2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
neharcım bende uyuyorum ya cok sende sorun yok sabah 10 da kalktım kahvaltı yaptım 12 de gerı uyumusum progestanı alınca 2 tane hopppp uyumusum sımdı kalktm

neharcım bende uyuyorum ya cok sende sorun yok sabah 10 da kalktım kahvaltı yaptım 12 de gerı uyumusum progestanı alınca 2 tane hopppp uyumusum sımdı kalktm

ben de uyumak ıstıyorummmm.. ama malesef.uykuyu cok severım de kızım oldugundan beri hasret kaldım.sız yazınca sımdı esneme tuttu beni:)

canım benim şuan peçeteyle sildiğimde peçetede leke oluşuyor öyle parça şeklinde değil yani ama doktorun dediği mantıklı geldi pis kan olabilir çünkü benimde koyu kahve ve doktorum korkulcak bişey yok çünkü düşük riski eğer kanaman kırmızı ve ağrın varsa çok riskli oluyor dedi ama yinede önlem almak lazım dedi 10 gün rapor yazmıştı raporum bitti yarın gitçem yine kontrole belki bir daha yazar bilmiyorum bakalım ne dicek umarım en yakın zamanda geçer moral bozukluğu yapıyor takılmamaya çalışsamda yinede kuşku düşüyor içime hayırlısı allahtan artık umarım allahım korur bebişlerimizi :109:

ben de uyumak ıstıyorummmm.. ama malesef.uykuyu cok severım de kızım oldugundan beri hasret kaldım.sız yazınca sımdı esneme tuttu beni:)
oy mınık kızmı var bır tane daha gelıyor uykuya hasret kalacaksın sanırırmmm az eşin baksın kızınada uyu bence

benımde suan aynen öle.wc gıdıyorum bakıyorum sılıyorum gelıyr leke kahverengı benım kopkoyu kırmızı geldı dusun yaniii allaha sukur ınsallah bıdaha olmaz yasamam kımsede yasamaz cok zor bır surectı. aynen ole canımmmm okadar takıyorum kı evde durdugum yerde selpaklar yanımda habıre kontrol edıyorum gelıyormu gelmıyormu dıye pskolojım bozuldu baya ıns bıterde kurtuluruz.rabbım korusun bebıslerımızı cnm benım teee randevum 2 mayısta bıde :18:

olsun olsun yinede çok stres yapma bebekte etkilenir yarın ben doktora gidince bilgi veririm sana merak etme :) bende 13 gün sonra gitmiş olucam yarın geçiyor zaman merak etme yarın ben anca akşam girerim herhalde çünkü gündüz işte giremeyebilirim burda olursan konuşuruz canım tamam mı?

Hepinize iyi pazarlar kizlar ..
Umarim güzel bir haftasonu geciriyorsunuzdur ..

Ben birsey sorayim , kizartma (patates kizartmasi )yiyormusunuz yoksa cikarttinizmi hayatinizdan tamamiyle ??

Ben hala haftada bir yapiyorum..
Makarnada haftada bir oluyor tamamiyle vazgecemiyorum ..
Sebze yemeklerine agirlik verdim ama bu ikisindende vazgecmis degilim ..

tamam canımmm olurum tabi evden dısarı cıktıgımmı var

valla bende yıyorum canım hatta superfresh almıs eşim hazır daha cok sevıyor dusun nasıl zararlıdır ama yedım dayanamadım valla arada kacamak yapıyorum
ve devamlı sebze de yemıyorum ne gelırse annemden kaynanamdan onu yıyorum el mahkum

yooo ben yiyorum tatlım hatta bu akşam kızartıcam yine canım istiyor diye özellikle biber kızartması hastasıyım makarnada yiyorum ya o kadar takılmıyorum herşey yiyorum ben sadece kahve kola gazoz hazır meyve suyu hazır çorba onları hiç yemiyorum içmiyorum sağlık ocağından bi kağıt verdiler orda yasak olduğu yazıyordu...

ben normalde de kızartma nadiren yaparım. çok severim aslında ama kilo yapıyor işte... Hamilelik nedeniyle kısıtlama getirmedim ben. sadece canım çok çektiyse azar azar yiyorum. Kısıtlamadan öte faydalı şeyleri daha çok yemeye çalışıyorum.
Hamilelikte hafta 2 gün balık, 2 gün beyaz et yemek önemliymiş. :? en azından haftada bir de olsa yemeye özen gösteriyorum artık.

dondurulmuş kızartmalar çözülmeden yapılınca çok az yağ çekiyor, ama ablam patates az ye GDO oranı yüksekmiş dedi... ne kadar doğru bilemem ama. GDO muhabbeti yüzünden mısır haşlamaya kısıtlama getirdim de denebilir. onda da varmış diye biliyorum.

Sabah 6-7 de tuvalete kalkiyorum sonra uykulu gozlerle uyuyamiyorum

bizde de pataes kızartması ve makarna yenıyor şahsen bir zararı oldugunu düşünmüyorum tabıki fazlası gereksiz kilo yapar:26:kızıma hamıleyken herseye cook dikkat etmiştm 2.de saldm gitti Allah'a emanet evladım

dogrudur cnm zararlı oldgunu bılıyorum ama yattıgım ıcın kendım hıcbısey yapamıyorummm kii

ben ne balık ne et yerım yaa etı anca kıyma yada kofte balıgıda cınekop zorla 2 en fazla 3 yerım
balıgında mevsımı deıl ama buzhane var sımdı ne yıcezkii?? olmadı aldırıyım

Ben de arada yiyorum cnm bisi olmaz

Balik yiyemiyorum kokudan dolayi ..
Etlede aram hic yok en fazla ayda 1-2 tavuk eti .. O yuzden cok alternatifim olmuyor ..
Hergun peynir ve yogurt tuketiyorum .. Ogluma hamileyken cok sut iciyordum simdi hic canim istemiyor ..

Kahveyide haftada 3-4 kere iciyorum .. Eskiden tam hir kahve tiryakisiydim .. Iki doktora sordum gunde 1-2 fincan icebilirsin diyorlar ama bazi gunler bulandiriyor , aradada canim istiyor ..

Kilo yonunden degilde birkac alman sitesinde okudum arastirilmis , fazla patates kizartmasi tabiki asirisi icindeki olusan bir maddeden oturu sigara gibi zararli olabiliyormus ..
Asiriya kacmadan bende herseyden yiyorum :)

Burda en bastan beri hamilelere ozel multivitamin veriyorlar bize ama mesela progeston mudur nedir onu vermiolar : p

dusuk tehlıken varsa verılır progestan ole kafaya gre verılmıokı cnm .
genelde tüp asılama ve sorunlu gebelıkte kullanılıyor.
basta b12 ıctım onuda kestı sımdı

Ben kahve cay tiryakisiydim simdi ikisinden de tiksindim : p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…