2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aksine sevinmen lazım..
seni ve bebeğini düşünüyo..
ısrar etse sende hayır diyemesen daha kötü bence..
boşver takılın böyle sayılı gün çabuk geçer

benım esım de hamılelıgın basından berı kankayıs zatı benım esım fena durumda dıle getıryor cok kotuyum dıye herhalde durum bole olmasydı yapardık.
ama canım erkekler bole dır.onlar bu ıse kafaları rahat baslamak ısterler sımdı akıllarında bbek varken kendılerını veremeyeceklerını bılıyorlar

merhaba canlarrrr
en son 1000. sayfayı okumuştum ne yapmışınız böle 132 sayfa olmuş hey maşşallah
bugün temizlik yaptım içim rahatladı, bel ağrılarım başladı ve gece acayip bir kabus gördüm halen etkisindeyim, miğdem aynı
neler var neler yok sizler nasılsınız

yarın 23 nisan gösterilerine katılmayı düşünen varmı
bizz katılıcaz oğluşumla birlikte bize değerlerimizi unutturmaya çalışanlara inat
bu arada erkek olursa ismini Mustafa Kemal koymaya karar verdik, kız olursada kurtuluş savaşında destan yaratan analarımızdan birinin ismini kısmet olursa çok doluyummmmm çokkkkkk

bu linki izlemenizi tavsiye edebilirim izlediğimden beri kabuslar görüyorum, çocuklarım adına çok korkuyorum
bu bir gazeteci ve yazarın konuşması meğer neler oluyormuşta biz uyuyormuşuz

amin canım amin.. başka derdimiz olmaz ki. yeter ki sağlıklı olsun geri boş.

Arkadaşlar maşallah yine döktürmüşsünüz ama ben hepsini okuyamıyorum ve size çok iğrenç bir şey soracağım lütfen beni affedin... Son 4 gündür balgam oluştu ve inanılmaz kusma hissi veriyor atamıyorum acaba ne yapmam lazım bilginiz var mı? Sanırım havalardan dolayı birazcık üşüttüm (

canım bu dönem sadece sen değil oda değişik duygular içindedir. Ne olur ne olmaz, zarar veririm belki diye böyle davranıyor bana göre. eminim senin üzülmenden de korkuyordur.
Bizde de konusu hiç geçmiyor. Eşim geçenlerde beni yoklar gibi yaptı ama karnımda sürekli bir hassasiyet hissettiğimden hiç keyfim yok bunu hissetti bir daha yaklaşmadı. Bana bu ara yeter ki kimse dokunmasın öyle haldeyim yani. gece yatarken sarılmasına bile izin vermiyorum, daralıyorum kötü oluyorum.

bız 3 aydır yapmıyoruz o işi ve dr her gıtmemde soluyor eşimde hıc acmıyor o konuyu bende senın gıbı soruyorum arada özledımde yasak dıo
dun sabahta yatakta yaklasmaya calısıo dedım yuru gıt kahvaltı hazırlı hadı canımm

sorucam canım ıcım kurudu zatı aclıktan uzun zmandır tık yoktu bende zaten belkıde ından oldu ne bılyım sen nasılsın daha ıyıısn umarım

napıyım kı canım yaa yatmaya devam edıyorum ıste anneme ındım az once degısıklık olsun dıye 2 asagı katıma yatmaktan bunaldım bayaa vallaa.
leke leke gelıo az az ins gecer bıran once sen nasılsınnn?

geçicek inşallahhhh canım benım
ben ac bulantılı ve depresıf bı haldeyım

benim kendi kendine geçti canım ilaç içemediğimden kötü oldukça pekmez kaşıkladım. iyi geliyormuş.

canım bunlar çok normal ve doğal olan bu zati, doğumdan sonrada göğüslerimize biberon gözüyle bakılıp dokunulmayacak deneyim konuşuyo:) ama kanki olmayada gerek yok bence yine öpüşüp koklaşılabilinir ve eşler rahatlatılabilinir bölece birşeyde kopmamış olur

o bıle zararlıymıs canımmm ben cok okudum bole rısk durumda olanlar...kanama alanı olanlar cunku kasılma rahımde sorun teskıl edıyormuss

o bıle zararlıymıs canımmm ben cok okudum bole rısk durumda olanlar...kanama alanı olanlar cunku kasılma rahımde sorun teskıl edıyormuss

doktorum eğer birlikte olursanız prezervatif kullanın rahim kasılmanızı engellersiniz demişti. Spermler rahimi uyarıyormuş kasılmaya neden oluyormuş. Tabi bizde yasak olmadığı için öyle dedi. Riskli durumlarda sabır göstermek lazım. Biz kadınlar için pek zor değil de erkekler için zor oluyor

canım bizim allaha şükür bi problemimiz olmadı rabbim kimseye yaşatmasın ama evet eşim çok istekli ben uzak duruyorum hem korkuyorum hemde eşimden sıkılıyorum daralıyorum yapmak hiç istemiyorum. eşimin rahatlığıda şuana kadar bir problem yaşamamış olmamız allah kimseye yaşatmasın. senin eşinin şuan hasas olması çok normal ve çok iyi gerçekten ya ısrar etseydi ve bu konu yüzünden tartışıyo olsaydınız siz bu dönemi atladın herşey yoluna girecektir.

canım bende de geniz akıntısı gibi bişey oluyor çok rahatsız oluyorum kusarsan belki rahatlarsın...
aynen ya sarılmasını bile istemiyorum bazen elini karnımın üzerine koyuyor bakim bebişime ne yapıyo die yazık napsın bir dk zor dayanıyorum belki elini çekiyorum arkamı dönüyorum hemen daralıyorum sıkılıyorum die o değil adamı kendimden uzaklaştırıyorum sanki gözgöre göre :) ne öpmesine izin var ne dokunmasına ne yaklaşmasına

prezervatıflede kasılma olurki bence ay ben rahatım valla eşimde rahat işlerden adam yorgun oluyor söz etmez ole cok
bana kalsa doguma kadar beklesın

Eşimi anlatmışsın :) bizde yasak olmamasına rağmen öğrendiğimizden beri kankayız :)) neden diyorum sen annesin yavrumuzu taşıyorsun diyor nasıl yaparım olmaz diyor peki doğumdan sonra diyorum o zamanda herşey eskisi gibi olacak diyor ben bu konuyu açtıkca o da kapatıyor

hımmm onu bilmiyordum canım benim riskli olmadığı için rahatım, tabi öle birşey varsa çok daha dikkatli olmak lazım
aman yaaaa doğumdan sonrada bir yıla yakın kuruluk olucak bu seferde biz ilişkiye giremicez istesekte ne acılı bir süreç

kuruluk her bunyede olmuyor ama ozamanda caresı vardır mutlaka canım

aksine sevinmen lazım..
seni ve bebeğini düşünüyo..
ısrar etse sende hayır diyemesen daha kötü bence..
boşver takılın böyle sayılı gün çabuk geçer

Fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar. Ama eşim konunun bahsi açılır açılmaz hemen başka bişey söylüyo, o kadar komik oluyo ki anlatamam Yazık yaa belki de konu açılır ister de yapamayız diye geri itiyo sanırım düşüncelerini.
Yalnız utanarak söylicem; Bazılarınız hiç istemiyo ama sanki benim isteğim arttı gibi Yani böyle konuları konuşmayı sevmem ama tuhaflık biz de mi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…