2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben de dun gece bisi hissettim ve eminim hissettigime yani gaz gibi bisi degildi ayni dedigin gibi sanki kelebek kanat cirpmasi gibi bisi boyle 1 dakika kadar surdu,hatta esim de inanmaz dalga gecer diye soylemedim bile ona

Ayni bende ara ara hissedidiyorum , hatta burdada yazdim ama cvb yazanda olmamis ..

Bende ayin 3 ünü bekliyorum , zaman gecmek bilmiyor acaba gittigimde ne ile karsilasacagim cok merak ediyorum

gecmis olsun canim

canim gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin insallah. sabir diliyorum sizlere.

ay benim de kontrol 3 mayis ikili test 6 mayis gecmiyor gunlerrr 1 ay olacak bebisi gormedim cok meraktayim!!

Aynen canım ya zaman gecmıyor
Benım o gun olcak ıkılı test inş sorunsuz gecer o gun kanama alanımda durmuş olur inş

Birşey sorucam daha önce konuşlmuştu sanırım ama bulamadın o sayfaları ben yüz üstü yatarak uyuyabiliyorum zararı varmı yavrumu acaba birde bel fıtığı hastası olan varmı
Yüz üstü ben yatamiyorum , ama önceden cok severdim öyle yatmayi ama simdi karnimda batma hissediyorum..
2 gündür bendede bel agrisi var , ayni is yaptigim zaman daha siddetli agriyor
Ohh ne güzel mis gibi hava almisimiz , benimde bütün gün kizim disardaydi bugünki enerjimi bende kizima pogaca yapmakla gecirdim..
demin 2012 kasım bebeklerine baktımda kuzucuklar büyümüş maşallah
nasıl tatlılar yaa.
bizlerde o günleri görelim hayırlısıyla inş..

Amin insallah canim bizde o günleri görürüz insallah .. Benimde teyzemin gelini dogum yapti cok ama cok tatli bi bebegi oldu darisi bizlere insallah

Son düzenleme:
Ayni bende ara ara hissedidiyorum , hatta burdada yazdim ama cvb yazanda olmamis ..

Bende ayin 3 ünü bekliyorum , zaman gecmek bilmiyor acaba gittigimde ne ile karsilasacagim cok merak ediyorum

ben arada bir böyle ağırlık hissediyorum artık içerde ne yapıyorsa bu velet

ben de bugün komşumla alışverişe markete gittim 10 dklık bir mesafe ama dönüşte poşetler ağırlaştıkça ağırlaştı sanki ellerimde çok birşey de almamıştım ama eve gelince bayağı ağrım oldu çok korktum kızlar aman diyim ağır birşey kaldırmayın hatta ağıra yakın bile...

Meleğim gitti..
Pazar gecesi gördüğüm pembemsi leke üzerine doktora gittim. Minik mucizemin kalbi 1 hafta önce durmuş ama öyle sımsıkı tutunmuş ki annesine düşmemiş en ufak bir sancı yada kanama olmadan öylece kalmış içimde.3 tane ayrı hastaneye gittim biri seni zehirler alalım dedi, diğeri cumaya kadar bekle düşmezse alırız dedi ben kürtaj olmak istemedim. Ancak eşimin ağlayıp gidelim diye ısrar etmesine dayanamadım ve gittim... Kürtaj ile aldılar bebeğimi onca zaman emek verdiğim bebeğimi yarım saatte kopardılar benden. Canımın içinden can aldılar. Aranızdan ayrılıyorum dilerim sizin başınıza asla böyle birşey gelmez. Bana burada destek olan dua eden tüm kardeşlerinden rabbim razı olsun. Her ne kadar bu kadar zamandır merak edilmesem de can sağlığı olsun. Çok ağrım var ama hissettiğim acının yanında lafı bile edilmez. Rüyalarımda öpüp kokladığım meleğimin kokusuyla yanıp kavruluyor içim. Çok zormuş. Bu güne kadar hissettiğim hiçbir acıya hiçbir duyguya benzemiyor. Bunları yazarken bebeğimin gidişinin üzerinden 3 gün geçmesine rağmen biran aklımdan çıkmadığını söylemem yalan olmaz... Yeniden bu heyecanı yaşayabilir miyim yada buna cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama sizin için dua edeceğim. Hepiniz inşallah sağlık ve sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alır ve hatta büyütürsünüz. Çok uzun yazdım belki ama bu size son yazım. Rabbime emanetsiniz...

çok çok geçmiş olsun çiçek inan yazını okyunca çok etkilendim ve senin için çok içten dua ettim teselli cümlesi olarak algılama ama Allahım bizim için ne verirse hayırlısını verir ben zor anlarımda hep bunu düşünürüm ve gecenin sonunda doğacak güneşi...senin de güneşin doğacak unutma bunu olur mu

ay inanmıyorum çiçek şok oldum..
burası çok kalabalık canım herkesi hatırlamak imkansız..
off çok kötü oldum inan içim bomboş oldu birden...
diğer arkadaşların problem vardı ama sende bişey yoktu dimi..
Allah sabır versin canım inan çok çok çok üzüldümn..
helede bunu yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni..
cennette meleğin sana şefaatçi olsun..rabbim acını dindirecek sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..

Canim benim sana simdi ne desek inan bosdur , aciyi ancak yasayan bilir bende bundan 6 ay önce 16 haftalik bebegimi kaybettim canim bide normal dogum yaptirarak aldilar o anki psikolojimi düsün , herkes o dogum sancisi cekip kucagina yavrusunu alirken ben görmek bile istemedim dayanamam diye , ama inan canim herseyde bi hayir vardir icindeki o boslugu öyle anliyorumki ama bak bende 3 ay sonra RABBiM tekrardan nasip etti insallah saglikli birsekilde kucagimizada almak nasip olur ..sende en kisa zamanda tekrardan aramiza gelirsin lütfen tatli canini üzme,annem hep derdiki üzülme önemli olan sen ve esin sagliklisin ya derdi ama onu demesi bile canimi cok yakardi..

hic ummadigin anda bebegin yine gelir insallah annesi

cıceekcım arkadaslarında dedıgı gıbı bazen o kadar kalabalık oluyoruzkı hatırlayamıyoruz bırbırımızı bu degıldırkı acımızıda paylasmayacagız canim benim cok cok gecmis olsun ne denir boyle birseye kelimeler yetersiz kaliyor inan( insallah nice nice saglikli evlatlarin olur umudunu yitirme sakin cok uzuldum inan guzel haberlerini bekliyoruz

çiçeeekk inanamıyorum şok oldum ne diyeceğimi bilemiyorum.hiç bişeyin yoktu çok çok şaşkınım inanki gözlerim yaşla doldu. allahım sabır versin bitanemm

Yazini okurken kalbim sizladi .. Hicbir cümle teselli degildir cicekcim ama acini uzuntunu hissettigimi bilmeni isterim ..
Rabbim sabir versin .. Benim meleklerimde hep kurtajla alindi , ne olur kaybetme umudunu .. Rabbim yardimcin olsun .

canım,gerçekten hem şok oldum hem çok üzüldüm,ben de giremiyordum bir kaç gündür beni hatırlayan da olmamış.ama topik çok kalabalık olunca böyle oluyor.canım Allah sabır versin,kendini hazır hissettiğinde inşallah yine olur bebeğin,üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…