2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
gunaydın kızlar 23 nisan ulusal egemenlık ve cocuk bayramımız kutlu olsun
ben ruyamda bugunde kız gordum hadı bakalım bı erkek bı kız goruyorum hangısı olucak acabaa

günaydın kızlar.. nasılsınız?? ins güzel haberler vardır. geçmişi okuyamadım. ben bugun doktora gidiyorum. dua edin de hayırlı haberlerle doneyim..

herkese merhaba kizlar, dün doktora gittim. hersey iyi görünüyor dedi yine 20 sn tuttu ultrasonu bisi göremedik. ama en azindan artik karnimdan bakacakk.... 3 hafta sonraya randevu verdi artik aylik olacak randevular. ayrica ikili cülü besli test yapmadan direk amniyosentez önerdi. yastan dolayi, karari size biraiyorum dedi. iste böyle....

Selam cücüler ve anneleri. Bayramımız kutlu olsun
Biz dün bi otel açılışı sebebiyle Demet Akalını izlemeye gittik Biraz ince giyindim,epey üşüdüm, eve gelince de karnım çok ağrıdı. Ama eğlendim haa ne yalan söyliyim, cücü içerde anası dışarda hopladık ihtiyacım varmış iyi geldi

Geçmiş olsun arkadaşım. Zor bir durum. Allah kısa zamanda yine nasip etsin.

canım kuaförde saçların hamilelikte çabuk uzar demişlerdi. Dikkat ediyorum da bacaklarıma sir yapmıştım, 10 gün sonra almamışım gibi oldu. benim normalde 1 ay sonra çıkar . Sanırım kan hacmi ve dolaşım arttıkça daha hızlı uzayacaklar :?

cinsiyeti öğreneen bayanlar rüyalarınızda gördüğünüz cinsiyet tuttumu merak ediyorum acaba doğrumu tersi çıkar diyorlar yaa:44::44::44:

Slm canim , desene bende gittigimde bidahakine karindan bakacak .. Neden okadar az baktiki ? Amniyisentezi hakkinda ne düsünüyorsun

ben de bu ay öyleydim aldım 15 gün sonra aynı oldu, normalde ayda bir alırım

canım ben olsam 2lı 4 lu mutlaka yaptırırım bıde zaten ense kalınlıgı ıyı oldumu hersey yolundadır dıye dusunuyorum..genede fıkır senın amnıyosentez oldukca pahalı oldugu ıcın belkıde dr ondan ıstemıstır....
cinsiyeti öğreneen bayanlar rüyalarınızda gördüğünüz cinsiyet tuttumu merak ediyorum acaba doğrumu tersi çıkar diyorlar yaa:44::44::44:

canım ben ılk basta erkek gordum dunde kız gordum ne ıs bakalım 9 gun sora gorucez nasıp olursa :2:

Slm canim , desene bende gittigimde bidahakine karindan bakacak .. Neden okadar az baktiki ? Amniyisentezi hakkinda ne düsünüyorsun

yaaaaa ultrason bebekleri rahatsiz ediyor. o yüzden 20 ile 30 sn tutuyor. bir resim alip hemen kapatiyor...amniyosentez icin hala kafam cok karisik. tr deki doktorumu aradim hhemen, yaptir bende yaptirdim diyor.bilmiyorum yani...

ikil üclü yada diger testleri bana önermedi. ense kalinligi falan hersey normal. bana direkt amniyo dedi, benim yasim 37 sanirim ondan cekindi...

ikil üclü yada diger testleri bana önermedi. ense kalinligi falan hersey normal. bana direkt amniyo dedi, benim yasim 37 sanirim ondan cekindi...

37 bu kadar tedirgin edecek bir yaş mı? Bende daha ileri bir yaş sandım. ense kalınlığı normalse tedirgin olacak durum olduğunu şahsen düşünmüyorum ama doktor daha iyi bilir tabi...

bende rüyamda zayıf cılız bir kızım olmuştu kucağımda ama mavi battaniyeye sarmıştımtuhaf

benim rüyalarım gerçekleşir. hatta bazen ertesi gün olur hamilelikten önce rüyamda bebek emzirdiğimi görüyordum ama cinsiyetini görememiştim. anası gibi tüysüz casper bişeydi

Herkeze merhaba
Yaklaşık bir haftadir giremiyorum umarim herkez cok iyidir bebisler cok iyidir.

Bir haftadir her sabah deli gibi bir başağrısı ile uyaniyorum son 3 gundurde ikindi gibi kesiliyor agri.
Onun disinda şükürler olsun bi sikintimiz yok. Mayisin 2 sinde randevumuz var sabah 9 da
Tam 1 ay olmuş olacak doktora en son 1 ay önce gitmis olacağım yani
Cok uzun geldi süre bir türlü geçmiyor günler.
Bulantimiz iyice azaldi iştah çok açıldı.
Göbeğim cikti bariz şekilde, erken cikti catlamaktan korkuyorum.
Pantolonlarim olmuyor üst dugme fermuar açık geziyorum
Bendeki durum bu kizlar, cinsiyetleri ogrenenler var maşallah
Gozleri aydin olsun. Puffy abla erkekleri 4 lemissin Allah kolaylik versin
Bende kiz istiyorum istem disi karnimi kizim diye seviyorum, hep kiz kiyafetlerine bakiyorum
Ama cumartesi günü eşim ruyasinda erkek görmüş, doğar doğmaz yürüyordu dedi eşim, ben bu yürüyor ama ismi yok daha demişim
(Esimde bende kiz istiyoru kiz olursa isim hazir ama erkek hic düşünmedik)
Eşimde ismi bulut aşkım demiş. Ikimiizinde hoşuna gitti erkek olursa bulut olacak. Kiz olursada funda olacak funda da eşimin ve benim ismimin son heceleriile ortaya cikan isim.
Iste boyle kizlar

kızlar ben hiç kilo almamışım ama kıyafetlerimin de hiç biri olmuyo. ne üst ne alt sütyenlerim bile 2 beden küçük kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…