cok uzuldum canım yaaa kıyamam onun mınıcık kalbınerabbım bır daha asla yasatmasın ne sana ne baskasına
saglıkla alalım kucaklarımıza ıns bızı evlatlarımızla rabbım sınamasın
inan tuylerım dıken dıken oldu bende cok severım bu sözü..Allah dualarınızı kabul ediyorsa bu sizin imanınızı artırır. Geciktiriyorsa sabrınızı artırır. Eğer kabul etmiyorsa biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır...Unutmayalım ki Rabbim ihmal değil,imtihan eder. Bu lafı tekrarlıyorum kendime, inşallah ben de aranıza gecikmeli de olsa bir Kasım annesi olarak katılırım...
Canım çok çok üzüldüm. Rabbim güç kuvvet versin. En kısa zamanda tekrar seninle olur inşallah kuzun
Mrb arkadaşlar nasılsınız
Ben bugün çok kilo aldığımı farkettim 52 kilo ile başladım en az 4 kilo aldımbide göbeğim çıktı ama bu kilodan olsa gerek işte anlayamıyorum yani göbek mi bebek mi :) 12. haftada karın belli olur mu?
Selam canım,
Ben bebeğimi kaybettim malesef, düşük için ilaç kullandım geçen hafta, hafta sonu da düşük gerçekleşti... Yeni bir tüp bebek macerası daha başlayacak bizim için, şimdi hollandada mı yapsak, Türkiyeye mi gelsek diye araştırma içerisindeyiz.
Gozun aydin canim seninde... Rabbim hayirli , saglikli evlat versin ..selam kızlar 2 testen geldim bugün ense kalınığı iyi dediler.
bide erkeğe benziyo dedi doktor. bakalım hayırlısı.
Selam canım,
Ben bebeğimi kaybettim malesef, düşük için ilaç kullandım geçen hafta, hafta sonu da düşük gerçekleşti... Yeni bir tüp bebek macerası daha başlayacak bizim için, şimdi hollandada mı yapsak, Türkiyeye mi gelsek diye araştırma içerisindeyiz.
Kızlar 1 ayın sonunda bugün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda, 8 gün geriden gelişiyor demişti bir doktor ama şu an 1 gün önden gidiyormuş. cumartesi de ikili test için gideceğiz inşallah o günde güzel haberlerle gelirim, ister istemez bir korku oluyor içimde ama bugün bebişimi görünce dünyalar benim oldu, Allah'ım olmayan herkese nasip eder inşallah
masallah canim. bir de bizim kayiplar var ya ondan hep korkuyla gidiyoruz doktora. insallah hep boyle devam etsin bak gelismis one bile gecmis minnak :)))
benim de haftaya cuma kontrol,ondan 2 gun sonra da ikili test...bebegi en son nisan basi gorduk,cok zormus beklemek. gordugumde 1 hafta rahat ediyorum sonra gene heyecan.
Beklemek çok heyecanlı hele bugün çooook heyecanlıydım yaklaşık 10 gündür bulantım da bitince acaba kalbi mi durdu bişey mi oldu diye düşünmekten uykularım kaçıyordu ama çok şükür kalbimiz pıt pıt atıyor çok mutluyumbiz de cumartesi ikili test için gideceğiz inşallah sende güzel haberler verirsin bizlere
amin ablacımcinsiyet hiç önemli değil sağlıklı elleri ayakları düzgün hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsunda kız olmuş erkek olmuş farketmez. bizim sülalemizde benden sonra kız yok. 15 tane erkek var ablamdada hep kız olsun istedik erkek oldu ama o kadar akıllıki. hayırlı evlat olsun. çoğu insan hep erkek olsun ister ya sonra bize baksın falan diye. benim annemler 2 kız 2 erkekti. dedeme anneanneme annem baktı. hatta annemden geçtin babam baktı. dayımın bir kızı bir oğlu var kız büyük oğlu benle yaşıt. doğduğunda neler demişler öyle el bebek gün bebek büyüdü. kız olan değme erkeklere taş çıkartır oğlan olanda evlendi çocuğu oldu. hala tembel hala ailesine kambur. yani iki kardeş ters olmuşlar gibi. hep de onları örnek gösteririm. benim babaannemde erkek torun delisiydi. babamda hep derdi iyki ikiside kız olmuş diye. erkek adamın erkek damadı olur derdi hep :) eniştem çok iyidir şimdi anneme onlar bakıyorlar. eşimde sağolsun o da iyidir. eniştem kadar olmasada. yani kız erkek hiç farketmiyor. hayırlı evlat olsun anasına babasına milletine.
aynen ben bıde komple epılasyona gıttım kabak gbıydım saka gıbı sımdı kıl ıcındeyım cok uzuldum ama napalım..
demekkı bıze erkek gelıo ozaman
bende epilasyonu yarım bıraktım ne rahattımaynı yolu kullanıyorum. bacaklarımda benimde hiç yok olanı da makine ile alıyorum zaten. tek genital.
tüy falan diyonuz ya bu bende hiç yok bide ekşi yiyorum sürekli ağzıma tatlı da almıyom artık kız olmazsa ekşi=kız teoremi bende suya düşecek :):)
oyyyy MAŞLLAHHHHHH şehzadene senınnn canım HATIRLI UGURLU OLSUN
Çok sevindim canım paşa geliyor yani size allah sağ salim kucağınıza almayıda nasipmetsin ne güzel ya bende görmek istiyorum of geçsin artık günler
Selamlarrrrr..
Puffy68 hadi gozun aydin canim... Insallah soonuclarda iyi cikar ..mipi kesin arik he :))
Bugun fidelanin belli olacakti hamileligin devam edip etmedigi insallah bebegi birakmamistir onu
Asyaren bendede 2.6 cikmisti oglumda o olcum .. Icini ferah tut canim kotu birseyyoktur ..
Hollandadan elfje vardi 1 hafta geriden denmisti tup bebekte demin ismini asagida gordum acaba neoldu ?? Insallah bebegi gelisimini normal sekilde surduruyordur ..
Madamtusot nerelerdeki haberi olan varmi hergun yaziyordu
Carsambaya cok az kaldi cokheycanliyim kizlar cok ...
Dua ediyorum insallah kimse kotu haber almaz .. Bebeklerimiz sIkIca tutunurlar bizlere ..
Kızlar 1 ayın sonunda bugün kontrole gittik çok şükür herşey yolunda, 8 gün geriden gelişiyor demişti bir doktor ama şu an 1 gün önden gidiyormuş. cumartesi de ikili test için gideceğiz inşallah o günde güzel haberlerle gelirim, ister istemez bir korku oluyor içimde ama bugün bebişimi görünce dünyalar benim oldu, Allah'ım olmayan herkese nasip eder inşallah
2 mayısta abla 9 gun var hayırlısıyla ruyamda bugunde kız gorddum ama cok kılolu ıdı tasıyamıyordumSenin ne zaman kontrol filiz , ne zaman belli olur şehzademi prensesmi , bakalim ne gelecek öğrenelim :))
benımde alt tarafta atıyor gıbı degısık seyler oluyor bazen canım sıvılce ve kıllanma bendede var ama sıvılce ve kıllanma olursa erkek dıyorlrdı puffy ablanında ole sıvılce ıcındeydıGunaydin bebisler ve anneleribugun tatil ohh ev keyfi super.
Benn dun karnimin icinde birsey hissettimtarifim soyle kucuk bir kusun tirnak atmasi hatta cirmalamasi gibi.aksamda uc kere oldu.tuhaf oldum.
Ben asiri tuylendm saclarim fiskiriyor lazerli bolgeler fiskiriyor,en kotusude gobusum buyudukce tuyleniyor.ve beni cildim berbat oldu heryeri sivilce ve sivilce lekesi hic gecmiyor.dermatologa gidecegim.gunes kremi ve diger kremlerimin hepsini organik aldim bioderma vb.cildim kotulestikce ben cirkinlestikce kizim geliyor kizim ahh kizim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?