2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
inşallah valla burun falan akmaya başladı eşimi iyileştirdim ben kaptım ya hasta olmadan atlattık bu sene de yaz geldi derken son soğuklarında yakaladı bizi ;((

havalar aldatıyo canım ya bı sıcak bı soguk hasta olunmıcak gıbı degıl

Son düzenleme:
kızlarr selammm umarım keyifler yerindedir ::)

yaa benim sanki göğüs hassasiyetim azalmaya başladı .daha az acıyor sanki geçecek gibi ..normal mi acaba bu durum arkadaşlar ?

benimde geçti canım. hala büyük ama o kadar hassas değil artık. yüzüstü rahat yatıyorum :)

Allahtan 2.58 kan değeriymiş canım. ama bu içim rahatladı anlamına gelmedi çünkü sonucu eksik götürmüşüm, hemen getir bana önemli dedi.. yarın hastaneden alıp gideceğim. İyi düşüneyim iyi olsun...

Son düzenleme:

canim sen ense olcumu icin mi uzuluyorsun bence normal cikacaktir baska yerlerde okumustum 3 bile cikanlarda bormalmis oysaki sinir 3 sikma canini hic o hastalik belirtisi degildir bazen ensenin kalin olacagi anlamindaymis

kızlar şu ağrı kesici olayını doktora danıştım.

sizden önceki doktorum tamol ilacını rahatlıkla kullanabilirsin demişti sizin de fikrinizi öğrenmek istiyorum çünkü migrenim var ve sürekli ağrıyor dedim.
Minoset kullan daha iyi ama, plus olmasın dedi.
Benim içim yine rahat etmedi; ''ama 2 günde bir içiyorum neredeyse? '' dedim
Problem değil içebilirsin dedi.

Yine içmemek en iyisi belki ama gayet rahatlıkla problem değil dedi.

Arkadaşlar sanırım ben üşüttüm ve akşamları ne yersem çıkartıyorum ve boğazım çok tahriş oluyor acıyor o acıyı dindirmem için ne yapmam lazım...

Arkadaşlar sanırım ben üşüttüm ve akşamları ne yersem çıkartıyorum ve boğazım çok tahriş oluyor acıyor o acıyı dindirmem için ne yapmam lazım...

geçmiş olsun canım bende aynıyım limon sıktım bogazıma o oradaki mikropları kırar biraz diye yogurt yiyorum corba icicem sonrada battaniyenin altına uzanıcam yapcak baska bişi yok

geçmiş olsun canım bende aynıyım limon sıktım bogazıma o oradaki mikropları kırar biraz diye yogurt yiyorum corba icicem sonrada battaniyenin altına uzanıcam yapcak baska bişi yok

Bende bal yedim 2 kaşık ama geçmedi sanki boğazımda kalıntı kaldı gibi orada bir şey varmış gibi acıyor

Bende bal yedim 2 kaşık ama geçmedi sanki boğazımda kalıntı kaldı gibi orada bir şey varmış gibi acıyor

evet aynen benimde öyle yslnız bildiğim kesin birşey var cok soguk ve cok sıcak seyler yeyip içme ılık olsun cok sıcakta bogaza iyi gelmiyor soguk kadar zararlı doktorum söylemişti ben bogazımdan çok cektiigm için tecrübeliyim bu konuda cook igne yedim

demin 2012 kasım bebeklerine baktımda kuzucuklar büyümüş maşallah
nasıl tatlılar yaa.
bizlerde o günleri görelim hayırlısıyla inş..

Tamam canım bende limon sıkıyorum ve yoğurt yiyorum bugün çorba yapmamıştım inşallah geçer...

canım geçmiş olsun. ben de midemi üşüttüm kolumu kaldıracak halim yok.İnşallah allahım bebeklerimizi korusun.sen de dikkat et canım

canım geçmiş olsun. ben de midemi üşüttüm kolumu kaldıracak halim yok.İnşallah allahım bebeklerimizi korusun.sen de dikkat et canım

cok sagol canım sanada cok geçmiş olsun ne kadar insan tanıyorsam hepsi hasta ya salgın var galba meşhur salgın amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…