inşallah valla burun falan akmaya başladı eşimi iyileştirdim ben kaptım ya hasta olmadan atlattık bu sene de yaz geldi derken son soğuklarında yakaladı bizi ;((
Gözünaydin canim , hayirlisi olsun ilk aşamayı atlatmissin burun kemiği ve ense olcusu onemliymis , benim ense olcusu de 1.55 cikti:)
Diger sorunlara cok takilma bence benim ilk hamileliğimde buna benzer bir durum yasadim ama saglikli bir dogum yaptim :))
Cinsiyet icinde Rabbim gönlüne gore versin ama oncelikle saglikli ve hayirli evlat versin sana :))
şişşşt kötü düşünce yok..
bişey bilmiyoruz..onun bunun değeriyle kıyaslama yapma lütfen..
zaten stresli dönemlerdeyiz böyle şeyler düşünme..gayet normal değerin inş.
tarama testini internetten aldığım için doktorum, eksik ultrasonu hemen getir ona göre ya 4lü tarama yada amniosentez olacak dedi. yarın hastaneden sonucu alıp tekrar gideceğim. İçim rahatlamadı yani.
İyi haber olarak bebek büyümüş 5.8 cm olmuş geriden geldiği günleri kapatmış :) Eli ağzındayken yakaladık
kızlarr selammm umarım keyifler yerindedir ::)
yaa benim sanki göğüs hassasiyetim azalmaya başladı .daha az acıyor sanki geçecek gibi ..normal mi acaba bu durum arkadaşlar ?
selam kızlar nasılsınız ben uykudan anca kalktım hapı ıctıgım gıbı küt bayılıyorum gene.
asyacım uzulme 3 e yakınsa belkıde ensesı kalın olurr hersey 2 li test sonucunu alda rahatlarsın..
ay mıgdesı bulananlarada allah yardım etsın
benımde randevuma daha cok var gun sayıyorum ya eşim askere gıttı ozaman bıle gun saymadım
inş bebegımı saglıkla gorurum benım kanama vs oldugu ıcın korkum cok cok fazla cunku
şafak son :8
buarada bende bebegımı hıssedemıyorum arada bır karın guruladaması oluyor okadar ole seyırme vs yok daha
tarama testini internetten aldığım için doktor eksik ultrasonu hemen getir ona göre ya 4lü tarama yada amniosentez olacak dedi. yarın hastaneden sonucu alıp tekrar gideceğim. İçim rahatlamadı yani.
İyi haber olarak bebek büyümüş 5.8 cm olmuş geriden geldiği günleri kapatmış :) Eli ağzındayken yakaladık
eksik ultrason mu anlamadım..inş. gerek kalmaz
değere göremi söyledi bunu:44:
Allahtan 2.58 kan değeriymiş canım. ama bu içim rahatladı anlamına gelmedi çünkü sonucu eksik götürmüşüm, hemen getir bana önemli dedi.. yarın hastaneden alıp gideceğim. İyi düşüneyim iyi olsun...
eksik ultrason mu anlamadım..inş. gerek kalmaz
değere göremi söyledi bunu:44:
internetten aldığım kan değeriymiş tatlım. Benim ultrason grafiğini de görmem gerekli risk durumları asıl orada yazar dedi. Sanırım değerlere göre değil çünkü 3hafta sonraya 4lü tarama için randevu al, cinsiyeti de o zaman söyleyecem dedi. Eğer sonuç riskli aralıklardaysa tarama olmayacak yani ona göre randevu durumu olacak. Muhtemelen o yüzden hemen getir ona göre hareket edelim dedi. Bebeğimin büyümüş olması beni birazcık rahatlattı aslında. :)
Doktor, plasentaya yatak gibi uzanmış, el ide ağzında keyfi yerinde dedi
Arkadaşlar sanırım ben üşüttüm ve akşamları ne yersem çıkartıyorum ve boğazım çok tahriş oluyor acıyor o acıyı dindirmem için ne yapmam lazım...
internetten aldığım kan değeriymiş tatlım. Benim ultrason grafiğini de görmem gerekli risk durumları asıl orada yazar dedi. Sanırım değerlere göre değil çünkü 3hafta sonraya 4lü tarama için randevu al, cinsiyeti de o zaman söyleyecem dedi. Eğer sonuç riskli aralıklardaysa tarama olmayacak yani ona göre randevu durumu olacak. Muhtemelen o yüzden hemen getir ona göre hareket edelim dedi. Bebeğimin büyümüş olması beni birazcık rahatlattı aslında. :)
Doktor, plasentaya yatak gibi uzanmış, el ide ağzında keyfi yerinde dedi
hııı oh be..boşa demiyolar yarım dr. adamı candan eder diye..
burda dr.luk yapıyoruz kendimizce:))
yok canım inş. herşey normaldir.
aman yerim ben o küçük insanı keyifde yaparmış
geçmiş olsun canım bende aynıyım limon sıktım bogazıma o oradaki mikropları kırar biraz diye yogurt yiyorum corba icicem sonrada battaniyenin altına uzanıcam yapcak baska bişi yok
Bende bal yedim 2 kaşık ama geçmedi sanki boğazımda kalıntı kaldı gibi orada bir şey varmış gibi acıyor
evet aynen benimde öyle yslnız bildiğim kesin birşey var cok soguk ve cok sıcak seyler yeyip içme ılık olsun cok sıcakta bogaza iyi gelmiyor soguk kadar zararlı doktorum söylemişti ben bogazımdan çok cektiigm için tecrübeliyim bu konuda cook igne yedim
Tamam canım bende limon sıkıyorum ve yoğurt yiyorum bugün çorba yapmamıştım inşallah geçer...
Kizlar sagolun iyice öğrenmiş oldum bende renkli renkli detaylı resimlerini verecegim dediğinde sevinmiştim ama yeni bir endise konusu cikti bana daha ikiliyi atlatmadan ya bunda bir sey cikarsa endişesi , Hamilelik zor zanaat :)
Birde bende bir kac gundur boyle kasik bölgemde göz seyretmesi gibi hafif bir his oluyordu sordum doktora suyun icinde hareket ediyor ya cok hızlı hareketlerde hafif hafif hissedersin 16. Haftadan sonra hissetmen daha netleşir dedi :))
Rabbim bize o gunleri nasıp eder insallah :))
ben de dun gece bisi hissettim ve eminim hissettigime yani gaz gibi bisi degildi ayni dedigin gibi sanki kelebek kanat cirpmasi gibi bisi boyle 1 dakika kadar surdu,hatta esim de inanmaz dalga gecer diye soylemedim bile ona
canım geçmiş olsun. ben de midemi üşüttüm kolumu kaldıracak halim yok.İnşallah allahım bebeklerimizi korusun.sen de dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?