2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
al bendende okadar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ne yapcesss:)))?
ben dayanamicam eşim maç izlemeye gitmişti buluran al dedim en azından 1-2 yudum alayım yoksa krize gircem

maşallah maşallahh bizim ülkemiz de bu hale gelse ne güzel olur.Yeni nesil biraz daha farklı ama yaşlılarımız malesef çok çok eski kafalı

ben iciyorum ne yalan söyleyim..... icimi bir tek o sogutuyor. ama her gün degil. bazen yarim bardak bazen bir kutu cola:))

ohhhhh valaaaaaa şekerimmm yarasınnnnnnnnnnn:)))) dicem ama yararlı bişey değil ama tadı çok güsellll bende çatlıcamm nerdeyse içsem mi içmesem mi bilemedim ya:/

Kızlar benim canım şuan acayip kola istiyo resmen aşeriyorum:18::18:
benm dr ızın verıyor 1 bardak ıcebılırsın dıyor kalkıpta 1 lıtre ıcıcek halın yokya dıyor 1 bardaktan bısey olmaz dıo
gercı kolayı pek sevmıyorum ıcındekı seylerden dolayı sogudum dondurma ye onun yerıne

Kizlar herkese selamlar
İki gundur giremedim malum haftasonu birde bana azıcık serbestlik geldi ya , azda olsa doktor izni ile dışarı izni çıktı gezdim hatta sonu :)) evde otur otur bunalıma girmiştim biraz alışveriş falan gözüm gunlum açıldı :))

Buralardan ne haber umarim hep guzel haberler gelmiştir , ikili test sonucu alanlar vardi insallah iyidir sonuclari , yarin sabah bende ikili test icin doktordayim Allah yardımcım olsun

vala bende benımkine sölesemmm mi dorum fener yenılıo evımıs şuanda çok gergin hahahahaah:))))

Ehehe bizim de ondan kafa karisik iste ama Cinar ismini cok seviyorum. Peki madem cikin dediniz cikayim bi nefes alayim cok daraldim

Allah yardimciniz olsun

vala bende benımkine sölesemmm mi dorum fener yenılıo evımıs şuanda çok gergin hahahahaah:))))

anaaaamm sorma benimkinin de gergin gergin geliyodu sesi demek FB yeniliyo Kesinlikle içemezin diyor bana hep o yüzden alıp geleceğinden emin değilim, hoş burası da köy zaten açık bakkal çok uzak ben en iyisi başka şeyler düşüneyim

Nesleeeeeee beni de götür gezmeyeeeeeee
sözde biz de bugün çıkıp deniz kenarında yürüyecektik ama acayip yağmur var.Zaten ne zaman eşim istirahatli olsa çıkalım desek hep yağmur yağıyor

ben dedım ona ızlersen yenılıcek gıtme dedım ama dınlemedı hep bole oluyor ıcımden gelmese yollamak yenılıp gelıo hahahhaha
cnm dr leke ıcın ölü kan kahverengıden korkma dıyor ama ınsanın pskolojısı bozuluyor ıste yatmaktan sıkıldım ayaga kalkmak ıstıyorum :2:
ayyyy ne guzel olurdu cnmmm ben ıstanbuldayımmmmmmmmmmm yakın olaydık kocalarda fb lı ıyı anlasırdı

yaaa iyi ozaman, ben de pek sevmem ama canım çok istedi reklam çıkıyo sürekli oondan.Dondurma istemiyorum yağlı geliyo midem fena zaten şuan

ahahah:))) fenerli kocaları toplamışız:)))) köy derken sen nerdesin ki canım?:)

yaaa iyi ozaman, ben de pek sevmem ama canım çok istedi reklam çıkıyo sürekli oondan.Dondurma istemiyorum yağlı geliyo midem fena zaten şuan
oh bende 2 3 sefer yedım valla cok cnm ıstedı
bıde sarımsak yıyorum vucumdakı ıltıhap akıntı ne varsa alsın dıye mutlaka deneyın kızlar sarımsagı :))
grıp falanda olmassınız

vala öleee:))))) neyse umutsuzlanmamak lazımm kocaeli-istanbul arası az mesafe:) ben istanbula gittiğimde bir yerden biyere gitmek için kocaeliye gelmiş kadar yol gidiyorum:)))))))) hiç sevmıorum oranın telaşesını yahu:)

ahahah:))) fenerli kocaları toplamışız:)))) köy derken sen nerdesin ki canım?:)

Evet ben de Galatasaraylıyım çok atışırız bu yüzden
Canım ben Antalyanın bi beldesindeyim, tatil köyü aslında ama köy işte yani Hep otel var, ev sayısı çok az.Çok sıkılıyorum burda hiç arkadaşım da yok offf bi yakınma geldi içimden sana dertlendim bak

kızlar sohbet güzel ama ben kaçıorum kocam nette kesin yorumlara bakacak maçın:/// herkese hayırlı akşamlar diliyorum hepinize sevgiler güsell anneler:)))

oh bende 2 3 sefer yedım valla cok cnm ıstedı
bıde sarımsak yıyorum vucumdakı ıltıhap akıntı ne varsa alsın dıye mutlaka deneyın kızlar sarımsagı :))
grıp falanda olmassınız

aslında haklısın,sabahları bir tane sarımsağı hap gibi suyla yutmak da çok faydalıymış. İlaç kullanamıyoruz doğal antibiyotik. Ama ben yiyince bütün gece başım ağrıyo nedense:44: aslında sarmısaklı yoğurdu çok severim.

Şekercigimmmmmm yakaladım seni :))
2 gun görüşmedik özledim vallaha , ama dışarı çıkmak iyi geldi :))
Yarin icin dua et bana , zaten testi düşünmeyeyim diye benimki gezdirdi durdu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…