2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bası agrıyanlar mıgrenı olanlar doktorlarınız hangı agrı kesıcıyı vermıştı beenım cok basım agrıyo doktorummada ulasamıyorum cvp verın lütfen

canım hayırlı olsun oğluşun rabbim kucagına aldığın günleride göstersin.bizim kontrolde 4 mayıs inşallah bizde böyyle güzel haberlerle geliriz teyzesi:))

kızlar bası agrıyanlar mıgrenı olanlar doktorlarınız hangı agrı kesıcıyı vermıştı beenım cok basım agrıyo doktorummada ulasamıyorum cvp verın lütfen

canım benimde 2 gündür başım çatlıyodu doktorum 3 aydan önce ilaç yasak dedi eşin yanındaysa ovsun başını iyi geliyor.

İyi akşamlar hanımlar bugün resmi tatil olduğu için eşim evdeydi havada çok güzeldi çıktık dışarı gezdik dolaştık hamile kıyafetlerine baktım bir kaç tane denedim :) ama almadım kıyafetelrim oluyor biraz daha bekleyim dedim ) bugün bizim bıranın pazarı eşimle altını üstüne getirdik hangi meyvayı görse eşim aldı saolsun dolu dolu güzel bir gün geçirdim kaldı geriye 8 gün yavrumla karşılaşmama... İnşallah sizlerinde günü güzel geçmiştir

progestan hapım bıttı nobetcı eczane zor bulduk yaaa odum koptu adamın elındede 2 kutu kalmıs baskasına getırmıs allahtan vermıs esıme

canım biz de dün son dakkika fark ettik eşim işten gelirken almıştı, yoksa bu akşam ben de öyle kalcaktım

canım biz de dün son dakkika fark ettik eşim işten gelirken almıştı, yoksa bu akşam ben de öyle kalcaktım

ben 6.50 almıstım aıle dr yazdırdım şimdi mecbur 24 verdık parayı gectımde eczanede aradık kapalı ya bugun bıde elınde 2 kutu varmıs bırıne getırtmıs

ist.da devlete gidliyor ..ama çok kalabalık olduğundan
ne dr.adam akıllı ilgileniyor nede sorularına cevap veriyor..
üstelik kalabalığı beklemeside cabası..tercih ediyorsan gidebilirsin devlete gidilmiyor diye bişey yok..
bu arada bende nisaya gidicem ..hangi Dr.dasın..
dün ben harikaydım hiiiiççç bulanmadım, ama bugün benimki de coşuyo midem çok kötü

bende bir gün iyi birgün kötü oluyorum ,bugünde fazla bulanti yok ama belim cok agriyor,gecede kasik agrilarindan uyuyamadim
amaan öldüm bu gün öldüüm..
kasıklarım belim koptu öğürmekten..
galiba kusma rekorumu bu gün kırdım:)

benimyakınlarda yok olsa ordada takip yaptırırdım

Astrolog Zeynep Turan bugun facebookta her burcun cocuklarinin ozelligini eklemis. cogumuzun ki akrep olacak sanirim, ben de onu ekleyeyim bi dedim

progestan hapım bıttı nobetcı eczane zor bulduk yaaa odum koptu adamın elındede 2 kutu kalmıs baskasına getırmıs allahtan vermıs esıme

canımm tatil günü progestan mı aşerdin çocuğuna dersin artık babana progestan arattım ben diye

Multivitamin kullaniyormusun asyacim?
Hadi bakalim hayirlisi,merakla bekliycek teyzesi cinsiyetini

yok hayatım doktor vermedi. aslında doktor değişikliği yaptım sorma fırsatım olmadı. yarın unutmazsam soracağım. azcık ucundan görsek bari

canım doktorum tamol'u verdi. güvenle kullanabilirsin demişti. benim içim rahat etmedi internetten araştırdım, gebelik kategorisi B miş. yani tamol, minoset, parol aynı grup ilaçlar. benim migrenim olmasına rağmen tamol iyi geldi. parol ve minoset ağrımı kesmiyordu. yazını geç gördüm umarım faydası olur

ikil üclü yada diger testleri bana önermedi. ense kalinligi falan hersey normal. bana direkt amniyo dedi, benim yasim 37 sanirim ondan cekindi...

Selam canim oncelikle hos geldin aramiza Rabbim saglikli bir evlat nasip etsin :))
Benim yasim 45 dun ikili test icin ölçüm yapildi ve kan verdim , doktorum asiri tîtiz olmasına ragmen benim de yasımdan kaynakli riskim yuksek olmasına ragmen , once ikili sonra üçlü test yapılacak , amniyo sentezi de zorda kalmazsam düşünmüyorum cunku dusuk riski yaratıyor , ablam 40 yasinda doğurdu ikili ve uclu yapildi amniyo sentez yapılmadı , arkadasim 39 da dogurdu ikili uclu yaildi amniyo sentez yapılmadı , amniyo sentez yapılmadan once mutlaka ikili test yaptır bu test ayni zamanda dusuk ve erken dogum riskinizde gosteriyor , en azından amniyo sentezden once yapilan dusuk riski testi var onu yaptır ve lutfen iyice araştır.
Kafani karıştırmak seni ekilemek asla istemem doktorun en iyisini bilir ama bizde burada yaşadıklarımızı söylüyoruz nacizane kabul edersen.
Hakkimizda hayilisi olsun :))

Hosgeldin bakiyorum keyifler iyi Rabbim gönlüne gore versin canim Allah buyuk dert vermesin hafif ağrılara atlatalım , az kalmis dayan safak Mayıs 9 , ooo isimlerde güzelmiş bakalim seninki ne olacak :))
Sorma benim evin her tarafı mipili elimi sallasam mipiliye çarpıyorum :)) saglikli olsunda artik bir tanesi daha mipili olsun ama benim cok buyuk bir kozum var hemde söyledimmi ısıran cinsten 4 partili bir kızım var benim , vallaha hepsini yola getiriyor bak bende bos degilim :))

Hayilisi olsun senin yaramaz sonunda pes etmiş ölçüde cok guzel atlattık ilk aşamayı , Rabbim hayirlisini versin gönlüne gore versin canim ay öğrenelim hepimiz su cinsiyetleri artik gelsin mavis ve pembis kiyafetler :))

Canim sende aramiza hos geldin , hepimiz senin gibiyiz konu bebk olunca aklimiz kaciyor ben doktorun ilk istedigi kan tarama testletine ozel bir hastanede 875 .- tl vermis bir magdurum , yani yanliz degilsin :)) ama ne yapayim yasim ileri oldugu icin cok genis bir tarama yapildi bazi testleri devlet yapmiyordu elimiz mahkum ozele gittik , sonradan bende akillandim simdi fiyat aliyorum bir kac yerden , bu arada ben ozel muaynehanesi olan bir doktora gidiyorum ikili testi yaptirdim , beni kendisi prayi kullandigi icin Amerikan hast. gönderdi , test 160.- tl en azından baz olarak alırsın bu fiyatı .

Benim doktor cok titiz ama hic bundan bahsetmedi gidince bir soracagim , ikili testte once burun ve enseye bakılıyor acaba onumu kastediyorlar acaba diyeceğim ama tum organlar demisler , neyse siz öğrenirseniz bize bilgi verirsiniz

Benim bulantilarim gitgide azaliyor.peynir yemege basladim.et-sut.yumurta-ceviz hala yok hayatimda.dr.elevit verdi,folik asidi biraktim artik.siz ne alemdesiniz kizlar?

Hos geldin memleket sınırlarına , bende senin gibiyim ama arada bulantım cok artıyor bazi seyleri yesemde sut haric o saydıkların ozellikle ceviz yok hayatımda
Bende folik asidi bıraktım previt kullaniyordum devam hala birde balik yagi
Kendine iyi bak , gorusemiyoruz bu ara özleme kendini :))

canım hayırlı olsun oğluşun rabbim kucagına aldığın günleride
göstersin.bizim kontrolde 4 mayıs inşallah bizde böyyle güzel haberlerle geliriz teyzesi:))

Canim sagol dileklerin icin insallah sende guzel haberler alırsın az kalmis , opuyorum bebisini :))

canım benimde 2 gündür başım çatlıyodu doktorum 3 aydan önce ilaç yasak dedi eşin yanındaysa ovsun başını iyi geliyor.

ahh keşke ovmak ile geçse... ben bu zamana kadar 1 kutuya yakın ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım ( geçmiyor geçmiyor.

Eki Görüntüle 693584

Astrolog Zeynep Turan bugun facebookta her burcun cocuklarinin ozelligini eklemis. cogumuzun ki akrep olacak sanirim, ben de onu ekleyeyim bi dedim

annem akrep burcu. bebişin de akrep olacağını duyunca dört köşe oldu ona benzeyecek diye... İkinci bir annem çok zor olacak galiba.

Son düzenleme:
ist.da devlete gidliyor ..ama çok kalabalık olduğundan
ne dr.adam akıllı ilgileniyor nede sorularına cevap veriyor..
üstelik kalabalığı beklemeside cabası..tercih ediyorsan gidebilirsin devlete gidilmiyor diye bişey yok..
bu arada bende nisaya gidicem ..hangi Dr.dasın..

Nisa'da Fatma Ersan'a gidiyorum.

ya ben henüz dr.seçmedim..
serum almaya gidiyorum her hafta sonu..
hangisinin hastası azsa ona giriyorum hemen...
şimdiye kadar çoğuna gittim ama senin Dr.a gitmedim..
galiba ben mürüvet hanıma gidicem..ne kadar kalabalık orası dimi...
o kalabalığının dışında bende memnunum hastaneden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…