Kızlar size biraz özel bişey danışmak istiyorum. Çok şükür özel hayatımız iyiydi eşimle. İçerdeki kanama alanları dolayısıyla ilişki yasakladı doktorumuz ve yaklaşık 2 aydır kankayız. Ama yine de eşime soruyorum, açıyorum bu konuyu, özlemedin mi diye soruyorum.Özledim ama aklıma gelince hep bebek de geliyo o yüzden isteğim geri gidiyo diyo. Yani hiç konuyu bile açtırmıyo bana. Bebek de bebek... Doktor yasağı kaldırınca da mı böyle olcak diyorum. Yok o zaman düzeliriz diyor ama sürekli bebek diyo bana. Annesin sen kutsalsın diyo. Ben de kızdım senin annen miyim be diyeAma üzülüyorum da yani böyle düşünmesine.
Bakıyorum bazılarınızın eşleri hala isteklerinden bişe kaybetmemiş benimki niye böyle bi moda girdi anlamadım.:44:
Kızlar size biraz özel bişey danışmak istiyorum. Çok şükür özel hayatımız iyiydi eşimle. İçerdeki kanama alanları dolayısıyla ilişki yasakladı doktorumuz ve yaklaşık 2 aydır kankayız. Ama yine de eşime soruyorum, açıyorum bu konuyu, özlemedin mi diye soruyorum.Özledim ama aklıma gelince hep bebek de geliyo o yüzden isteğim geri gidiyo diyo. Yani hiç konuyu bile açtırmıyo bana. Bebek de bebek... Doktor yasağı kaldırınca da mı böyle olcak diyorum. Yok o zaman düzeliriz diyor ama sürekli bebek diyo bana. Annesin sen kutsalsın diyo. Ben de kızdım senin annen miyim be diyeAma üzülüyorum da yani böyle düşünmesine.
Bakıyorum bazılarınızın eşleri hala isteklerinden bişe kaybetmemiş benimki niye böyle bi moda girdi anlamadım.:44:
bende baktım..adam akıllı şu olmalı diye bi değer yok
anca kötü senaryoları yazmışlar..
dediğin gibi sınır 3 galiba..
Allah hepimizin yavrusunu sağlıklı eli ayağı düzgün aklı tam bedeni tam güzel ahlaklı etsin ..amin..
kıslar bu arada cumartesı benım arkdan peceteye kan geldı baygdır tuvalete cıkamıyordum ondanmı oldu acaba szı dede oldumu?
bız 3 aydır yapmıyoruz o işiKızlar size biraz özel bişey danışmak istiyorum. Çok şükür özel hayatımız iyiydi eşimle. İçerdeki kanama alanları dolayısıyla ilişki yasakladı doktorumuz ve yaklaşık 2 aydır kankayız. Ama yine de eşime soruyorum, açıyorum bu konuyu, özlemedin mi diye soruyorum.Özledim ama aklıma gelince hep bebek de geliyo o yüzden isteğim geri gidiyo diyo. Yani hiç konuyu bile açtırmıyo bana. Bebek de bebek... Doktor yasağı kaldırınca da mı böyle olcak diyorum. Yok o zaman düzeliriz diyor ama sürekli bebek diyo bana. Annesin sen kutsalsın diyo. Ben de kızdım senin annen miyim be diyeAma üzülüyorum da yani böyle düşünmesine.
sorucam canım ıcım kurudu zatı aclıktan uzun zmandır tık yoktu bende zaten belkıde ından oldu ne bılyım sen nasılsın daha ıyıısn umarım
bız 3 aydır yapmıyoruz o işive dr her gıtmemde soluyor eşimde hıc acmıyor o konuyu bende senın gıbı soruyorum arada özledımde yasak dıo
dun sabahta yatakta yaklasmaya calısıo dedım yuru gıt kahvaltı hazırlı hadı canımm
napıyım kı canım yaa yatmaya devam edıyorum ıste anneme ındım az once degısıklık olsun dıye 2 asagı katıma yatmaktan bunaldım bayaa vallaa.
leke leke gelıo az az ins gecer bıran once sen nasılsınnn?
Arkadaşlar maşallah yine döktürmüşsünüz ama ben hepsini okuyamıyorum ve size çok iğrenç bir şey soracağım lütfen beni affedin... Son 4 gündür balgam oluştu ve inanılmaz kusma hissi veriyor atamıyorum acaba ne yapmam lazım bilginiz var mı? Sanırım havalardan dolayı birazcık üşüttüm(
canım bunlar çok normal ve doğal olan bu zati, doğumdan sonrada göğüslerimize biberon gözüyle bakılıp dokunulmayacak deneyim konuşuyo:) ama kanki olmayada gerek yok bence yine öpüşüp koklaşılabilinir ve eşler rahatlatılabilinir bölece birşeyde kopmamış olur
o bıle zararlıymıs canımmm ben cok okudum bole rısk durumda olanlar...kanama alanı olanlar cunku kasılma rahımde sorun teskıl edıyormuss
canım bende de geniz akıntısı gibi bişey oluyor çok rahatsız oluyorum kusarsan belki rahatlarsın...Arkadaşlar maşallah yine döktürmüşsünüz ama ben hepsini okuyamıyorum ve size çok iğrenç bir şey soracağım lütfen beni affedin... Son 4 gündür balgam oluştu ve inanılmaz kusma hissi veriyor atamıyorum acaba ne yapmam lazım bilginiz var mı? Sanırım havalardan dolayı birazcık üşüttüm(
aynen ya sarılmasını bile istemiyorum bazen elini karnımın üzerine koyuyor bakim bebişime ne yapıyo die yazık napsın bir dk zor dayanıyorum belki elini çekiyorum arkamı dönüyorum hemen daralıyorum sıkılıyorum die o değil adamı kendimden uzaklaştırıyorum sanki gözgöre göre :) ne öpmesine izin var ne dokunmasına ne yaklaşmasınacanım bu dönem sadece sen değil oda değişik duygular içindedir. Ne olur ne olmaz, zarar veririm belki diye böyle davranıyor bana göre. eminim senin üzülmenden de korkuyordur.
Bizde de konusu hiç geçmiyor. Eşim geçenlerde beni yoklar gibi yaptı ama karnımda sürekli bir hassasiyet hissettiğimden hiç keyfim yok bunu hissetti bir daha yaklaşmadı. Bana bu ara yeter ki kimse dokunmasın öyle haldeyim yani.gece yatarken sarılmasına bile izin vermiyorum, daralıyorum kötü oluyorum.
benim kendi kendine geçti canım ilaç içemediğimden kötü oldukça pekmez kaşıkladım. iyi geliyormuş.
doktorum eğer birlikte olursanız prezervatif kullanın rahim kasılmanızı engellersiniz demişti. Spermler rahimi uyarıyormuş kasılmaya neden oluyormuş. Tabi bizde yasak olmadığı için öyle dedi. Riskli durumlarda sabır göstermek lazım. Biz kadınlar için pek zor değil de erkekler için zor oluyor
o bıle zararlıymıs canımmm ben cok okudum bole rısk durumda olanlar...kanama alanı olanlar cunku kasılma rahımde sorun teskıl edıyormuss
hımmm onu bilmiyordum canım benim riskli olmadığı için rahatım, tabi öle birşey varsa çok daha dikkatli olmak lazım
aman yaaaa doğumdan sonrada bir yıla yakın kuruluk olucak bu seferde biz ilişkiye giremicez istesekte ne acılı bir süreç
aksine sevinmen lazım..
seni ve bebeğini düşünüyo..
ısrar etse sende hayır diyemesen daha kötü bence..
boşver takılın böyle sayılı gün çabuk geçer
benım esım de hamılelıgın basından berı kankayıs zatı benım esım fena durumda dıle getıryor cok kotuyum dıye herhalde durum bole olmasydı yapardık.
ama canım erkekler bole dır.onlar bu ıse kafaları rahat baslamak ısterler sımdı akıllarında bbek varken kendılerını veremeyeceklerını bılıyorlar
canım bu dönem sadece sen değil oda değişik duygular içindedir. Ne olur ne olmaz, zarar veririm belki diye böyle davranıyor bana göre. eminim senin üzülmenden de korkuyordur.
Bizde de konusu hiç geçmiyor. Eşim geçenlerde beni yoklar gibi yaptı ama karnımda sürekli bir hassasiyet hissettiğimden hiç keyfim yok bunu hissetti bir daha yaklaşmadı. Bana bu ara yeter ki kimse dokunmasın öyle haldeyim yani.gece yatarken sarılmasına bile izin vermiyorum, daralıyorum kötü oluyorum.
bız 3 aydır yapmıyoruz o işive dr her gıtmemde soluyor eşimde hıc acmıyor o konuyu bende senın gıbı soruyorum arada özledımde yasak dıo
dun sabahta yatakta yaklasmaya calısıo dedım yuru gıt kahvaltı hazırlı hadı canımm
napıyım kı canım yaa yatmaya devam edıyorum ıste anneme ındım az once degısıklık olsun dıye 2 asagı katıma yatmaktan bunaldım bayaa vallaa.
leke leke gelıo az az ins gecer bıran once sen nasılsınnn?
canım bunlar çok normal ve doğal olan bu zati, doğumdan sonrada göğüslerimize biberon gözüyle bakılıp dokunulmayacak deneyim konuşuyo:) ama kanki olmayada gerek yok bence yine öpüşüp koklaşılabilinir ve eşler rahatlatılabilinir bölece birşeyde kopmamış olur
canım bizim allaha şükür bi problemimiz olmadı rabbim kimseye yaşatmasın ama evet eşim çok istekli ben uzak duruyorum hem korkuyorum hemde eşimden sıkılıyorum daralıyorum yapmak hiç istemiyorum. eşimin rahatlığıda şuana kadar bir problem yaşamamış olmamız allah kimseye yaşatmasın. senin eşinin şuan hasas olması çok normal ve çok iyi gerçekten ya ısrar etseydi ve bu konu yüzünden tartışıyo olsaydınız siz bu dönemi atladın herşey yoluna girecektir.
canım bende de geniz akıntısı gibi bişey oluyor çok rahatsız oluyorum kusarsan belki rahatlarsın...
aynen ya sarılmasını bile istemiyorum bazen elini karnımın üzerine koyuyor bakim bebişime ne yapıyo die yazık napsın bir dk zor dayanıyorum belki elini çekiyorum arkamı dönüyorum hemen daralıyorum sıkılıyorum die o değil adamı kendimden uzaklaştırıyorum sanki gözgöre göre :) ne öpmesine izin var ne dokunmasına ne yaklaşmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?