canım hayırlı olsun çok sevindim. darısı başımıza. günlerimiz aynı bende cuma günü 2li tarama için gidicem büyük ihtimal öğreniriz. geçen cuma söylemedi doktorum benim doktorumda erken sölemesiyşe ün yapmış biriymiş. eşimde söylemediyse kesin kızdır dedi. ama kız olsada belli oluyomuş demekki :) inşallah bu cuma bende öğrenirim. 2li taramayı yaptırmışmıydın sen?
ben ıyıyım saolasın sorduğun için ilk kez bırı benı merak ettı.
pzt işe basladım işteyim suan dun cok kötüydüm karpuz bıle benı rahatsız ettı onu bıle cıkardım
sadece peynır ekmek yıyebılıyorum o da günde 2 öğün sadece cok susuyorum bos mıdeye su içince gene lavabo
tavuk et balık dusuncesi bile benı lavobaya itiyor.
onun harıcı bebışleri bugun gormeye gıdıcez
insallah ıyıdırler yarın insallah güzel haberler veririrm
Canim teldn giriyorum , cumartesi ofiste denerim koymayi .. Sizde yorumda bulunursunuz :))koysana ultrasyonunu bakalım bizde miniğe
Hic korkma canim , her kontrole giderken icimde kocaman bir umut oluyor ,, bugunde oyleydi ..canımmmm canım hayırlı olsun ohh sukur ne guzel darısı ıns bıze yaa 8 gun var off zaman gecmıyor hıc ve korkum cok cok fazla artıyor
kızlar az önce bişey yaptım çok tuhaftı :)
şimdi işteyim koltukta oturuyorum yere ayağımın dibine kağıt düşmüştü oturduğum yerden böle karnımın üzerine eğildim kağıdı almak için içimde böle kımıl kımıl kalp atışı gibi bişeyler hissettim çok tuhaftı.... acaba bebişimmi ki?
Ben geldim , sukurler olsunrabbime rahatlayip geldim ..
Dans ediyordu sipacim :)))
Doktor gangnam style dansi dedi bende sevinc gozyaslari dökuldu ...
Coc sevincliyim anlatamam .. Detayli ultrasonda tam ondn bir poz yakaladi , erkekcikintisina benziyor ama bu haftalarda kizlardada boyle oluyor dedi ,hayirlisi .. 13 nayista hem ikili test hem kan hemde arkasindan konrolum var ..
Dualarini eksik etmeyen herkezden Allah razi olsun ..
Rabbim kazasiz belasiz miniklerimize kavustur bizi ..
Amin ..
Darisi butun anne adaylarinin basina ....
sana da geçmiş olsun canım. daha iyiyim ama kafamda hala sanki bilye var gibi, midem hassas. migren ağrısı ertesi gün acayip yoruyo insanı. inşallah düzeliriz
Tesekkur ederim.benim doktorum da soylemeyecekti ben israr ettim kahve cekirdegi goruntusu var bu da kız demek dedi ama yanılma payını da ekleyerek:) ben kız istiyordum zaten ileride degisirse de bi süre kızım diye sevmis olurum olsun:)evet ikili tarama icin dün kan verdim.ense kalinligi normal burun kemigi de olusmus bu da bizim icin bir artı dedi.sonuc ise 1 hafta sonra falanmis.umarim iyi cikar hepimizin sonuclari.
Canim teldn giriyorum , cumartesi ofiste denerim koymayi .. Sizde yorumda bulunursunuz :))
Hic korkma canim , her kontrole giderken icimde kocaman bir umut oluyor ,, bugunde oyleydi ..
Miniklerimiz allAha emanet .. O yoktan var ediyor ol derse oluyor ( cok etkileniyorum bu sozden her seferinde yasin suresini okurken)
Insallah sende iyi haberler alacaksin, hepimiz insallah ..
Bende karnimin ustune yatinca alt karnimda baska bir kalp atiyor sanki :))
Kizlar ruyamda 77 kilo olmusum :))))))) bu suan icin olmuyacak bisey ..
Neye isarettiki acaba :) bugun tartildim 51 kg geliyorum hala ayni .. En fazla yarim kilo almis olmaliyim .. Ama gobegim cikti 77 ye 26 kilo var :))
Birde ruyamda tam ultrasonda kiz gibi goruyoruz .. Doktor kiz diyor birde ultrasonka biraz yukari kayiyor anammm buda ne cikinti var diyoruz erkekte olabilir diyor :))).. Bugunde tam tersi gibi oldu :))
Canim teldn giriyorum , cumartesi ofiste denerim koymayi .. Sizde yorumda bulunursunuz :))
Hic korkma canim , her kontrole giderken icimde kocaman bir umut oluyor ,, bugunde oyleydi ..
Miniklerimiz allAha emanet .. O yoktan var ediyor ol derse oluyor ( cok etkileniyorum bu sozden her seferinde yasin suresini okurken)
Insallah sende iyi haberler alacaksin, hepimiz insallah ..
Bende karnimin ustune yatinca alt karnimda baska bir kalp atiyor sanki :))
Kizlar ruyamda 77 kilo olmusum :))))))) bu suan icin olmuyacak bisey ..
Neye isarettiki acaba :) bugun tartildim 51 kg geliyorum hala ayni .. En fazla yarim kilo almis olmaliyim .. Ama gobegim cikti 77 ye 26 kilo var :))
Birde ruyamda tam ultrasonda kiz gibi goruyoruz .. Doktor kiz diyor birde ultrasonka biraz yukari kayiyor anammm buda ne cikinti var diyoruz erkekte olabilir diyor :))).. Bugunde tam tersi gibi oldu :))
canım gözün aydınbenim ikili testim bu cuma çok mu erken verdi acaba. bide geçtiğimiz cuma ben hiç hareket ettiğini görmedim bizim sıpa uyuyodu heralde bu hafta bende görürüm inşallah hareket ettiğini
3d ilemi vakiyor canim normal ultrashonlami yoksa ??rüyalarda görülen sayıların anlamları olurmuş canım. bir bak istersen kiloyla değildirde başka bir anlamı vardır mutlaka
slm kızlar nasılsınız dun gece bas agrısından öldum ilacta içemedım korkumdan neysekı gectı gıbı çok şükür şimdiye kadar hiç bulantım olmadı ama yemeklere karsı bı isteksızlıgım var zor yapıyorum yaptıgımıda yıyemıyorum herkes kilo alırken ben kılo verdım ya bebegımın gelışimini etkıler mı kı ya:26:
Canım arkadaşlarım ben dün malesef bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.9 Haftalık olmamız gereken gebeliğim malesef 6. Haftada bebeğimin kalbi durması sonucu dün sonlandırıldı.Biliyorsunuz geçen haftadan beri belki Pazartesi günü duyarım geç döllenmedir diyordum ama değilmiş!
Herneyse şimdi sizlerinde enerjinizi bozmak istemiyorum sadece haberdar etmek istedim durumumu.Şu an dinleniyorum Allah'ıma sığındım o bilir en iyisini....
Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum umarım herbiriniz sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi.Ben bir süre girmeyebilirim siteye biraz kafamı uzaklaştırıp bu konudan kendimi soyutlamak istiyorum.Allah yine nasib ederse umarım ilk sizlerle paylaşırım mutluluğumu..Çünkü sizler benim adını bilmediğim ama çok yakın dostlarımsınız.
Korma canım etkilemez bende ilk hamileliğimde 5 kilo vermiştim Sağlıklı kilosu yerinde bi bebek dünyaya getirdim.Şuanda senin vucudundan besleniyo zaten merak etme canım.
Canım arkadaşlarım ben dün malesef bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.9 Haftalık olmamız gereken gebeliğim malesef 6. Haftada bebeğimin kalbi durması sonucu dün sonlandırıldı.Biliyorsunuz geçen haftadan beri belki Pazartesi günü duyarım geç döllenmedir diyordum ama değilmiş!
Herneyse şimdi sizlerinde enerjinizi bozmak istemiyorum sadece haberdar etmek istedim durumumu.Şu an dinleniyorum Allah'ıma sığındım o bilir en iyisini....
Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum umarım herbiriniz sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi.Ben bir süre girmeyebilirim siteye biraz kafamı uzaklaştırıp bu konudan kendimi soyutlamak istiyorum.Allah yine nasib ederse umarım ilk sizlerle paylaşırım mutluluğumu..Çünkü sizler benim adını bilmediğim ama çok yakın dostlarımsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?