merhaba canlarrrr
en son 1000. sayfayı okumuştum ne yapmışınız böle 132 sayfa olmuş hey maşşallah
bugün temizlik yaptım içim rahatladı, bel ağrılarım başladı ve gece acayip bir kabus gördüm halen etkisindeyim, miğdem aynı
neler var neler yok sizler nasılsınız
yarın 23 nisan gösterilerine katılmayı düşünen varmı
bizz katılıcaz oğluşumla birlikte bize değerlerimizi unutturmaya çalışanlara inat
bu arada erkek olursa ismini Mustafa Kemal koymaya karar verdik, kız olursada kurtuluş savaşında destan yaratan analarımızdan birinin ismini kısmet olursa çok doluyummmmm çokkkkkk
bu linki izlemenizi tavsiye edebilirim izlediğimden beri kabuslar görüyorum, çocuklarım adına çok korkuyorum
bu bir gazeteci ve yazarın konuşması meğer neler oluyormuşta biz uyuyormuşuz
bende bu seferlik kendim yapıcam ama önümüzdeki aydan itibaren mecbur kuaföre gidicem ama aşağısı için çok utanıyorum orayı yaptıramam artık nasıl hallederim bilemiyorum
Kizlar yazdıklarınız icin hepinize tesekkurler Rabbim bizi evlatlarimizla sinamasin hep birlikte guzel gunler görelim
Ben doktordan geldim hemen size yazdim iyikide varınız simdi üstümü falan degistirecegim
Selamlarrrrr..
Puffy68 hadi gozun aydin canim... Insallah soonuclarda iyi cikar ..mipi kesin arik he :))
Bugun fidelanin belli olacakti hamileligin devam edip etmedigi insallah bebegi birakmamistir onu
Asyaren bendede 2.6 cikmisti oglumda o olcum .. Icini ferah tut canim kotu birseyyoktur ..
Hollandadan elfje vardi 1 hafta geriden denmisti tup bebekte demin ismini asagida gordum acaba neoldu ?? Insallah bebegi gelisimini normal sekilde surduruyordur ..
Madamtusot nerelerdeki haberi olan varmi hergun yaziyordu
Carsambaya cok az kaldi cokheycanliyim kizlar cok ...
Dua ediyorum insallah kimse kotu haber almaz .. Bebeklerimiz sIkIca tutunurlar bizlere ..
Mrb arkadaşlar nasılsınız
Ben bugün çok kilo aldığımı farkettim 52 kilo ile başladım en az 4 kilo aldımbide göbeğim çıktı ama bu kilodan olsa gerek işte anlayamıyorum yani göbek mi bebek mi :) 12. haftada karın belli olur mu?
benımle aynısın cnm benımde cıktı annemler oyle dıyorr kıloda pek almadım 2 bucuk almıstım vermısım gerı
benim bide çok şükür hiç bulantım falan olmadı yani normalde ilk başta zayıflanır ama ben ne yesem bende kalıyor baya kilo alıcam sanırım bu gidişle:) ama dediğim gibi sanki karnım çıktı gibi
selam kızlar 2 testen geldim bugün ense kalınığı iyi dediler.
bide erkeğe benziyo dedi doktor. bakalım hayırlısı.
Selamlarrrrr..
Puffy68 hadi gozun aydin canim... Insallah soonuclarda iyi cikar ..mipi kesin arik he :))
Bugun fidelanin belli olacakti hamileligin devam edip etmedigi insallah bebegi birakmamistir onu
Asyaren bendede 2.6 cikmisti oglumda o olcum .. Icini ferah tut canim kotu birseyyoktur ..
Hollandadan elfje vardi 1 hafta geriden denmisti tup bebekte demin ismini asagida gordum acaba neoldu ?? Insallah bebegi gelisimini normal sekilde surduruyordur ..
Madamtusot nerelerdeki haberi olan varmi hergun yaziyordu
Carsambaya cok az kaldi cokheycanliyim kizlar cok ...
Dua ediyorum insallah kimse kotu haber almaz .. Bebeklerimiz sIkIca tutunurlar bizlere ..
oh hadı hayırlı olsun canım sanırım 1 kızın vardı
ay kızlar erkek senesımı nedır hep erkek olarak gıdıyoruz
benımde bulanmadı hıc canım o yuzden yedım ama kanama oldu benım ozamandır fazla yıyemıyorum moralsızlıkten
Selam canım,
Ben bebeğimi kaybettim malesef, düşük için ilaç kullandım geçen hafta, hafta sonu da düşük gerçekleşti... Yeni bir tüp bebek macerası daha başlayacak bizim için, şimdi hollandada mı yapsak, Türkiyeye mi gelsek diye araştırma içerisindeyiz.
aa canım cok cok gecmıs olsun yaa :2:rabbım bır daha yasatmasın ınsallah sana kalbı falan atıyor dıyordun sankı ben ole hatırlıyorumSelam canım,
Ben bebeğimi kaybettim malesef, düşük için ilaç kullandım geçen hafta, hafta sonu da düşük gerçekleşti... Yeni bir tüp bebek macerası daha başlayacak bizim için, şimdi hollandada mı yapsak, Türkiyeye mi gelsek diye araştırma içerisindeyiz.
tabı canım oledır.ama saglıklı olsunda hıc farkı yok hepsıde aynı evlat bencede...evet canım kızım var ama kızın tadi hiç bir şeyde yok. bakaım hayırlısını istiyorum hep rabbimden. sağlıklı olsunda...
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı doğum nasip etsin Allah herkese..bende yürüyüş yapıcam artık vakit bulabilirsem
geçmiş osun canım rabbim en kısa sürede tekrar hamile kalıp sağlıkla almanı nasip etsin. canını sıkma ben 2 düşük birde dış gebelik geçirdim harşey allahtan.
Evet canım kalbi atıyodu 8. hafta 9. hafta durdu... kesesi yolk sacı herşeyi yerli yerindeydi... düşük ilacı bile düşmesini sağlayamadı, o kadar sağlam tutunmuş, ama işte alacak nefesi yokmuş minişimin dünyada... Melek olduaa canım cok cok gecmıs olsun yaa :2:rabbım bır daha yasatmasın ınsallah sana kalbı falan atıyor dıyordun sankı ben ole hatırlıyorum
Evet canım kalbi atıyodu 8. hafta 9. hafta durdu... kesesi yolk sacı herşeyi yerli yerindeydi... düşük ilacı bile düşmesini sağlayamadı, o kadar sağlam tutunmuş, ama işte alacak nefesi yokmuş minişimin dünyada... Melek oldu
Evet canım kalbi atıyodu 8. hafta 9. hafta durdu... kesesi yolk sacı herşeyi yerli yerindeydi... düşük ilacı bile düşmesini sağlayamadı, o kadar sağlam tutunmuş, ama işte alacak nefesi yokmuş minişimin dünyada... Melek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?