Oh sorma 37 gündür sayıyorum şu son 1 hafta sanırım daha uzun geçicek :))
gunaydın guzel anneler.dun ızınlıydım.bol bol gezdım eglendım.yarın kontrolumuz var ıkılı test yapılacak.benı bır korku sardı.ınsallah ıyı gecer.cok heyecanlıyım.allah yardımcımız olsun.bebıslerımız saglıklı olsun amın.
canımm çok çok geçmiş olsun rabbim en kısa sürede göbişini ve kucağını sağlıklı sıhatli bir bebişle doldursun bugünlerini unuttursun hayırlı haberlerini bekliyoruz sık sık gel bize hayırlı haberler getir.Selam canım,
Ben bebeğimi kaybettim malesef, düşük için ilaç kullandım geçen hafta, hafta sonu da düşük gerçekleşti... Yeni bir tüp bebek macerası daha başlayacak bizim için, şimdi hollandada mı yapsak, Türkiyeye mi gelsek diye araştırma içerisindeyiz.
Canim ya seninkide cok uzun ben genelde 20 gun aralıklarla gidiyorum doktora o bile uzun geliyor 37 gun cokkkkk sinir oldum senin doktora , ama ikili testten dolayi bu ay kontrolden 10 gun sonra gittim ilac gibi geldi :))
Ama yinede az kalmis ha gayret gidince kocaman goreceksin daha iyi ay kıpır kıpır olacak annesi
Günaydın kızlar;
Bugün servisi kaçırdım metrobüsle geldim ayaktamahvoldum ya bulantım da bütün şiddetiyle devam ediyor lekelenmelerim de aynen korkuyorum ya işe gelip gidince daha kötü oluyorum sanki rapor alıcam bi kaç gün
Kizlar sagolun iyice öğrenmiş oldum bende renkli renkli detaylı resimlerini verecegim dediğinde sevinmiştim ama yeni bir endise konusu cikti bana daha ikiliyi atlatmadan ya bunda bir sey cikarsa endişesi , Hamilelik zor zanaat :)
Birde bende bir kac gundur boyle kasik bölgemde göz seyretmesi gibi hafif bir his oluyordu sordum doktora suyun icinde hareket ediyor ya cok hızlı hareketlerde hafif hafif hissedersin 16. Haftadan sonra hissetmen daha netleşir dedi :))
Rabbim bize o gunleri nasıp eder insallah :))
Evet kesinlikle zor işmiş bu hamilelik. İyi düşünelim, ben bebeğimi uzun uzun göreceğim diye düşüyor başka bir şey aklıma getirmemeye çalışıyorum. Bende korkuyorum ama...
günaydın güzel annecikler ve minnak davşanlarıdün tatil olunca bugün p.tesi gibi geldi. ne güzeldi evde olmak bol bol uyudum dinlendim. bir dahaki 23 nisana tatilde olsa minnaklarla ilgileneceğimiz için son 23 nisan tatilimdi sanırım bu arada bir arkadaş aramızda bebek var diye bir film önermişti. dün eşimle izledik onu bi an doğurmasammı dedim. psikolojim bozuldu bizdemi o hale gelicez die :44: şimdi hep gözümün önünde keşke izlemeseydimmi dediğim oldu :44:
Günaydın kızlar doktordan çıktım herşey şu an için yolunda ense kalınlığı 1. 55 burun ölçümünde iyi Pazartesi ıkılı test sonucunu alıcım bizimki biraz inatçı çıktı ense kalınlığı için dönmesini çok bekledik bu arada bebek ters duruyormuş bi de plesanta rahim ağzın kapatıyormuş mıyım da olabilır bu arada biraz bunlara kafam karıştı gelelim cinsiyet konusuna doktoru sıkıştırdım bıraz bu haftalarda öğrenmek sormuş 16. Haftadan sonra netleşermiş bende öğrenenler var deyince kızdı işte çıkıntıya göre değerlendiriyorlar dedi ve doktor da bende ona göre tahminde bulunursam %80 erkek dedi ama yine de yanılma payı var.gerçi bende başından beri erkek hissediyordum en önemlisi sağlıklı olsunda
Evet kesinlikle zor işmiş bu hamilelik. İyi düşünelim, ben bebeğimi uzun uzun göreceğim diye düşüyor başka bir şey aklıma getirmemeye çalışıyorum. Bende korkuyorum ama...
Ben de senin gibiyim su an hakkimizda hayirlisi
Gözünaydin canim , hayirlisi olsun ilk aşamayı atlatmissin burun kemiği ve ense olcusu onemliymis , benim ense olcusu de 1.55 cikti:)
Diger sorunlara cok takilma bence benim ilk hamileliğimde buna benzer bir durum yasadim ama saglikli bir dogum yaptim :))
Cinsiyet icinde Rabbim gönlüne gore versin ama oncelikle saglikli ve hayirli evlat versin sana :))
Ben de senin gibiyim su an hakkimizda hayirlisi
bugün randevum var şu test sonucunu da gösterdik mi biraz rahatlayacağım. Herkes ense kalınlığını 1 civarı söylüyor benim ki 2.58 mi öyle bişeydi. Gerildim sanki :S
sınır 3müş ama sınıra yakın olmak da çok iç açıcı bir durum değil. öfff ben dışarı çıkıp biraz geceyim en iyisi.
günaydınlar benden herkese:)
dün kontrolüm vardı ve miniminnacık bebişimin cinsiyetini öğrendim.oğlun olacak diyen herkese rağmen kızımız olacağını öğrendim.çooook çooook çooooooook mutluyum:)))Allah herkesin gönlüne göre versin.
ben önermiştim canım. Korkma hayatım, hamilelikte illaki zorlu bir süreç yaşanıyor. ben özellikle eşinizle izleyin dedim çünkü filmde daha çok annenin ruhsal dünyasını ve problemlerini anlatmış. Hem hamilelikte hem sonraki süreçte sizi biraz daha iyi anlarlar. :)
bende dedim eşime zaten böle yaparsan seni öldürürüm o psikolojiyle diye. umarım o ders çıkarmıştır kendi adına
kızlar bu arada benim bulantılarım hala devam ediyorne zaman geçicek bunlar. dün ilk defa acıkır gibi oldum. o kadar sevindim. ama hala bulantı devam öğürmekten boğazım yara olmuş gibi acıyor. sanırım bu gidişle bebişi ağzımdan doğurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?