2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
dogrudur cnm zararlı oldgunu bılıyorum ama yattıgım ıcın kendım hıcbısey yapamıyorummm kii

elimiz mahkum canım. Bir süre idare edeceğiz işte. ben yine şanslıyım yemek yapıp getirenler var. kokular rahatsız ettiğinden pek yapmıyorum.

dusuk tehlıken varsa verılır progestan ole kafaya gre verılmıokı cnm .
genelde tüp asılama ve sorunlu gebelıkte kullanılıyor.
basta b12 ıctım onuda kestı sımdı

Benim leke geldi basta peceteye e ilkinin de kalbi durdu TR de olsam kesin verirlerdi burda coook kanaman olmadikca vermiolar

ben ne balık ne et yerım yaa etı anca kıyma yada kofte balıgıda cınekop zorla 2 en fazla 3 yerım
balıgında mevsımı deıl ama buzhane var sımdı ne yıcezkii?? olmadı aldırıyım

canım ben balıkçıya söylüyorum onlar pişirip getiriyorlar evimde koku olmuyor. Rahat yiyorum. Küçük balık söylemiyorum onu kızartıyorlar rahatsız ediyor. Büyükleri kendi yağı ile mangal yada ızgara yapıyorlar daha iştah açısı ve hafif oluyor. Çarşıdaki balıkçılara danışın mutlaka yapanlar vardır. kiloya 5TL pişirme ücreti alıyorlar. Ne bulaşık çıkıyor ne de koku oluyor.

NASIL ANLAŞILIR?
Sağlıklı meyve ve sebze tüketmek için alışveriş yaparken ürünlerde şu özelliklere dikkat etmek gerekiyor:

Domates: Domates kesildiğinde içi fazlaca boşsa, meyvenin ucunda sivri memeler ve anormal bir şekle sahipse hormonlu olduğundan şüphelenebilirsiniz. Ayrıca hormonlu domateslerde dik kesildiğinde ortasında beyaz ve sert bir tabaka görülür.

Salatalık: Şekilsiz, bir ucu kalın, bir ucu ince veya yan yana yapışık meyvelere dikkat edin. İçleri adeta sünger gibi, çekirdek evi de kof bir yapıya sahiptir. Yenildiği zaman tat vermez.

Biber: Aşırı büyük ve etli bir görünüme sahiptir. Çekirdek evi boş, etli kısımda domatesteki gibi beyaz ve sert bir doku hakimdir.

Patlıcan: Şekli bozuktur. Kenarında meme gibi şişlikler görülür. Yan yana yapışıktır. Etli kısmı sünger gibi kof olur.

Patates: Şekilsiz ve yumruları birbirine yapışıktır. Patateste aşırı gübre ve hormon kullanılırsa içinde kararmalar görülür.

Çilek: Aşırı büyük, çift yapışık ve içleri boştur.

Karpuz: Hormonlu karpuzların çekirdek evleri boştur. Yendiği zaman aşırı nişasta kokusu verir.

elimiz mahkum canım. Bir süre idare edeceğiz işte. ben yine şanslıyım yemek yapıp getirenler var. kokular rahatsız ettiğinden pek yapmıyorum.
aynen ole canım mahkumuz vallaa ALLAH razı olsun napalım
Benim leke geldi basta peceteye e ilkinin de kalbi durdu TR de olsam kesin verirlerdi burda coook kanaman olmadikca vermiolar
oo kesın verırlerdı tr olsan cnm mutlaka hemde dusuk olduysa kesın verırlerdi bence.
ay ben balık pek yemıyorum pek yemıyorum deıl hıc sevmem aslında ama zorlada olsa yıcemm buyuk balık solıyımde alsın babam bılır o ıslerı

Evet cnm balik yemeye calis arada yiyemiyorsan ceviz mutlaka ye cevizde de omega 3 var. balik kaliteli protein ondan onemli.

Evet cnm balik yemeye calis arada yiyemiyorsan ceviz mutlaka ye cevizde de omega 3 var. balik kaliteli protein ondan onemli.

cnm balık kulturum 0 ınan ama bu mevsımde ne yenır kı bılmıyorum bıle cevız mutlaka hergun yıyorumm

Son düzenleme:

agizdaki tat olduruyor adami. ben de 44 kiloyum. son dem denior ama inanasim gelmiyor

Keske birisi bana hergun yemek yapsa :)) karnim aciktiginda hazir olsa..

Ceviz de varmiymis omega 3 bende alipta yiyeyim ..
Birde haplari var sanirim kullanan varmi ?

Keske birisi bana hergun yemek yapsa :)) karnim aciktiginda hazir olsa..

Ceviz de varmiymis omega 3 bende alipta yiyeyim ..
Birde haplari var sanirim kullanan varmi ?

Haplarini ozellikle son 3 ay tavsiye ediyorlar ben doktoruma bu gidisimde soracagim baslayayim mi diye. Ceviz ye mutlaka.

dün koccaaa bir tabak yaptım yedim aslında zararlı ama öyle çok yapmazdım zaten ayda 1-2 anca

büyük balıkları rahat yersin canım. ben çipura yada levrek söylüyorum. Kılçıkları büyük ve eti tavuk eti gibi rahat yenir. Bende çok çeşit bilmem tabi :)

büyük balıkları rahat yersin canım. ben çipura yada levrek söylüyorum. Kılçıkları büyük ve eti tavuk eti gibi rahat yenir. Bende çok çeşit bilmem tabi :)

Ben hamileliğin 6. Haftasından beri balık yemiyorum. Konuşması bile mide bulantısı yapıyor. Mide bulantısı geçtiğinde yemeği düşünüyorum (

ben ne ceviz ne balık yiyebiliyorum
omega tabletlerinden yutuyorum..
et yok tavuk yok:))pek zararı olduğunuda düşünmüyorum..
vejeteryan olanların çocukları gayet iyi:))
şimdilik bakliyat sebze ile idare ediyorum...

Ben hamileliğin 6. Haftasından beri balık yemiyorum. Konuşması bile mide bulantısı yapıyor. Mide bulantısı geçtiğinde yemeği düşünüyorum (

doğrudur canım bende daha geçen hafta yiyebildim. Dışarda pişmiş balık kokusu alınca kötü oluyorum. Böyle sipariş verince geldiği gibi yiyorum hemen evi havalandırıyorum. Yoksa bende asla yapıp yiyemem.

canımmm ilk 3 ay yemesek de çok sorun değil. ben de 6.haftamdan beri yiyemiyorum.zaten bebişler şuan depodan besleniyo

hımm tavuk etı gbııyse yerım ozaman

aslında ben ton balıklı salataya bayılırım ama hamileyken konserve balığa güvenmiyorum. Bir kaç kez zehirlendim. Yeni tarihli bilindik marka olmasına rağmen kötü oldum. En iyi taze demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…