2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

herkeslere merhabaaaaaa

nasılsınız anişlerr benı soarasanız tam gaz bulantılara devam edıyorum sefıl bır haldeyım bıde ustune hamılelık depresyonuna gırdım oto moka ağlıyorummmmmm

herkeslere merhabaaaaaa

nasılsınız anişlerr benı soarasanız tam gaz bulantılara devam edıyorum sefıl bır haldeyım bıde ustune hamılelık depresyonuna gırdım oto moka ağlıyorummmmmm
merhaba canım .iyilik çok şükür..
aynen senin gibi devam
bende ağlama yerine çemkirme kavga var :))

merhaba annecikler ve misss kokulu bebişleri .hrika bir gün olsun hepimiz için

ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye başlanılmış çok heycanlı bende merakla bekliyorum sizler yazdıkça heveslen,yorum .bugün kontrolü olanlarda hayırlı haberlerle dönerler inşallah .
kızlar ben ense kalınlığı için doktora gidicem ama ikili test için kan vermicem o sıkıntıyı yaşamak istemiyorum .inşallah herkesin sonucu tertemiz çıkar

bende dedim eşime zaten böle yaparsan seni öldürürüm o psikolojiyle diye. umarım o ders çıkarmıştır kendi adına

herkeslere merhabaaaaaa

kuzum şu bulantı bilekliklerinden sende alsaydın keşke belki bir faydasını görürdün yaaaa mahvoldun vallahi ....

kızlarr selammm umarım keyifler yerindedir ::)

yaa benim sanki göğüs hassasiyetim azalmaya başladı .daha az acıyor sanki geçecek gibi ..normal mi acaba bu durum arkadaşlar ?

yaa benim sanki göğüs hassasiyetim azalmaya başladı .daha az acıyor sanki geçecek gibi ..normal mi acaba bu durum arkadaşlar ?

slm canım nasılsın..
benimde bazen burnuma kaAdar çıkıyolar bazen normale dönüyolar..
bulantı gibi gün gün değişiyo yani..
bekle bikaç güne yine başlar :)

slm canım nasılsın..
benimde bazen burnuma kaAdar çıkıyolar bazen normale dönüyolar..
bulantı gibi gün gün değişiyo yani..
bekle bikaç güne yine başlar :)

:)canımm benim valla aklımı kaçırmazsam iyi.birde herkese telkinde bulunuyordum rahat olun vs..ama iş kendime gelince daha beter oldum ..habire soluğu doktorda alıyorum :)burdaki doktor bezdi benden kovalıyor artık:)ama işte dediğin gibi gün güne uymuyor tam bulantılar bitti dedim 2 gündür yine başladı ..kendimi çok dinliyorum rahat olmam lazımm biraz ama nerdeeee..cumartesi günü de 2 li test yapılacak inşallah güzel rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip eder..sen nasılsınnn canımm nez man kontrol

herkeslere merhabaaaaaa

bende herşeye ağlıyorum ama çok saçma sapan bir görüntü oluyor farkındayım da elimde değil reklamları izlerken bile hemen duygulanıyorum ne zaman geçecek bu ruh hali acaba normalde de sulu gözlüyümdür ama bu çok acayip ve komik oluyor bazen

ahh sorma aynıyım..bikaç gün bulantım olmuyo başlıyorum düşünmeye..
ertesi, gün olunca seviniyorum :))
sürekli elim karnımda sertmi şişlik varmı yokluyorum..ne anlayacaksam :)))
kontrol yarın hiç uyumaım bu gece ..ilk defa bu kadar uzun oldu kontrolün arası 3 haftadır görmedim fasulyeyi:)
yaa demek test zamanın geldi banada yarın gün verecek..
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
inş. hepimizin sorunsuz geçer bu test zamanları..
sağlıkla kucağımıza alıp huzurla büyütelim inş.

Aynen canım benimde bazen ağrı acı azalıyor ama ertesi gün daha hassas olabiliyorlar, bende ilk zamanlar acaba bişey mi oldu da göğüslerim ağrımıyor diye üzülüyordum normalmiş

herkeslere merhabaaaaaa

Toplumumuz o kadar duyarlı ki başında ölsen kıpırdamaz. Evet yarından itibaren düşünüyorum başa çıkamıyorum bulantılarla

yawrum söyle valla hamileyim ben oturabilirmiyim buraya die yoksa hepsi öküz kimin umurunda ölsen kalsan.... adam bastonuyla otobüse biniyorda kimse kılını kıpırdatmıyor

selam kızlar nasılsınız ben uykudan anca kalktım hapı ıctıgım gıbı küt bayılıyorum gene.
asyacım uzulme 3 e yakınsa belkıde ensesı kalın olurr hersey 2 li test sonucunu alda rahatlarsın..
ay mıgdesı bulananlarada allah yardım etsın
benımde randevuma daha cok var gun sayıyorum ya eşim askere gıttı ozaman bıle gun saymadım
inş bebegımı saglıkla gorurum benım kanama vs oldugu ıcın korkum cok cok fazla cunku
şafak son :8
buarada bende bebegımı hıssedemıyorum arada bır karın guruladaması oluyor okadar ole seyırme vs yok daha

herbirimiz aynıyız sanırsam ::)inşallah güzel haberlerle gelirsin allahın izniyle gördüğünde yarın baya büyümüş olacak :)allahın büyüklüğü mucizesi gerçekten her kontrolde insanı hayrete düşürüyor ..inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minnoşları :)

Bayanlar birsey sormak istiyorum ya benim ic camasirimda bi islaklik gordum su gelmis olabilirmi surekli birsey oldumu diye korkarken simdide bu kurt dustu icime kahveler yeni bitti derken offf

evet her kontrolde koca adam olmuş diyorum
dr.alay ediyo dur daha bit kadar diye..
zaten adınıda dana koydu yavrumun:))
inş. canım amiin

Bayanlar birsey sormak istiyorum ya benim ic camasirimda bi islaklik gordum su gelmis olabilirmi surekli birsey oldumu diye korkarken simdide bu kurt dustu icime kahveler yeni bitti derken offf

akıntı olmasın canım o benım hala devam edıyor kahveler su gıbı gelıo bazen kahveler

o çok normal korkma..
bayağı bir ıslaklık oluyo bildiğin su..
bende de hep oluyo..burdada sormuştum biçok kişide oluyıo..için rahatr olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…