2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Allah şimdiden kabul etsin puffy
benım bugun doktor kontrolüm var doktorun muayenanesi Hz.Süleyman türbesine bakıyor gidemesem bile oradan bol bol okuyorum.
Allah dualarımızı geri çevirmesin insallah
Ben de bol bol dua edicem bugün rabbim sağlıklı sıhatli aklı fikri yerinde kuzucuklarımızı kucagımıza almayı nasıp etsin hayırlı evlatlar olsunlar kısmetleri hep acık olsun işleri güçleri hep yolunda gitsin diye

burada El acıp dua eden tüm inananların dualarını kabul etsin Allahım

sen nasıl oldun naptın hiç yazmıyosun

ben ıyıyım saolasın sorduğun için ilk kez bırı benı merak ettı.

pzt işe basladım işteyim suan dun cok kötüydüm karpuz bıle benı rahatsız ettı onu bıle cıkardım

sadece peynır ekmek yıyebılıyorum o da günde 2 öğün sadece cok susuyorum bos mıdeye su içince gene lavabo

tavuk et balık dusuncesi bile benı lavobaya itiyor.

onun harıcı bebışleri bugun gormeye gıdıcez

insallah ıyıdırler yarın insallah güzel haberler veririrm

Kızlar dün komşumuzun bebeğini gördüm 4,5 aylık bi kız bebek. Kucağıma aldım çookkk tatlıydı Allahım o nasıl bir miss kokuydu. Allahın izniyle seneye bu zamanlar bizimkiler de o kadar olcak. Oyy oyy çıldırdım resmen

Ben geldim , sukurler olsunrabbime rahatlayip geldim ..
Dans ediyordu sipacim :)))
Doktor gangnam style dansi dedi bende sevinc gozyaslari dökuldu ...
Coc sevincliyim anlatamam .. Detayli ultrasonda tam ondn bir poz yakaladi , erkekcikintisina benziyor ama bu haftalarda kizlardada boyle oluyor dedi ,hayirlisi .. 13 nayista hem ikili test hem kan hemde arkasindan konrolum var ..

Dualarini eksik etmeyen herkezden Allah razi olsun ..
Rabbim kazasiz belasiz miniklerimize kavustur bizi ..
Amin ..
Darisi butun anne adaylarinin basina ....

gözün aydın canımcım, yine mi erkek yahuuu ama dedim ben topluca erkek anası olcaz hayırlı sağlıklı bi evlat olsun gerisi hiç mühim değil

gözün aydın canım çok şükür güzel geçmiş..
darısı başıma yarın için :)

amin inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz az daha sabır tatlım napıcaksın meyve ye salatalık havuç şimdi heryerde var söylemekte sakınca görmüyorum kızlar olmayana alıp burdan yollayabilirim erik tuzla tuzla ye nebilim yeşil zeytin mesela bana çok iyi geliyo bunlardan yemeye çalış azda olsa

Nehar :) sagol canim darisi size artik :)..
Doktor emin olamadi cikinti 11 hafta kizdada oluyormus , artik hayirlisi .. Rabbim saglikli hayirlisini versin..

Nasil oldun gectimi agrin ?? Ben bogaz agrisi icin seker aldim , basimda zonkluyor

Ihlamur tavsiyesi icin sagol burcu-81 , hemen aldim canim :)

:) aminnnnnnn kızlar erkek sezonundayız anlaşılan

gözün aydın canım çok şükür güzel geçmiş..
darısı başıma yarın için :)

Insallah canim sende yarin iyi haberlerle gelirsin 3 gun var aramizda :)
Minikim 3cm idi popodan kafaya , ayaklarla asagi yukari 4,5 cm dedi doktor , kocaman oluyorlar :))

kızlar az önce bişey yaptım çok tuhaftı :)
şimdi işteyim koltukta oturuyorum yere ayağımın dibine kağıt düşmüştü oturduğum yerden böle karnımın üzerine eğildim kağıdı almak için içimde böle kımıl kımıl kalp atışı gibi bişeyler hissettim çok tuhaftı.... acaba bebişimmi ki?

canımmmm canım hayırlı olsun ohh sukur ne guzel darısı ıns bıze yaa 8 gun var off zaman gecmıyor hıc ve korkum cok cok fazla artıyor

sana da geçmiş olsun canım. daha iyiyim ama kafamda hala sanki bilye var gibi, midem hassas. migren ağrısı ertesi gün acayip yoruyo insanı. inşallah düzeliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…