2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim helal olsun valla. Ben de ilerisi icin korkuyorum maalesef yurtdisinda olmamiza ragmen . Turk cocuklarinin oyunu olacak yarin burda onu izlemeye gidecegiz.

sağolasın canımm. benimde kontrol çarşamba bebişmi görecem sonunda hayırlı haberler olsun inşallah

Mrb arkadaşlar nasılsınız
Ben bugün çok kilo aldığımı farkettim 52 kilo ile başladım en az 4 kilo aldım bide göbeğim çıktı ama bu kilodan olsa gerek işte anlayamıyorum yani göbek mi bebek mi :) 12. haftada karın belli olur mu?

benımle aynısın cnm benımde cıktı annemler oyle dıyorr kıloda pek almadım 2 bucuk almıstım vermısım gerı

benımle aynısın cnm benımde cıktı annemler oyle dıyorr kıloda pek almadım 2 bucuk almıstım vermısım gerı

benim bide çok şükür hiç bulantım falan olmadı yani normalde ilk başta zayıflanır ama ben ne yesem bende kalıyor baya kilo alıcam sanırım bu gidişle:) ama dediğim gibi sanki karnım çıktı gibi

selam kızlar 2 testen geldim bugün ense kalınığı iyi dediler.

bide erkeğe benziyo dedi doktor. bakalım hayırlısı.

benımde bulanmadı hıc canım o yuzden yedım ama kanama oldu benım ozamandır fazla yıyemıyorum moralsızlıkten

selam kızlar 2 testen geldim bugün ense kalınığı iyi dediler.

bide erkeğe benziyo dedi doktor. bakalım hayırlısı.

oh hadı hayırlı olsun canım sanırım 1 kızın vardı
ay kızlar erkek senesımı nedır hep erkek olarak gıdıyoruz

Selam canım,

Ben bebeğimi kaybettim malesef, düşük için ilaç kullandım geçen hafta, hafta sonu da düşük gerçekleşti... Yeni bir tüp bebek macerası daha başlayacak bizim için, şimdi hollandada mı yapsak, Türkiyeye mi gelsek diye araştırma içerisindeyiz.

oh hadı hayırlı olsun canım sanırım 1 kızın vardı
ay kızlar erkek senesımı nedır hep erkek olarak gıdıyoruz

evet canım kızım var ama kızın tadi hiç bir şeyde yok. bakaım hayırlısını istiyorum hep rabbimden. sağlıklı olsunda...

benımde bulanmadı hıc canım o yuzden yedım ama kanama oldu benım ozamandır fazla yıyemıyorum moralsızlıkten

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı doğum nasip etsin Allah herkese..bende yürüyüş yapıcam artık vakit bulabilirsem

geçmiş osun canım rabbim en kısa sürede tekrar hamile kalıp sağlıkla almanı nasip etsin. canını sıkma ben 2 düşük birde dış gebelik geçirdim harşey allahtan.

aa canım cok cok gecmıs olsun yaa :2:rabbım bır daha yasatmasın ınsallah sana kalbı falan atıyor dıyordun sankı ben ole hatırlıyorum
evet canım kızım var ama kızın tadi hiç bir şeyde yok. bakaım hayırlısını istiyorum hep rabbimden. sağlıklı olsunda...
tabı canım oledır.ama saglıklı olsunda hıc farkı yok hepsıde aynı evlat bencede...
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı doğum nasip etsin Allah herkese..bende yürüyüş yapıcam artık vakit bulabilirsem

saol canım aminn ınsallahh

geçmiş osun canım rabbim en kısa sürede tekrar hamile kalıp sağlıkla almanı nasip etsin. canını sıkma ben 2 düşük birde dış gebelik geçirdim harşey allahtan.

Canım sağolasın, herşeyin hayırlısı, bu da benim sınavımmış... en azından gebe kalabildiğimi gordum, doğal düşük tercih ettim, rahim yenilendi, şimdi inşallah başarıcaz...

aa canım cok cok gecmıs olsun yaa :2:rabbım bır daha yasatmasın ınsallah sana kalbı falan atıyor dıyordun sankı ben ole hatırlıyorum
Evet canım kalbi atıyodu 8. hafta 9. hafta durdu... kesesi yolk sacı herşeyi yerli yerindeydi... düşük ilacı bile düşmesini sağlayamadı, o kadar sağlam tutunmuş, ama işte alacak nefesi yokmuş minişimin dünyada... Melek oldu

çok üzüldüm canım..Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..

Son düzenleme:

cok uzuldum canım yaaa kıyamam onun mınıcık kalbıne rabbım bır daha asla yasatmasın ne sana ne baskasına
saglıkla alalım kucaklarımıza ıns bızı evlatlarımızla rabbım sınamasın

Allah bir daha yaşatmasın bu acıları tez zamanda muradına erersin canım inşallah...çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…