dogrudur cnm zararlı oldgunu bılıyorum ama yattıgım ıcın kendım hıcbısey yapamıyorummm kii
dusuk tehlıken varsa verılır progestan ole kafaya gre verılmıokı cnm .
genelde tüp asılama ve sorunlu gebelıkte kullanılıyor.
basta b12 ıctım onuda kestı sımdı
ben ne balık ne et yerım yaa etı anca kıyma yada kofte balıgıda cınekop zorla 2 en fazla 3 yerım
balıgında mevsımı deıl ama buzhane var sımdı ne yıcezkii?? olmadı aldırıyım
aynen ole canım mahkumuz vallaa ALLAH razı olsun napalımelimiz mahkum canım.Bir süre idare edeceğiz işte. ben yine şanslıyım yemek yapıp getirenler var. kokular rahatsız ettiğinden pek yapmıyorum.
oo kesın verırlerdı tr olsan cnm mutlaka hemde dusuk olduysa kesın verırlerdi bence.Benim leke geldi basta peceteye e ilkinin de kalbi durdu TR de olsam kesin verirlerdi burda coook kanaman olmadikca vermiolar
ay ben balık pek yemıyorum pek yemıyorum deıl hıc sevmem aslında ama zorlada olsa yıcemm buyuk balık solıyımde alsın babam bılır o ıslerıcanım ben balıkçıya söylüyorum onlar pişirip getiriyorlar evimde koku olmuyor. Rahat yiyorum. Küçük balık söylemiyorum onu kızartıyorlar rahatsız ediyor. Büyükleri kendi yağı ile mangal yada ızgara yapıyorlar daha iştah açısı ve hafif oluyor. Çarşıdaki balıkçılara danışın mutlaka yapanlar vardır. kiloya 5TL pişirme ücreti alıyorlar. Ne bulaşık çıkıyor ne de koku oluyor.
aynen ole canım mahkumuz vallaa ALLAH razı olsun napalım
oo kesın verırlerdı tr olsan cnm mutlaka hemde dusuk olduysa kesın verırlerdi bence.
ay ben balık pek yemıyorum pek yemıyorum deıl hıc sevmem aslında ama zorlada olsa yıcemm buyuk balık solıyımde alsın babam bılır o ıslerı
Evet cnm balik yemeye calis arada yiyemiyorsan ceviz mutlaka ye cevizde de omega 3 var. balik kaliteli protein ondan onemli.
Öğürme her sabah devam ediyor midebulantısı bir ara geçer gibi oldu ama pzartesinden beri çok şiddetlendi bugun fena değilim ağızda ekşi tat hiç olmadı bende, aç uyanma da yok zaten bende hiç iştah yok 44 kiloya düştüm. Herkez son demlerı diyor midebulantısı geçicekmiş bakalım.
Keske birisi bana hergun yemek yapsa :)) karnim aciktiginda hazir olsa..
Ceviz de varmiymis omega 3 bende alipta yiyeyim ..
Birde haplari var sanirim kullanan varmi ?
Hepinize iyi pazarlar kizlar ..
Umarim güzel bir haftasonu geciriyorsunuzdur ..
Ben birsey sorayim , kizartma (patates kizartmasi )yiyormusunuz yoksa cikarttinizmi hayatinizdan tamamiyle ??
Ben hala haftada bir yapiyorum..
Makarnada haftada bir oluyor tamamiyle vazgecemiyorum ..
Sebze yemeklerine agirlik verdim ama bu ikisindende vazgecmis degilim ..
aynen ole canım mahkumuz vallaa ALLAH razı olsun napalım
oo kesın verırlerdı tr olsan cnm mutlaka hemde dusuk olduysa kesın verırlerdi bence.
ay ben balık pek yemıyorum pek yemıyorum deıl hıc sevmem aslında ama zorlada olsa yıcemm buyuk balık solıyımde alsın babam bılır o ıslerı
büyük balıkları rahat yersin canım. ben çipura yada levrek söylüyorum. Kılçıkları büyük ve eti tavuk eti gibi rahat yenir. Bende çok çeşit bilmem tabi :)
hımm tavuk etı gbııyse yerım ozamanbüyük balıkları rahat yersin canım. ben çipura yada levrek söylüyorum. Kılçıkları büyük ve eti tavuk eti gibi rahat yenir. Bende çok çeşit bilmem tabi :)
Ben hamileliğin 6. Haftasından beri balık yemiyorum. Konuşması bile mide bulantısı yapıyor. Mide bulantısı geçtiğinde yemeği düşünüyorum(
ben ne ceviz ne balık yiyebiliyorum
omega tabletlerinden yutuyorum..
et yok tavuk yok:))pek zararı olduğunuda düşünmüyorum..
vejeteryan olanların çocukları gayet iyi:))
şimdilik bakliyat sebze ile idare ediyorum...
hımm tavuk etı gbııyse yerım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?