Kizlar selam ilk haber benim minik erkekim mipisini gösterdi eee bu gunden sonra değişmez ise erkek geliyor bize ...
Benim civciv kıpır kıpır doktorum bayıldı cok hareketli diye , fok balığı gibi hic durmuyor , boy +ense + nazal burun kemiği ölçüsü alındı su anda sonuc süper , kan verildi test sonucu 3 gun sonr alınacak Rabbim buraya kadar gelmemize izin verdi insallah bundan sonrasında iyi olur.
Ay bir görseniz her sey tas tamam parmaklarına kadar , elleri kolları hic durmuyor keretanin , doktorum ona kereta diyor, insan minyatürü , Kizlar darisi sizin basınıza Allah hepimize saglikli huzurlu gunler nasip etsin.
Bunun disinda tam 3 aylik oldum , folik asiti kesti aldığım diger vitamin ilacın icinde varmis , çatlak kremi vermedi bol su ic istersen az miktarda badem yagi kullan dedi , güneş kremi vermedi 12 - 4 arasi günese çıkma dedi , hala diger kozmetikler full yasak, parolamız az kimyasal dogal yasammis :))
Mide bulantilarim icin ki hala cok fazla bende , zamanla azalacak ama tamamen kesilmesini bekleme ara ara olur dedi , ama benim 12 hafta bitti bulantı bitmiyor
kızlar bası agrıyanlar mıgrenı olanlar doktorlarınız hangı agrı kesıcıyı vermıştı beenım cok basım agrıyo doktorummada ulasamıyorum cvp verın lütfen
canım benimde 2 gündür başım çatlıyodu doktorum 3 aydan önce ilaç yasak dedi eşin yanındaysa ovsun başını iyi geliyor.
progestan hapım bıttı nobetcı eczane zor bulduk yaaa odum koptu adamın elındede 2 kutu kalmıs baskasına getırmıs allahtan vermıs esıme
canım biz de dün son dakkika fark ettik eşim işten gelirken almıştı, yoksa bu akşam ben de öyle kalcaktım
kızlar bası agrıyanlar mıgrenı olanlar doktorlarınız hangı agrı kesıcıyı vermıştı beenım cok basım agrıyo doktorummada ulasamıyorum cvp verın lütfen
minoset içebilirsin ama plus olmayacak..
ist.da devlete gidliyor ..ama çok kalabalık olduğundanBu İstanbul'da özel hastane olayı nedir anlamadım. Ankara, Van ve Sakarya'da yaşadım daha önce her zaman devleti tercih ettim ve asla pişman olmadım. Ama burda devlete gideyim diye düşünüyorum dediğim zaman arkadaşlar nedense beğenmiyorlar. İstanbul'da devlete gidilmiyor mu?? :)))
Herkese teşekkür ederim, hoşbuldum:))
Ben Nisa hastanesine devam ediyorum zaten, ama işte o 2. kan testini orada yaptırdım 180 liraya. Ama doktorumu çok beğendim, yine oraya devam edicem ama testleri daha uygun yerlerde yaptırmayı da düşünüyorum. Fikir telakkisinde bulunuruz diye yazdım buraya da.. Yorumlarınızı okuyorum. Herkese şimdiden teşekkürler..
dün ben harikaydım hiiiiççç bulanmadım, ama bugün benimki de coşuyo midem çok kötü
amaan öldüm bu gün öldüüm..bende bir gün iyi birgün kötü oluyorum ,bugünde fazla bulanti yok ama belim cok agriyor,gecede kasik agrilarindan uyuyamadim
evet tahlilleri öyle yerde yapmak en mantıklısı. Birkaç defa bu taramayı kendi doktorunda yapıp kötü sonuç alanların eğitim ve araştırma hastanesinde doğru sonuç aldığını duydum. En son kuzenlere de tarama testi için kötü konuşulunca onlarda böyle bir yere gitmiş, gayet sağlıklı demişler. Bebek doğdu maşallahı var
progestan hapım bıttı nobetcı eczane zor bulduk yaaa odum koptu adamın elındede 2 kutu kalmıs baskasına getırmıs allahtan vermıs esıme
Benim bulantilarim gitgide azaliyor.peynir yemege basladim.et-sut.yumurta-ceviz hala yok hayatimda.dr.elevit verdi,folik asidi biraktim artik.siz ne alemdesiniz kizlar?
Multivitamin kullaniyormusun asyacim?
Hadi bakalim hayirlisi,merakla bekliycek teyzesi cinsiyetini
ikil üclü yada diger testleri bana önermedi. ense kalinligi falan hersey normal. bana direkt amniyo dedi, benim yasim 37 sanirim ondan cekindi...
Herkeze merhaba
Yaklaşık bir haftadir giremiyorum umarim herkez cok iyidir bebisler cok iyidir.
Bir haftadir her sabah deli gibi bir başağrısı ile uyaniyorum son 3 gundurde ikindi gibi kesiliyor agri.
Onun disinda şükürler olsun bi sikintimiz yok. Mayisin 2 sinde randevumuz var sabah 9 da
Tam 1 ay olmuş olacak doktora en son 1 ay önce gitmis olacağım yani
Cok uzun geldi süre bir türlü geçmiyor günler.
Bulantimiz iyice azaldi iştah çok açıldı.
Göbeğim cikti bariz şekilde, erken cikti catlamaktan korkuyorum.
Pantolonlarim olmuyor üst dugme fermuar açık geziyorum
Bendeki durum bu kizlar, cinsiyetleri ogrenenler var maşallah
Gozleri aydin olsun. Puffy abla erkekleri 4 lemissin Allah kolaylik versin
Bende kiz istiyorum istem disi karnimi kizim diye seviyorum, hep kiz kiyafetlerine bakiyorum
Ama cumartesi günü eşim ruyasinda erkek görmüş, doğar doğmaz yürüyordu dedi eşim, ben bu yürüyor ama ismi yok daha demişim
(Esimde bende kiz istiyoru kiz olursa isim hazir ama erkek hic düşünmedik)
Eşimde ismi bulut aşkım demiş. Ikimiizinde hoşuna gitti erkek olursa bulut olacak. Kiz olursada funda olacak funda da eşimin ve benim ismimin son heceleriile ortaya cikan isim.
Iste boyle kizlar
slm kizlarrrrrrrr ve mercimekleriiiiii bizde pazar ikili test icin gittik doktoramiza kuzs iki seksen yatiyordu:) ense olcumu yapti burun kemigine bakti allah korusun down sendromlu cocuklarda bu kemik olusmaz dedi ense olcumu 1.1 mm cikti iyi hersey yolunda dedi kan verdim persembe sonuclar cikacak cinsiyeti sordum daha kucuk dedi ayaklarina dogru goturdu sanki goruntuyu top top birseyler gordum belli degil mi dedim hemen cekti zaten haftaya sonuclara bakarken bakacagim dedi offf heyecan sardi ya 13+2 de bile soylemedi ya bi arkadasta var ayni doktoa gidiyoruz ona 12.haftada kiz demis bize neden soylemiyorkihic kilo almamisim iki kilo vermistim hala ayni 13+4 uz bugun daha karnim bile yok bi anda mi cikacak yoksa istah hicbirsey yok bende ne de aserme bebisiii gormesem inanmayacagim hamileligimeee
Merhabalar ben de inş. Kasım gibi anne olacağım, 9 haftalık hamileyim..:)) Arkadaşım siteyi önerdi, sen de üye ol dedi, söz dinlerim:)) İşte geldim burdayım..:))
Benim bir iki sorum olacak bayanlar.. Bu hastanelere fazla para kaptırıyorum gibi geliyor. İstanbul'da oturuyorum, Bağcılar'da. İlk önce bir özel hastaneye gittim (hamile olduğumu biliyordum, kontrole gittim) kan ve idrar testi istedi, 125 liraya yaptırdım. O hastaneyi beğenmedim Yeni Bosna'da özel bir hastane var oraya gittim, rutin kontroller falan o da kan ve idrar testi istedi, bu sefer de oraya 180 lira bayıldım. Arkadaşlar saçmalama ne gerek var kan testine o kadar para vermişsin dediler. Ne bileyim ilk hamileliğim hangi doktor ne derse onu yapıyorum. Hiç araştırma falan yok maşallah. Ama maymun gözünü açtı. Şimdi sırada 2'li ve 3'lü testler varmış diye duydum. Bende bu kafa varken kesin yine kaz gibi yolunurum.
İşte sorum burda ortaya çıkıyor)
Bu testler en uygun nerelerde yapılır. İstanbul Avrupa yakası için fikri olan var mı? Daha fazla enayi yerine konmak istemiyorum. Ama bebeğimin kalp sesini duydukça aklım başımdan gidiyor. Neydim? :))))
slm kızlar
doktorum ikili test istedi başka bi yere yönlendirdi bugün aradım randevu için öncelikle sakatlık testi yapılacağını tüm organlara bakılacağını (detaylı ultrason gibi )sonra ikili test yapılacağını söyledi. doktorumu aradım her yerde yapılmıyo o yüzden oraya gönderdik dedi . internetten baktım bazı yerlerde 20 22. haftalarda sakatlık testi yapılıyo deniyor sizden böyle birşey istendi mi bilginiz var mı ?
Benim bulantilarim gitgide azaliyor.peynir yemege basladim.et-sut.yumurta-ceviz hala yok hayatimda.dr.elevit verdi,folik asidi biraktim artik.siz ne alemdesiniz kizlar?
canım hayırlı olsun oğluşun rabbim kucagına aldığın günleride
göstersin.bizim kontrolde 4 mayıs inşallah bizde böyyle güzel haberlerle geliriz teyzesi:))
canım benimde 2 gündür başım çatlıyodu doktorum 3 aydan önce ilaç yasak dedi eşin yanındaysa ovsun başını iyi geliyor.
Eki Görüntüle 693584
Astrolog Zeynep Turan bugun facebookta her burcun cocuklarinin ozelligini eklemis. cogumuzun ki akrep olacak sanirim, ben de onu ekleyeyim bi dedim
Benim doktor cok titiz ama hic bundan bahsetmedi gidince bir soracagim , ikili testte once burun ve enseye bakılıyor acaba onumu kastediyorlar acaba diyeceğim ama tum organlar demisler , neyse siz öğrenirseniz bize bilgi verirsiniz
QUOTE]
Detaylı ultrason 20. haftada yapılıyormuş. Bebeğin her ayrıntısına, dediklerine göre; parmak boğumlarına kadar ayrı ayrı inceleniyormuş..
ist.da devlete gidliyor ..ama çok kalabalık olduğundan
ne dr.adam akıllı ilgileniyor nede sorularına cevap veriyor..
üstelik kalabalığı beklemeside cabası..tercih ediyorsan gidebilirsin devlete gidilmiyor diye bişey yok..
bu arada bende nisaya gidicem ..hangi Dr.dasın..
Nisa'da Fatma Ersan'a gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?