamile olduğumu hep unutuyorum. Koltuktan kalkınca aniden kalkıyorum. Ani kalkınca kasıklarıma kramplar giriyor 3 -4 sn öyle kala kalıyorum. Kendime t-shirt yaptıracam, üstüne de ' unutma içeride bebek var!' yazdıracağım
 
HAMİLELİK KİYafetleri bakmaya başladınız mı?en uygun ve modern kiyafetler için nerelere bakmalı .Ankara dayım.

Daha erken diye hiç bakmıyorum açıkçası. yaza denk gelmemiz bir avantaj oldu benim için göbeği bol çok fazla elbisem, tuniğim var.
 
Daha erken diye hiç bakmıyorum açıkçası. yaza denk gelmemiz bir avantaj oldu benim için göbeği bol çok fazla elbisem, tuniğim var.

evet yaza denk geldiği için çok çok şanslıyız, ben de evde giymek için kocişim tişörtlerine göz diktim şimdiden
 
evet yaza denk geldiği için çok çok şanslıyız, ben de evde giymek için kocişim tişörtlerine göz diktim şimdiden

öyle bol elbiseler almışım ki rahat olsun diye, görende bu günlere yatırım yaptım sanacak hep diyordum zaten inşallah yazın hamile kalırım da bu elbiseleri giyerim diye. Sesim duyulmuş
 
kızlarrrr gelinn bişi dicemm deminn yatıyodumm karrnımı açtım ole bakıyodum karnım bole seyırıyo nefesimi tuttum bıraz bıldıgın kalp atışı gıbıı :))) sizde denesenıze bıı ya cok merak ettımmm:)) yanı olmaz sanırım ole bışı ama heralde karın kaslarıdır dimii:)))
 
Kızlar uykusuzluk yaşayan var mı ? gece tuvalete gittikten sonra 1 saat dönüyorum yatakta

dün sabah 11 den akşam 20 ye kadar yürüdüm, dolaştım. insan azcık yorulup da uyumaz mı ? hayret ettim kendime. Çay kahve de içmiyorum. Geleneksel bir durum mu yoksa bana özel bişey mi merak ettim aslında ??
 

bugün aynı şey benimde dikkatimi çekti. biran bende bebekmiş gibi hissettim ama onun bebişle ilgisi yok canım. Kendi kalp atışımızdan kaynaklanan bir kıpırtı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…