2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Tesekkur ederim.benim doktorum da soylemeyecekti ben israr ettim kahve cekirdegi goruntusu var bu da kız demek dedi ama yanılma payını da ekleyerek:) ben kız istiyordum zaten ileride degisirse de bi süre kızım diye sevmis olurum olsun:)evet ikili tarama icin dün kan verdim.ense kalinligi normal burun kemigi de olusmus bu da bizim icin bir artı dedi.sonuc ise 1 hafta sonra falanmis.umarim iyi cikar hepimizin sonuclari.

bulantılar çok normal canım. bende hala devam edio bu hafta 3 ayımı doldurdum ama geçmedi umutlarım 4. ayın sonuna kaldı. bazılarıda nasıl başlarsa öyle gider diyip korkutuyor. Allah yardımcımız olsun. çalışınca daha da zor oluyor. çok iyi anlıyorum seni. minnacık şeyler koca bünyeyi ne hale getiriyorlar

koysana ultrasyonunu bakalım bizde miniğe
Canim teldn giriyorum , cumartesi ofiste denerim koymayi .. Sizde yorumda bulunursunuz :))

canımmmm canım hayırlı olsun ohh sukur ne guzel darısı ıns bıze yaa 8 gun var off zaman gecmıyor hıc ve korkum cok cok fazla artıyor
Hic korkma canim , her kontrole giderken icimde kocaman bir umut oluyor ,, bugunde oyleydi ..
Miniklerimiz allAha emanet .. O yoktan var ediyor ol derse oluyor ( cok etkileniyorum bu sozden her seferinde yasin suresini okurken)
Insallah sende iyi haberler alacaksin, hepimiz insallah ..

Bende karnimin ustune yatinca alt karnimda baska bir kalp atiyor sanki :))

Kizlar ruyamda 77 kilo olmusum :))))))) bu suan icin olmuyacak bisey ..
Neye isarettiki acaba :) bugun tartildim 51 kg geliyorum hala ayni .. En fazla yarim kilo almis olmaliyim .. Ama gobegim cikti 77 ye 26 kilo var :))

Birde ruyamda tam ultrasonda kiz gibi goruyoruz .. Doktor kiz diyor birde ultrasonka biraz yukari kayiyor anammm buda ne cikinti var diyoruz erkekte olabilir diyor :))).. Bugunde tam tersi gibi oldu :))

ben bulantı bilekliği almıştım sonuçları yazayım dedim. ilk taktığım iki gün güzel geçti hıh dedim işe yarıyor ama birkaç gündür falan kusmalarım arttı 4e hatta 5e çıktı bugun artık dayanamadım ve bulantı hapı aldım sabahtan beri bulantım var ama en azından cıkarmadım. bulantı hapı için de rapor gereklıymış. biraz pahalı. cuma doktora gidiyorum. bakalım ne diyecek.

canım gözün aydın benim ikili testim bu cuma çok mu erken verdi acaba. bide geçtiğimiz cuma ben hiç hareket ettiğini görmedim bizim sıpa uyuyodu heralde bu hafta bende görürüm inşallah hareket ettiğini

inşallah canım sağlıklı olsunlarda. bende bu cuma gidicem. erken gibi geldi sanki o yüzden sordum sana. kimisi 12. haftadan çnce yapılmıyor diyor :44: kafam karıştı. benimde 12. haftamın dolmasına 1 gün kala gidicem. bakalım hayırlısıyla güzel çıkar inşallah sonuçlarımız

rüyalarda görülen sayıların anlamları olurmuş canım. bir bak istersen kiloyla değildirde başka bir anlamı vardır mutlaka

ben onu parmağımla hafif bastırıncada hissediyorum sanki bu bahsettiğim şey böle daha tuhaf bişeyler oluyor saki kalp atışı ama pıt pıt die değil daha çok böle enterasan bişeydi anlatamıyorum şuan:)

Kızlar mrb.Geçmişi okudum herkes ne güzel haberler almış doktordan bende önümüzdeki hafta gidicem 12 haftalık oluyorum.Ya cinsiyetlerde tahminlerde bulunmuşlar ne güzel benim doktrum pek erken sölemiyo ama bende ısrar edicem çok mrak ediyorum.İnşlh belli olur benimde güzel haberler duyarım inşlh.Sizinkileri duyunca umutlandım bende.

rüyalarda görülen sayıların anlamları olurmuş canım. bir bak istersen kiloyla değildirde başka bir anlamı vardır mutlaka
3d ilemi vakiyor canim normal ultrashonlami yoksa ??
Once vajinal bakti bildik goruntu vardi .. Karindan bakalim dedi .. Karnimdan baktigi ultrashalda sanki vibrasyon gibi bisey vardi , yavrum sinyali alinca oynamaya basladi :)

Evet sayilari bende duymustum arastirayim bir .

Sende guzel haberlerle gelirsin insallah ,,

Burda sevincleri okuyunca cok mutlu oluyorum cok ..
Cok uzuntu yasadim dusuklerimde kimse uzulsun istemîyorum o yuzdedne ...

slm kızlar nasılsınız dun gece bas agrısından öldum ilacta içemedım korkumdan neysekı gectı gıbı çok şükür şimdiye kadar hiç bulantım olmadı ama yemeklere karsı bı isteksızlıgım var zor yapıyorum yaptıgımıda yıyemıyorum herkes kilo alırken ben kılo verdım ya bebegımın gelışimini etkıler mı kı ya:26:

Doktora giden anneler tebrikler hevesleniyorum heyecanlanıyorum siz duygularınızı paylaştıkça günlerde geçmiyor sanki
Hepinizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah.

Korma canım etkilemez bende ilk hamileliğimde 5 kilo vermiştim Sağlıklı kilosu yerinde bi bebek dünyaya getirdim.Şuanda senin vucudundan besleniyo zaten merak etme canım.

Canım arkadaşlarım ben dün malesef bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.9 Haftalık olmamız gereken gebeliğim malesef 6. Haftada bebeğimin kalbi durması sonucu dün sonlandırıldı.Biliyorsunuz geçen haftadan beri belki Pazartesi günü duyarım geç döllenmedir diyordum ama değilmiş!
Herneyse şimdi sizlerinde enerjinizi bozmak istemiyorum sadece haberdar etmek istedim durumumu.Şu an dinleniyorum Allah'ıma sığındım o bilir en iyisini....
Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum umarım herbiriniz sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi.Ben bir süre girmeyebilirim siteye biraz kafamı uzaklaştırıp bu konudan kendimi soyutlamak istiyorum.Allah yine nasib ederse umarım ilk sizlerle paylaşırım mutluluğumu..Çünkü sizler benim adını bilmediğim ama çok yakın dostlarımsınız.

çok üzüldüm Allah sabır versin..
en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.

Korma canım etkilemez bende ilk hamileliğimde 5 kilo vermiştim Sağlıklı kilosu yerinde bi bebek dünyaya getirdim.Şuanda senin vucudundan besleniyo zaten merak etme canım.

cook sagol canım ilk zaman iştahım çok güzeldı ama sonradan çok azaldı ac kalmamaya calıiıyorum ama yınede eskısı gıbı degıl

Canim dun merak edim sormustum burda seni ((rabbim sabir versin .. Cogumuz yasadik daha once kurtaj ve dusukleri ben 3 kere (
Umudunu asla kaybetme , herseyin hayirlisi dilemek gerekiyor .. Bizim bilmedigimiz sebepler oluyor , rabbim insallah sevindirir senide ..
Kendine dikkat et .

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmaz inşallah umarım hayırlı zamanda sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın...
Buradan bir süre kendini soyutlayabilirsin evet ama asla hayattan kendini soyutlama. Güzel haberlerle geleceksin inşallah ileride...

canım Rabbim sabır versin çok üzüldüm mutlaka vardır bir hayır ama insan dayanamıyor yinede. tez zamanda tekrar nasip olur inşallah. benim ablamda düşük yapmıştı çok üzülmüştük. o dönem babam hastaydı. hemen geldi ve üzerine babamı kaybettik. sonradan hep düşündük hamile olsaydı belki gelemicekti. babam onu o babamı göremicekti. o anda düşünemiyor belki insan ama her şerde bir hayır var. senin içinde hayırlısı tez zamandadırda tekrardan bebişin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…