Puffyy ablaaaaa gez gezzz bakalımmm.İnşallah test sonucunuz da güzel çıkacak
trafık sorunu cok buyuk ıstanbulun valla canımmm :))vala öleee:))))) neyse umutsuzlanmamak lazımm kocaeli-istanbul arası az mesafe:) ben istanbula gittiğimde bir yerden biyere gitmek için kocaeliye gelmiş kadar yol gidiyorum:)))))))) hiç sevmıorum oranın telaşesını yahu:)
aslında haklısın,sabahları bir tane sarımsağı hap gibi suyla yutmak da çok faydalıymış. İlaç kullanamıyoruz doğal antibiyotik. Ama ben yiyince bütün gece başım ağrıyo nedense:44: aslında sarmısaklı yoğurdu çok severim.
Canim yatma durumları nasil gidiyor , bu aralar varmı kontrol , belki izin cikar benim gibi once ev icinde dolaş dedi simdi az biraz dışarıya çıkabilirsin diyor :))
Belki sana da yakında izin kağıdı verir doktor :))
Gezdim gezdim ama sizide özledim , ama iyide oldu evde cok bunalmisim dışarı çıkınca fark ettim . Birde sizdede oluyormu ben hızlı hızlı yürurdum simdi fazla hızlı hareket edemiyorum , belim de cok agriyor
Sen nasilsin iyi gibi duruyorsun buradan ' su test yastan dolayi beni biraz geriyor ama cokta stres yapmıyorum Rabbim yardim eder insallah
Bu arada lc waikiki yeni sezonları getirmiş cok guzel esprili hamış tshirtleri var
Evt canim ultrasyondan bakiyorlar , zaten benim bi önceki hamilelikde ense kalinligi cikmisti doktor 10.haftada bildiense kalinligina ultrasondan bakiyor dimi? tr deki doktor boyunu ensesini her yerini ölctü iyi dedi cok sükür. yarin kendi doktoruma gidicem sanirim oda bakar artikk
Benimde 3 mayiss cuma :))) az kaldi diye seviniyorumBurda da 12. Haftaya kdr hep vajinal! 3 mayis kontrolum artik karindan bakar umarim
Evt canim hem acilmaya, hemde sertligine bakiyor aslinda iyi birsey zaten hic bir sakincasi yokvalla bende tam bilmiorum canim nezaman biticek..ay canim bakio valla bende anlamadim surekli surekli acilimimami bakio nedir...
Benimde cok bel agrim var .. Aynen dedigin gibi dinlenince geciyornasılsınız dedim ama sohber koyu anlaşılan burda:)))) şekerler ben biraz fazla ayakta kalsam hemen belim ağrıo bel agrısı çeken var mı?:/ korkup hemen oturuyorum ama allahtan dnlenınce gecio doktorum dinlenınce gecen agrılardan korkma demişti:)
Off yokmu oldugun yerde basla türk yerleri :) benim oldugum yeri görsen adim attigim yer türk marketi , türk restarantibenim canim acayip adana cekiyorrrrrrrr...off offffffff berlin yolu gozuktuu bize vallaa:))
Sarimsagi iyi yiyebiliyorsun , benim aninda tansiyon tavan yapiyoroh bende 2 3 sefer yedım valla cok cnm ıstedı
bıde sarımsak yıyorum vucumdakı ıltıhap akıntı ne varsa alsın dıye mutlaka deneyın kızlar sarımsagı :))
grıp falanda olmassınız
Antalyanin neresindensin ? Bizde her yaz ordayiz ama inanirmisin ordan okadar sogudumki bi eltim var antalyanin cingeni resmennEvet ben de Galatasaraylıyım çok atışırız bu yüzden
Canım ben Antalyanın bi beldesindeyim, tatil köyü aslında ama köy işte yaniHep otel var, ev sayısı çok az.Çok sıkılıyorum burda hiç arkadaşım da yok offf bi yakınma geldi içimden sana dertlendim bak
Şekercigimmmmmm yakaladım seni :))
2 gun görüşmedik özledim vallaha , ama dışarı çıkmak iyi geldi :))
Yarin icin dua et bana , zaten testi düşünmeyeyim diye benimki gezdirdi durdu beni
Benim uykum geldi yatarim sanirim birazdan :).. Yarinda is var ...
Puffy68 hosgeldin canim .. Yarin icin insallah hersey iyi gecer ve sonuclar iyi cikar .. Cinsiyetide kesinlenir heralde :))
Ben bugun ruyami anlatmadim :)) alice harikalar diyarinda :)) hayrolsun insallah kucagimda bir bebek vardi is yerinde sandalyede oturuyorum bebek oyle guclu kuvvetliki kollarimla kontrol edemiyorum ne yone cekse o yone egiliyoruz :)) kontrolu mumkun degildi .. Kizmi erkekmi anliyamadim ama :)
benım tansıyonum dusuk oldugu ıcın yıyorum valla hemde antıbıyotık valla herseye faydalıSarimsagi iyi yiyebiliyorsun , benim aninda tansiyon tavan yapiyor
iyi akşamlar kızlar bende bu hafta ikili teste giricem ense kalınlığına bakılacak bebeğimin işallah iyi çıkar Rabbim hepimize sağlıklı bebeiler nasip etsin sizlerde bana dualarınızı esirgemeyiniz
Uyku deme uyku kelimesinden bile midem bulanıyo artık
Ben de dün gece yatmadan dedimki Allahım cinsiyeti neyse rüyamda göster diye. Veeeeeee kız görddümmm
Ayy hadi hayirlisi sen cok istiyorsun kiz bebek :))) .. Benim oglumda kiz olcakki diye kesin konusuyor icinemi doguyor anliyamadim :))
Filzcim hic kanama olmadi bu sefer ama onlem amacli iki proluton haftada bana vurmaya devam ediyorlar .. Ikili teste kadar vuracaklar sanirim .. Cok can yakiyor sonrasinda iki gun agri hissediyorum
cocukların ıcıne dogarmıs canımm
evet ya bende oldum 1 sefer ama dr bana haftalık o dedı haftada 1 vuruluyor dedı senın belkı 2 dusuk olunca ondan fazla vuruluosundur
bana vermedı ama bu gıtmemde dıcem yanı versınyada gıdıp kendım alıp yaptırsammı yaa cok kararsızım bole cekmektense kahverengı lekelerı
senınle aynıyız benım 2 lı test 12+5 de olucak
banada ole dedı 2 dr memorıala gıttm gece pıs kanı atmak daha ıyı dedı pıhtıların dussun ıcınde kalmasın dedı kendı drumda ole dedı ama ınan korkuyorum artık pskolojı kaldırmıyor hep kntrol etmekten bıgun bayılcam .Hamileligimi ogrendigim gunden beri haftada iki sefer .. Dedigin gibi onlem amacl yapiyorlar ..
Doktora danismadan alma bence ..eski pis kanin akmasi daha iyidir .. Icini ferah tut soyle dusun , cok fazla kanaman oldu butun kan aninda akamadi disari , simdi hareketle falan icerde kalanlar cikiyor disariya .. Birde cok tedirginsen hastaneye gidip baktirsan kisa ??
Cinsiyette hayirlsi , erkek olursa ogluma arkadas kiz olursa 1 oglan 1 kiz :)
olabılır canımmm belkıde benım daha cok var offf off beklemekde zor :2:benim asıl ats 29 ocak ama 5 gün geç döllenme olmuş dedi drum ondan beni erken çağırmış olabilir
filiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz şafak 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?