bu takvim benim günümü yanlış hesaplıyo sinir oldum
eşim bu gün oturdu hesapladı 10+3üm ama bu daha bu gün 11e attı..
niye böyle oldu anlamadım başta doğruydu:44:
ımkansız sanırım ablacım benım hala lekelerım gelıyorrrr sımdı wc geldım kahverengı uzun uzun ip gıbı kan pıhtıları gelıyor dr normal dıyor olucak dıyor ıcınde kalan pıhtılar dıo ama
endıselenıyorum ben dun kaynanama gıttım esımın kuzenlerı geldı degısıklık oldu bayaaa zaten evı cok yakın bana ama onun dısında hep yatıyorum nerdeyse 1 aydır
sen hala ıgne oluyormusun abla? ben 1 sefer oldum ya proluton
İyiyim çok şükür ablacım, kanamam felan olmadı çok şükür ama tansiyonum çok sık düşüyor bi de aşırı derecede uyuyorum nerdeyse günde 15 saati buluyor yani. 2 Mayısdaki randevumda İnşallah güzel haberler duyarım fittiri fittiri gezerimBen de çok hızlı hareket edemiyorum hemen nefesim kesiliyo çabucak yoruluyorum Test olayını stres yapma Allahın izniyle bizim topiğimizdeki tüm bebekler sağlıkla gelecek inşallah
Hamiş giyime gittik geçende bi beyaz kapri bi de şifon bluz denettirdi kız bayıldımm resmen karnımda kocaman göründüAma tereddütlüyüm burası çok sıcak şort ve etekten başka bişey giyemem diyorum o yüzden bol bol şort alcam. lcw ye de bi bakacam aklımda
Benim uykum geldi yatarim sanirim birazdan :).. Yarinda is var ...
Puffy68 hosgeldin canim .. Yarin icin insallah hersey iyi gecer ve sonuclar iyi cikar .. Cinsiyetide kesinlenir heralde :))
Ben bugun ruyami anlatmadim :)) alice harikalar diyarinda :)) hayrolsun insallah kucagimda bir bebek vardi is yerinde sandalyede oturuyorum bebek oyle guclu kuvvetliki kollarimla kontrol edemiyorum ne yone cekse o yone egiliyoruz :)) kontrolu mumkun degildi .. Kizmi erkekmi anliyamadim ama :) uyandigimda kollarim agriyordu resmen
Evt canim ultrasyondan bakiyorlar , zaten benim bi önceki hamilelikde ense kalinligi cikmisti doktor 10.haftada bildi
Benimde 3 mayiss cuma :))) az kaldi diye seviniyorum
Evt canim hem acilmaya, hemde sertligine bakiyor aslinda iyi birsey zaten hic bir sakincasi yok
Benimde cok bel agrim var .. Aynen dedigin gibi dinlenince geciyor
Off yokmu oldugun yerde basla türk yerleri :) benim oldugum yeri görsen adim attigim yer türk marketi , türk restaranti
Sarimsagi iyi yiyebiliyorsun , benim aninda tansiyon tavan yapiyor
Antalyanin neresindensin ? Bizde her yaz ordayiz ama inanirmisin ordan okadar sogudumki bi eltim var antalyanin cingeni resmenn
Yarini hayirlisi ile atlatirsin hic korkma ..
30 31 cekıyor ya onla alakalı dıye dusunuyorum benımde ole cunku sınır oldum
Aaa bizdee kemere yakin beldibi ? Duymusundur .. Cok canimi acittii o kadin .. O yüzden icimin kinini bosaltamadim ona , gerci onun seviyesine kesinlikle inemem bençok güldüm kız cingen lafınaBiz Kemer'e yakın bi beldedeyiz canım
dur bakalım dr.un ultrason kaç diycek :))
şu 3 aya kavuşsaydık hayırlısıyla sonrada 5 7 9 diycem gerçi de:))
Allahım sağlık versin sabırsızlanıyoruz işte
Nesleeeeeee beni de götür gezmeyeeeeeee
sözde biz de bugün çıkıp deniz kenarında yürüyecektik ama acayip yağmur var.Zaten ne zaman eşim istirahatli olsa çıkalım desek hep yağmur yağıyor
kanaman yeni bitti canim , girme sakin küvete , ama ilik suyla dus almanda bir sakinca yok...
evde esin varken al dusunu... tansiyon düsebiliyor..
ben catlardim sila :))) , ücü bir arada olsun :) söyle sonra seyret :))
kizlar inanin üzüldüm siz böyle deyince... insallah cabucak atlatirsiniz bu dönemi.. Benim öyle bulantim olmamasina ragmen hicbirsey yapamiyorum halsizlikten.. oglumun karnini doyurup bizede öyle birseyler hazirliyorum..
ev isi artik sadece süpürmekten ibaret ..
Carsamba randevum var , yine cok heyecanliyim... kac günden beri günleri sayiyorum bu sefer 12 gün sonraya vermislerdi simdilik yolunda gidiyor hersey her hafta bakmaya gerek yok demislerdi... 10+1 olacagim kontrol günümde insallah hersey yolundadir dua ediyorum... bu sefer kavusayim bebegime diye ..
Hem hamilelik hem ucuz haberiiiii :))
ay allah seni ya ne guzel bıranda 3 cocuk ohhhh keşke benımde ıkız falan olsaydı sen tedavıde olmadın varmıydı aılede bole bır durum .. buarada ıdıl baby baktım cok guzel syler var nettennnn
kız valla bende delrıcemm haptan yana sıkayetım yok allaha sukur ama kalkmak ıstıyorum bıran once yemek yapıyım ev temızlıyım dısarı cıkıyım aksamları yuruyum ıstıyorum eşim benımde sımdı geldı yemek yedık gıttı mac ızlıcek 10 da gelcek off patlıyorummm .dıkkat et sende tansıyon aletı yokmu evınde yada eczaneye gıt olctur bır..mayısın 2 sınde benımde randevvum 11.30 daymıs senın kacta saaat :13:
girme canım gırme ..ayy benım sılınce gene gelıo peceteye kahve ama az az of benımde taa 2 mayısda
kayınvalidemleri uğurladım. hemen yazayım dedim. hem hamilelik hem de üçüz haberini verdik. hayretler içinde kaldım..aynı annem gibi tepki verdi. hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin dedi. ne zaman yardıma ihtiyacım olsa çekinmeden arayacakmışımm SASIRDIMM
Günaydın kızlar;
naıslsınız bakalım.Günler geçmiyor 3mayıs olsunda gidip minikimi görmek istiyorum ya(
valla benimkide 13e girmiş olucak sen 2 li testini yaptırdın sanırım .Günaydin cnm , benimde kontrolum 3 mayisda ozamana 15. haftanin icinde olacagim bakalim minigim ne halde olacak cok heyecanliyim
kayınvalidemleri uğurladım. hemen yazayım dedim. hem hamilelik hem de üçüz haberini verdik. hayretler içinde kaldım..aynı annem gibi tepki verdi. hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin dedi. ne zaman yardıma ihtiyacım olsa çekinmeden arayacakmışımm SASIRDIMM
valla benimkide 13e girmiş olucak sen 2 li testini yaptırdın sanırım .
Yok cnm yaptirmadim , zaten doktor hersey yolunda dedi , ense kalinligini ölctü ama hersey yolunda dedi .. Bende detayli yaptirip kafami karistirmak istemiyorum ., burda birisi amniyosentezi yaptirdi .. Sonuc kötü cikmisti ona ragmen dogurdu cocugunu hic bir sorun yok bebekde .. Artik rabbime emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?