2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım bu arada senin rüyalar ne alemde

ayyy bi bilsen ne alemlerde geziyoz sıpamla teyzesi.kova burcuyum zaten eskiden beri inanılmaz rüya görürüm

canım allah sabır versin. ne desek acını dindirmeyecek. cennette seni bekleyen bir meleğin var artık.

canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim bu acıları kimseye yaşatmasın inşallah en kısa sürede bize güsel haberlerle gelirsin rabbim yar ve yardımcın olsun.

çok gecmıs olsun canım rabbım yardımcın olsun umarım hemencecık saglıkla kavusursun bebegıne bırdaha

ayyy bi bilsen ne alemlerde geziyoz sıpamla teyzesi.kova burcuyum zaten eskiden beri inanılmaz rüya görürüm
kacında dogdun subatmı bende kovayım ve hemen hemen hergun ruya goruyorummm gormek ısrtemıyorum artık korkuyorum cok fazla cunku hep felaket ya hırsız gırıyor ya eşimi goruyorum
buarada az once yazdım ama gormedın sanırım safak 8

. Nadir istisnalar dışında bebeğinizin harektlerini hisetmeye başlamamış olmalısınız.
dıyor benım takvımde anammm daha 11+4 deyım ıns hıssederım off off

vuhuuu güzel burçtur kovaaaa ben 8 şubat canım.seninki? yeni yaşımız bize bebek getirdi desene gerçekten bizim burçlarımız rüyalarıyla meşhurdur.Bi anlatsam sana saçma sapan rüyalar, gerçekleşen bi kaç kötü rüyam var onun dışındakiler vıttırı vızzık.Mesela çarşamba akşamları mutlaka sultan süleyman ve hürremle sarayda entrika çeviriyo oluyorum özgür ruhluyuz ama ufak şeyleri bile kafımıza takıp evirip çeviriyoruz sanırım bilinçaltımızı gereksiz şeylerle dolduruyoruz ondan oluyo
Mesajını görmedim kuzum evet son 8 hatta son 1 hafta öyle heyecanlıyımki.Çikolata yiyip girelimki bizimkilerinde hoplamalarını görelim bari

yuhhhhhhhhhhhh artık desem? bende 8 subat
ben anlatsam şok olursun :18: hep facıa ve uyuyorum ruyama devam edıyorum korkuma uyuyamıyorumda hergun bır sacma sapan rüya
evet ya bana cok guzel bır hedıye oldu subatta..1 ay sonrada evlılık yıldonumum ozaman bebegın cınsıyetı ogrensem tam süper olucak..aynen bende cok takarım en ufak seyı bıde bıraz ınadımdır.ben ole yapıyorummm kı zaten yıyorum cukulata su ıcıyorum oh zıplıyoo zaten olcum vs olcak benım yaa

ayyy inanmıyorum yaa. Ben böyle doğum günlerinin tesadüf olduğunu değil özel olduğunu düşünüyorum. Aslında benim de muhtemelen doğum tarihim 11.11.2013 ama siklusum 35 ve üzeri,üstelik de geç yumurtluyorumondan meleğim 10 gün geriden geliyo. Bi bakarsın onlar da anaları gibi aynı gün doğarlar
Ben aslında inat demeyelim de dediğim dedik bi insanımdır.Bişeye hayır diyosam dünya gelse dönmem lafımdan. bi de her şey benim istediğim gibi olcak illa

valla olabılır canım hıc bellı olmaz pkoluyuz erken dogum rıskımızde var tabı nasıp rabbım ne derse ama belkıde olurrr aynı zamanda dogum inş ben ınadım vallaa cok tartısırız bu konuda esımle napım degısemıom
bakalım bır sonrakı randevular aynı olucakmı

canımm pko erken doğum mu yaptırıyomuş inanmıyorumm bi sorayım doktoruma ilk kez duyuyorum
Canım benim doktorum medicalparkta ve muayenesi biraz pahalı.Eğer her şey yoluna girmişse, yine medicalden ayrılma bi doktor var gidenler de çok memnun fiyatlar da uygun,bi sonraki ay ona gitmeyi düşünüyorum.O yüzden muhtemelen yine 2-3-4 hazirana alırım kendim.

evet canım ben pko topıgınde takılıyordum genelde erken dogum oluyor rabbım bılır ama ablamda pkolu zamanında dogdu şans bırazda.hımmmm bakalım bana ne zaman verıcekk randevuyu nasıp olursa 2 hafta sonraya verse ıyı olur ya benımde pahalı muayenesı sskda gecmıyor 2 iş cıkıyor bana gıdıyorum saglık ocagına yazdırıyorum bidaha :))

Birşey sorucam daha önce konuşlmuştu sanırım ama bulamadın o sayfaları ben yüz üstü yatarak uyuyabiliyorum zararı varmı yavrumu acaba birde bel fıtığı hastası olan varmı

Birşey sorucam daha önce konuşlmuştu sanırım ama bulamadın o sayfaları ben yüz üstü yatarak uyuyabiliyorum zararı varmı yavrumu acaba birde bel fıtığı hastası olan varmı

Ben yazmistim canim , doktoruma sormustum nasil rahat ediyorsan oyle yat bebege zarari olmaz demisti .. Zaten karnin cikinca yatilmiyor :))

Bel fitigi degilde skolyoz vardi bende omurilik egriligi 11 sene once ameliyat oldum , ama hamilelikte rahimde genisledigi icin yogunsirt agrim olmustu diger hamileligimde ..

Bende göbek var zaten kilo hamile kaldım malesef ( şimdilik yüz üstü rahat uyuyorum

Bende bel fıtığı başlangıçta kaldı yaklaşık 20 yıldır ilerlemedi şükür ama skolyoz değil ama eğrilik bende de var o da sabit kaldı :))

merhaba kızlar 2 gündür cok kötüyüm dün temizlik yaptım belim o kadar çok agrıdıki yürümeyi bırak oturamadım eşim tuvalete beni arkamdan kollarımdan tuttu öyle götürdü ayaklarımın üstüne basmak mümkün değildi bel agrılarım cok fazla biraz yorulayım cok agrıyo ve bugün bogazlarım agrıyo eşim grip olmustu sanırım banada gecti damaklarım şişti acıyo off

kizlar Nasilsiniz Bakalim Once Gecmisi Okudum Guzel Haberler Alankar Olmus Maasallah Maalesef Kotu Haberler Alanlar Olmus Rabbim Yar Ve Yardimciniz Olsun. Minigimle Ben tatilgununun Tadini Cikardik 10 Bucuktan Beri Gezmelerle Arkadaslarlaydik Havada Miss Ohh Cok Guzeldi

gecmış olsun canım aynı sorun bendede var bel agrım cok fazlaa bıde kalcama vuruyo agrısı ayaga kalkamıyorum bazn iş yaptıgm zaman agrıdan kıvranıyorum yorma kendını fazla canım oldugu kadar olsun

gecmış olsun canım aynı sorun bendede var bel agrım cok fazlaa bıde kalcama vuruyo agrısı ayaga kalkamıyorum bazn iş yaptıgm zaman agrıdan kıvranıyorum yorma kendını fazla canım oldugu kadar olsun

evet ya korkunç bi ağrı yapmıcam bidaha öyle zaten misafir geldi bugün oyüzden yaptım ama pişman oldum bide hasta oldum çok fenayım bogaz agrısından cok korkuyorum igne vurdurmadan geçmez benim bademcikler inşallah başıma iş açmazlar sanada geçmiş olsun canım

bel agrımdan temmızlık yapmak ölum gıbı gelıyo mısfır gelmese dıe dua eder oldum valla ya sagol canım zararı olmayan bıtkı caylarından iç canım sıcak tut vucudunu inş. çogalmadan gecer

bel agrımdan temmızlık yapmak ölum gıbı gelıyo mısfır gelmese dıe dua eder oldum valla ya sagol canım zararı olmayan bıtkı caylarından iç canım sıcak tut vucudunu inş. çogalmadan gecer

inşallah valla burun falan akmaya başladı eşimi iyileştirdim ben kaptım ya hasta olmadan atlattık bu sene de yaz geldi derken son soğuklarında yakaladı bizi ;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…