Benim doktor cok titiz ama hic bundan bahsetmedi gidince bir soracagim , ikili testte once burun ve enseye bakılıyor acaba onumu kastediyorlar acaba diyeceğim ama tum organlar demisler , neyse siz öğrenirseniz bize bilgi verirsiniz
QUOTE]
Detaylı ultrason 20. haftada yapılıyormuş. Bebeğin her ayrıntısına, dediklerine göre; parmak boğumlarına kadar ayrı ayrı inceleniyormuş..
bende tam onu yazacaktım :)) daha var diye..
sabır canım.bebeğin iyi olsunda sen yeterki yat
bir arkadaşımında senin gibi sürekli kanaması lekelenmesi oluyordu doktoru ciddi anlamda progesteron hormonu eksikliğin var demiş.acaba sendede böyle bir durummu var filiz ?
bende 2'li testten çok korkuyorum nedenseinşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Benim doktor cok titiz ama hic bundan bahsetmedi gidince bir soracagim , ikili testte once burun ve enseye bakılıyor acaba onumu kastediyorlar acaba diyeceğim ama tum organlar demisler , neyse siz öğrenirseniz bize bilgi verirsiniz
QUOTE]
Detaylı ultrason 20. haftada yapılıyormuş. Bebeğin her ayrıntısına, dediklerine göre; parmak boğumlarına kadar ayrı ayrı inceleniyormuş..
Aaaaa tamam simdi hatırladım son gittigimde bana 20. Haftada detaylı ultrason yapacagim resimlerini verecegim renkli renkli demisti demek bu oymuş , bende dedim nasil atladı cunku cok kildir kendisi :))
bende tam onu yazacaktım :)) daha var diye..
Sagol canim ogrendim :))
Aaaaa tamam simdi hatırladım son gittigimde bana 20. Haftada detaylı ultrason yapacagim resimlerini verecegim renkli renkli demisti demek bu oymuş , bende dedim nasil atladı cunku cok kildir kendisi :))
evet canım, eylül anneleriyle de konuşuyorken onlarda bu ultrasonu konuşuyorlardı. 20. hafta olduğu teyit etmiş oldum :) maşallah onların bebişleri kıpraşmaya başlamış . darısı başımıza artık. heyecanla bekliyorum...
Sagol canim ogrendim :))
bende arkadaştan öğreniyorum..
benden önce hamile kalması çok iyi oldu
kobay niyetine kullanıyorum:))
aman duymasın
aman duymasın
söylüyorum zaten gülüyoruz..
izindeyim diyorum
evet canım, eylül anneleriyle de konuşuyorken onlarda bu ultrasonu konuşuyorlardı. 20. hafta olduğu teyit etmiş oldum :) maşallah onların bebişleri kıpraşmaya başlamış . darısı başımıza artık. heyecanla bekliyorum...
detaylı ultrason demedi sakatlık var mı diye bakılacakmış sonrada ikili test yapılacakmış öyle dedi görevli bayan bende bişey anlamadım kafam karıştı
Kizlar sagolun iyice öğrenmiş oldum bende renkli renkli detaylı resimlerini verecegim dediğinde sevinmiştim ama yeni bir endise konusu cikti bana daha ikiliyi atlatmadan ya bunda bir sey cikarsa endişesi , Hamilelik zor zanaat :)
Birde bende bir kac gundur boyle kasik bölgemde göz seyretmesi gibi hafif bir his oluyordu sordum doktora suyun icinde hareket ediyor ya cok hızlı hareketlerde hafif hafif hissedersin 16. Haftadan sonra hissetmen daha netleşir dedi :))
Rabbim bize o gunleri nasıp eder insallah :))
Tum Hamisler ve civcivleri gunaydinnnnnn
Günaydın canım sana da biz de dün eşimle izledik filmi doğum sonrası bunalımını bana da yaşattı sanırım gece çok huzursuz uyudum filimdeki babaya eşim bile kızdı eşine yardımcı olsana diye bana gerek kalmadı. Zaten film frnasız filmi onlarda aile kavramı olmadığı için aslında pekde bizlik bir film değildi doğum ağnından bende çok etkilendim sırtından iğne vurulduğu anda banada vuruldu sanki :)) amma dolmuşum yaz yaz bitmedi :))günaydın güzel annecikler ve minnak davşanlarıdün tatil olunca bugün p.tesi gibi geldi. ne güzeldi evde olmak bol bol uyudum dinlendim. bir dahaki 23 nisana tatilde olsa minnaklarla ilgileneceğimiz için son 23 nisan tatilimdi sanırım bu arada bir arkadaş aramızda bebek var diye bir film önermişti. dün eşimle izledik onu bi an doğurmasammı dedim. psikolojim bozuldu bizdemi o hale gelicez die :44: şimdi hep gözümün önünde keşke izlemeseydimmi dediğim oldu :44:
Gunaydin anneler ve bebisler ..
Grip olmusum arkadaslar hemde cok kotu bir sekilde , bogazim yanaklarim sinuzler heryer zonkluyor .. Bahar carpti(
Limonlu balli sicak su yapip iciyorum aklimada baska birsey gelmiyor(
Bugun saat 10 da randevum var , dualarinizi eksik etmezseniz cok sevinirim ..
Cok heycanliyim hem hastalik hem heycan uyutmadi halim iyi degil ... Ama yavrum bir elini kolunu sallayip annesini mutlu edecrk insallah ...
Organscreening den bahsedilmis , daha once yaptirdigim icin bahsedeyim istedim 20 haftada yapilmisti bende , butun organlar detayli sekilde inceleniyor , parmaklar vs tek tek bakiliyor .. Ben cinsiyeti oglumda ilk ozaman görmûstum :))
Hepinize guzel bir gun diliyorum .. Saglikli huzurlu sekilde ..
Günaydııııınnnn puffy hersey yolundadır umarım
Allahım Tüm Anne olma yolunda olan kulların için yardımı esirgeme
Güzel haberlerle donat günümüzü
Gunaydin anneler ve bebisler ..
Grip olmusum arkadaslar hemde cok kotu bir sekilde , bogazim yanaklarim sinuzler heryer zonkluyor .. Bahar carpti(
Limonlu balli sicak su yapip iciyorum aklimada baska birsey gelmiyor(
Bugun saat 10 da randevum var , dualarinizi eksik etmezseniz cok sevinirim ..
Cok heycanliyim hem hastalik hem heycan uyutmadi halim iyi degil ... Ama yavrum bir elini kolunu sallayip annesini mutlu edecrk insallah ...
Organscreening den bahsedilmis , daha once yaptirdigim icin bahsedeyim istedim 20 haftada yapilmisti bende , butun organlar detayli sekilde inceleniyor , parmaklar vs tek tek bakiliyor .. Ben cinsiyeti oglumda ilk ozaman görmûstum :))
Hepinize guzel bir gun diliyorum .. Saglikli huzurlu sekilde ..
günaydın güzel annecikler ve minnak davşanlarıdün tatil olunca bugün p.tesi gibi geldi. ne güzeldi evde olmak bol bol uyudum dinlendim. bir dahaki 23 nisana tatilde olsa minnaklarla ilgileneceğimiz için son 23 nisan tatilimdi sanırım bu arada bir arkadaş aramızda bebek var diye bir film önermişti. dün eşimle izledik onu bi an doğurmasammı dedim. psikolojim bozuldu bizdemi o hale gelicez die :44: şimdi hep gözümün önünde keşke izlemeseydimmi dediğim oldu :44:
Günaydın anneler ve minik yavruları bizim yavrumuzla görüşmemize kaldı 7 gün :))
günaydınlar benden herkese:)
dün kontrolüm vardı ve miniminnacık bebişimin cinsiyetini öğrendim.oğlun olacak diyen herkese rağmen kızımız olacağını öğrendim.çooook çooook çooooooook mutluyum:)))Allah herkesin gönlüne göre versin.
günaydınlar benden herkese:)
dün kontrolüm vardı ve miniminnacık bebişimin cinsiyetini öğrendim.oğlun olacak diyen herkese rağmen kızımız olacağını öğrendim.çooook çooook çooooooook mutluyum:)))Allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?