2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

mrb canım cvp yazdım sna ama gönderemedim 100msj göndrmem gerekiomş :S yarın çk erken kalkıcm tekrar görüşürüz bide kndi sayfamdn sna msj yazamdm oyüzdn burdn yazdm sn bnm topiğe msj atarsn ordn görüşürz olurmu aeo bu arada çk çk teşekkür ederm yardımcıolmk istedğn için

Gunaydin anneler ve bebisler ..

Grip olmusum arkadaslar hemde cok kotu bir sekilde , bogazim yanaklarim sinuzler heryer zonkluyor .. Bahar carpti (
Limonlu balli sicak su yapip iciyorum aklimada baska birsey gelmiyor (

Bugun saat 10 da randevum var , dualarinizi eksik etmezseniz cok sevinirim ..
Cok heycanliyim hem hastalik hem heycan uyutmadi halim iyi degil ... Ama yavrum bir elini kolunu sallayip annesini mutlu edecrk insallah ...

Organscreening den bahsedilmis , daha once yaptirdigim icin bahsedeyim istedim 20 haftada yapilmisti bende , butun organlar detayli sekilde inceleniyor , parmaklar vs tek tek bakiliyor .. Ben cinsiyeti oglumda ilk ozaman görmûstum :))

Hepinize guzel bir gun diliyorum .. Saglikli huzurlu sekilde ..

günaydın güzel annecikler ve minnak davşanları dün tatil olunca bugün p.tesi gibi geldi. ne güzeldi evde olmak bol bol uyudum dinlendim. bir dahaki 23 nisana tatilde olsa minnaklarla ilgileneceğimiz için son 23 nisan tatilimdi sanırım bu arada bir arkadaş aramızda bebek var diye bir film önermişti. dün eşimle izledik onu bi an doğurmasammı dedim. psikolojim bozuldu bizdemi o hale gelicez die :44: şimdi hep gözümün önünde keşke izlemeseydimmi dediğim oldu :44:

Günaydın canım sana da biz de dün eşimle izledik filmi doğum sonrası bunalımını bana da yaşattı sanırım gece çok huzursuz uyudum filimdeki babaya eşim bile kızdı eşine yardımcı olsana diye bana gerek kalmadı. Zaten film frnasız filmi onlarda aile kavramı olmadığı için aslında pekde bizlik bir film değildi doğum ağnından bende çok etkilendim sırtından iğne vurulduğu anda banada vuruldu sanki :)) amma dolmuşum yaz yaz bitmedi :))

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım hastalığın için annemin her zaman dediği şeyi öneririm ıhlamur :)) anneme ne zaman tlf açsam şuram buram ağrıyor desem ıhlamur iç der işede yarıyor :))

günaydınlar benden herkese:)
dün kontrolüm vardı ve miniminnacık bebişimin cinsiyetini öğrendim.oğlun olacak diyen herkese rağmen kızımız olacağını öğrendim.çooook çooook çooooooook mutluyum:)))Allah herkesin gönlüne göre versin.

Günaydııııınnnn puffy hersey yolundadır umarım

Allahım Tüm Anne olma yolunda olan kulların için yardımı esirgeme

Güzel haberlerle donat günümüzü

Gunaydin canim sende iyisindir insallah , butun dualarini Rabbim kabul eder umarim :))

Sanada guzel bir gun olsun tatlım ,bol kıpırtı gor insallah cinsiyette belli olur umarim , hadi icini fetah tut guzel habetlerle geleceksin , ıhlamur icmeyi unutma bende grip oldum iki kez ıhlamur verdi doktorum :))

Gunaydin canim sanada guzel bir gun olsun , hayatim film onlar iste , inan evladin gelince hayat her sey cok guzel olacak anne baba olmak cok zor cok emek istiyor ama evlat kokusu varya icine çektinmi oh mis gibi her seye değiyor

Günaydın anneler ve minik yavruları bizim yavrumuzla görüşmemize kaldı 7 gün :))

Gunaydin şafak 7 ha , az kalış sayılı gun cabuk gecer :))

Hayirli olsun canim evladını Rabbim sana bagislasin Allah hepimizin gönlüne gore versin :))

Günaydin anneler :))
Kizlar ben bebegin hareketlerini gercekten hissediyor gibiyim .. Bu ikinci hamileligim ve sabah sabah daha hic gaz sancisi felan yokken iki-üc kere seyirme oluyor .. Geride kendimi susturuyorum bagirsaklardir diye kafam cok karisik )

Topiğn ikinci kızı geliyor sanırım gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…