Kizlar hamile iken kuvete su doldurup yatmanin bi zarari olurmu sizce ?
canımmm ilk 3 ay yemesek de çok sorun değil. ben de 6.haftamdan beri yiyemiyorum.zaten bebişler şuan depodan besleniyo
Kizlar hamile iken kuvete su doldurup yatmanin bi zarari olurmu sizce ?
kız olur grme sakın zaten leke gelıyr ben ılık suyla dus alıyorum ablam yatmıs akıllım onunda kanaması gelmıstı kız cınsıyet bellı deılmı senın 13 haftana gırmıssınKizlar hamile iken kuvete su doldurup yatmanin bi zarari olurmu sizce ?
ayy hıc sevmem ne balık ne et tavuguda anca gogus yerım etıde kofte kıyma zorla ıste .aslında ben ton balıklı salataya bayılırım ama hamileyken konserve balığa güvenmiyorum. Bir kaç kez zehirlendim. Yeni tarihli bilindik marka olmasına rağmen kötü oldum. En iyi taze demek ki..
eklerım canımm tabi hosgeldınfiliz benide listeye eklermisin sat 05-02-2013 beklenen doğum 11-11-2013
kız olur grme sakın zaten leke gelıyr ben ılık suyla dus alıyorum ablam yatmıs akıllım onunda kanaması gelmıstı kız cınsıyet bellı deılmı senın 13 haftana gırmıssın
ayy hıc sevmem ne balık ne et tavuguda anca gogus yerım etıde kofte kıyma zorla ıste .
ama balıgın hıcbırını yemem kaynanam gızlıden bıseylerın ıcıne koyuyoryok kıyma falan dıyor sankı körüm zaten ne gelse yemek zorundayım
eklerım canımm tabi hosgeldın
evde patlıcammmmmmmmmmmm yaa vallahı cok sıkıldım kızlarallahım bıran once gecsın su gunler kalkıyım artık
eşim gelcek 7 bucukta yemek hazırlıcak gerı gıdıcek mac ızlemeye sınır oldum ama ses etmedım napsın bana bakıyor 15 gundur hava alsın dedımama ben delırcem az kaldı
11 gun sonra randevum daha canım ıns ozaman soler belkı ıkılı test ıcın gıdıcez.sanada az kaldıcinsiyete hadi bakalım buaralar yıkılcak burası cinsiyet haberleriyle
cok saol canım benım :13: ıns ya bıran once kalkmak ıstıyorum artıkaz kaldı hakikaten.. Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin bütün hamileliğini inş. ilk üc aydan sonra... 9 ay yatanlarda var biliyorum ama ben son 7 haftamda yattım ya iyi bilirim nasıl boğuluyor insan..
bugun kızkardesimle çıktık dışarı. bir bebek mağazasında inanılmaz indirim var diye. gittim birkaç parça bişiler de aldım ama eve bayılacak halde girdim. çıksam da ayakta duramıyorum kii
11 gun sonra randevum daha canım ıns ozaman soler belkı ıkılı test ıcın gıdıcez.
cok saol canım benım :13: ıns ya bıran once kalkmak ıstıyorum artık3 aya gırıcem ama hala gelıyor lekemm az az
allahım yatırmasın kımseyı ıns yaa gercekten cok zor yatalak ınsanları daha ıyı anladımrabbım sabır versın onlarada..
ayy ekleseneeeeeeeeee nerden aldın kii
amiin canımm.. idilbaby dan aldım bişiler.. normalde oldukça pahalı bir mağaza. ama cadır günleri diye bir haftalık bişi yapmış. sepete koymuş ürünlerinden. cok uygundu. hersey 5-7-10tl. benim malum üçüz olunca ufak tefek bişiler ala ala 8 ay geçirirsem ancak toparlarım diye aldım. kayınvalidem yemeğe geliyor bu aksam. yarın inş boş zamanımda yükleyeyim canım.
bugun büyük gün. kayınvalideme hamileliğimi soylicez
aaaaaaaaaaaaaa kız kadın bayılmasın 3 taneyı duyunca
tamam cnm eklersın sonra
netten bakymm bende magazayaaa
Offff canım sorma yaaa kız ismimiz hazır da erkek de biz de çok kararsızız daha doğrusu isim bulamıyoruzBen Yiğit diyorum ama eşim biraz burun kıvırıyor
evde patlıcammmmmmmmmmmm yaa vallahı cok sıkıldım kızlarallahım bıran once gecsın su gunler kalkıyım artık
eşim gelcek 7 bucukta yemek hazırlıcak gerı gıdıcek mac ızlemeye sınır oldum ama ses etmedım napsın bana bakıyor 15 gundur hava alsın dedımama ben delırcem az kaldı
Sizin yazilarinizi okuduktan sonra giremedim , banyoya artik biraz daha dislerimizi sikacagimiza benziyorkız olur grme sakın zaten leke gelıyr ben ılık suyla dus alıyorum ablam yatmıs akıllım onunda kanaması gelmıstı kız cınsıyet bellı deılmı senın 13 haftana gırmıssın
ayy hıc sevmem ne balık ne et tavuguda anca gogus yerım etıde kofte kıyma zorla ıste .
ama balıgın hıcbırını yemem kaynanam gızlıden bıseylerın ıcıne koyuyoryok kıyma falan dıyor sankı körüm zaten ne gelse yemek zorundayım
eklerım canımm tabi hosgeldın
ne 3ü??? kim diyo ki 3 diye onasımdılık hamile olduğum fikrine alışmalı. sonra 2 sonra 3.. kademeli yani
Filiz artık sinirden ağladım ağlicam. Aynı durumdayız 5 haftadır sürekli yatıyorum, sürekli uyuyorum. Eşim çalışıyo nöbetten çıkıyo bana yemek hazırlıyo. O kadar üzülüyorum ki. Şimdi ben kalktım biraz bişeler pişirdim derken tansiyonum düştü fenalık geçirdim hemen oturdum. Uyumaktan bi hal oldum tek isteğim 2 mayısta şu ilaçlara son vermesi
Sizin yazilarinizi okuduktan sonra giremedim , banyoya artik biraz daha dislerimizi sikacagimiza benziyor( benim cinsiyet daha belli olmadi .. Henüz doktorla öyle ayrintiya giremedik en son randevuya gittigimde kücüktü .. Bidahaki detayli randevumda iki hafta sonra belki ozmn söyler ..
Bu arada yarin sabah yine doktora gidecegim burda her hastaneden ciktiktan sonra tekrar doktoruma yönlendiriyorlar .. Bu sayede bu ara bebegimi cok gördügüm icin seviniyorum .. Lekelenmenin iyi yönü bu oldu
Filiz artık sinirden ağladım ağlicam. Aynı durumdayız 5 haftadır sürekli yatıyorum, sürekli uyuyorum. Eşim çalışıyo nöbetten çıkıyo bana yemek hazırlıyo. O kadar üzülüyorum ki. Şimdi ben kalktım biraz bişeler pişirdim derken tansiyonum düştü fenalık geçirdim hemen oturdum. Uyumaktan bi hal oldum tek isteğim 2 mayısta şu ilaçlara son vermesi
Sizin yazilarinizi okuduktan sonra giremedim , banyoya artik biraz daha dislerimizi sikacagimiza benziyor( benim cinsiyet daha belli olmadi .. Henüz doktorla öyle ayrintiya giremedik en son randevuya gittigimde kücüktü .. Bidahaki detayli randevumda iki hafta sonra belki ozmn söyler ..
Bu arada yarin sabah yine doktora gidecegim burda her hastaneden ciktiktan sonra tekrar doktoruma yönlendiriyorlar .. Bu sayede bu ara bebegimi cok gördügüm icin seviniyorum .. Lekelenmenin iyi yönü bu oldu
amiin canımm.. idilbaby dan aldım bişiler.. normalde oldukça pahalı bir mağaza. ama cadır günleri diye bir haftalık bişi yapmış. sepete koymuş ürünlerinden. cok uygundu. hersey 5-7-10tl. benim malum üçüz olunca ufak tefek bişiler ala ala 8 ay geçirirsem ancak toparlarım diye aldım. kayınvalidem yemeğe geliyor bu aksam. yarın inş boş zamanımda yükleyeyim canım.
bugun büyük gün. kayınvalideme hamileliğimi soylicez
kiz olsaydi melek hazirdi bizimde ama erkek olacak insaalllah.. yigit olmaz bize yumusak g yok buradaki alfabede cok zor yanii
kanaman yeni bitti canim , girme sakin küvete , ama ilik suyla dus almanda bir sakinca yok...Sizin yazilarinizi okuduktan sonra giremedim , banyoya artik biraz daha dislerimizi sikacagimiza benziyor( benim cinsiyet daha belli olmadi .. Henüz doktorla öyle ayrintiya giremedik en son randevuya gittigimde kücüktü .. Bidahaki detayli randevumda iki hafta sonra belki ozmn söyler ..Bu arada yarin sabah yine doktora gidecegim burda her hastaneden ciktiktan sonra tekrar doktoruma yönlendiriyorlar .. Bu sayede bu ara bebegimi cok gördügüm icin seviniyorum .. Lekelenmenin iyi yönü bu oldu
ne 3ü??? kim diyo ki 3 diye onasımdılık hamile olduğum fikrine alışmalı. sonra 2 sonra 3.. kademeli yani
Ya ben de cok utaniyorum bulasigi esim yikiyor, kahvaltiyi o hazirliyor. Eskiden cesit cesit yemek yapardim simdi mutfakta ogurmekten duramiyorum zar zor bir cesit yapip kaciyorum ogure ogure ya da disardan yiyoruz ya da esim yapiyor : p o da cok yoruluyor ama napalim hayat boyle durumlara gebe boyle guzel sebeplere bu durumdayiz hasta fln degiliz cok sukur
ay allah seni ya ne guzel bıranda 3 cocuk ohhhh keşke benımde ıkız falan olsaydı sen tedavıde olmadın varmıydı aılede bole bır durum .. buarada ıdıl baby baktım cok guzel syler var nettennnn
kız valla bende delrıcemm haptan yana sıkayetım yok allaha sukur ama kalkmak ıstıyorum bıran once yemek yapıyım ev temızlıyım dısarı cıkıyım aksamları yuruyum ıstıyorum eşim benımde sımdı geldı yemek yedık gıttı mac ızlıcek 10 da gelcek off patlıyorummm .dıkkat et sende tansıyon aletı yokmu evınde yada eczaneye gıt olctur bır..mayısın 2 sınde benımde randevvum 11.30 daymıs senın kacta saaat :13:
girme canım gırme ..ayy benım sılınce gene gelıo peceteye kahve ama az az of benımde taa 2 mayısda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?