neharcım bende uyuyorum ya cok sende sorun yoksabah 10 da kalktım kahvaltı yaptım 12 de gerı uyumusum progestanı alınca 2 tane hopppp uyumusum sımdı kalktm
canım benım kanama seklınde ve parca dusme seklınde oldu 15 gun once progestANA DEVAM EDIYORUM corasprını kestı dr kanı sulandırıp cıvılttıgı ıcın kanama daha cok olur dedi..
bende 1 sefer proluton oldum. progestanı 4 sefer alıyorum.
leke hala devam eedıyor kahverengı olarak gelıyorrr 1 gece hast yattım serum yedım ben. dr cuma gunu aradım gene gelıyor dıye ıcındekı ölü kandır dedı kahverengı pis kurumus kandır korkma dedi suan az az hala gelıyor yani ama hıc kalkmıyorum wc dısında
ben de uyumak ıstıyorummmm.. ama malesef.uykuyu cok severım de kızım oldugundan beri hasret kaldım.sız yazınca sımdı esneme tuttu beni:)
canım benim şuan peçeteyle sildiğimde peçetede leke oluşuyor öyle parça şeklinde değil yani ama doktorun dediği mantıklı geldi pis kan olabilir çünkü benimde koyu kahve ve doktorum korkulcak bişey yok çünkü düşük riski eğer kanaman kırmızı ve ağrın varsa çok riskli oluyor dedi ama yinede önlem almak lazım dedi 10 gün rapor yazmıştı raporum bitti yarın gitçem yine kontrole belki bir daha yazar bilmiyorum bakalım ne dicek umarım en yakın zamanda geçer moral bozukluğu yapıyor takılmamaya çalışsamda yinede kuşku düşüyor içime hayırlısı allahtan artık umarım allahım korur bebişlerimizi :109:
oy mınık kızmı var bır tane daha gelıyor uykuya hasret kalacaksın sanırırmmm az eşin baksın kızınada uyu bence
benımde suan aynen öle.wc gıdıyorum bakıyorum sılıyorum gelıyr leke kahverengı benım kopkoyu kırmızı geldı dusun yaniii allaha sukur ınsallah bıdaha olmaz yasamam kımsede yasamaz cok zor bır surectı. aynen ole canımmmm okadar takıyorum kı evde durdugum yerde selpaklar yanımda habıre kontrol edıyorum gelıyormu gelmıyormu dıye pskolojım bozuldu baya ıns bıterde kurtuluruz.rabbım korusun bebıslerımızı cnm benım teee randevum 2 mayısta bıde :18:
tamam canımmm olurum tabi evden dısarı cıktıgımmı varolsun olsun yinede çok stres yapma bebekte etkilenir yarın ben doktora gidince bilgi veririm sana merak etme :) bende 13 gün sonra gitmiş olucam yarın geçiyor zaman merak etmeyarın ben anca akşam girerim herhalde çünkü gündüz işte giremeyebilirim burda olursan konuşuruz canım tamam mı?
Hepinize iyi pazarlar kizlar ..
Umarim güzel bir haftasonu geciriyorsunuzdur ..
Ben birsey sorayim , kizartma (patates kizartmasi )yiyormusunuz yoksa cikarttinizmi hayatinizdan tamamiyle ??
Ben hala haftada bir yapiyorum..
Makarnada haftada bir oluyor tamamiyle vazgecemiyorum ..
Sebze yemeklerine agirlik verdim ama bu ikisindende vazgecmis degilim ..
Ben birsey sorayim , kizartma (patates kizartmasi )yiyormusunuz yoksa cikarttinizmi hayatinizdan tamamiyle ??
tamam canımmm olurum tabi evden dısarı cıktıgımmı var
valla bende yıyorum canım hatta superfresh almıs eşim hazır daha cok sevıyor dusun nasıl zararlıdır ama yedım dayanamadım vallaarada kacamak yapıyorum
ve devamlı sebze de yemıyorum ne gelırse annemden kaynanamdan onu yıyorumel mahkum
canım ben de günde 12-14 saat uyuyorumzaten uyku düşkünü bi insandım ama akşam 11 de yatıp sabah 12 de kalkıyorum üstelik 2-3 saat öğle uykusu uyuyorum sanırım progestan ve elevit yapıyo ama gece tuvalete kalktığım zaman ben de 1-2 saat kıvranıyorum
dogrudur cnm zararlı oldgunu bılıyorum ama yattıgım ıcın kendım hıcbısey yapamıyorummm kiidondurulmuş kızartmalar çözülmeden yapılınca çok az yağ çekiyor, ama ablam patates az ye GDO oranı yüksekmiş dedi... ne kadar doğru bilemem ama. GDO muhabbeti yüzünden mısır haşlamaya kısıtlama getirdim de denebilir. onda da varmış diye biliyorum.
banada ole dedı dr 3 yada 4 ayından sonra verıcem vıtamınlerı dediama cogu kısıde kullanınca suphelenıyor ınsan
ben normalde de kızartma nadiren yaparım. çok severim aslında ama kilo yapıyor işte... Hamilelik nedeniyle kısıtlama getirmedim ben. sadece canım çok çektiyse azar azar yiyorum. Kısıtlamadan öte faydalı şeyleri daha çok yemeye çalışıyorum.
Hamilelikte hafta 2 gün balık, 2 gün beyaz et yemek önemliymiş. :? en azından haftada bir de olsa yemeye özen gösteriyorum artık.
Kizlar kacinci haftada catlak kremi kullanalim...biz 8+3 olduk
Burda en bastan beri hamilelere ozel multivitamin veriyorlar bize ama mesela progeston mudur nedir onu vermiolar : p
Balik yiyemiyorum kokudan dolayi ..
Etlede aram hic yok en fazla ayda 1-2 tavuk eti .. O yuzden cok alternatifim olmuyor ..
Hergun peynir ve yogurt tuketiyorum .. Ogluma hamileyken cok sut iciyordum simdi hic canim istemiyor ..
Kahveyide haftada 3-4 kere iciyorum .. Eskiden tam hir kahve tiryakisiydim .. Iki doktora sordum gunde 1-2 fincan icebilirsin diyorlar ama bazi gunler bulandiriyor , aradada canim istiyor ..
Kilo yonunden degilde birkac alman sitesinde okudum arastirilmis , fazla patates kizartmasi tabiki asirisi icindeki olusan bir maddeden oturu sigara gibi zararli olabiliyormus ..
Asiriya kacmadan bende herseyden yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?