2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ense kalinligina ultrasondan bakiyor dimi? tr deki doktor boyunu ensesini her yerini ölctü iyi dedi cok sükür. yarin kendi doktoruma gidicem sanirim oda bakar artikk

valla bende tam bilmiorum canim nezaman biticek..ay canim bakio valla bende anlamadim surekli surekli acilimimami bakio nedir...

kızlar merhaba:)))) kocam fenerin stresli macıyla hop oturup hop kalkerken bende bi size bakemmmm dedim:)))) haftasonu olunca pek giremıyorum nasılsınız bakalım?:))))

Merhabaaaa!! Ben de yuruyuse cikip cikmamak arasinda gidip geliyorum su anda. Hava mis ama cok yorgunum

nasılsınız dedim ama sohber koyu anlaşılan burda:)))) şekerler ben biraz fazla ayakta kalsam hemen belim ağrıo bel agrısı çeken var mı?:/ korkup hemen oturuyorum ama allahtan dnlenınce gecio doktorum dinlenınce gecen agrılardan korkma demişti:)

hayir canim bastan anlastik. cocuklar benim sorumlulugumda. isimleri dinleri ve terbiyeeri benim istedigim gibi olucak. insalllah Allah utandirmaz becerebilirim....

aaaa çok şaşırdım maşallah size o zaman. Çoğu kabul etmez, eşin çok anlayışlıymış demekki, ailesi de karışmaz mı peki? Adamlar medeni anam, burda kayınbabanın ismini koymadı diye millet birbirine giriyo

Merhabaaaa!! Ben de yuruyuse cikip cikmamak arasinda gidip geliyorum su anda. Hava mis ama cok yorgunum

ayyyy vala üşenmiosan yürü tatlım:))) yarın maaile bana geliolar yegenımın doğumgünü tüm gün ona hazırlık yaptım bel agrısından ölüyorum yoksa bende çıkardım valaa:)))) ben değirmenderedeyım-kocaeli gerci hava nasıl bilmiyorum:))))))))))

yokkk hic biseye karismiyorlar... esim olgun bir insan... yani bilmiyorum bizim ailemizde de hic olmaz öyle tartismalar, herkes herkesin hayatina saygi duyar....yaptirim yoktur bizim ailemizde... insalllah herkes herkesin haklarina ve kararlarina saygi duyar....

kıyamam yaaa biz eve taşınmadan ligtv geldiii evde izliyoruz tabi ben yanında oturcam ofsaytı bile ögrendim yahuuu:)))))))))))) nasıl oldun lekelenmen ne durumda?

maç bıyana ben bıyana valla okadar fanatıkkı fb aşık resmen macı ızlıyor sonra eve gelıp yorumlarını ızlıyor yok bole bısey
bızımde vardı dayanamadım ben kapattırdım
leke gene gelıyor cnm az az peceteye sılıyorum gelıyor

Bende aksamustü ciktim yürudum biraz ...iyi geliyor tavsiye ederim:)

Cinar ismi benimde hosuna gidiyor ama hem I hemde ç harfi olmadigi icin ÇInar in o heybeti kalmiyor :))

Nehar cok canin istiyorsa ic bir bardak bursey olnaz bir bardaktan kahve gibi oda

ah ahhh al bendende okadar şimdi maç biter yorumlar başlar gerci fena yenılıolar pek bi gergin:)))))))))) bende sindim köşeye:))))))) leke için doktorun ne dio canım? kontrolun var mı yakında? Gerci ben çok endişenemiyorum senın için çok güsel bir bebişin olacak emınım:))) birde yakın olaydık sevmeye gelirdim:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…