Gözünaydin canim , hayirlisi olsun ilk aşamayı atlatmissin burun kemiği ve ense olcusu onemliymis , benim ense olcusu de 1.55 cikti:)
Diger sorunlara cok takilma bence benim ilk hamileliğimde buna benzer bir durum yasadim ama saglikli bir dogum yaptim :))
Cinsiyet icinde Rabbim gönlüne gore versin ama oncelikle saglikli ve hayirli evlat versin sana :))
bugün randevum var şu test sonucunu da gösterdik mi biraz rahatlayacağım. Herkes ense kalınlığını 1 civarı söylüyor benim ki 2.58 mi öyle bişeydi. Gerildim sanki :S
sınır 3müş ama sınıra yakın olmak da çok iç açıcı bir durum değil. öfff ben dışarı çıkıp biraz geceyim en iyisi.
şişşşt kötü düşünce yok..
bişey bilmiyoruz..onun bunun değeriyle kıyaslama yapma lütfen..
zaten stresli dönemlerdeyiz böyle şeyler düşünme..gayet normal değerin inş.
merhaba canım .iyilik çok şükür..herkeslere merhabaaaaaa
nasılsınız anişlerr benı soarasanız tam gaz bulantılara devam edıyorum sefıl bır haldeyım bıde ustune hamılelık depresyonuna gırdım oto moka ağlıyorummmmmm
bende dedim eşime zaten böle yaparsan seni öldürürüm o psikolojiyle diye. umarım o ders çıkarmıştır kendi adına
Gözünaydin canim , hayirlisi olsun ilk aşamayı atlatmissin burun kemiği ve ense olcusu onemliymis , benim ense olcusu de 1.55 cikti:)
Diger sorunlara cok takilma bence benim ilk hamileliğimde buna benzer bir durum yasadim ama saglikli bir dogum yaptim :))
Cinsiyet icinde Rabbim gönlüne gore versin ama oncelikle saglikli ve hayirli evlat versin sana :))
canım bozma moralini lütfen bak göreceksin herşey normal olacak ... güzel haberlerle geleceksin inşallah...bugün randevum var şu test sonucunu da gösterdik mi biraz rahatlayacağım. Herkes ense kalınlığını 1 civarı söylüyor benim ki 2.58 mi öyle bişeydi. Gerildim sanki :S
sınır 3müş ama sınıra yakın olmak da çok iç açıcı bir durum değil. öfff ben dışarı çıkıp biraz geceyim en iyisi.
kızlar bu arada benim bulantılarım hala devam ediyorne zaman geçicek bunlar. dün ilk defa acıkır gibi oldum. o kadar sevindim. ama hala bulantı devam öğürmekten boğazım yara olmuş gibi acıyor. sanırım bu gidişle bebişi ağzımdan doğurcam
valla ben bir haftadır çok rahatım artık bilekliklerden mi psikolojikmi yada haftalarım ilerlediğindenmidir nedir bilemiyorum ama ne olursa olsun ... kokulara karşı hassasiyetim devam ediyor ama sürekli o bulantı hissim kalktı ortadan inşallah sende en kısa zamanda düzelirsin canım...
herkeslere merhabaaaaaa
nasılsınız anişlerr benı soarasanız tam gaz bulantılara devam edıyorum sefıl bır haldeyım bıde ustune hamılelık depresyonuna gırdım oto moka ağlıyorummmmmm
kızlarr selammm umarım keyifler yerindedir ::)
yaa benim sanki göğüs hassasiyetim azalmaya başladı .daha az acıyor sanki geçecek gibi ..normal mi acaba bu durum arkadaşlar ?
slm canım nasılsın..
benimde bazen burnuma kaAdar çıkıyolar bazen normale dönüyolar..
bulantı gibi gün gün değişiyo yani..
bekle bikaç güne yine başlar :)
canım neden birisinden yer istemedinki bencede rapor al biraz en azından kendini toparlamış olursun.
herkeslere merhabaaaaaa
:)canımm benim valla aklımı kaçırmazsam iyi.birde herkese telkinde bulunuyordum rahat olun vs..ama iş kendime gelince daha beter oldum ..habire soluğu doktorda alıyorum :)burdaki doktor bezdi benden kovalıyor artık:)ama işte dediğin gibi gün güne uymuyor tam bulantılar bitti dedim 2 gündür yine başladı ..kendimi çok dinliyorum rahat olmam lazımm biraz ama nerdeeee..cumartesi günü de 2 li test yapılacak inşallah güzel rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip eder..sen nasılsınnn canımm nez man kontrol
kızlarr selammm umarım keyifler yerindedir ::)
yaa benim sanki göğüs hassasiyetim azalmaya başladı .daha az acıyor sanki geçecek gibi ..normal mi acaba bu durum arkadaşlar ?
herkeslere merhabaaaaaa
Toplumumuz o kadar duyarlı ki başında ölsen kıpırdamaz. Evet yarından itibaren düşünüyorum başa çıkamıyorum bulantılarla
ahh sorma aynıyım..bikaç gün bulantım olmuyo başlıyorum düşünmeye..
ertesi, gün olunca seviniyorum :))
sürekli elim karnımda sertmi şişlik varmı yokluyorum..ne anlayacaksam :)))
kontrol yarın hiç uyumaım bu gece ..ilk defa bu kadar uzun oldu kontrolün arası 3 haftadır görmedim fasulyeyi:)
yaa demek test zamanın geldi banada yarın gün verecek..
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
inş. hepimizin sorunsuz geçer bu test zamanları..
sağlıkla kucağımıza alıp huzurla büyütelim inş.
herbirimiz aynıyız sanırsam ::)inşallah güzel haberlerle gelirsin allahın izniyle gördüğünde yarın baya büyümüş olacak :)allahın büyüklüğü mucizesi gerçekten her kontrolde insanı hayrete düşürüyor ..inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız minnoşları :)
Bayanlar birsey sormak istiyorum ya benim ic camasirimda bi islaklik gordum su gelmis olabilirmi surekli birsey oldumu diye korkarken simdide bu kurt dustu icime kahveler yeni bitti derken offf
Bayanlar birsey sormak istiyorum ya benim ic camasirimda bi islaklik gordum su gelmis olabilirmi surekli birsey oldumu diye korkarken simdide bu kurt dustu icime kahveler yeni bitti derken offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?