2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bu takvim benim günümü yanlış hesaplıyo sinir oldum
eşim bu gün oturdu hesapladı 10+3üm ama bu daha bu gün 11e attı..
niye böyle oldu anlamadım başta doğruydu:44:

30 31 cekıyor ya onla alakalı dıye dusunuyorum benımde ole cunku sınır oldum

Filiz korkma o lekelerden benimde ilk kırmızıyı geldi ya iğnelerden sonra kirmizi kesildi ama günlerce kahverengi geldi , bol su ic dedi doktorum atarsın onlari rahmin temizleniyor :)
Arada cok ani hareket yapmadan uzanabilecegin yerlere gidersen bir sey olmaz onemli olan cok hareket etmemen
Ben hala igneyi vuruluyorum tedbir amaçlı proluton 500luk her pazar yaptiriyorum haftada bir , jeli kesti bu kanamayi durdurur ve yeni kanama olmaz dedi
Endise etme hayirlisiya geçecek bu gunler bebekler saglikli olsun anne demek her daim fedakarlık iste

Hep guzel haberler duyalım senden ozellikle kiz haberi , biz artik erkeğe alıştırdık kendimizi :))
Bakma geziyorum diyorum ama is'te ev gezmesi , biraz sinema , az alışveriş oyle bizede cok aksiyon yok , yani fittiri fittiri yok :)
İnsallah su testi hepimiz hayirlisiyla atlatiriz :)
Ben senelerce yasadim orada söylemiştim sıcağına can dayanmaz waikikide cok guzel ince penye bol etekler vardi hemde cok sıktı bir bak istersen
Bu arada o uyku mevzusundan bende muzdaribim Allah baska dert vermesin hic birimize , hepimizden tum dertler uzak olsun
Bebislerimizede

Merhaba selayhus hep dileğim hepimizin hayirli haber alması , burada üzücü bir haber alsam icim aciyor kimseye ve evladına Rabbim dert vermesin , bak kac ay oldu ne zorluklarla geldik bu gune dahada yolumuz cok
Bu arada yarin cinsiyet kesinleşir gibi geliyor hayirlisiyla

Sagol canim tesekkurler

30 31 cekıyor ya onla alakalı dıye dusunuyorum benımde ole cunku sınır oldum

dur bakalım dr.un ultrason kaç diycek :))
şu 3 aya kavuşsaydık hayırlısıyla sonrada 5 7 9 diycem gerçi de:))
Allahım sağlık versin sabırsızlanıyoruz işte

çok güldüm kız cingen lafına Biz Kemer'e yakın bi beldedeyiz canım
Aaa bizdee kemere yakin beldibi ? Duymusundur .. Cok canimi acittii o kadin .. O yüzden icimin kinini bosaltamadim ona , gerci onun seviyesine kesinlikle inemem ben
dur bakalım dr.un ultrason kaç diycek :))
şu 3 aya kavuşsaydık hayırlısıyla sonrada 5 7 9 diycem gerçi de:))
Allahım sağlık versin sabırsızlanıyoruz işte

Canim bence o takvim sen 10+0 - 10+6 ya kadar 11 haftalik olarak gösteriyorsun , bizde hep öyle hesaplaniyo ben simdi 12+3 üm ama13 haftalik deniliyor

Hem hamilelik hem ucuz haberiiiii :))

kayınvalidemleri uğurladım. hemen yazayım dedim. hem hamilelik hem de üçüz haberini verdik. hayretler içinde kaldım.. aynı annem gibi tepki verdi. hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin dedi. ne zaman yardıma ihtiyacım olsa çekinmeden arayacakmışımm SASIRDIMM

Ruyalariniz hayirlara ciksin cok guzeller :))) ben de hep erkek goeuyordum bu hafta sarisin mavi gozly bir kiz gordum :)

E tabii onun da torunlari :)) piskopat olmadigi surece cok sevindirici bir haber :) benim ki evlenmeden once bana neler yapti simdi melek :)

günaydın güzel annecikler ve minnak davşanları hepinize güsel haftalar diliorum hafta sonu giremedim. c.tesi yoğundu dünde çok kötüydüm yine mide bulantısından gözümü açamadım. bugünde p.tesi psikolojisi yok yarın tatiiiiiiiiiilllllllllllllll oleyyy. cuma günü kontrolüm vardı. telefondan girip yazdım haberleri. cinsiyet sölemedi ama benim doktorum o konuda meşhurmuş 10. haftada sölüomuş ama benimkini sölemedi. kız mı acaba bu cuma da ikili tarama için çaırdı belki bu cuma söyleyebilir... bide bişi sorcam size benim davşan ultrasonda hiç kıpırdamadı. bide resminde hiç kolu bacağı belli değil 5cm olmuş boyu. haftam burdakiyle tutuo ama boyu daha uzun. gerçi benim yiğenimde öyleymiş. internette 11 haftalık bebek görüntülerine baktımda onlara hiç benzemio. biraz canım sıkıldı ama doktorum gelişiminin iyi olduunu söledi. bu arada kaçıranlar olmuş olabilir progeastanı bıraktırdı en çok ona sevindim o ilaç beni mahfediodu. çok şükür kurtuldum. darısı kullananların başına

günaydınnnn siz naptınız öyle :):) kaç sayfa geçmiş son bıraktığımdan .İnşallah herkes güzel haberler almıştır haftasonu :) hafta başınız da güzel başlasın.

gunaydınnn gusel annecıklerrrrrrrrrrr
benım mıde bulantılarım tam gaz devam bıde onun ustune depresıf moda gırdım ıyı mı?

tabiki öle tepki verecek kuzum onun kuzusunun kuzularını taşıoonn....babannee ....
dikkat et kendine...

valla benimkide 13e girmiş olucak sen 2 li testini yaptırdın sanırım .

Yok cnm yaptirmadim , zaten doktor hersey yolunda dedi , ense kalinligini ölctü ama hersey yolunda dedi .. Bende detayli yaptirip kafami karistirmak istemiyorum ., burda birisi amniyosentezi yaptirdi .. Sonuc kötü cikmisti ona ragmen dogurdu cocugunu hic bir sorun yok bebekde .. Artik rabbime emanetler

üçüzlerin mi olacak canım senin hay MAŞALLAH

Günaydın anneler minik yavruları güneşli bir güne uyandım moralim düzeldi 10 gündür yağmur ruhum daralmıştı kızlar ağzımda sanki paslı çivi var ne yapsam düzelmiyor ( bu arada son 9 gün pıtırcımı görmeme gel 2 mayıs gelllllll

aynen ole aslında yaptırmamak en iyisi benim doktorum hiçbişey solemedi bakınca o yüzden bende mecbur yaptırıcam.3 mayısı beklicem ama benim 4 gündür bel ağrım bide bole rahim içinde sızlama şeklinde ağrıalrım arttı.tamam rahim genişliyo felan filan ama sürekli olmaya başladı.5 dakkada bide ağrıyo.belki bu hafta içinde gidebilirm doktora .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…