2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    440
anncikler günaydınn;

tatil sonrası iş hiç çekilmiyo valla bahar havası çarptı sanırım baş ağrısı var bende sabahta burun akıntısıyla uyandım.Bel ağrım ve rahimdeki zonklama dışında bir sıkıntım yok şuan he bide kuyruk sokumumun aşağısı ağrıyo neresi olduğunu bende tam anlamadım gerçii:)))) cinsiyet öğrenenler olmuşş ne güzell :))
 
Oh sorma 37 gündür sayıyorum şu son 1 hafta sanırım daha uzun geçicek :))

Canim ya seninkide cok uzun ben genelde 20 gun aralıklarla gidiyorum doktora o bile uzun geliyor 37 gun cokkkkk sinir oldum senin doktora , ama ikili testten dolayi bu ay kontrolden 10 gun sonra gittim ilac gibi geldi :))
Ama yinede az kalmis ha gayret gidince kocaman goreceksin daha iyi ay kıpır kıpır olacak annesi
 
gunaydın guzel anneler.dun ızınlıydım.bol bol gezdım eglendım.yarın kontrolumuz var ıkılı test yapılacak.benı bır korku sardı.ınsallah ıyı gecer.cok heyecanlıyım.allah yardımcımız olsun.bebıslerımız saglıklı olsun amın.
 

Gunaydin insallah guzel haberler alırsın , benim test yapildi simdi sonuc bekliyorum insallah hepimiz hayirlisi ile atlatacagiz bu gunleri , Rabbim bize ve bebeklerimiz yardim etsin , ben ilk aşamayı atlattım burun kemiği oluşmuş , boyut ve ense kalınlığı guzel .
Sende hayirli haber alırsın yarin Rabb'imin izniyle :))
 
canımm çok çok geçmiş olsun rabbim en kısa sürede göbişini ve kucağını sağlıklı sıhatli bir bebişle doldursun bugünlerini unuttursun hayırlı haberlerini bekliyoruz sık sık gel bize hayırlı haberler getir.


Bu arada Günaydın kızlar bugün hiç işe gelmek istemedimm....
cinsiyetler öğrenilmiş ne güzel yaaa bir kızımız ve daha geliyor demek ....
kızlar yaaaa çiçekte bu aralar görünmüyor varmı bir haberi olan ?

Bilgece sen nasıl oldun ? yazmıyorsun hiç
 

Ayda bir görüşücez bundan sonra dedi en son gittiğimde eşiminde gelebilmesi için ona uydurdum o yüzden de biraz geç oldu eşim sadece kese halini görmüştü onun için daha farklı olacak :)) arkadaşımın ablası 2 kere doktora gitmiş doğuma kadar ilkinde hamile olduğunu anladığında gitmiş ikincidede cinsiyet için bir daha da gitmemiş taki doğum yapana kadar :)) yine benimki iyi :))
 
günaydın güzel anneler ve bebekleri....bütün anneler için çok mutlu bir gün olsun inş...
 
Günaydın kızlar;

Bugün servisi kaçırdım metrobüsle geldim ayakta mahvoldum ya bulantım da bütün şiddetiyle devam ediyor lekelenmelerim de aynen korkuyorum ya işe gelip gidince daha kötü oluyorum sanki rapor alıcam bi kaç gün
 
Günaydın kızlar doktordan çıktım herşey şu an için yolunda ense kalınlığı 1. 55 burun ölçümünde iyi Pazartesi ıkılı test sonucunu alıcım bizimki biraz inatçı çıktı ense kalınlığı için dönmesini çok bekledik bu arada bebek ters duruyormuş bi de plesanta rahim ağzın kapatıyormuş mıyım da olabilır bu arada biraz bunlara kafam karıştı gelelim cinsiyet konusuna doktoru sıkıştırdım bıraz bu haftalarda öğrenmek sormuş 16. Haftadan sonra netleşermiş bende öğrenenler var deyince kızdı işte çıkıntıya göre değerlendiriyorlar dedi ve doktor da bende ona göre tahminde bulunursam %80 erkek dedi ama yine de yanılma payı var.gerçi bende başından beri erkek hissediyordum en önemlisi sağlıklı olsunda
 

canım neden birisinden yer istemedinki bencede rapor al biraz en azından kendini toparlamış olursun.
 
 

ben önermiştim canım. Korkma hayatım, hamilelikte illaki zorlu bir süreç yaşanıyor. ben özellikle eşinizle izleyin dedim çünkü filmde daha çok annenin ruhsal dünyasını ve problemlerini anlatmış. Hem hamilelikte hem sonraki süreçte sizi biraz daha iyi anlarlar. :)
 

Gözünaydin canim , hayirlisi olsun ilk aşamayı atlatmissin burun kemiği ve ense olcusu onemliymis , benim ense olcusu de 1.55 cikti:)
Diger sorunlara cok takilma bence benim ilk hamileliğimde buna benzer bir durum yasadim ama saglikli bir dogum yaptim :))
Cinsiyet icinde Rabbim gönlüne gore versin ama oncelikle saglikli ve hayirli evlat versin sana :))

 
 

canım hayırlı olsun çok sevindim. darısı başımıza. günlerimiz aynı bende cuma günü 2li tarama için gidicem büyük ihtimal öğreniriz. geçen cuma söylemedi doktorum benim doktorumda erken sölemesiyşe ün yapmış biriymiş. eşimde söylemediyse kesin kızdır dedi. ama kız olsada belli oluyomuş demekki :) inşallah bu cuma bende öğrenirim. 2li taramayı yaptırmışmıydın sen?
 

bende dedim eşime zaten böle yaparsan seni öldürürüm o psikolojiyle diye. umarım o ders çıkarmıştır kendi adına
 
kızlar bu arada benim bulantılarım hala devam ediyor ne zaman geçicek bunlar. dün ilk defa acıkır gibi oldum. o kadar sevindim. ama hala bulantı devam öğürmekten boğazım yara olmuş gibi acıyor. sanırım bu gidişle bebişi ağzımdan doğurcam
 
bende dedim eşime zaten böle yaparsan seni öldürürüm o psikolojiyle diye. umarım o ders çıkarmıştır kendi adına

canım bunların aile yapısı bizden farklı tabi daha uç noktada yaşıyorlardı :) bizim aile kültürümüz bambaşka.
Ben filmi hamilelik öncesi izlemiştim, hamile kaldıktan sonra bir daha izledim. Son izlediğimde daha önce fark etmediğim bişeyi fark ettim. Son sahne de kocasına gebelik testini gösteriyormuş (son sahneyi söylemem, filmin konusunu değiştirmiyor o yüzden söyledim) .

yani bebek aşkı her sorunun üstesinden gelir dert etme sen tatlım
 

ben hiç bişey yiyemiyorsam simit -ayran alıyordum. rahat yiyordum dene istersen?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…