ya kızlar canım fanta istedi içsem bişey olmaz dimi
Kizlar esimi aradım biraz once ikna ettim Eyüp sultana goturecek beni isten erken çıkıp ay dua edin insallah bir aksilik çıkmaz da gelir iptal olmaz.
Hepimiz icin bahçesinde oturup Yasin okuyacagim ve dua edecegim atlatalım su gunleri hayirlisi ile Rabbim kabul eder insallah , icim ferahliyor dua ettigimde , birde lokum dağıtacağım hayır olarak , tum dualarim siz ve bebeklerimiz icin olacak.
Simdi banyo yapıp abdest alayım hazırlık yapayim .
Hepiniz hayirli haberlerle gelin bugun aksama gorusuruz
merhaba kızlar... nasılsınız??? biz iyiyiz cok sukur.. doktorda hersey yolundaydı.. üçünün de kalbi atıyo. gelişiyolar. bir tanesi onden gidiyo. biri tam uyumlu diğeri geriden geliyor 3 gün.. rabbim sağlıkla tamamına erdirir inş. bizim en fazla durabileceğimiz tarih 4 kasım. o kadar durursa muhteşem olur amaaaa??? dedi doktor. o günlere sağlıkla kavuşurum da inş küvezsz alırım yavrularımı kucağıma..
merhaba kızlar... nasılsınız??? biz iyiyiz cok sukur.. doktorda hersey yolundaydı.. üçünün de kalbi atıyo. gelişiyolar. bir tanesi onden gidiyo. biri tam uyumlu diğeri geriden geliyor 3 gün.. rabbim sağlıkla tamamına erdirir inş. bizim en fazla durabileceğimiz tarih 4 kasım. o kadar durursa muhteşem olur amaaaa??? dedi doktor. o günlere sağlıkla kavuşurum da inş küvezsz alırım yavrularımı kucağıma..
aminnn canım aminnnn inşallahhhhhhmerhaba kızlar... nasılsınız??? biz iyiyiz cok sukur.. doktorda hersey yolundaydı.. üçünün de kalbi atıyo. gelişiyolar. bir tanesi onden gidiyo. biri tam uyumlu diğeri geriden geliyor 3 gün.. rabbim sağlıkla tamamına erdirir inş. bizim en fazla durabileceğimiz tarih 4 kasım. o kadar durursa muhteşem olur amaaaa??? dedi doktor. o günlere sağlıkla kavuşurum da inş küvezsz alırım yavrularımı kucağıma..
ayy bende mahmut hüdayi hazretlerine çok niyetleniyorumda wc ye gidemezken karşıya geçmek hayal gibi..
bende lokum dağıtacaktım..nasipse doğumdan sonra artık
evden oku canım ruhuna bağışla allah niyetini bilsin olsun sen sağlıkla alda bebişini, kucağına alır ole gidersin inşallah....
ben tedavideyken filan çok gidiyodum dua ediyodum..
oranın havası içimi açıyor..inş. dediğin gibi kuzumuda alır giderim Allah nasip eder
bizim burda yusa hz var hiç gittinmi bilmiyorum orasıda bana okadar iyi geliyoki anlatamam....
hadi gözün aydın mucizelerin iyiymiş çok şükür..inş..iyice büyüyp öyle doğarlar sağlıkla..
darısı başıma yarın bende güzel haberlerle döneyim inş.
oyy oyyy oyyy maşallahh kuzulara Rabbim onları korusun. Dua diyorum canım sana hep aklıma geliyosun 3ünü düşününce içim kıpır kıpır oluyo. Bi yerde duymuştum; bir kadın anne olunca tüm çocukların annesi oluyo diye. doğruymuş burdaki tüm bebikler bizim
inşallah canımmmmmıns 4 kasıma kadar orda kalırlarr anne babalarını uzmezler ıns
aminnn canım aminnnn inşallahhhhhh
evden oku canım ruhuna bağışla allah niyetini bilsin olsun sen sağlıkla alda bebişini, kucağına alır ole gidersin inşallah....
iç canım 1 bardak kadar en azından nefsin körelsinben de geçen kola diye öldüm, içtim valla 1 bardak kadar şimdi hiç istemiyo.
yok bi türlü nasip olmadı orası..inş. gidebilirim ilerde
sagolun kızlarr.. dualarınızda unutmayın bizi.. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
bir dahaki randevumuz 11. haftada. ayrıntılı ultrasonla bakılacak. tek yumurta ucuzu mu yoksa uc yumurta ucuzu mu o zaman netlescek. benim tahminim uc ayrı plesenta dedi doktorumuz ama bakalım..
sağol içtim valla bir bardak ohhh hararetim dindi sanki :)
kız kısmet olursa bebişler doğunca yaza doğru gelirsin beykoza ben karşılarım seni ordan da beraber gideriz:) seneye yazdan bahsediyorum yani :)
inşallah canımm ayrı olması sanki daha iyi gibi deilmi?
gelirim valla çoluk çombalak toplaşır gideriz:))
ayyy heycanlandım kız ole deyince ne güzel olur yaaaa
valla bilemiyorum ki canımm.. sanki bana da oyle geliyor ama??
valla bilemiyorum ki canımm.. sanki bana da oyle geliyor ama??
düşünsene saç baş dağılmış üstümüzde kusmuklar mamalar
biz tam gaz türbeye gidiyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?