2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
cok uzuldum canım yaaa kıyamam onun mınıcık kalbıne rabbım bır daha asla yasatmasın ne sana ne baskasına
saglıkla alalım kucaklarımıza ıns bızı evlatlarımızla rabbım sınamasın

Allah dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı artırır. Geciktiriyorsa sabrınızı artırır. Eğer kabul etmiyorsa biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır...Unutmayalım ki Rabbim ihmal değil,imtihan eder. Bu lafı tekrarlıyorum kendime, inşallah ben de aranıza gecikmeli de olsa bir Kasım annesi olarak katılırım...

Canım çok çok üzüldüm. Rabbim güç kuvvet versin. En kısa zamanda tekrar seninle olur inşallah kuzun

inan tuylerım dıken dıken oldu bende cok severım bu sözü..
herseyın zamanı var demekkı bende cok caba sarfettım 2 bucuk sene ve 1 sene once namaza basladım dua ettım her namazımda ve suan hamıleyım.rabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınsallahh ..ınsallah canımmmm katılıcaksın rabbım sabır versın ve bıran once hamıle kalman dılegı ıle cok optum senii guzel haberlerınıde paylas bızımle

Canım çok çok üzüldüm. Rabbim güç kuvvet versin. En kısa zamanda tekrar seninle olur inşallah kuzun

Sağol canım, hepiniz için dua ediyorum, bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza alacaksınız inşallah... Hep kotu gitmeyecek ya elbet bir gün benimde bebişim kucağıma gelecek inşallah

benim de alt karnim cikti canim ince bisi giysem belli oluyor

gecmis olsun canim. bir daha hic yasamazsin boyle bir aciyi umarim.

selam kızlar 2 testen geldim bugün ense kalınığı iyi dediler.

bide erkeğe benziyo dedi doktor. bakalım hayırlısı.
Gozun aydin canim seninde... Rabbim hayirli , saglikli evlat versin ..

Canim cok üzüldüm , yazdiklarin beni derinden etkiledi , uc kaybim var benimde ..
Umudunu asla kaybetmemen rabbime siginmakla en dogrusunu yapiyoruz ..
Bende gecen yil kasim annesi olmayi planlarken bu seneye kismet olacak insallah allahim izin verirse ..
Cok gecmis olsun..

Okuyunca yazdıklarını çok üzüldüm, anlayabiliyorum seni ben tekmelerini içimde hissederken kaybettim. Allah'ım bir daha yaşatmasın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.

Kızlar 1 ayın sonunda bugün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda, 8 gün geriden gelişiyor demişti bir doktor ama şu an 1 gün önden gidiyormuş. cumartesi de ikili test için gideceğiz inşallah o günde güzel haberlerle gelirim, ister istemez bir korku oluyor içimde ama bugün bebişimi görünce dünyalar benim oldu, Allah'ım olmayan herkese nasip eder inşallah

masallah canim. bir de bizim kayiplar var ya ondan hep korkuyla gidiyoruz doktora. insallah hep boyle devam etsin bak gelismis one bile gecmis minnak :)))
benim de haftaya cuma kontrol,ondan 2 gun sonra da ikili test...bebegi en son nisan basi gorduk,cok zormus beklemek. gordugumde 1 hafta rahat ediyorum sonra gene heyecan.

Beklemek çok heyecanlı hele bugün çooook heyecanlıydım yaklaşık 10 gündür bulantım da bitince acaba kalbi mi durdu bişey mi oldu diye düşünmekten uykularım kaçıyordu ama çok şükür kalbimiz pıt pıt atıyor çok mutluyum biz de cumartesi ikili test için gideceğiz inşallah sende güzel haberler verirsin bizlere

insallah canim! o bende de oluyor biraz bulanti azalinca ya da sicaktan yatmaktan gogsumun dolgunlugu gitti saniyorum kalbi durdu kesin diye panik yapiyorum. ilkinin kalbi durmustu hic belirti vermeden maalesef korku kaldi. atlatacagiz elele insallah. anliyorum heyecanini bebegi gorene kadar insan neler cekiyor doktorda beklerken.

Canim ne guzel seyler anlatmıssin , onemli olan hayirli evlat olsun gerisi onemli degil Rabbim bu yasta bana oyle bir mucize verdiki saglikli , mutlu ve hayirli olsun gerisi onemli degil. Sende rabbimden hep hayirlisini iste kentin icin esın icin dahada gencsiniz zaten Rabbim size baska evlatlarda nasip eder kiz erkek buyutursunuz aileyi :))

aynen ben bıde komple epılasyona gıttım kabak gbıydım saka gıbı sımdı kıl ıcındeyım cok uzuldum ama napalım..
demekkı bıze erkek gelıo ozaman

Senin ne zaman kontrol filiz , ne zaman belli olur şehzademi prensesmi , bakalim ne gelecek öğrenelim :))

Bende o teorem zaten suya dustu hic tatli yemedim hep eksi yedim deli gibi ama sonuc mipili :))))

oyyyy MAŞLLAHHHHHH şehzadene senınnn canım HATIRLI UGURLU OLSUN

Çok sevindim canım paşa geliyor yani size allah sağ salim kucağınıza almayıda nasipmetsin ne güzel ya bende görmek istiyorum of geçsin artık günler

Canim insallah bir an once gecer gunler bebisini gorursun sanada Rabbim gonlundekini versin insallah

Sagol canim insallah su sonuclar iyi cikar insan geriliyor elinde olmadan , yani 3 kisi ve doktor yanlis gormediyse mipi kesin :)) Rabbim hepimize hayirlisini versin saglikli olsun , bir dogsun once poposunu ısıracağım :))
Allah sizede nasip etsin saglikli evlatları

Canim tebrikler insallah guzel haberlerle gelirsin

Hepinize gunaydin guzel Hamisler ve bebisleri , bol guzel haberli bir gun olsun bol bol kaynatin vaktiniz varken bu bebisler gelince kafamızı karşıymayacağız cunku :))
Benim bu gun temizlik var her sali yardımcım geliyor ve ev pirildiyor şimdilik bu yuzden kaçıyorum sonra gorusuruz

günaydın tatil gününde çalışan annecikler çok sinirliyim valla işe geldiğim için ne güzel yeğenimin gösterisini izleyecektim. kahrol emi kapitalizm

Gunaydin bebisler ve anneleri bugun tatil ohh ev keyfi super.
Benn dun karnimin icinde birsey hissettim tarifim soyle kucuk bir kusun tirnak atmasi hatta cirmalamasi gibi.aksamda uc kere oldu.tuhaf oldum.
Ben asiri tuylendm saclarim fiskiriyor lazerli bolgeler fiskiriyor,en kotusude gobusum buyudukce tuyleniyor.ve beni cildim berbat oldu heryeri sivilce ve sivilce lekesi hic gecmiyor.dermatologa gidecegim.gunes kremi ve diger kremlerimin hepsini organik aldim bioderma vb.cildim kotulestikce ben cirkinlestikce kizim geliyor kizim ahh kizim diyorum.

Senin ne zaman kontrol filiz , ne zaman belli olur şehzademi prensesmi , bakalim ne gelecek öğrenelim :))
2 mayısta abla 9 gun var hayırlısıyla ruyamda bugunde kız gorddum ama cok kılolu ıdı tasıyamıyordum daha oncede erkek gordum
benımde alt tarafta atıyor gıbı degısık seyler oluyor bazen canım sıvılce ve kıllanma bendede var ama sıvılce ve kıllanma olursa erkek dıyorlrdı puffy ablanında ole sıvılce ıcındeydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…