ilaçların prospektüslerini inceledin mi? hangi amaçla kullanılıyor gebelik kategorisi nedir diye? Eğer kullanman gereken bir ilaçsa bırakman doğru olmayabilir.
gel perşembe gel..
hayırlısıyla çabuk gel :)
fasulyemi özledim:)
Aynen benim de kontrolum perşembe günü sabırsızlık ve endişe ile bekliyorum.İnş mutlu huzurlu döneriz.
herkese mutlu pazarlar..
kızlar ya bişey sorucam benim ilk haftalarda gögüslerim acayip hassastı şişmişti ama bugün farkettim ki hassaslıktan acıdan eser kalmamış..öyleçok ta şiş değil..şimdi içim içimi yiyor ters giden bişey mi var acaba diye..netten de araştırdım ama bi sonuç bulamadım..benim gibi olan var mıııı:26::26::26:
krem yoğun karın ağrısı ve akıntı için gebelikte kullanmanın sakıncası yok dedi doktor ve eczacı ben biraz evham yapıyorum kullanımında bi enjektör çekip sıkın diye yazıyo bende öyle yaptım ama 4 günde bitti sayılır krem 7 gün kullanılacaktı ben fazla kullandım sanırım korkumda biraz ondan
HAMİLELİK KİYafetleri bakmaya başladınız mı?en uygun ve modern kiyafetler için nerelere bakmalı .Ankara dayım.
Aynen benim de kontrolum perşembe günü sabırsızlık ve endişe ile bekliyorum.İnş mutlu huzurlu döneriz.
Daha erken diye hiç bakmıyorum açıkçası. yaza denk gelmemiz bir avantaj oldu benim için göbeği bol çok fazla elbisem, tuniğim var.
evet yaza denk geldiği için çok çok şanslıyız, ben de evde giymek için kocişim tişörtlerine göz diktim şimdiden
Kizlar kacinci haftada catlak kremi kullanalim...biz 8+3 olduk
kızlarrrr gelinn bişi dicemm deminn yatıyodumm karrnımı açtım ole bakıyodum karnım bole seyırıyo nefesimi tuttum bıraz bıldıgın kalp atışı gıbıı :))) sizde denesenıze bıı ya cok merak ettımmm:)) yanı olmaz sanırım ole bışı ama heralde karın kaslarıdır dimii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?