2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Puffy abla Allah kabul etsin. Ben de bebeğimi 2 sene bekledim, senin gibi sadece şükredip Allahım evladım sana emanet onu bize bağışla diyorum salavatlar ayetel kürsiler her şeyii okuyorum. Başka bi dua edemiyorum tek isteğim şu zor günleri atlatmak. Aldığım bu kötü haberlerr beni inanılmaz etkiledi,dün geceden beri inanki uyuyamadım bile, zaten hastayım aklımdan milyon tane şey geçiyo

Amin insallah sabah sabah bende dayanamayip agliyacagim cok zor bi durum yasamis biri olarak biliyorum .. RABBiM hic kimseye yasatmasin bu aciyi , evlat acisi hic birseye benzemiyor

canim sen ense olcumu icin mi uzuluyorsun bence normal cikacaktir baska yerlerde okumustum 3 bile cikanlarda bormalmis oysaki sinir 3 sikma canini hic o hastalik belirtisi degildir bazen ensenin kalin olacagi anlamindaymis

Günaydın kızlar bu ense kalınlığı konusunda bende doktora işte şu değerin üstü iyi değil deyince çok kızdı arkadaşlar ense kalınlık ölçüsünün oranı gebeliğin haftasına ve bebeğin gelişmine göre orantılanıyormuş yani kimse başkasının ense ölçümüne göre değerlendirmesin en doğrusunu doktor söyler.

o kadar çok şey istiyoruz ki hayattan... para, aşk, mutluluk,ev,araba,olursa 1 çocuk,2. farklı cinsiyet olsun....tüm bunların arasında insan asıl önemli olanın sağlık olduğunu birileri kaybedince anlıyor ya da kendisi...en ufak bir gripte bile bir hafta yataklara düşüp ah vah edip sanki ölecekmişiz gibi hissedip hastalık bitince unutuyoruz kıymetini...Allah hepimizin evlatlarına önce sağlık versin...inşallah bu sefer erkek olur diyenlere öyle kızıyorum ki, ben bile böyle dua etmezken komşu teyzelere ne oluyor bebeğimin cinsiyetinden...önce sağlıklı ve hayırlı olsun diyorum içimden ve dışımdan...Allahım herkese sağlıklı evlatlar versin...

inanamıyorum yaaa içime düşmüş demek daha dün sordum ben seni merak etmez olurmuyuz hiç cancağzım... söyleyebileceğim çok fazla bişey yok aslında ne denebilirki kelimelerin bile yetmediği tükendiği yer. dilerim yüce mevlam en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat verir. acılarını dindirir unutturur .ne demek son yazım bize gelip destek olmayacakmısın mutlu haberlerini iyiliğini sağlığını bizimle paylaşmayacakmısın.... biz güzel haberlerini bekliyor olacağız... sevgiyle kucaklıyorum seni.....

Lafım kimsenin şahsına değil canım ama şu kıyaslama her alanda oluyo, ve ben bu duruma acayip ifrit oluyorum.Gözden kaçırmamalıyız ki ırk, aile yapısı,genler.... bunların hepsinin bebeğin gelişiminde etkili olduğu... Ve cidden artık moral bozmaktan öteye gitmiyor bu durum. Bi topikte aynen şöyle bi diyalog var: "Ayy canım aynı haftadayız, senin bebeğin kilosu ve boyu ne, kıyaslayalım" Yuhhhh diyesim geliyo hem de kocaman

allah dualarını kabul etsin... dualarında bizleride eksik etmemişsin allah senden bin kere razı olsun. rabbim gönlünden geçenleri görsün her daim yanında olsun....

Şimdi geçmişi okudum ve çok üzgünüm çok zor bir durum Allh kimseye yaşatmasın. Lakın takdir Allahtan Bir de ben bir düşük yapan arkadaşım anlatmıştı tabiki kız çok üzülmüştü doktoru o na sorunlu olan gebelıkler yanı bebek sorunluysa Allahtan işte bu gebelıkler düşükle sonuçlanıyormuş . Doğa dengeyi sağlıyor yani Rabbim bizim bilmediklerimizi bilendir Allah sabır versin.

Amin insallah sabah sabah bende dayanamayip agliyacagim cok zor bi durum yasamis biri olarak biliyorum .. RABBiM hic kimseye yasatmasin bu aciyi , evlat acisi hic birseye benzemiyor

Kizlar her üzücü haberde etkileniyoruz , yeni endişeler basliyor ama yinede unutmamalıyız ki dik durmak durumundayiz , üzüleceğiz ama dik durup birbirimizi destekleyeceğiz , ne icin buradayiz bu zor zamanları beraber atlatmak icin.
Rabbim hic birimizi evlatlarımız ile sinamasin , rabbim bizimde hep beraber birlik ve beraberlik icinde su gunleri atlatmamıza yardimci olsun.

kızlar yaaa bugün okadar fenayım ki kafamın içi sepet gibi resmen yataktan kalktığımdan beri böleyim akşam olurmu acaba bugün.... belki açılırdım ama çiçeğin olayıda mahvetti beni....

allah dualarını kabul etsin... dualarında bizleride eksik etmemişsin allah senden bin kere razı olsun. rabbim gönlünden geçenleri görsün her daim yanında olsun....

Canim Ben zaten yazdim ben zaten kendim icin istemiyorum bir sey sadece şükrediyorum , bu gunumede sukur diyorum :)
Zaten onemli olan bu zamanları hep betaber atlatmak degilmi ama sizin icin bol bol diledik

Kayinvalidemi oturtdum anne bak bu duaları okuyalım beraber sonrada is'te kasim anneleri , 40 ve 38 topigi icin şunları dileyelim dedim , kadin kızım bunlar ne topik falan ne diyor bos ver bak hayirli is yapıyorsun sen boyle boyle de dedim , kadin kesin inanmıştır deli olduğuma zaten şüpheleri vardi

rabbim sana sabır,güç versin..inan ki yazını okumaya başladığımdan itibaren ağlıyorum.başına gelmeyen anlamaz ama rabbim yardımcın olsun tez zamanda sıhhatina kavuşursun inşallah.yüce mevlam biran önce acını unutturur inşallah

Merhaba;

bende bu gruba yeni katıldım kızlar. 12 haftalık hamileyim...yalnız sayfayı açar açmaz çiçek in yazısını okudumçok üzüldüm..Allah inşallah kendisine sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.

birde bulantı bilekliği yazısını okumuştum.nerede satılıyor acaba bu bileklikten.

:)bizim gelin en sonunda sıyırdı herhalde diyi vermiştir. allah senden razı olsun... rabbim açılan avuçlarınızı boş çevirmesin...

öncelikle hoş geldin canım çiçeğin olayı hepimizi derinden üzdü...
bulantı bilekliğinden ben bahsetmiştim şuan halen kolumda sadece sabahları bulantım oluyor oda ben kokuya karşı çok hassasım bana nedense yatak odasından başka heryer okuyo gibi geldiği için sabahları yatak odasından çıkınca ilk işim lavaboya gitmek oluyor onun dışında gün içerisinde gayet rahatım tabi keramet bilekliklerde mi bilemiyorum ama ben taktığımın ertesi günü bulantım tık diye kesilince ister istemez ona bağlıyorum kullanmış olduğum bileklik psibands diye bir bileklik ben eczaneden aldım ama internettede gördüm benimkisi saat kordonu gibi birde bunun lastikli olanları varmış sanıyorum ama arkadaş kolunu çok acıttığını söylemişti bilgin olsun...

Değerli Çalışanlarımız,

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün uyarısı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Saygılarımızla,
İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürlüğü

Emniyetten e-posta uyarısı

BİLGİLERİNİZE.....
2 Nisan 20:41
Emniyetten e-posta uyarısı Emniyetten e-posta
uyarısıTrafik cezası içerikli elektronik postaları sakın açmayın.Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşları yeni bir dolandırıcılık konusunda uyardı. Trafik cezası içerikli elektronik postalar konusunda uyarıda bulunan Emniyet yetkilileri, bu postaların kesinlikle açılmamasını istedi.Bu yeni dolandırıcılık yönteminde vatandaşlara trafik cezası içerikli elektronik postalar gönderiliyor.Böyle bir uygulamalarının henüz başlamadığı vurgulanan emniyet yetkilileri, gönderilen e-postanın ekindeki dosyanın açılmamasını istedi.Ekteki dosya açılınca bilgisayarlara virüs ya da truva atı giriyor.Yetkililer, trafik cezalarının Gelirler İdaresi Başkanlığının ' Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook' adresinden öğrenilebileceğini bildirdi.
GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI
GELR DARES BAKANLII

Ya sorma canım bilmez miyim Böyle boyundan gelen bir zonklama ve kafam sanki kilolarca artmış gibi. bu geçecek inşalla. Level level hamilelik yaşıyoruz valla. kendimi mario gibi hissediyorum. Mide bulantısı levelini atlattık, baş ağrısına geçtik.

Günaydin , ayni bende cok etkilendim Allah yardimcilari olsun cok zir bi durum , bende kendimdende korkar oldum heran kendimi dinliyorum

Ben adım atarken korkuyorum ki. Dün düştüm korkudan hemen dizlerimin üstüne attım kendimi. Çok sakarım ya çok! Dün balkondan içeri geçerken sepetin ipine ayağım dolanmış yine düşüyordum. son dakika fark ettim.

gecemavisi teşekkür ederim canım cevabın için...ben de alayım eczaneden bana heryer kokuyor geliyo..hatta eşime bile sarılmak istemiyorum...oda kokuyo geliyor...kullandığım deterjan el sabunu ve aklına gelebilecek herşey...buzdolabının kapağını bile açamıyorum...bi tek ıslak mendile karşı ılımlıyım onunla ağzımı burnumu kapayıp öyle açıyorum. dün ense kalınlığını ölçtürdüm tahlil yanımda değil ama galiba 1,4 mm idi...yanılmıyorsam öyle hatırlıyorum..bebeğin boyu 43 mm yazıyordu. dünden beri kasıklarımın ortasında bir ağrı var böyle bıçak saplar giibi gelip gidiyor. aklıma kötü bişey getirmemye çalışıyorum..dün ense kalınlığını ölçen doktor...iyice bastırdı kurcaladı falan..karnımı salladı...sağa sola döndürdü beni..uygun pozisyonu yakalamak içinmiş bunlar..buluttan nem kapar oldum artık...bakalım ağrı sürerse böyle doktora gidicem bu gün.

kızlar dün doktor elevit ile ferro sanol verdi. Siz nasıl içiyorsunuz bu ilacı? Affedersiniz ama dün içerken öğürdüm. Hamilelik süresince kullanacakmışım. Süt ile içeyim dedim ama süt ürünleriyle 2 saat kadar aralık olması lazımmış (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…