2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Puffyy ablaaaaa gez gezzz bakalımmm.İnşallah test sonucunuz da güzel çıkacak

Gezdim gezdim ama sizide özledim , ama iyide oldu evde cok bunalmisim dışarı çıkınca fark ettim . Birde sizdede oluyormu ben hızlı hızlı yürurdum simdi fazla hızlı hareket edemiyorum , belim de cok agriyor

Sen nasilsin iyi gibi duruyorsun buradan ' su test yastan dolayi beni biraz geriyor ama cokta stres yapmıyorum Rabbim yardim eder insallah

Bu arada lc waikiki yeni sezonları getirmiş cok guzel esprili hamış tshirtleri var

trafık sorunu cok buyuk ıstanbulun valla canımmm :))

ben 4 seferdır yedım hep grıp olmaktan kurtuldum benımde mıgdem agrıyor ama dayanıyorummmm
ben sarımsaga bayılırım ama kokusu ıyyy yani:)) kocamada yutturdum mecbur
benımde mıgdeme fena dokunuyor

Canim yatma durumları nasil gidiyor , bu aralar varmı kontrol , belki izin cikar benim gibi once ev icinde dolaş dedi simdi az biraz dışarıya çıkabilirsin diyor :))
Belki sana da yakında izin kağıdı verir doktor :))

ımkansız sanırım ablacım benım hala lekelerım gelıyorrrr sımdı wc geldım kahverengı uzun uzun ip gıbı kan pıhtıları gelıyor dr normal dıyor olucak dıyor ıcınde kalan pıhtılar dıo ama
endıselenıyorum ben dun kaynanama gıttım esımın kuzenlerı geldı degısıklık oldu bayaaa zaten evı cok yakın bana ama onun dısında hep yatıyorum nerdeyse 1 aydır
sen hala ıgne oluyormusun abla? ben 1 sefer oldum ya proluton

İyiyim çok şükür ablacım, kanamam felan olmadı çok şükür ama tansiyonum çok sık düşüyor bi de aşırı derecede uyuyorum nerdeyse günde 15 saati buluyor yani. 2 Mayısdaki randevumda İnşallah güzel haberler duyarım fittiri fittiri gezerim Ben de çok hızlı hareket edemiyorum hemen nefesim kesiliyo çabucak yoruluyorum Test olayını stres yapma Allahın izniyle bizim topiğimizdeki tüm bebekler sağlıkla gelecek inşallah
Hamiş giyime gittik geçende bi beyaz kapri bi de şifon bluz denettirdi kız bayıldımm resmen karnımda kocaman göründü Ama tereddütlüyüm burası çok sıcak şort ve etekten başka bişey giyemem diyorum o yüzden bol bol şort alcam. lcw ye de bi bakacam aklımda

Benim uykum geldi yatarim sanirim birazdan :).. Yarinda is var ...

Puffy68 hosgeldin canim .. Yarin icin insallah hersey iyi gecer ve sonuclar iyi cikar .. Cinsiyetide kesinlenir heralde :))

Ben bugun ruyami anlatmadim :)) alice harikalar diyarinda :)) hayrolsun insallah kucagimda bir bebek vardi is yerinde sandalyede oturuyorum bebek oyle guclu kuvvetliki kollarimla kontrol edemiyorum ne yone cekse o yone egiliyoruz :)) kontrolu mumkun degildi .. Kizmi erkekmi anliyamadim ama :) uyandigimda kollarim agriyordu resmen

Son düzenleme:
ense kalinligina ultrasondan bakiyor dimi? tr deki doktor boyunu ensesini her yerini ölctü iyi dedi cok sükür. yarin kendi doktoruma gidicem sanirim oda bakar artikk
Evt canim ultrasyondan bakiyorlar , zaten benim bi önceki hamilelikde ense kalinligi cikmisti doktor 10.haftada bildi
Burda da 12. Haftaya kdr hep vajinal! 3 mayis kontrolum artik karindan bakar umarim
Benimde 3 mayiss cuma :))) az kaldi diye seviniyorum
valla bende tam bilmiorum canim nezaman biticek..ay canim bakio valla bende anlamadim surekli surekli acilimimami bakio nedir...
Evt canim hem acilmaya, hemde sertligine bakiyor aslinda iyi birsey zaten hic bir sakincasi yok
Benimde cok bel agrim var .. Aynen dedigin gibi dinlenince geciyor
benim canim acayip adana cekiyorrrrrrrr...off offffffff berlin yolu gozuktuu bize vallaa:))
Off yokmu oldugun yerde basla türk yerleri :) benim oldugum yeri görsen adim attigim yer türk marketi , türk restaranti
oh bende 2 3 sefer yedım valla cok cnm ıstedı
bıde sarımsak yıyorum vucumdakı ıltıhap akıntı ne varsa alsın dıye mutlaka deneyın kızlar sarımsagı :))
grıp falanda olmassınız
Sarimsagi iyi yiyebiliyorsun , benim aninda tansiyon tavan yapiyor
Antalyanin neresindensin ? Bizde her yaz ordayiz ama inanirmisin ordan okadar sogudumki bi eltim var antalyanin cingeni resmenn
Şekercigimmmmmm yakaladım seni :))
2 gun görüşmedik özledim vallaha , ama dışarı çıkmak iyi geldi :))
Yarin icin dua et bana , zaten testi düşünmeyeyim diye benimki gezdirdi durdu beni

Yarini hayirlisi ile atlatirsin hic korkma ..

Uyku deme uyku kelimesinden bile midem bulanıyo artık
Ben de dün gece yatmadan dedimki Allahım cinsiyeti neyse rüyamda göster diye. Veeeeeee kız görddümmm

iyi akşamlar kızlar bende bu hafta ikili teste giricem ense kalınlığına bakılacak bebeğimin işallah iyi çıkar Rabbim hepimize sağlıklı bebeiler nasip etsin sizlerde bana dualarınızı esirgemeyiniz

iyi akşamlar kızlar bende bu hafta ikili teste giricem ense kalınlığına bakılacak bebeğimin işallah iyi çıkar Rabbim hepimize sağlıklı bebeiler nasip etsin sizlerde bana dualarınızı esirgemeyiniz

senınle aynıyız benım 2 lı test 12+5 de olucak

Uyku deme uyku kelimesinden bile midem bulanıyo artık
Ben de dün gece yatmadan dedimki Allahım cinsiyeti neyse rüyamda göster diye. Veeeeeee kız görddümmm

Ayy hadi hayirlisi sen cok istiyorsun kiz bebek :))) .. Benim oglumda kiz olcakki diye kesin konusuyor icinemi doguyor anliyamadim :))

Filzcim hic kanama olmadi bu sefer ama onlem amacli iki proluton haftada bana vurmaya devam ediyorlar .. Ikili teste kadar vuracaklar sanirim .. Cok can yakiyor sonrasinda iki gun agri hissediyorum

cocukların ıcıne dogarmıs canımm
evet ya bende oldum 1 sefer ama dr bana haftalık o dedı haftada 1 vuruluyor dedı senın belkı 2 dusuk olunca ondan fazla vuruluosundur
bana vermedı ama bu gıtmemde dıcem yanı versın yada gıdıp kendım alıp yaptırsammı yaa cok kararsızım bole cekmektense kahverengı lekelerı

Hamileligimi ogrendigim gunden beri haftada iki sefer .. Dedigin gibi onlem amacl yapiyorlar ..
Doktora danismadan alma bence ..eski pis kanin akmasi daha iyidir .. Icini ferah tut soyle dusun , cok fazla kanaman oldu butun kan aninda akamadi disari , simdi hareketle falan icerde kalanlar cikiyor disariya .. Birde cok tedirginsen hastaneye gidip baktirsan kisa ??

Cinsiyette hayirlsi , erkek olursa ogluma arkadas kiz olursa 1 oglan 1 kiz :)

banada ole dedı 2 dr memorıala gıttm gece pıs kanı atmak daha ıyı dedı pıhtıların dussun ıcınde kalmasın dedı kendı drumda ole dedı ama ınan korkuyorum artık pskolojı kaldırmıyor hep kntrol etmekten bıgun bayılcam .
canım eşim goturmuyor kı baska dr gıtmek yok dıo zamanında tedavı amaclı cok dr gıttım hepsı ayrı telden caldı pskolojım bozulmustu en sonunda tedavıyıde bıraAKTIRDI BANA :))
en ufak kotu bısey duymuyum dye goturmuyor 10 gun sonra kendı muayenem

benim asıl ats 29 ocak ama 5 gün geç döllenme olmuş dedi drum ondan beni erken çağırmış olabilir
olabılır canımmm belkıde benım daha cok var offf off beklemekde zor :2:

bu takvim benim günümü yanlış hesaplıyo sinir oldum
eşim bu gün oturdu hesapladı 10+3üm ama bu daha bu gün 11e attı..
niye böyle oldu anlamadım başta doğruydu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…