O alttan bakmalardan benim bidahaki sefere kadar biter insallah .. Gerci kac haftalikken bitiyor bu alttan bakma benim bildigim 12. haftadan sonra
Isim konusu baya zorluyacak bizi :)ama kizimin ismi kaynanamin adi bende gicikligina NUR ekledim sonuna simdi her yerde ismini nur diye söyletiyorum biraz zor oluyor ama yaptim bi hata(
Doktorum banada dedi o testi 140 euro ama önemli degil okadar dedi kafani karistirmak olur sadece dedi , ama yinede ense kalinligina felan bakti hersey normal dedi öylece kaldi test olayi zaten kücücük birsey görsünlet hemen büyük hastanelere felan yolluyolar ..
yaaa evettt. tr de hic bakmiyorlar alttannnnnn.... bu sefer rtik alttan bakmaz, yarin belli olcak. benim korkulu rüyam oldu yaaaaaaa:)))
O alttan bakmalardan benim bidahaki sefere kadar biter insallah .. Gerci kac haftalikken bitiyor bu alttan bakma benim bildigim 12. haftadan sonra
Isim konusu baya zorluyacak bizi :)ama kizimin ismi kaynanamin adi bende gicikligina NUR ekledim sonuna simdi her yerde ismini nur diye söyletiyorum biraz zor oluyor ama yaptim bi hata(
Doktorum banada dedi o testi 140 euro ama önemli degil okadar dedi kafani karistirmak olur sadece dedi , ama yinede ense kalinligina felan bakti hersey normal dedi öylece kaldi test olayi zaten kücücük birsey görsünlet hemen büyük hastanelere felan yolluyolar ..
canım peki eşin illa almanca olsun demiyo mu
valla bende tam bilmiorum canim nezaman biticek..ay canim bakio valla bende anlamadim surekli surekli acilimimami bakio nedir...
kızlar merhaba:)))) kocam fenerin stresli macıyla hop oturup hop kalkerken bende bi size bakemmmm dedim:)))) haftasonu olunca pek giremıyorum nasılsınız bakalım?:))))
kızlar merhaba:)))) kocam fenerin stresli macıyla hop oturup hop kalkerken bende bi size bakemmmm dedim:)))) haftasonu olunca pek giremıyorum nasılsınız bakalım?:))))
benmkıde fb macındatek basıma evde patladım
hayir canim bastan anlastik. cocuklar benim sorumlulugumda. isimleri dinleri ve terbiyeeri benim istedigim gibi olucak. insalllah Allah utandirmaz becerebilirim....
Merhabaaaa!! Ben de yuruyuse cikip cikmamak arasinda gidip geliyorum su anda. Hava mis ama cok yorgunum
Kızlar benim canım şuan acayip kola istiyo resmen aşeriyorum:18::18:
aaaa çok şaşırdım maşallah size o zaman. Çoğu kabul etmez, eşin çok anlayışlıymış demekki, ailesi de karışmaz mı peki? Adamlar medeni anam, burda kayınbabanın ismini koymadı diye millet birbirine giriyo
kıyamam yaaa biz eve taşınmadan ligtv geldiii evde izliyoruz tabi ben yanında oturcam ofsaytı bile ögrendim yahuuu:)))))))))))) nasıl oldun lekelenmen ne durumda?
al bendende okadar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ne yapcesss:)))?
benim canim acayip adana cekiyorrrrrrrr...off offffffff berlin yolu gozuktuu bize vallaa:))
maç bıyana ben bıyana valla okadar fanatıkkı fb aşık resmenmacı ızlıyor sonra eve gelıp yorumlarını ızlıyor yok bole bısey
bızımde vardı dayanamadım ben kapattırdım
leke gene gelıyor cnm az az peceteye sılıyorum gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?