2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ah be cicek dun hep aklimdaydin noldu bu kiza sesi cikmiyor bir kac gundur hayirdir diye ((( merak edilmez olur musun... ayni benim aralik ayinda yasadigimi yasamissin Allah bir daha yasatmasin ne sana ne baska kimseye. gecmis olsun, cok gecmis olsun. Allah sabir versin size.

ahh be canımmmm benım yaa ne denırkı okadar kotu oldum ki okurken ..
cok uzuldum yaaa bılıyorsun bızımde ne olucagımız hıc bellı degıl benımde cok oldu kanamam pembe lekelerım o yuzden rabbıme tevekkul etmekten başka caremiz yok.herşey bizm ıcın bebegım ..ınsallah bır daha bole bır acıyı yaşamazsın rabbım sana ve eşine sabır versın yerını dolduracak bır melek versın saglıkla sıhhatle kavusman dılegı ıle bır daha cok opuyorum senı canım benım

kızlar böle uzucu olaylar okuyunca cok kotu oluyorum yaa tabi veren rabbım ne dıyebılırızkı o herseyın en ıyısını bılır ama ıcım sızlıyor bılıosunuz bende cok pembe kahverengı kırmızı kanama gecırdım en son 15'inde gordum bebegımı ve bırdahada gıtmedım ınsallah bırdaha bole acı kayıpları hıc bırimiz yaşamayız topıkce buarada benım kahverengıler hala devam

canim ben Cicek gibi yasamistim..0 belirti..3,5 hafta sonra pembe leke geldi de doktora gittim ve cansiz tasiyormusum bunu ogrendim. Takdir-i Ilahi..diyecek bir sey yok. cok okudum sakir sakir kanayanlar saglikli doguruyor, hic belirti vermeden bizim yasadigimizi yasiyorlar..3 haftadir gormuyorum bebegimi ve daha 9 gun var, her randevuya nasil giriyoruz esimle..Allah Cicek arkadasimiza sabir versin insallah o da hemen saglikla hamis kalir..ben aralikta ayni seyi yasadim Cicek subatta gene hamileydim.

arkadaslar bir de nolur alinganlik yapmayin beni kimse sormamis falan diye..gercekten diger aylarin topiklerine baktikca ne kadar vefali bir topik oldugumuzu goruyorum..kalabaliktan bazen gozden kacabiliyor bazi seyler ki herkes genelde biri girmedi mi soruyor. hamilelik alinganligi biliyorum ama uzmeyin boyle seylerle caninizi.

Gecen bir arkadas da sormustu Madamtusot yok bayadir... En son yarin kontrolum var yazmis.. Insallah kotu bisi olmamistir

canım inanki ne diyeceğimi bilemedim rabbim senin ve eşinin yardımcısı olsun size bol bol sabır versin birdaha böyle acılarla kimseyi sınamasın.allah yardımcın olsun.

canım inan okuyunca çok şaşırdım çokta üzülldüm allahım sabır versın innş. bır daha böyle bı yasatmasın uzuntumden yazacak bışey bulamıyorum

Canım ne denirkibu durumda bilemiyorum Allah bir daha yaşatmasın eşinle birbirinize destek olma zamanı nekadar zor olsada .Allah sabır versin umarım tekrar anne olup bebeğini kucağına alırsın(

bende aynı durumu 2 kez yaşadım..Allah bi daha yaşatmasın..kimseye hiç kimseye hemde..
bende her muayenede ter döküyorum..dr.un gözünün içine bakıyorum ..o gayet iyi diyene kadar dünya duruyo sanki...
Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini inş..
ve evet bencede hatırlanmadım diye kimse alınmasın..
bu güne kadar aklıma hiç böyle bişey gelmedi..bu kadar kalabalıkta kim kimi hatırlar ki..
inş. bebişler iyi olurda ben kendimi hatırlatırım:)

ben tatlıdan tiksinmeme rağmen çikolata yiyip girdim geçen cuma ama kıpırdamadı sıpa bakalım bu cuma napıcak. hatta o kadar hareketsiz yatıoduki bide sırtını dönmüş anca sırtını görebildik bide totosunu

yaaa çiçekk ne diyosun sen yaaaaa(( inanmıyorummmm hani senle ayın 30unda zeynep kamilde görüşücektik((((Allhım nasıl bir durumdur bu...Allah yardımcın olsun...Ben diyecek bi söz bulamıyorummm...Çok üzüldümm çok...

canım bende migren yok ama 4. ay baş ağrısı ayıymış bende hepsini yaşadıım için bunuda yaşıorum sanırım. başım kuduruyor hayatımda öyle ağrı çekmedim gözümü açamıyorum. kafamı sıkıyorum ifot gibi karanlık odada yatıyorum anca öyle uyuyabiliyorum. sabahta sanki kafama bişeyle vurmuşlar gibi acıo dokunamıyorum bile

canımmmm kıyamam çok üzüldüm inan bana. merak edilmemiş olurmusun kaç gündür seni aradı gözlerim dinleniyorsundur diye yordum hep kötü bişey düşünmek istemedim. inan çok üzüldüm. ama herşeyde bir hayır vardır böyle düşünmeye çalış çok zordur kolay değildir mutlaka. yaşamayan bilemez. her şerde bir hayır vardır öyle düşün. inşallah en kısa zamanda hayatını yoluna koyarsın kendi evine çıkarsın eşinle bebişinle mutlu mesut olursun dualrım seninle. bizi unutma. tekrar güzel haberlerinle bekliyoruz

inan çok üzüldüm. allah sabırlar versin canım benim.Yine Allahın bir bildiği var diyip ona sığınıp teselliyi ondan başkasında arayamıyacaksın. dilerim acın çabuk diner. hayatını yoluna koyduğun zaman her şey daha güzel olucak umudunu asla kaybetme. en kısa zamanda dilerim tekrar bütün dilediklerine kavuşursun...

Kizlar Okudum ve cok uzuldum , inanın yazacak sey bulamıyorum neler hissettiğiniz bilemem ama cok zor oldugunu anlayabiliyorum.
Rabbim sizi bir daha sinamasin size bir an once saglikli bir hamilelik ve saglikli bebekler versin.
Melekleriniz sizi obur dünyada bekliyor olacak sevgiyle hic unutmayın.
Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Günaydın Arkadaslar..

Güne kötü haberle başladık.(

Çiçekcim çok çok üzüldüm inan. kızkardeşimde aynısını yaşamıştı ne kadar zor tahmin edebiliyorum.Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah. Çok geçmiş olsun. Bebişin seni cennette bekliyor olacak onu kaybetmiş değilsin. Kendi çok harab etme..

Seni de diğer arkadasları da merak ediyoruz merak etmezmiyiz.Kocaman bir aile gibi burası .. sessiz kaldığım günlerde bile tum mesajları okumaya calısıyorum. ama hepimiz malum heyecanlı ve endişeli günler geçirdiğimizden aklımızdan geceni hep yazıya dökmüyoruz.

Rabbim burdaki ve tüm bebek bekleyenlere,tüm annelere evlat acısı yaşatmasın. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini de alırız.

Allah yar ve yardımcısn olsun..

Günaydın herkese, malesef aldığımız kötü haberler beni fazlasıyla etkiledi

benide öle canım günaydın demeyi bile unuttum geçmişi okuyup cevaplaya cevaplaya gidiodum çiçeğin haberini gördüm Rabbim sabır versin. kendim yaşamadım yaşayan mutlaka daha iyi bilir. ablamda yaşamıştık o bile çok zor gelmişti. ama mutlaka bir takdiri vardır Rabbimin.

Malesef bu gun neseli açamıyorum topigi cicek ve fideleri okuduğumdan beti ağlıyorum elimde degil, ne kadar sakin durmaya çalışsamda bazen endişeler cok sarıyor , mantık falan kar etmiyor.

Dun Eyüp Sultandaydim kendim icin sadece şükrettim , sadece sukur edebiliyorum bir sey istemeye korkuyorum cunku 45 yasinda buraya kadar gelebilmem bile bir sukur sebebi, kizlar beni anliyamazsiniz inanin benim yaşındakiler bırakın cocuğu bir suru hastalikla boğusuyorken Rabbim bana bu gunleri yaşatıyor nankörlük yapamam sadece şükrediyorum , bebeğim saglikli olsun diye , ne oda , ne kiyafet , ne alınacaklar yok aklimda , saglikli dogsun beze sararım yeter :))

Türbenin avlusunda oturdum , kayınvalidemi de yanıma aldim beraber Yasin okuduk , bir suru dua okuduk , hepinize saglikli evlatlar versin diye Rabb'ime diledik. Lokum dağıttık hepimizin ağzımızın tadı bozulmasın diye hic biri kendim icin degildi hepimiz içindi.

Esim namaza girdi birden avlu boşaldı namaz vakti aksam ezanı okundu o kadar huzur doluydu ki o avlu uzun suredir bu kadar icim huzur dolmamıştı , Rabbim hepimizin yavrularını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…