2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
YOK KIZ NE GEZMESI YASAK HALA BANA DISARI CIKMAK
KORKa KORKA GITTIM BISEY GELMEDI SUKUR LEKELERIMDE GECSE INSALLAH
Tatlim Bugunlerde Gececek Insallah Bi Sonraki K8ntrol6ne Dr Ozgursun Gez Toz Diyecek :) Rabbime Cok Sukur Su Ana Kadar Das Gibi Hamilelik Gecirdim Herkes Boyle Olsun Insallah

Tatlim Bugunlerde Gececek Insallah Bi Sonraki K8ntrol6ne Dr Ozgursun Gez Toz Diyecek :) Rabbime Cok Sukur Su Ana Kadar Das Gibi Hamilelik Gecirdim Herkes Boyle Olsun Insallah

ay inşallah kuzum yaa ıns gorurum 9 ay yatanları duyunca cok korkuyorum :2:
bende sadecee kanama dısında ıyıydım cok ne bulantı ne bısey oldu allahıma sukur rabbım yasatmadı korkuyordum cok

canım ben ilk zamanlar özel doktora gidiyordum, tahliller çok tutacağından devlette yaptırıyordum. Şimdi özel doktoru hem maddi hem manevi nednlerden bırakıp sgk anlaşmalı yere gittim. Bazı tahliller için fark istemiyorlar ama ikili test için 100 TL istedikleri için eğitim ve araştırma hastanesi gidip ücretsiz yaptırdım. Böyle bir yöntem daha uygun olabilir senin içinde.

aslında bağcılar eğitim araştırmadada bi Dr.a takip yaptırsaydın zaten aynı tahilleri veriyolar..
özelede ayrıca giderdin..
benim komşu öyle yaptı..ama 2liyi ordamı yaptırdı hatırlamıyorum..

evet tahlilleri öyle yerde yapmak en mantıklısı. Birkaç defa bu taramayı kendi doktorunda yapıp kötü sonuç alanların eğitim ve araştırma hastanesinde doğru sonuç aldığını duydum. En son kuzenlere de tarama testi için kötü konuşulunca onlarda böyle bir yere gitmiş, gayet sağlıklı demişler. Bebek doğdu maşallahı var

sağlık sektörünün tamamen ticaret olduğunu düşünüyorum. Özel yada yarı özellerde seni dolar olarak görüyorlar. paran yoksa bittin sen! Allaha emanetsin.

filizcim... ben kaç gündür eve kapattım kendimi sen ne iyi yapmışsın hava almışsın valla. böyle gidersem depresyona gireceğim. azcık yemek, çorba yaptım da ruhum değişti mercimek çorbası diye başlayım ezogeline döndüm. Ruhsal yapımı düşün artık...

Ben İzmir'deyim İstanbullu arkadaşları bilemem ama. Ben çok zorunda kalmadıkça devlet hastanesine gidip muayene olmam! Hele ki kadın doğuma! Mahremiyetin yok ki orada. 5 hasta birden alıyorlar. Doktorun odasında ultrason cihazı bile yok ki seni muayene etsin. En son gittiğimde doktor kadım muayenesi yapıyordu perdenin hemen arkasında bekliyordum doktor çıksın da bana pardon bize (5 kişiydik) baksın diye... Konuştukları her şeyi duydum. Allah devlet hastanesine muhtaç olanlara sağlık versin ki oralara düşmesinler.
Tarama testi için 180 TL devlet hastanesi mi? aldı. Gebelikte devlet hastanesinde yapacağın tüm tahliller ücretsiz olur. bir terslik olmasın? Yarı özel bile benden 100 TL istedi.

canım gene yapmıssın sukur bırazınıda bana yolla kargoyla saolsun annem corba yaptı kaynanamda yemek getırcek tamamdır bugunde sukur ac kalmadık.
yemek yapmayı hıc sevmesdım ama ınan cok ozledımmmmmmmmm temızlık yapmayıda cok ozledım off bıtsın su lekeler kalkıyım ıns
devlet konusunda bende senınle hemfıkırım ben 1 sefer gıttım odaya 3 kişi muayene bıle etmedı saolsun .anca tahlıl ıcın vs gıderım cok pahalı olursa oda ozelde.

Arkadaşlar 2 li 3 lü tarama testleri nedir benim Dr bana uygulamadı onları ...

hayatım bebişin down sendromu gibi problemlerle karşılaşma olasılığı belirlemek için yapıyorlar. Bebeğin boyu 3.8cm den büyükse, 11 -14 hafta arası bakılıyor. Daha erkendir belki doktor ister mutlaka.

kargo şirketi sıvı gıda alsa yapar gönderirim valla... :) ama izmir'den istediğin sıvı olmayan bir şey varsa hemen göndereyim ne demek :)

Benim bulantilarim gitgide azaliyor.peynir yemege basladim.et-sut.yumurta-ceviz hala yok hayatimda.dr.elevit verdi,folik asidi biraktim artik.siz ne alemdesiniz kizlar?

Benim bulantilarim gitgide azaliyor.peynir yemege basladim.et-sut.yumurta-ceviz hala yok hayatimda.dr.elevit verdi,folik asidi biraktim artik.siz ne alemdesiniz kizlar?

süt zorluyor biraz kakaolu bisküvi kırtlatarak içebiliyorum güzel oluyor o zaman. Folik aisdi bende bıraktım. yarın da doktor cinsiyeti çıtlatsa tamammmm

özelden nasıl msj atıcam bana detaylı bilgi verebilir misinizz???

canım en yukarıda bildiriler kısmına tıkladığında mesaj bölümüne ulaşırsın ama özelden mesaj göndermek için yorum yapma sayısını doldurmak gerekiyordu sanırım. öyle bir koşul vardı sanki.

progestan hapım bıttı nobetcı eczane zor bulduk yaaa odum koptu adamın elındede 2 kutu kalmıs baskasına getırmıs allahtan vermıs esıme

Son düzenleme:

Özel hastane aldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…