var canım evde tansiyon aleti ölçtük 9-6 çıktı, nefesim daralıyo, midem kötü oluyo. Yemek yiyemedim zaten şimdi.ay allah seni ya ne guzel bıranda 3 cocuk ohhhh keşke benımde ıkız falan olsaydı sen tedavıde olmadın varmıydı aılede bole bır durum .. buarada ıdıl baby baktım cok guzel syler var nettennnn
kız valla bende delrıcemm haptan yana sıkayetım yok allaha sukur ama kalkmak ıstıyorum bıran once yemek yapıyım ev temızlıyım dısarı cıkıyım aksamları yuruyum ıstıyorum eşim benımde sımdı geldı yemek yedık gıttı mac ızlıcek 10 da gelcek off patlıyorummm .dıkkat et sende tansıyon aletı yokmu evınde yada eczaneye gıt olctur bır..mayısın 2 sınde benımde randevvum 11.30 daymıs senın kacta saaat :13:
girme canım gırme ..ayy benım sılınce gene gelıo peceteye kahve ama az az of benımde taa 2 mayısda
çok şükür,aslında onlar durumdan şikayetçi değildir eminim, çünkü ne olursa olsun biz onlardan daha çok sıkıntı çekiyoruz.Hayat müşterek sonuçta. Onlar da bize değil bi nevi evlatlarına yapıyolar.Allah bin kere razı olsun.Ne arkadaşlarım var kocaları evde yemek yok diye bi de üstüne kavga çıkaran,yazık vallaYa ben de cok utaniyorum bulasigi esim yikiyor, kahvaltiyi o hazirliyor. Eskiden cesit cesit yemek yapardim simdi mutfakta ogurmekten duramiyorum zar zor bir cesit yapip kaciyorum ogure ogure ya da disardan yiyoruz ya da esim yapiyor : p o da cok yoruluyor ama napalim hayat boyle durumlara gebe boyle guzel sebeplere bu durumdayiz hasta fln degiliz cok sukur
Ya burdaki alfabeye uydurma olayi var ki bir de benim istedigim isimler genelde uymuyor maalesef
Kahverengiyse hic korkma canim , bak ben onun icin yattim hastaneden ciktim kahverengi cok korkulacak birsey degil , hatta benimle ayni bir marokon olmasi lazim onunda kanamasi gelmis ama kipkirmiziydi diyor , cok korkmus ama simdi kahverengiye döndü diye hastanedede yatmadi ..ay allah seni ya ne guzel bıranda 3 cocuk ohhhh keşke benımde ıkız falan olsaydı sen tedavıde olmadın varmıydı aılede bole bır durum .. buarada ıdıl baby baktım cok guzel syler var nettennnn
kız valla bende delrıcemm haptan yana sıkayetım yok allaha sukur ama kalkmak ıstıyorum bıran once yemek yapıyım ev temızlıyım dısarı cıkıyım aksamları yuruyum ıstıyorum eşim benımde sımdı geldı yemek yedık gıttı mac ızlıcek 10 da gelcek off patlıyorummm .dıkkat et sende tansıyon aletı yokmu evınde yada eczaneye gıt olctur bır..mayısın 2 sınde benımde randevvum 11.30 daymıs senın kacta saaat :13:
girme canım gırme ..ayy benım sılınce gene gelıo peceteye kahve ama az az of benımde taa 2 mayısda
ben 11. haftada ögrendim... tr de gitmistim doktora, rica ettim bakti söyledi..:))
Ya burdaki alfabeye uydurma olayi var ki bir de benim istedigim isimler genelde uymuyor maalesef
Kahverengiyse hic korkma canim , bak ben onun icin yattim hastaneden ciktim kahverengi cok korkulacak birsey degil , hatta benimle ayni bir marokon olmasi lazim onunda kanamasi gelmis ama kipkirmiziydi diyor , cok korkmus ama simdi kahverengiye döndü diye hastanedede yatmadi ..
Bizim burda doktordan doktora cok farkediyor canim , gerci simdiki doktorumdan cok fazlasiyla memnunum herseyini detayli inceleyip bana gösteriyor bu böyle diye uzun uzun anlatiyor .. Diger doktorum birde para istemisti ultrasyon basina ama cok ilgisizdi .. Bu doktorda sansima hic parada almiyor ki alsada seve seve hic düsünmedrn verirdim
canım siz neden orda bulunuyorsunuz iş sebebiyle mi? Geri dönme gibi bi ihtimal var mı? Geçende yine Amerikada hamileler topik açmıştı bi kaç kez denk geldi böyle ortak isimler koyuyolar genelde; Melisa,Deniz vs. gibi
var canım evde tansiyon aleti ölçtük 9-6 çıktı, nefesim daralıyo, midem kötü oluyo. Yemek yiyemedim zaten şimdi.
Benim senden sonra canım 13.30 da randevum
çok şükür,aslında onlar durumdan şikayetçi değildir eminim, çünkü ne olursa olsun biz onlardan daha çok sıkıntı çekiyoruz.Hayat müşterek sonuçta. Onlar da bize değil bi nevi evlatlarına yapıyolar.Allah bin kere razı olsun.Ne arkadaşlarım var kocaları evde yemek yok diye bi de üstüne kavga çıkaran,yazık valla
Amerika'da hamilelik topigi var zaten burda ona da giriyorum. Su anda sanirim bir sure daha burdayiz. Esim 5 senedir doktora yapiyor burda,ben 1,5 senedir daimi burdayim. Doktorasi haziranda bitiyor ama is gorusmeleri var insallah bir is olur da kalacagiz bir sure daha. Sonrasi Allah kerim
ben de pek sevmiyorum ortak isimleri ama bakacagizCinar istiyorum oglum olursa ama bak klavyede bile yazamiyorum
Sen almanyanin neresindensin , bir euroda baya komikmis :)) burda ultrasyon basi 30 euro istiyor o doktor , ama bu doktorumdan hic duymadim .. Bu doktorlada sans eseri denk geldim , benim eski doktorla ayni yerde calisiyorlar, benim doktorda izinde olunca mecbur buna gittim ama okadae güzel anlatiyorki herseyibende doktorumdan memnunum. para almadi ultrasondan, ama hamburg taki arkadasimdan her resim icin bir euro istemis. yarin kontrolum var, ama ben tr de doktora gittigimi söylemeyecegimmm.. adam gücenmesin bana...
cokkk yakisiyor erkekge cinar ismi..... gecen yil dogum yapan arkadasim koydu cinar ismini, cokk yakisiyor cokkkk
Sen almanyanin neresindensin , bir euroda baya komikmis :)) burda ultrasyon basi 30 euro istiyor o doktor , ama bu doktorumdan hic duymadim .. Bu doktorlada sans eseri denk geldim , benim eski doktorla ayni yerde calisiyorlar, benim doktorda izinde olunca mecbur buna gittim ama okadae güzel anlatiyorki herseyi
Bizimde burda isim sorunu olacak gibi , özellikle r harfi cok zor söyleniyor bakalim daha hic bir isim yok aklimizda
Sen almanyanin neresindensin , bir euroda baya komikmis :)) burda ultrasyon basi 30 euro istiyor o doktor , ama bu doktorumdan hic duymadim .. Bu doktorlada sans eseri denk geldim , benim eski doktorla ayni yerde calisiyorlar, benim doktorda izinde olunca mecbur buna gittim ama okadae güzel anlatiyorki herseyi
Bizimde burda isim sorunu olacak gibi , özellikle r harfi cok zor söyleniyor bakalim daha hic bir isim yok aklimizda
aynen bende sizlerdenim hanimlar yaa kiz olursa bellide erkek olursa napicam bilmiorum yigit ismini bende cok seviordum ama birkac kisiye solettim soleyemiolar :))) benim dr umda hic ucret istemedi hatta randevum disinda kac defa gittim yinede almadilar...su vajinal baklarindan da bi kurtulsam super ilucak ya bide vajinal bakmadan once bisey daha yapiolar ya nefret ediorummm
yaaa evettt. tr de hic bakmiyorlar alttannnnnn.... bu sefer rtik alttan bakmaz, yarin belli olcak. benim korkulu rüyam oldu yaaaaaaa:)))
O alttan bakmalardan benim bidahaki sefere kadar biter insallah .. Gerci kac haftalikken bitiyor bu alttan bakma benim bildigim 12. haftadan sonraaynen bende sizlerdenim hanimlar yaa kiz olursa bellide erkek olursa napicam bilmiorum yigit ismini bende cok seviordum ama birkac kisiye solettim soleyemiolar :))) benim dr umda hic ucret istemedi hatta randevum disinda kac defa gittim yinede almadilar...su vajinal baklarindan da bi kurtulsam super ilucak ya bide vajinal bakmadan once bisey daha yapiolar ya nefret ediorummm
Isim konusu baya zorluyacak bizi :)ama kizimin ismi kaynanamin adi bende gicikligina NUR ekledim sonuna simdi her yerde ismini nur diye söyletiyorum biraz zor oluyor ama yaptim bi hataben wolfsburg tayim... ama doktorumu Braunschweig da bulabildim. arap:))) cok memnunum simdilik... benden hic bisey icin para istemedi. bir test söyledi 150 euro ama yaptirmasanda olur dedi..bizde yaptirmadik.. isimde evet cok zorlanicaz. benim esim ve ailesi alman oldugu icin ben önce onlartda test ediyorum söylenisi nasil diye. cogunda zorlaniyorlar ne güzel isimler elemek zorunda kaldim sormaaa:)))
hosbuldukkk canimmmm:))))) sende hosgeldin oh tr den geldin ne guzelllll:))))))))))))) ayy alttan bakio ya sinir oldummmm bide parmaklio yaa berbat bisey neden baktiginida anlasam:))) o parmagi son aya kadar yapicaklarmis sanirim halam dedi..uamrim artik alttan bakmaz da normal bakar gerci alistim bide dr bayan ya :)))
cokkk yakisiyor erkekge cinar ismi..... gecen yil dogum yapan arkadasim koydu cinar ismini, cokk yakisiyor cokkkk
hosbuldukkk canimmmm:))))) sende hosgeldin oh tr den geldin ne guzelllll:))))))))))))) ayy alttan bakio ya sinir oldummmm bide parmaklio yaa berbat bisey neden baktiginida anlasam:))) o parmagi son aya kadar yapicaklarmis sanirim halam dedi..uamrim artik alttan bakmaz da normal bakar gerci alistim bide dr bayan ya :)))
ben wolfsburg tayim... ama doktorumu Braunschweig da bulabildim. arap:))) cok memnunum simdilik... benden hic bisey icin para istemedi. bir test söyledi 150 euro ama yaptirmasanda olur dedi..bizde yaptirmadik.. isimde evet cok zorlanicaz. benim esim ve ailesi alman oldugu icin ben önce onlartda test ediyorum söylenisi nasil diye. cogunda zorlaniyorlar ne güzel isimler elemek zorunda kaldim sormaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?