- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
Tatlim Bugunlerde Gececek Insallah Bi Sonraki K8ntrol6ne Dr Ozgursun Gez Toz Diyecek :) Rabbime Cok Sukur Su Ana Kadar Das Gibi Hamilelik Gecirdim Herkes Boyle Olsun InsallahYOK KIZ NE GEZMESI YASAK HALA BANA DISARI CIKMAK
KORKa KORKA GITTIM BISEY GELMEDI SUKUR LEKELERIMDE GECSE INSALLAH
Tatlim Bugunlerde Gececek Insallah Bi Sonraki K8ntrol6ne Dr Ozgursun Gez Toz Diyecek :) Rabbime Cok Sukur Su Ana Kadar Das Gibi Hamilelik Gecirdim Herkes Boyle Olsun Insallah
Merhabalar ben de inş. Kasım gibi anne olacağım, 9 haftalık hamileyim..:)) Arkadaşım siteyi önerdi, sen de üye ol dedi, söz dinlerim:)) İşte geldim burdayım..:))
Benim bir iki sorum olacak bayanlar.. Bu hastanelere fazla para kaptırıyorum gibi geliyor. İstanbul'da oturuyorum, Bağcılar'da. İlk önce bir özel hastaneye gittim (hamile olduğumu biliyordum, kontrole gittim) kan ve idrar testi istedi, 125 liraya yaptırdım. O hastaneyi beğenmedim Yeni Bosna'da özel bir hastane var oraya gittim, rutin kontroller falan o da kan ve idrar testi istedi, bu sefer de oraya 180 lira bayıldım. Arkadaşlar saçmalama ne gerek var kan testine o kadar para vermişsin dediler. Ne bileyim ilk hamileliğim hangi doktor ne derse onu yapıyorum. Hiç araştırma falan yok maşallah. Ama maymun gözünü açtı. Şimdi sırada 2'li ve 3'lü testler varmış diye duydum. Bende bu kafa varken kesin yine kaz gibi yolunurum.
İşte sorum burda ortaya çıkıyor)
Bu testler en uygun nerelerde yapılır. İstanbul Avrupa yakası için fikri olan var mı? Daha fazla enayi yerine konmak istemiyorum. Ama bebeğimin kalp sesini duydukça aklım başımdan gidiyor. Neydim? :))))
aslında bağcılar eğitim araştırmadada bi Dr.a takip yaptırsaydın zaten aynı tahilleri veriyolar..
özelede ayrıca giderdin..
benim komşu öyle yaptı..ama 2liyi ordamı yaptırdı hatırlamıyorum..
özel hastaneler de bu paranın çocuğumuzdan daha değerli olmadığını biliyorlar ve sonuna kadar kullanıyorlar.devlet hastaneleri de yapıyormuş bu tahlili ben de yaptırmadım daha ama aklıma yattı gel gör ki eşim olmaaaaz diyor ben de daha karar veremedim tecrübeli arkadaşlaaar fikir alışverişinde bulunalım olur mu
kızlar ben az once yuruyus olsun hava alıyım dedım dısarı cıktım kendımı kapımın onundekı pazarda buldum
Cok ıyı geldı dısarı cıkmamıns sorun yasamam
eczanelerde kapalı progestanım bıttı nobetcı gonderdım esımı ıns vardır
Bu İstanbul'da özel hastane olayı nedir anlamadım. Ankara, Van ve Sakarya'da yaşadım daha önce her zaman devleti tercih ettim ve asla pişman olmadım. Ama burda devlete gideyim diye düşünüyorum dediğim zaman arkadaşlar nedense beğenmiyorlar. İstanbul'da devlete gidilmiyor mu?? :)))
Herkese teşekkür ederim, hoşbuldum:))
Ben Nisa hastanesine devam ediyorum zaten, ama işte o 2. kan testini orada yaptırdım 180 liraya. Ama doktorumu çok beğendim, yine oraya devam edicem ama testleri daha uygun yerlerde yaptırmayı da düşünüyorum. Fikir telakkisinde bulunuruz diye yazdım buraya da.. Yorumlarınızı okuyorum. Herkese şimdiden teşekkürler..
filizcim... ben kaç gündür eve kapattım kendimi sen ne iyi yapmışsın hava almışsın valla. böyle gidersem depresyona gireceğim. azcık yemek, çorba yaptım da ruhum değiştimercimek çorbası diye başlayım ezogeline döndüm. Ruhsal yapımı düşün artık...
Arkadaşlar 2 li 3 lü tarama testleri nedir benim Dr bana uygulamadı onları ...
Arkadaşlar 2 li 3 lü tarama testleri nedir benim Dr bana uygulamadı onları ...
canım gene yapmıssın sukur bırazınıda bana yolla kargoylasaolsun annem corba yaptı kaynanamda yemek getırcek tamamdır bugunde sukur ac kalmadık.
yemek yapmayı hıc sevmesdım ama ınan cok ozledımmmmmmmmm temızlık yapmayıda cok ozledım off bıtsın su lekeler kalkıyım ıns
devlet konusunda bende senınle hemfıkırım ben 1 sefer gıttım odaya 3 kişi muayene bıle etmedı saolsun .anca tahlıl ıcın vs gıderım cok pahalı olursa oda ozelde.
Benim bulantilarim gitgide azaliyor.peynir yemege basladim.et-sut.yumurta-ceviz hala yok hayatimda.dr.elevit verdi,folik asidi biraktim artik.siz ne alemdesiniz kizlar?
özelden nasıl msj atıcam bana detaylı bilgi verebilir misinizz???
kargo şirketi sıvı gıda alsa yapar gönderirim valla... :) ama izmir'den istediğin sıvı olmayan bir şey varsa hemen göndereyim ne demek :)
sağlık sektörünün tamamen ticaret olduğunu düşünüyorum. Özel yada yarı özellerde seni dolar olarak görüyorlar. paran yoksa bittin sen! Allaha emanetsin.
filizcim... ben kaç gündür eve kapattım kendimi sen ne iyi yapmışsın hava almışsın valla. böyle gidersem depresyona gireceğim. azcık yemek, çorba yaptım da ruhum değiştimercimek çorbası diye başlayım ezogeline döndüm. Ruhsal yapımı düşün artık...
Ben İzmir'deyim İstanbullu arkadaşları bilemem ama. Ben çok zorunda kalmadıkça devlet hastanesine gidip muayene olmam! Hele ki kadın doğuma! Mahremiyetin yok ki orada. 5 hasta birden alıyorlar. Doktorun odasında ultrason cihazı bile yok ki seni muayene etsin. En son gittiğimde doktor kadım muayenesi yapıyordu perdenin hemen arkasında bekliyordum doktor çıksın da bana pardon bize (5 kişiydik) baksın diye... Konuştukları her şeyi duydum. Allah devlet hastanesine muhtaç olanlara sağlık versin ki oralara düşmesinler.
Tarama testi için 180 TL devlet hastanesi mi? aldı. Gebelikte devlet hastanesinde yapacağın tüm tahliller ücretsiz olur. bir terslik olmasın? Yarı özel bile benden 100 TL istedi.
süt zorluyor biraz kakaolu bisküvi kırtlatarak içebiliyorum güzel oluyor o zaman. Folik aisdi bende bıraktım. yarın da doktor cinsiyeti çıtlatsa tamammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?