Malesef bu gun neseli açamıyorum topigi cicek ve fideleri okuduğumdan beti ağlıyorum elimde degil, ne kadar sakin durmaya çalışsamda bazen endişeler cok sarıyor , mantık falan kar etmiyor.
Dun Eyüp Sultandaydim kendim icin sadece şükrettim , sadece sukur edebiliyorum bir sey istemeye korkuyorum cunku 45 yasinda buraya kadar gelebilmem bile bir sukur sebebi, kizlar beni anliyamazsiniz inanin benim yaşındakiler bırakın cocuğu bir suru hastalikla boğusuyorken Rabbim bana bu gunleri yaşatıyor nankörlük yapamam sadece şükrediyorum , bebeğim saglikli olsun diye , ne oda , ne kiyafet , ne alınacaklar yok aklimda , saglikli dogsun beze sararım yeter :))
Türbenin avlusunda oturdum , kayınvalidemi de yanıma aldim beraber Yasin okuduk , bir suru dua okuduk , hepinize saglikli evlatlar versin diye Rabb'ime diledik. Lokum dağıttık hepimizin ağzımızın tadı bozulmasın diye hic biri kendim icin degildi hepimiz içindi.
Esim namaza girdi birden avlu boşaldı namaz vakti aksam ezanı okundu o kadar huzur doluydu ki o avlu uzun suredir bu kadar icim huzur dolmamıştı , Rabbim hepimizin yavrularını korusun
canim sen ense olcumu icin mi uzuluyorsun bence normal cikacaktir baska yerlerde okumustum 3 bile cikanlarda bormalmis oysaki sinir 3 sikma canini hic o hastalik belirtisi degildir bazen ensenin kalin olacagi anlamindaymis
Meleğim gitti..
Pazar gecesi gördüğüm pembemsi leke üzerine doktora gittim. Minik mucizemin kalbi 1 hafta önce durmuş ama öyle sımsıkı tutunmuş ki annesine düşmemiş en ufak bir sancı yada kanama olmadan öylece kalmış içimde.3 tane ayrı hastaneye gittim biri seni zehirler alalım dedi, diğeri cumaya kadar bekle düşmezse alırız dedi ben kürtaj olmak istemedim. Ancak eşimin ağlayıp gidelim diye ısrar etmesine dayanamadım ve gittim... Kürtaj ile aldılar bebeğimi onca zaman emek verdiğim bebeğimi yarım saatte kopardılar benden. Canımın içinden can aldılar. Aranızdan ayrılıyorum dilerim sizin başınıza asla böyle birşey gelmez. Bana burada destek olan dua eden tüm kardeşlerinden rabbim razı olsun. Her ne kadar bu kadar zamandır merak edilmesem de can sağlığı olsun. Çok ağrım var ama hissettiğim acının yanında lafı bile edilmez. Rüyalarımda öpüp kokladığım meleğimin kokusuyla yanıp kavruluyor içim. Çok zormuş. Bu güne kadar hissettiğim hiçbir acıya hiçbir duyguya benzemiyor. Bunları yazarken bebeğimin gidişinin üzerinden 3 gün geçmesine rağmen biran aklımdan çıkmadığını söylemem yalan olmaz... Yeniden bu heyecanı yaşayabilir miyim yada buna cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama sizin için dua edeceğim. Hepiniz inşallah sağlık ve sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alır ve hatta büyütürsünüz. Çok uzun yazdım belki ama bu size son yazım. Rabbime emanetsiniz...
Günaydın kızlar bu ense kalınlığı konusunda bende doktora işte şu değerin üstü iyi değil deyince çok kızdı arkadaşlar ense kalınlık ölçüsünün oranı gebeliğin haftasına ve bebeğin gelişmine göre orantılanıyormuş yani kimse başkasının ense ölçümüne göre değerlendirmesin en doğrusunu doktor söyler.
Puffy abla Allah kabul etsin. Ben de bebeğimi 2 sene bekledim, senin gibi sadece şükredip Allahım evladım sana emanet onu bize bağışla diyorum salavatlar ayetel kürsiler her şeyii okuyorum. Başka bi dua edemiyorum tek isteğim şu zor günleri atlatmak. Aldığım bu kötü haberlerr beni inanılmaz etkiledi,dün geceden beri inanki uyuyamadım bile, zaten hastayım aklımdan milyon tane şey geçiyo
Amin insallahsabah sabah bende dayanamayip agliyacagim cok zor bi durum yasamis biri olarak biliyorum .. RABBiM hic kimseye yasatmasin bu aciyi , evlat acisi hic birseye benzemiyor
allah dualarını kabul etsin... dualarında bizleride eksik etmemişsin allah senden bin kere razı olsun. rabbim gönlünden geçenleri görsün her daim yanında olsun....
Meleğim gitti..
Pazar gecesi gördüğüm pembemsi leke üzerine doktora gittim. Minik mucizemin kalbi 1 hafta önce durmuş ama öyle sımsıkı tutunmuş ki annesine düşmemiş en ufak bir sancı yada kanama olmadan öylece kalmış içimde.3 tane ayrı hastaneye gittim biri seni zehirler alalım dedi, diğeri cumaya kadar bekle düşmezse alırız dedi ben kürtaj olmak istemedim. Ancak eşimin ağlayıp gidelim diye ısrar etmesine dayanamadım ve gittim... Kürtaj ile aldılar bebeğimi onca zaman emek verdiğim bebeğimi yarım saatte kopardılar benden. Canımın içinden can aldılar. Aranızdan ayrılıyorum dilerim sizin başınıza asla böyle birşey gelmez. Bana burada destek olan dua eden tüm kardeşlerinden rabbim razı olsun. Her ne kadar bu kadar zamandır merak edilmesem de can sağlığı olsun. Çok ağrım var ama hissettiğim acının yanında lafı bile edilmez. Rüyalarımda öpüp kokladığım meleğimin kokusuyla yanıp kavruluyor içim. Çok zormuş. Bu güne kadar hissettiğim hiçbir acıya hiçbir duyguya benzemiyor. Bunları yazarken bebeğimin gidişinin üzerinden 3 gün geçmesine rağmen biran aklımdan çıkmadığını söylemem yalan olmaz... Yeniden bu heyecanı yaşayabilir miyim yada buna cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama sizin için dua edeceğim. Hepiniz inşallah sağlık ve sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alır ve hatta büyütürsünüz. Çok uzun yazdım belki ama bu size son yazım. Rabbime emanetsiniz...
Canim Ben zaten yazdim ben zaten kendim icin istemiyorum bir sey sadece şükrediyorum , bu gunumede sukur diyorum :)
Zaten onemli olan bu zamanları hep betaber atlatmak degilmi ama sizin icin bol bol diledik
Kayinvalidemi oturtdum anne bak bu duaları okuyalım beraber sonrada is'te kasim anneleri , 40 ve 38 topigi icin şunları dileyelim dedim , kadin kızım bunlar ne topik falan ne diyor bos ver bak hayirli is yapıyorsun sen boyle boyle de dedim , kadin kesin inanmıştır deli olduğuma zaten şüpheleri vardi
Ne güzel bi imkan cok zorlandiginda sorarsin doktoruna
Bende dolu dolu hareketlerini hissetmek icin sabirsizlaniyorum bir günü daha geride biraktik
evet canım bir defa aradım, çok ilgili yaklaşmıştı inşallah sorunsuz devam ederiz.
Az kaldı annesi şöyle 1 ay sonra gibi daha belirgin hissetmeye başlarız. Allah nazarlardan korusun meleklerimizi
Meleğim gitti..
Canım, çok geçmişsin olsun. Aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizin korkularını da paylaşıyoruz haliyle. Allah bir daha böyle bir şeyi yaşatmasın size. Ne kadar teselli olur bilmiyorum ama demek ki bebişinin devam etmeye gücü , sağlığı yokmuş.
Gücünü yeni bebeklerin için toparlamalısın.
ben tatlıdan tiksinmeme rağmen çikolata yiyip girdim geçen cuma ama kıpırdamadı sıpabakalım bu cuma napıcak. hatta o kadar hareketsiz yatıoduki bide sırtını dönmüş anca sırtını görebildik bide totosunu
çikolataya kanmamış demek ki daha büyük rüşvetler lazım
Merhaba;
bende bu gruba yeni katıldım kızlar. 12 haftalık hamileyim...yalnız sayfayı açar açmaz çiçek in yazısını okudumçok üzüldüm..Allah inşallah kendisine sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.
birde bulantı bilekliği yazısını okumuştum.nerede satılıyor acaba bu bileklikten.
canım bende migren yok ama 4. ay baş ağrısı ayıymışbende hepsini yaşadıım için bunuda yaşıorum sanırım. başım kuduruyor hayatımda öyle ağrı çekmedim gözümü açamıyorum. kafamı sıkıyorum ifot gibi karanlık odada yatıyorum anca öyle uyuyabiliyorum. sabahta sanki kafama bişeyle vurmuşlar gibi acıo dokunamıyorum bile
Günaydin , ayni bende cok etkilendim Allah yardimcilari olsun cok zir bi durum , bende kendimdende korkar oldum heran kendimi dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?