2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Aynen canım benimde bazen ağrı acı azalıyor ama ertesi gün daha hassas olabiliyorlar, bende ilk zamanlar acaba bişey mi oldu da göğüslerim ağrımıyor diye üzülüyordum normalmiş

:)demek ki hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz .inşallah güzel güzel hamişlik geçirip bebeişleri sağlıkla kucağımıza alırız..

bebeğimi bende hissedemiyorum ama sanırım psikolojik olarak aa bişeyler oluyor karnımda diyorum genelde gurulduyor maşallah iştahım da yerinde

Bayanlar birsey sormak istiyorum ya benim ic camasirimda bi islaklik gordum su gelmis olabilirmi surekli birsey oldumu diye korkarken simdide bu kurt dustu icime kahveler yeni bitti derken offf

canım o bende de oluyor hatta bazen böle akarken hissediyorum doğru lavaboya gidiyorum ne oluyo acaba die bi bakıyorum su gibi böle olması çok normal korkma ....

Bayanlar birsey sormak istiyorum ya benim ic camasirimda bi islaklik gordum su gelmis olabilirmi surekli birsey oldumu diye korkarken simdide bu kurt dustu icime kahveler yeni bitti derken offf

:)canım çoğumuzda oluyor endişelenme gerek yok ..sevgilerr

Selaam kızlar sabaha kadar şiddetli baş ağrısı(migren) ve kusma devam etti.Sanırım çok fena üşüttüm.Aksi gibi eşim de nöbetçiydi sabah 5e kadar dayandım,eşimi aradım ilçe devlet hastanesine gitmek zorunda kaldık.Orası da 3 ayı doldurmadan müdahale edemeyiz dediler.Eşimin nöbetinden dolayı ile de gidemedik,eve geldik,yarım saat boş boş öğürdüm, sağolsun eşim de evde kaldı.Nasıl uyudum o baş ağrısıyla bilmiyorum.Şuan da üzerimden kamyon geçmiş gibi.İnşallah bebeğim iyidir.

çok geçmiş olsun canım..iyidir bebiş korkma

Gecmis olsun canim kendine dikkat et , nane kaynat suz icine bol limon sık oyle iç hic bir zararımda yok, iyi gelecektir insallah

çok geçmiş olsun canımmm korkma bebiş iyidir allahın izniyle..

Kizlar esimi aradım biraz once ikna ettim Eyüp sultana goturecek beni isten erken çıkıp ay dua edin insallah bir aksilik çıkmaz da gelir iptal olmaz.

Hepimiz icin bahçesinde oturup Yasin okuyacagim ve dua edecegim atlatalım su gunleri hayirlisi ile Rabbim kabul eder insallah , icim ferahliyor dua ettigimde , birde lokum dağıtacağım hayır olarak , tum dualarim siz ve bebeklerimiz icin olacak.
Simdi banyo yapıp abdest alayım hazırlık yapayim .
Hepiniz hayirli haberlerle gelin bugun aksama gorusuruz

neharcım gecmıs olsun buarada lımon kanı cıvılttıgı ıcın leke falan gelmesın ben o gun grıptım ya lımon baya ıctım balla vs ozaman oldu lekelerım dıkkatlı az tuket lımonuda sorunlu oldugumuz ıcın bız

oh süperrrrrrrr yaa bende cok sevıyorum orayı mutlaka gıdıcemmm bende ayaklanıyımda
bızlerıde duanda eksık etme ozellıkle saglık ıste bol boll bıde lekelerımız dursun dıye dua et abla mucuksss allah sımdıden kabul etsın

Canim zaten hepimiz icin gidiyorum Asyaereni okuyunca icime bir sıkıntı coktu benimde yas olayım var biliyorsun riskim zaten yuksek cikacak , adını hatırladığım herkesi bir kagida yazdim hatirlayamadiklarim icin topluca kasim topigi diyeceğim Rabbim icimi biliyor anlayacaktir insallah :))
Kendinize iyi bakın kactimmmmm

çok geçmiş olsun canımmm korkma bebiş iyidir allahın izniyle..
teşekkür ederim canımmm inşallahh

ayyy ne güzel çok sevindim ablacım Allah kabul etsin. bizleri ve minik evlatçıklarımızı korusun Rabbim.

teşekkür ederim kuzum.bir kez daha normal insan olmadığımı anladım.sıpa vücudumu ele geçirmiş.Artık kendimi değil onu düşüncem.Banyo yapıp çıkmıştım bi sürü soğuk havaya maruz kaldım. midem kötü ya limon iyi geliyo ama ancak günde yarım limon, ama dikkat ederim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…