2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar hamile iken kuvete su doldurup yatmanin bi zarari olurmu sizce ?

olur canım sıcak su rahim kaslarını gevşetir..
ayakta ılık duş al..

canımmm ilk 3 ay yemesek de çok sorun değil. ben de 6.haftamdan beri yiyemiyorum.zaten bebişler şuan depodan besleniyo

valla kendi bilir fasulyenin elimden gelen bişey yok..
yiyebildiğim şeyleri yiyorum...
inş.sağlıklı olur kuzularımız

uzun süre kalırsan tansiyonun düşer. Termalde küçük jakuzi havuzlara hamileleri almıyorlar, ben daha erken dönemdeyim diye girmiştim. . Su çok sıcak değil , duş aldığımız su sıcaklıkta ama içine girip bekleyince 10 dk sonra kötü oluyorsun. Bu arada mart soğuğunda açık havada sıcak suya girmeme rağmen bunaldım. evde olursan nasıl olur bilemem :?

Son düzenleme:
kız olur grme sakın zaten leke gelıyr ben ılık suyla dus alıyorum ablam yatmıs akıllım onunda kanaması gelmıstı kız cınsıyet bellı deılmı senın 13 haftana gırmıssın
aslında ben ton balıklı salataya bayılırım ama hamileyken konserve balığa güvenmiyorum. Bir kaç kez zehirlendim. Yeni tarihli bilindik marka olmasına rağmen kötü oldum. En iyi taze demek ki..
ayy hıc sevmem ne balık ne et tavuguda anca gogus yerım etıde kofte kıyma zorla ıste .
ama balıgın hıcbırını yemem kaynanam gızlıden bıseylerın ıcıne koyuyor yok kıyma falan dıyor sankı körüm zaten ne gelse yemek zorundayım

filiz benide listeye eklermisin sat 05-02-2013 beklenen doğum 11-11-2013
eklerım canımm tabi hosgeldın

evde patlıcammmmmmmmmmmm yaa vallahı cok sıkıldım kızlar allahım bıran once gecsın su gunler kalkıyım artık
eşim gelcek 7 bucukta yemek hazırlıcak gerı gıdıcek mac ızlemeye sınır oldum ama ses etmedım napsın bana bakıyor 15 gundur hava alsın dedım ama ben delırcem az kaldı

sanada az kaldı cinsiyete hadi bakalım buaralar yıkılcak burası cinsiyet haberleriyle

az kaldı hakikaten.. Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin bütün hamileliğini inş. ilk üc aydan sonra... 9 ay yatanlarda var biliyorum ama ben son 7 haftamda yattım ya iyi bilirim nasıl boğuluyor insan..

bugun kızkardesimle çıktık dışarı. bir bebek mağazasında inanılmaz indirim var diye. gittim birkaç parça bişiler de aldım ama eve bayılacak halde girdim. çıksam da ayakta duramıyorum kii

sanada az kaldı cinsiyete hadi bakalım buaralar yıkılcak burası cinsiyet haberleriyle
11 gun sonra randevum daha canım ıns ozaman soler belkı ıkılı test ıcın gıdıcez.
cok saol canım benım :13: ıns ya bıran once kalkmak ıstıyorum artık 3 aya gırıcem ama hala gelıyor lekemm az az
allahım yatırmasın kımseyı ıns yaa gercekten cok zor yatalak ınsanları daha ıyı anladım rabbım sabır versın onlarada..
ayy ekleseneeeeeeeeee nerden aldın kii

amiin canımm.. idilbaby dan aldım bişiler.. normalde oldukça pahalı bir mağaza. ama cadır günleri diye bir haftalık bişi yapmış. sepete koymuş ürünlerinden. cok uygundu. hersey 5-7-10tl. benim malum üçüz olunca ufak tefek bişiler ala ala 8 ay geçirirsem ancak toparlarım diye aldım. kayınvalidem yemeğe geliyor bu aksam. yarın inş boş zamanımda yükleyeyim canım.

bugun büyük gün. kayınvalideme hamileliğimi soylicez

aaaaaaaaaaaaaa kız kadın bayılmasın 3 taneyı duyunca
tamam cnm eklersın sonra
netten bakymm bende magazayaaa

Son düzenleme:
Offff canım sorma yaaa kız ismimiz hazır da erkek de biz de çok kararsızız daha doğrusu isim bulamıyoruz Ben Yiğit diyorum ama eşim biraz burun kıvırıyor

kiz olsaydi melek hazirdi bizimde ama erkek olacak insaalllah.. yigit olmaz bize yumusak g yok buradaki alfabede cok zor yanii

Filiz artık sinirden ağladım ağlicam. Aynı durumdayız 5 haftadır sürekli yatıyorum, sürekli uyuyorum. Eşim çalışıyo nöbetten çıkıyo bana yemek hazırlıyo. O kadar üzülüyorum ki. Şimdi ben kalktım biraz bişeler pişirdim derken tansiyonum düştü fenalık geçirdim hemen oturdum. Uyumaktan bi hal oldum tek isteğim 2 mayısta şu ilaçlara son vermesi

Sizin yazilarinizi okuduktan sonra giremedim , banyoya artik biraz daha dislerimizi sikacagimiza benziyor ( benim cinsiyet daha belli olmadi .. Henüz doktorla öyle ayrintiya giremedik en son randevuya gittigimde kücüktü .. Bidahaki detayli randevumda iki hafta sonra belki ozmn söyler ..

Bu arada yarin sabah yine doktora gidecegim burda her hastaneden ciktiktan sonra tekrar doktoruma yönlendiriyorlar .. Bu sayede bu ara bebegimi cok gördügüm icin seviniyorum .. Lekelenmenin iyi yönü bu oldu

ne 3ü??? kim diyo ki 3 diye ona sımdılık hamile olduğum fikrine alışmalı. sonra 2 sonra 3.. kademeli yani
ay allah seni ya ne guzel bıranda 3 cocuk ohhhh keşke benımde ıkız falan olsaydı sen tedavıde olmadın varmıydı aılede bole bır durum .. buarada ıdıl baby baktım cok guzel syler var nettennnn
kız valla bende delrıcemm haptan yana sıkayetım yok allaha sukur ama kalkmak ıstıyorum bıran once yemek yapıyım ev temızlıyım dısarı cıkıyım aksamları yuruyum ıstıyorum eşim benımde sımdı geldı yemek yedık gıttı mac ızlıcek 10 da gelcek off patlıyorummm .dıkkat et sende tansıyon aletı yokmu evınde yada eczaneye gıt olctur bır..mayısın 2 sınde benımde randevvum 11.30 daymıs senın kacta saaat :13:

girme canım gırme ..ayy benım sılınce gene gelıo peceteye kahve ama az az of benımde taa 2 mayısda

Son düzenleme:

wallla allah tez zamanda yardimciniz olsun kizlarrr. sizleri duyunca kendimden utaniyorum. birde ben söylenip duruyirum midem diye... Rabbim sifasiz birakmasin kimseyi....

ben 11. haftada ögrendim... tr de gitmistim doktora, rica ettim bakti söyledi..:))

Hem hamilelik hem ucuz haberiiiii :))

Ya ben de cok utaniyorum bulasigi esim yikiyor, kahvaltiyi o hazirliyor. Eskiden cesit cesit yemek yapardim simdi mutfakta ogurmekten duramiyorum zar zor bir cesit yapip kaciyorum ogure ogure ya da disardan yiyoruz ya da esim yapiyor : p o da cok yoruluyor ama napalim hayat boyle durumlara gebe boyle guzel sebeplere bu durumdayiz hasta fln degiliz cok sukur

kanaman yeni bitti canim , girme sakin küvete , ama ilik suyla dus almanda bir sakinca yok...
evde esin varken al dusunu... tansiyon düsebiliyor..

ne 3ü??? kim diyo ki 3 diye ona sımdılık hamile olduğum fikrine alışmalı. sonra 2 sonra 3.. kademeli yani

ben catlardim sila :))) , ücü bir arada olsun :) söyle sonra seyret :))

kizlar inanin üzüldüm siz böyle deyince... insallah cabucak atlatirsiniz bu dönemi.. Benim öyle bulantim olmamasina ragmen hicbirsey yapamiyorum halsizlikten.. oglumun karnini doyurup bizede öyle birseyler hazirliyorum..
ev isi artik sadece süpürmekten ibaret ..

Carsamba randevum var , yine cok heyecanliyim... kac günden beri günleri sayiyorum bu sefer 12 gün sonraya vermislerdi simdilik yolunda gidiyor hersey her hafta bakmaya gerek yok demislerdi... 10+1 olacagim kontrol günümde insallah hersey yolundadir dua ediyorum... bu sefer kavusayim bebegime diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…