2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım ben de günde 12-14 saat uyuyorum zaten uyku düşkünü bi insandım ama akşam 11 de yatıp sabah 12 de kalkıyorum üstelik 2-3 saat öğle uykusu uyuyorum sanırım progestan ve elevit yapıyo ama gece tuvalete kalktığım zaman ben de 1-2 saat kıvranıyorum

herkese iyi pazarlarrrrrrr, yaa deli olduk sabahtan beriiii esimle. isimlere bir daldik cikamadikkkkk.. erkek isimleri arastiran oldu mu? bu pozitif enerjisi olan isimler icin ne dsünüyorsunuz???

herkese iyi pazarlarrrrrrr, yaa deli olduk sabahtan beriiii esimle. isimlere bir daldik cikamadikkkkk.. erkek isimleri arastiran oldu mu? bu pozitif enerjisi olan isimler icin ne dsünüyorsunuz???

Offff canım sorma yaaa kız ismimiz hazır da erkek de biz de çok kararsızız daha doğrusu isim bulamıyoruz Ben Yiğit diyorum ama eşim biraz burun kıvırıyor

Uyuyamamak çok sinir bozucu. her tuvalete gidişten sonra aynı isyan var bende. Benim bildiğim hamile insan yorulur, uykuya doyamaz. Dün yanımdaki herkes çok yoruldu, beni bıraksan çarşıda 2 tur daha atardım. nasıl bişey bu anlamadım. Gündüz çok enerji harcayıp gece rahat uyurum diyordum ama o da fayda etmedi. doktora danışayım gidince.

bizim çok önceden belirlendi aslında. ama ben isim arasaydım içinde a ve e harfi olan, sesli harfi yoğunlukta isimlere bakardım. daha sıcak hoş geliyor bana.
Benim kız olursa asya, erkek olursa eren olacak kısmetse. :)

Günaydın benimde göğüslerim ilk başta evet biraz şişti hassaslık çok hafif var bende öyle rahatsız edecek düzeyde değil.

Daha erken diye hiç bakmıyorum açıkçası. yaza denk gelmemiz bir avantaj oldu benim için göbeği bol çok fazla elbisem, tuniğim var.

ben de salı günü tarama test sonucumu alıp, çarşamba doktoruma gideceğim. İnşallah... canım.

kizlar haftamiz benzer oldugu icin soruyorum, ogurme, bulanti, agizda eksi tat, sabahalri cok ac uyanma, reflu gibi sorunlariniz var mi? devam ediyor mu? gectigse nezaman gecti?

kızlar merhaba.bende progestan ve elevit kullanıyorum ama herhangi bir uyku fazlalığı yapmıyor bende.10 gündür raporluydum evde olmama rağmen normaldi uyku saatlerim :) bu arada benim hala leke gelme durumum devam ediyor sizlerde de böyle bişey oluyor mu?

bızım apartmanda 1. 2. ve 3. kat (ben:)) uc arkadas da hamıleyız.2.kattakı arkadasın 3.ayında basladı kanaması baya adet kanaması gıbıymıs 4 gun hastanede yattı.sonrasında evde de devam ettı kanaması ama 1 ay ıcınde bıttı.su an 5 aylık bı sorunu yok Allaha sukur.kendıne cok dıkkat et..dınlenmene bak,işleri falan bosver..gecer ınsallah zamanla.doktoru da ıhmal etme tabı canım..

yaaa bende mi bi sorun var:44:

kizlar haftamiz benzer oldugu icin soruyorum, ogurme, bulanti, agizda eksi tat, sabahalri cok ac uyanma, reflu gibi sorunlariniz var mi? devam ediyor mu? gectigse nezaman gecti?

canım benim 11. hafta başında bulantılarım geçti ama hassasiyet devam ediyor. Kokular beni hala çok fazla etkiliyor. ağzımdaki demir gibi tat gitti. Ben geceleri bile açlık çekiyorum bazı geceler gidip iki lokma yiyorum.

çok iyi ya.. :) ayarlasan denk gelmez. birbirinize destek oluyorsunuzdur ne güzel.

Öğürme her sabah devam ediyor midebulantısı bir ara geçer gibi oldu ama pzartesinden beri çok şiddetlendi bugun fena değilim ağızda ekşi tat hiç olmadı bende, aç uyanma da yok zaten bende hiç iştah yok 44 kiloya düştüm. Herkez son demlerı diyor midebulantısı geçicekmiş bakalım.

canım benim 2. ayın başlarında başladı leke şeklinde eski doktorum coraspin vermişti bana herkes o yapmıştır dedi iğne falan vurundum biraz geçti ama leke şeklinde devam ediyor hala.sonra doktor değiştirdim eski doktorun verdiği tüm hapları eledi.santafor demir hapını,coraspini ve folbiol folik asiti günde 3 içiyordum yeni doktorum resmen kızdı nasıl verir bu hapları ya die şuan sadece progestan ve elevit kullanıyorum elevit yeterli dedi herşeyi bundan alırsın dedi yeni doktorum umarım geçer yarın kontrolüm var bakalım tekrar rapor yazıcak mı? elimden geldiğince yatıyorum nasip kısmet bakalım tatlım rbbim bebeklerimizi korusun :109:

Son düzenleme:
yaaa bende mi bi sorun var:44:

yok tatlım herkesin bünyesi farklıdır olabilir yani kimileri çok uyuyormuş geçen haftalarda biraz ben öyleydi ama artık açlıktan uyuyamıyorum ben acayip derecede açlık var bende de 3 saatte bir mutlaka yicem bişeyler yani gece bile kalkıp yiyorum düşün artık takılma boşver uyu dinlen bol bol

zorunluluk olmadıkca doktorlar ılk 3 ay pek ılac vermezler.sadece folık asıt kullanılmalı dıye bılıyorum.progestanı dusuk tehlıkesı ıcın kullanıyorsun sanırım.elevıti,demır haplarını hep 4.ayımdan sonra kullanmıstım ben ılkınde. Allahım korur sen aklını pek takma..

canım benım kanama seklınde ve parca dusme seklınde oldu 15 gun once progestANA DEVAM EDIYORUM corasprını kestı dr kanı sulandırıp cıvılttıgı ıcın kanama daha cok olur dedi..
bende 1 sefer proluton oldum. progestanı 4 sefer alıyorum.
leke hala devam eedıyor kahverengı olarak gelıyorrr 1 gece hast yattım serum yedım ben. dr cuma gunu aradım gene gelıyor dıye ıcındekı ölü kandır dedı kahverengı pis kurumus kandır korkma dedi suan az az hala gelıyor yani ama hıc kalkmıyorum wc dısında

banada ole dedı dr 3 yada 4 ayından sonra verıcem vıtamınlerı dedi ama cogu kısıde kullanınca suphelenıyor ınsan

ben erkek arastırdım ama kız hıc dusunmedım çagan ıstıyorum ben bayram şen demek soyadımla cok uyumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…