Kızlar uykusuzluk yaşayan var mı ? gece tuvalete gittikten sonra 1 saat dönüyorum yatakta
dün sabah 11 den akşam 20 ye kadar yürüdüm, dolaştım. insan azcık yorulup da uyumaz mı ? hayret ettim kendime. Çay kahve de içmiyorum. Geleneksel bir durum mu yoksa bana özel bişey mi merak ettim aslında ??
herkese iyi pazarlarrrrrrr, yaa deli olduk sabahtan beriiii esimle. isimlere bir daldik cikamadikkkkk.. erkek isimleri arastiran oldu mu? bu pozitif enerjisi olan isimler icin ne dsünüyorsunuz???
canım ben de günde 12-14 saat uyuyorumzaten uyku düşkünü bi insandım ama akşam 11 de yatıp sabah 12 de kalkıyorum üstelik 2-3 saat öğle uykusu uyuyorum sanırım progestan ve elevit yapıyo ama gece tuvalete kalktığım zaman ben de 1-2 saat kıvranıyorum
herkese iyi pazarlarrrrrrr, yaa deli olduk sabahtan beriiii esimle. isimlere bir daldik cikamadikkkkk.. erkek isimleri arastiran oldu mu? bu pozitif enerjisi olan isimler icin ne dsünüyorsunuz???
Günaydın benimde göğüslerim ilk başta evet biraz şişti hassaslık çok hafif var bende öyle rahatsız edecek düzeyde değil.
Daha erken diye hiç bakmıyorum açıkçası. yaza denk gelmemiz bir avantaj oldu benim için göbeği bol çok fazla elbisem, tuniğim var.
ben de salı günü tarama test sonucumu alıp, çarşamba doktoruma gideceğim. İnşallah... canım.
kızlar merhaba.bende progestan ve elevit kullanıyorum ama herhangi bir uyku fazlalığı yapmıyor bende.10 gündür raporluydum evde olmama rağmen normaldi uyku saatlerim :) bu arada benim hala leke gelme durumum devam ediyor sizlerde de böyle bişey oluyor mu?
kızlar merhaba.bende progestan ve elevit kullanıyorum ama herhangi bir uyku fazlalığı yapmıyor bende.10 gündür raporluydum evde olmama rağmen normaldi uyku saatlerim :) bu arada benim hala leke gelme durumum devam ediyor sizlerde de böyle bişey oluyor mu?
kizlar haftamiz benzer oldugu icin soruyorum, ogurme, bulanti, agizda eksi tat, sabahalri cok ac uyanma, reflu gibi sorunlariniz var mi? devam ediyor mu? gectigse nezaman gecti?
bızım apartmanda 1. 2. ve 3. kat (ben:)) uc arkadas da hamıleyız.2.kattakı arkadasın 3.ayında basladı kanaması baya adet kanaması gıbıymıs 4 gun hastanede yattı.sonrasında evde de devam ettı kanaması ama 1 ay ıcınde bıttı.su an 5 aylık bı sorunu yok Allaha sukur.kendıne cok dıkkat et..dınlenmene bak,işleri falan bosver..gecer ınsallah zamanla.doktoru da ıhmal etme tabı canım..
yaaa bende mi bi sorun var:44:
kizlar haftamiz benzer oldugu icin soruyorum, ogurme, bulanti, agizda eksi tat, sabahalri cok ac uyanma, reflu gibi sorunlariniz var mi? devam ediyor mu? gectigse nezaman gecti?
çok iyi ya.. :) ayarlasan denk gelmez.birbirinize destek oluyorsunuzdur ne güzel.
bızım apartmanda 1. 2. ve 3. kat (ben:)) uc arkadas da hamıleyız.2.kattakı arkadasın 3.ayında basladı kanaması baya adet kanaması gıbıymıs 4 gun hastanede yattı.sonrasında evde de devam ettı kanaması ama 1 ay ıcınde bıttı.su an 5 aylık bı sorunu yok Allaha sukur.kendıne cok dıkkat et..dınlenmene bak,işleri falan bosver..gecer ınsallah zamanla.doktoru da ıhmal etme tabı canım..
yaaa bende mi bi sorun var:44:
canım benim 2. ayın başlarında başladı leke şeklinde eski doktorum coraspin vermişti bana herkes o yapmıştır dedi iğne falan vurundum biraz geçti ama leke şeklinde devam ediyor hala.sonra doktor değiştirdim eski doktorun verdiği tüm hapları eledi.santafor demir hapını,coraspini ve folbiol folik asiti günde 3 içiyordum yeni doktorum resmen kızdı nasıl verir bu hapları ya die şuan sadece progestan ve elevit kllanıyorum elevit yeterli dedi herşeyi bunan alırsın dedi yeni doktorum umarım geçer yarın kontrolüm var bakalım tekrar rapor yazıcak mı? elimden geldiğince yatıyorum nasip kısmet bakalım tatlım rbbim bebeklerimizi korusun :109:
canım benim 2. ayın başlarında başladı leke şeklinde eski doktorum coraspin vermişti bana herkes o yapmıştır dedi iğne falan vurundum biraz geçti ama leke şeklinde devam ediyor hala.sonra doktor değiştirdim eski doktorun verdiği tüm hapları eledi.santafor demir hapını,coraspini ve folbiol folik asiti günde 3 içiyordum yeni doktorum resmen kızdı nasıl verir bu hapları ya die şuan sadece progestan ve elevit kullanıyorum elevit yeterli dedi herşeyi bundan alırsın dedi yeni doktorum umarım geçer yarın kontrolüm var bakalım tekrar rapor yazıcak mı? elimden geldiğince yatıyorum nasip kısmet bakalım tatlım rbbim bebeklerimizi korusun :109:
banada ole dedı dr 3 yada 4 ayından sonra verıcem vıtamınlerı dedizorunluluk olmadıkca doktorlar ılk 3 ay pek ılac vermezler.sadece folık asıt kullanılmalı dıye bılıyorum.progestanı dusuk tehlıkesı ıcın kullanıyorsun sanırım.elevıti,demır haplarını hep 4.ayımdan sonra kullanmıstım ben ılkınde. Allahım korur sen aklını pek takma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?