Aynen canım benimde bazen ağrı acı azalıyor ama ertesi gün daha hassas olabiliyorlar, bende ilk zamanlar acaba bişey mi oldu da göğüslerim ağrımıyor diye üzülüyordum normalmiş
selam kızlar nasılsınız ben uykudan anca kalktım hapı ıctıgım gıbı küt bayılıyorum gene.
asyacım uzulme 3 e yakınsa belkıde ensesı kalın olurr hersey 2 li test sonucunu alda rahatlarsın..
ay mıgdesı bulananlarada allah yardım etsın
benımde randevuma daha cok var gun sayıyorum ya eşim askere gıttı ozaman bıle gun saymadım
inş bebegımı saglıkla gorurum benım kanama vs oldugu ıcın korkum cok cok fazla cunku
şafak son :8
buarada bende bebegımı hıssedemıyorum arada bır karın guruladaması oluyor okadar ole seyırme vs yok daha
Bayanlar birsey sormak istiyorum ya benim ic camasirimda bi islaklik gordum su gelmis olabilirmi surekli birsey oldumu diye korkarken simdide bu kurt dustu icime kahveler yeni bitti derken offf
Bayanlar birsey sormak istiyorum ya benim ic camasirimda bi islaklik gordum su gelmis olabilirmi surekli birsey oldumu diye korkarken simdide bu kurt dustu icime kahveler yeni bitti derken offf
Selaam kızlar sabaha kadar şiddetli baş ağrısı(migren) ve kusma devam etti.Sanırım çok fena üşüttüm.Aksi gibi eşim de nöbetçiydi sabah 5e kadar dayandım,eşimi aradım ilçe devlet hastanesine gitmek zorunda kaldık.Orası da 3 ayı doldurmadan müdahale edemeyiz dediler.Eşimin nöbetinden dolayı ile de gidemedik,eve geldik,yarım saat boş boş öğürdüm, sağolsun eşim de evde kaldı.Nasıl uyudum o baş ağrısıyla bilmiyorum.Şuan da üzerimden kamyon geçmiş gibi.İnşallah bebeğim iyidir.
o çok normal korkma..
bayağı bir ıslaklık oluyo bildiğin su..
bende de hep oluyo..burdada sormuştum biçok kişide oluyıo..için rahatr olsun
Selaam kızlar sabaha kadar şiddetli baş ağrısı(migren) ve kusma devam etti.Sanırım çok fena üşüttüm.Aksi gibi eşim de nöbetçiydi sabah 5e kadar dayandım,eşimi aradım ilçe devlet hastanesine gitmek zorunda kaldık.Orası da 3 ayı doldurmadan müdahale edemeyiz dediler.Eşimin nöbetinden dolayı ile de gidemedik,eve geldik,yarım saat boş boş öğürdüm, sağolsun eşim de evde kaldı.Nasıl uyudum o baş ağrısıyla bilmiyorum.Şuan da üzerimden kamyon geçmiş gibi.İnşallah bebeğim iyidir.
çok geçmiş olsun canım..iyidir bebiş korkma
bebeğimi bende hissedemiyorum ama sanırım psikolojik olarak aa bişeyler oluyor karnımda diyorum genelde gurulduyormaşallah iştahım da yerinde
Gecmis olsun canim kendine dikkat et , nane kaynat suz icine bol limon sık oyle iç hic bir zararımda yok, iyi gelecektir insallah
teşekkür ederim ablacım. taze nane mi kaynatayım.
Bu arada minik şehzadeyi de çok öpüyorummmm
Kizlar esimi aradım biraz once ikna ettim Eyüp sultana goturecek beni isten erken çıkıp ay dua edin insallah bir aksilik çıkmaz da gelir iptal olmaz.
Hepimiz icin bahçesinde oturup Yasin okuyacagim ve dua edecegim atlatalım su gunleri hayirlisi ile Rabbim kabul eder insallah , icim ferahliyor dua ettigimde , birde lokum dağıtacağım hayır olarak , tum dualarim siz ve bebeklerimiz icin olacak.
Simdi banyo yapıp abdest alayım hazırlık yapayim .
Hepiniz hayirli haberlerle gelin bugun aksama gorusuruz
oh süperrrrrrrr yaa bende cok sevıyorum orayı mutlaka gıdıcemmm bende ayaklanıyımda
bızlerıde duanda eksık etme ozellıkle saglık ıste bol boll bıde lekelerımız dursundıye dua et abla mucuksss allah sımdıden kabul etsın
teşekkür ederim canımmm inşallahhçok geçmiş olsun canımmm korkma bebiş iyidir allahın izniyle..
ayyy ne güzel çok sevindim ablacım Allah kabul etsin. bizleri ve minik evlatçıklarımızı korusun Rabbim.Kizlar esimi aradım biraz once ikna ettim Eyüp sultana goturecek beni isten erken çıkıp ay dua edin insallah bir aksilik çıkmaz da gelir iptal olmaz.
Hepimiz icin bahçesinde oturup Yasin okuyacagim ve dua edecegim atlatalım su gunleri hayirlisi ile Rabbim kabul eder insallah , icim ferahliyor dua ettigimde , birde lokum dağıtacağım hayır olarak , tum dualarim siz ve bebeklerimiz icin olacak.
Simdi banyo yapıp abdest alayım hazırlık yapayim .
Hepiniz hayirli haberlerle gelin bugun aksama gorusuruz
teşekkür ederim kuzum.bir kez daha normal insan olmadığımı anladım.sıpa vücudumu ele geçirmiş.Artık kendimi değil onu düşüncem.Banyo yapıp çıkmıştım bi sürü soğuk havaya maruz kaldım.neharcım gecmıs olsun buarada lımon kanı cıvılttıgı ıcın leke falan gelmesın ben o gun grıptım ya lımon baya ıctım balla vs ozaman oldu lekelerım dıkkatlı az tuket lımonuda sorunlu oldugumuz ıcın bız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?