günaydın kızlar.. nasılsınız?? ins güzel haberler vardır. geçmişi okuyamadım. ben bugun doktora gidiyorum. dua edin de hayırlı haberlerle doneyim..
Evet canım kalbi atıyodu 8. hafta 9. hafta durdu... kesesi yolk sacı herşeyi yerli yerindeydi... düşük ilacı bile düşmesini sağlayamadı, o kadar sağlam tutunmuş, ama işte alacak nefesi yokmuş minişimin dünyada... Melek oldu
Gunaydin bebisler ve anneleribugun tatil ohh ev keyfi super.
Benn dun karnimin icinde birsey hissettimtarifim soyle kucuk bir kusun tirnak atmasi hatta cirmalamasi gibi.aksamda uc kere oldu.tuhaf oldum.
Ben asiri tuylendm saclarim fiskiriyor lazerli bolgeler fiskiriyor,en kotusude gobusum buyudukce tuyleniyor.ve beni cildim berbat oldu heryeri sivilce ve sivilce lekesi hic gecmiyor.dermatologa gidecegim.gunes kremi ve diger kremlerimin hepsini organik aldim bioderma vb.cildim kotulestikce ben cirkinlestikce kizim geliyor kizim ahh kizim diyorum.
herkese merhaba kizlar, dün doktora gittim. hersey iyi görünüyor dedi yine 20 sn tuttu ultrasonu bisi göremedik. ama en azindan artik karnimdan bakacakk.... 3 hafta sonraya randevu verdi artik aylik olacak randevular. ayrica ikili cülü besli test yapmadan direk amniyosentez önerdi. yastan dolayi, karari size biraiyorum dedi. iste böyle....
cinsiyeti öğreneen bayanlar rüyalarınızda gördüğünüz cinsiyet tuttumu merak ediyorum acaba doğrumu tersi çıkar diyorlar yaa:44::44::44:
canım kuaförde saçların hamilelikte çabuk uzar demişlerdi. Dikkat ediyorum da bacaklarıma sir yapmıştım, 10 gün sonra almamışım gibi oldu.benim normalde 1 ay sonra çıkar . Sanırım kan hacmi ve dolaşım arttıkça daha hızlı uzayacaklar :?
canım ben olsam 2lı 4 lu mutlaka yaptırırım bıde zaten ense kalınlıgı ıyı oldumu hersey yolundadır dıye dusunuyorum..genede fıkır senın amnıyosentez oldukca pahalı oldugu ıcın belkıde dr ondan ıstemıstır....herkese merhaba kizlar, dün doktora gittim. hersey iyi görünüyor dedi yine 20 sn tuttu ultrasonu bisi göremedik. ama en azindan artik karnimdan bakacakk.... 3 hafta sonraya randevu verdi artik aylik olacak randevular. ayrica ikili cülü besli test yapmadan direk amniyosentez önerdi. yastan dolayi, karari size biraiyorum dedi. iste böyle....
cinsiyeti öğreneen bayanlar rüyalarınızda gördüğünüz cinsiyet tuttumu merak ediyorum acaba doğrumu tersi çıkar diyorlar yaa:44::44::44:
Slm canim , desene bende gittigimde bidahakine karindan bakacak .. Neden okadar az baktiki ? Amniyisentezi hakkinda ne düsünüyorsun
canım ben olsam 2lı 4 lu mutlaka yaptırırım bıde zaten ense kalınlıgı ıyı oldumu hersey yolundadır dıye dusunuyorum..genede fıkır senın amnıyosentez oldukca pahalı oldugu ıcın belkıde dr ondan ıstemıstır....
canım ben ılk basta erkek gordum dunde kız gordum ne ıs bakalım 9 gun sora gorucez nasıp olursa :2:
ben de bu ay öyleydim aldım 15 gün sonra aynı oldu, normalde ayda bir alırım
tersi canimmm. kiz olacagina cok inanmistim, rüyamdada kiz görmüstümm... ama erkek:)
ikil üclü yada diger testleri bana önermedi. ense kalinligi falan hersey normal. bana direkt amniyo dedi, benim yasim 37 sanirim ondan cekindi...
bende rüyamda zayıf cılız bir kızım olmuştu kucağımda ama mavi battaniyeye sarmıştımtuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?