ben dayanamicam eşim maç izlemeye gitmişti buluran al dedim en azından 1-2 yudum alayım yoksa krize gircemal bendende okadar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ne yapcesss:)))?
yokkk hic biseye karismiyorlar... esim olgun bir insan... yani bilmiyorum bizim ailemizde de hic olmaz öyle tartismalar, herkes herkesin hayatina saygi duyar....yaptirim yoktur bizim ailemizde... insalllah herkes herkesin haklarina ve kararlarina saygi duyar....
ben iciyorum ne yalan söyleyim..... icimi bir tek o sogutuyor. ama her gün degil. bazen yarim bardak bazen bir kutu cola:))
benm dr ızın verıyor 1 bardak ıcebılırsın dıyor kalkıpta 1 lıtre ıcıcek halın yokya dıyor 1 bardaktan bısey olmaz dıoKızlar benim canım şuan acayip kola istiyo resmen aşeriyorum:18::18:
ben dayanamicam eşim maç izlemeye gitmişti buluran al dedim en azından 1-2 yudum alayım yoksa krize gircem
maşallah maşallahh bizim ülkemiz de bu hale gelse ne güzel olur.Yeni nesil biraz daha farklı ama yaşlılarımız malesef çok çok eski kafalı
Bende aksamustü ciktim yürudum biraz ...iyi geliyor tavsiye ederim:)
Cinar ismi benimde hosuna gidiyor ama hem I hemde ç harfi olmadigi icin ÇInar in o heybeti kalmiyor :))
Nehar cok canin istiyorsa ic bir bardak bursey olnaz bir bardaktan kahve gibi oda
Kizlar herkese selamlar
İki gundur giremedim malum haftasonu birde bana azıcık serbestlik geldi ya , azda olsa doktor izni ile dışarı izni çıktı gezdim hatta sonu :)) evde otur otur bunalıma girmiştim biraz alışveriş falan gözüm gunlum açıldı :))
Buralardan ne haber umarim hep guzel haberler gelmiştir , ikili test sonucu alanlar vardi insallah iyidir sonuclari , yarin sabah bende ikili test icin doktordayim Allah yardımcım olsun
vala bende benımkine sölesemmm mi dorum fener yenılıo evımıs şuanda çok gergin hahahahaah:))))
ben dedım ona ızlersen yenılıcek gıtme dedım amaah ahhh al bendende okadar şimdi maç biter yorumlar başlar gerci fena yenılıolar pek bi gergin:)))))))))) bende sindim köşeye:))))))) leke için doktorun ne dio canım? kontrolun var mı yakında? Gerci ben çok endişenemiyorum senın için çok güsel bir bebişin olacak emınım:))) birde yakın olaydık sevmeye gelirdim:)))))
benm dr ızın verıyor 1 bardak ıcebılırsın dıyor kalkıpta 1 lıtre ıcıcek halın yokya dıyor 1 bardaktan bısey olmaz dıo
gercı kolayı pek sevmıyorum ıcındekı seylerden dolayı sogudum dondurma ye onun yerıne
anaaaamm sorma benimkinin de gergin gergin geliyodu sesi demek FB yeniliyoKesinlikle içemezin diyor bana hep o yüzden alıp geleceğinden emin değilim, hoş burası da köy zaten açık bakkal çok uzak ben en iyisi başka şeyler düşüneyim
oh bende 2 3 sefer yedım valla cok cnm ıstedıyaaa iyi ozaman, ben de pek sevmem ama canım çok istedi reklam çıkıyo sürekli oondan.Dondurma istemiyorum yağlı geliyo midem fena zaten şuan
ben dedım ona ızlersen yenılıcek gıtme dedım amadınlemedı hep bole oluyor ıcımden gelmese yollamak yenılıp gelıo hahahhaha
cnm dr leke ıcın ölü kan kahverengıden korkma dıyor ama ınsanın pskolojısı bozuluyor ıste yatmaktan sıkıldım ayaga kalkmak ıstıyorum :2:
ayyyy ne guzel olurdu cnmmm ben ıstanbuldayımmmmmmmmmmm yakın olaydık kocalarda fb lı ıyı anlasırdı
ahahah:))) fenerli kocaları toplamışız:)))) köy derken sen nerdesin ki canım?:)
Allah yardimciniz olsun
oh bende 2 3 sefer yedım valla cok cnm ıstedı
bıde sarımsak yıyorum vucumdakı ıltıhap akıntı ne varsa alsın dıye mutlaka deneyın kızlar sarımsagı :))
grıp falanda olmassınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?