2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

yaa sorma üzüyorum. sürekli itekliyorum adamı gerçekten üzülüyorum. Bizim evlilik hayatımız boyunca cinsel hayatımız renkli değildi ama birbirine çok fazla sevgi gösteren bir çift olduk. adam sürekli sevgi gösterisinde bulunmaya çalışıyor ama daha yaklaşırken kaçıyorum. işten geliyor, kapıyı açıp kaçıyorum sırf kucaklamasın diye. Çok sevgi arsızı bir insan olmama rağmen böyle davranmak bana da zor geliyor. Napalım bizi bu dönem idare edecekler. :)

ana bide omu var hey allahım yaa bende şuanda bile oluyo ben zaten hiç bişey hissetmediğim için ona bahane buluyorum eşim öpüyo kokluyo eeee eee bende tık yok hiç bişey hissetmiyorum bildiğin odun gibiyim

Yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki adam resmen utanmaya başladı benden. Sanki bebek görüyo bizi. Tamam yapamicaz belki ama onun bu kadar kendini kapatması da tuhaf yani, bu sefer araya soğukluk gircek benden tamamen kopcak diye korkuyorum. Bizimki de doğumdan sonra normale döncek diyo ama bence o zaman daha beter oluruz.Çünkü bebekler yanımızda yatacak,bu sefer bebeğin yanında olmaz dicekeler hem zırt pırt emzirmeydi alt değiştirmeydi gazdı derken halimiz kalmayacakki anam ne nazlı kocalarımız varmış

İyi fikir bende pekmez denicem

pekmez, bal öksürüğe iyi geliyormuş ya faydası olur.
Bir dönem çok hastaydım, aynı sorundan sürekli hırıldıyarak geziyordum, dışarda amcanın biri siyah turpu huni gibi biraz oy, içine bal koy bir bardağa oturt, bal turpun özüyle bardağa süzülecek. Bardaktaki bal iç balgamın geçecek rahatlayacaksın demişti. Bu mevsim siyah turp bulabilir misin bilmiyorum tabi...

kız bende kaçıyorumda acıyorum yaa diyoki çok özledimm aşkım hiç bişeyi değil dokunmayı öpmeyi özledim diyo böle dibime geliyo yatıyo yakın olayım die aşkımm biraz ileri gidermisin diyorum hemen çok kötü oldum kız

Hayır canım sadece en kolayı pekmez olabilir...

bal deyince aklıma geldi bende balla sarımsak ikilisini duymuştum iyi geliyor die

:) ''aramızda bebek var!''
filmi aklıma geldi. Oradaki baba adayı da sizin koçişler gibiydi. Cinsel içeriği fazla olan ama çok güzel bir film kızlar.. vaktiniz olursa eşinizle yalnız izleyin derim.
Biz bu filmi izledikten sonra aramızda bir bebek olsun istemiştik. Bebek açılımımız bu film ile oldu link koyuyorum izlemek isterseniz

Aramızda Bebek Var Türkçe Dublaj izle, Aramızda Bebek Var izle, Aramızda Bebek Var filmini izle, Aramızda Bebek Var full izle, Aramızda Bebek Var | Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle, Dizi izle, Türkçe Dublaj izle, Sinema izle, 20

hayatım birbirimizle konuşmazsak kimle konuşacağız hm? Hamilelikte cinsel isteğin artması normal. Ben rüyamda eşimi görüyorum ayıptır söylemesi ama uyanınca o hassasiyeti filan hissedince böyle yine keyifsiz oluyorum. Ama sana şiddetle link attığım filmi izlemeni tavsiye ediyorum. kocanla izle çünkü kendinizi o filmde bulacaksınız. Hamilelik sürecini, karı koca ilişkisini çok güzel anlatmış.

bu akşam gelsin, yalan dünyada yok zaten izleriz mutlaka ben de görüyorum rüyamda

Benim eşim durup durup sana anne güzelliği geldi diyip öpüyor sen annesin meleksin benim için diyor öyle diyince bende birşey demiyorum açmıyorum artık bu konuyu onun içinde zor erkeklerin elinde değil bazı şeyler ben biyoloğum aslında çok acı çekiyorlar sağlık acısından duygusallığı bir kenara bırakın artık doğumdan bir ii ay sonra cilveyle kendimize çekicez soğurlarsa ısıtırız :)))

Son düzenleme:

anammm benimki tam tersiiiii hiç istemiyo canım hiç çekmiyo yaaa bi gram istemezmi pufff bnde var bi gariplik anlaşılan :44:

bakalım 2 mayısta kontrol var eğer yasak kalkarsa biraz yoluna koycam bişeleri

kuruluk her bunyede olmuyor ama ozamanda caresı vardır mutlaka canım

evet var canım almıştım o kremlerden ama sadece birkez kullandım hiç hoş değil bide kimyasala karşıyım zati, doğalı gibi olmuyo

ana bide omu var hey allahım yaa bende şuanda bile oluyo ben zaten hiç bişey hissetmediğim için ona bahane buluyorum eşim öpüyo kokluyo eeee eee bende tık yok hiç bişey hissetmiyorum bildiğin odun gibiyim

evet canım ne yazııki ama herkeste olcak diye birşey yok

Selamlarrrrr..

Puffy68 hadi gozun aydin canim... Insallah soonuclarda iyi cikar ..mipi kesin arik he :))

Bugun fidelanin belli olacakti hamileligin devam edip etmedigi insallah bebegi birakmamistir onu

Asyaren bendede 2.6 cikmisti oglumda o olcum .. Icini ferah tut canim kotu birseyyoktur ..

Hollandadan elfje vardi 1 hafta geriden denmisti tup bebekte demin ismini asagida gordum acaba neoldu ?? Insallah bebegi gelisimini normal sekilde surduruyordur ..

Madamtusot nerelerdeki haberi olan varmi hergun yaziyordu

Carsambaya cok az kaldi cokheycanliyim kizlar cok ...

Dua ediyorum insallah kimse kotu haber almaz .. Bebeklerimiz sIkIca tutunurlar bizlere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…