2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kizlarrrrrrrr ve mercimekleriiiiii bizde pazar ikili test icin gittik doktoramiza kuzs iki seksen yatiyordu:) ense olcumu yapti burun kemigine bakti allah korusun down sendromlu cocuklarda bu kemik olusmaz dedi ense olcumu 1.1 mm cikti iyi hersey yolunda dedi kan verdim persembe sonuclar cikacak cinsiyeti sordum daha kucuk dedi ayaklarina dogru goturdu sanki goruntuyu top top birseyler gordum belli degil mi dedim hemen cekti zaten haftaya sonuclara bakarken bakacagim dedi offf heyecan sardi ya 13+2 de bile soylemedi ya bi arkadasta var ayni doktoa gidiyoruz ona 12.haftada kiz demis bize neden soylemiyorki hic kilo almamisim iki kilo vermistim hala ayni 13+4 uz bugun daha karnim bile yok bi anda mi cikacak yoksa istah hicbirsey yok bende ne de aserme bebisiii gormesem inanmayacagim hamileligimeee

kızlar ben hiç kilo almamışım ama kıyafetlerimin de hiç biri olmuyo. ne üst ne alt sütyenlerim bile 2 beden küçük kaldı

su topluyoruz canım. benimde vücudum şişti ama tartıda orantılı bir artış yok. Tartıda yarım kilo daha almışım, görünüşte 2 kilo gibi. göbek pek çıkmadı ama belim kalınlaştı. belli ki vücudumuz o bölgede önemli bir çalışma yapıyor

aynen canım benim de belim kalınlaştı, yani hiç kilo almayıp yine de üstüne hiç biişeyin olmaması çok ilginç. göbek bende hep vardı o yüzden ayırt edemiyom ki

merhaba en güzel kasım anneleri,yazılarınız dikkatimi çekti,duramadım atladım yazayım bi kaç bişi dedim.

cinsiyet için acele etmeyin çoğu dr emin olana kadar söylemiyo

ilk 3 ayda kilo almayı beklemeyin hatta kilo verenler daha çoğunlukta oluyo

karnınız çıkmış gibi durabilir ama malesef o sadece gaz,16. haftadan sonra çıkmaya başlıyo,benimki çıktı ama dışardan hala hamile olduğum anlaşılmıyo

mide bulantısı 16 haftadan sonra kesiliyor diolar benim sadece 3 ay boyunca 15-20 gün bulantım oldu,onun dışında iştahım yerindeydi

ayyy sizi görünce gerçekten hamileliğimin ilerlediğini farkettim,rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşlhhhhhhhhhh...

merak ettikleriniz olursa eylül ayı topiğine bekleriz...

merhaba canım :) insan sabırsız olunca karnındaki gazdan bile medet umuyor demek 16. haftaya kadar yüzüstü yatabileceğim... yüzüstü yatmayı çook özleyeceğim..

Merhabalar ben de inş. Kasım gibi anne olacağım, 9 haftalık hamileyim..:)) Arkadaşım siteyi önerdi, sen de üye ol dedi, söz dinlerim:)) İşte geldim burdayım..:))

Benim bir iki sorum olacak bayanlar.. Bu hastanelere fazla para kaptırıyorum gibi geliyor. İstanbul'da oturuyorum, Bağcılar'da. İlk önce bir özel hastaneye gittim (hamile olduğumu biliyordum, kontrole gittim) kan ve idrar testi istedi, 125 liraya yaptırdım. O hastaneyi beğenmedim Yeni Bosna'da özel bir hastane var oraya gittim, rutin kontroller falan o da kan ve idrar testi istedi, bu sefer de oraya 180 lira bayıldım. Arkadaşlar saçmalama ne gerek var kan testine o kadar para vermişsin dediler. Ne bileyim ilk hamileliğim hangi doktor ne derse onu yapıyorum. Hiç araştırma falan yok maşallah. Ama maymun gözünü açtı. Şimdi sırada 2'li ve 3'lü testler varmış diye duydum. Bende bu kafa varken kesin yine kaz gibi yolunurum.
İşte sorum burda ortaya çıkıyor)
Bu testler en uygun nerelerde yapılır. İstanbul Avrupa yakası için fikri olan var mı? Daha fazla enayi yerine konmak istemiyorum. Ama bebeğimin kalp sesini duydukça aklım başımdan gidiyor. Neydim? :))))

Hoşgelldin canım çok haklısın ilk olunca insan bilmeden ne derlerse yapıyoruz. Ben istanbulda değilim ama 2li test için devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum

aslında bağcılar eğitim araştırmadada bi Dr.a takip yaptırsaydın zaten aynı tahilleri veriyolar..
özelede ayrıca giderdin..
benim komşu öyle yaptı..ama 2liyi ordamı yaptırdı hatırlamıyorum..

saat 3 ben 5.kez bulantıyla uğraşıyorum..
çok komik fasulye 2 gün izin veriyo kusmuyorum 3.gün nefes aldırmıyor:))

slm kızlar
doktorum ikili test istedi başka bi yere yönlendirdi bugün aradım randevu için öncelikle sakatlık testi yapılacağını tüm organlara bakılacağını (detaylı ultrason gibi )sonra ikili test yapılacağını söyledi. doktorumu aradım her yerde yapılmıyo o yüzden oraya gönderdik dedi . internetten baktım bazı yerlerde 20 22. haftalarda sakatlık testi yapılıyo deniyor sizden böyle birşey istendi mi bilginiz var mı ?

özel hastaneler de bu paranın çocuğumuzdan daha değerli olmadığını biliyorlar ve sonuna kadar kullanıyorlar.devlet hastaneleri de yapıyormuş bu tahlili ben de yaptırmadım daha ama aklıma yattı gel gör ki eşim olmaaaaz diyor ben de daha karar veremedim tecrübeli arkadaşlaaar fikir alışverişinde bulunalım olur mu

Çok heyecanlıyım kızlar yarın 9 da doktor randevum var 5 hafta üzerşne yavrumu görücem inşallah dyarın güzel haberlerle dönerim. Bu arada mide bulantıları tam gaz hatta artık daha sık çıkartıyorum aman o iyi olsun da ben razıyım.

canım hayırlı olsun ınsallahh darısı bıze olsun guzel haberler alalım
kız cocukları gec gosterıyormus dıye duydum ama genede hurafemı bılmem

hosgeldın canım aramıza ..
Ben avrupa yakasında oturuyorum..bakırkoyde ozel muayene doktorum ıkılı test 3 sene oncesınde ablam 90 tl vermıs aynı dr gıdıyorum suan ne kadardır bılmıyorum 9 gun sorna olucak ozaman yazarım .
Yenıbosna nısa hast. Sanırım daha uygun tahlıller.

kızlar ben az once yuruyus olsun hava alıyım dedım dısarı cıktım kendımı kapımın onundekı pazarda buldum
Cok ıyı geldı dısarı cıkmam ıns sorun yasamam
eczanelerde kapalı progestanım bıttı nobetcı gonderdım esımı ıns vardır

Ohh Mis Kiz Gez Toz Inan Daha Iyi Gelcek Sana

Bu İstanbul'da özel hastane olayı nedir anlamadım. Ankara, Van ve Sakarya'da yaşadım daha önce her zaman devleti tercih ettim ve asla pişman olmadım. Ama burda devlete gideyim diye düşünüyorum dediğim zaman arkadaşlar nedense beğenmiyorlar. İstanbul'da devlete gidilmiyor mu?? :)))
Herkese teşekkür ederim, hoşbuldum:))
Ben Nisa hastanesine devam ediyorum zaten, ama işte o 2. kan testini orada yaptırdım 180 liraya. Ama doktorumu çok beğendim, yine oraya devam edicem ama testleri daha uygun yerlerde yaptırmayı da düşünüyorum. Fikir telakkisinde bulunuruz diye yazdım buraya da.. Yorumlarınızı okuyorum. Herkese şimdiden teşekkürler..

YOO DEVlet hast gıden bır ccok arkadasta var..
herkez maddı durumuna gore yada begendıgı dr gore tercıh edıyor sanırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…