gecemavisi teşekkür ederim canım cevabın için...ben de alayım eczaneden bana heryer kokuyor geliyo..hatta eşime bile sarılmak istemiyorum...oda kokuyo geliyor...kullandığım deterjan el sabunu ve aklına gelebilecek herşey...buzdolabının kapağını bile açamıyorum...bi tek ıslak mendile karşı ılımlıyım onunla ağzımı burnumu kapayıp öyle açıyorum. dün ense kalınlığını ölçtürdüm tahlil yanımda değil ama galiba 1,4 mm idi...yanılmıyorsam öyle hatırlıyorum..bebeğin boyu 43 mm yazıyordu. dünden beri kasıklarımın ortasında bir ağrı var böyle bıçak saplar giibi gelip gidiyor. aklıma kötü bişey getirmemye çalışıyorum..dün ense kalınlığını ölçen doktor...iyice bastırdı kurcaladı falan..karnımı salladı...sağa sola döndürdü beni..uygun pozisyonu yakalamak içinmiş bunlar..buluttan nem kapar oldum artık...bakalım ağrı sürerse böyle doktora gidicem bu gün.
Ya sorma canım bilmez miyimBöyle boyundan gelen bir zonklama ve kafam sanki kilolarca artmış gibi. bu geçecek inşalla. Level level hamilelik yaşıyoruz valla. kendimi mario gibi hissediyorum. Mide bulantısı levelini atlattık, baş ağrısına geçtik.
Ben adım atarken korkuyorum ki. Dün düştüm korkudan hemen dizlerimin üstüne attım kendimi. Çok sakarım ya çok! Dün balkondan içeri geçerken sepetin ipine ayağım dolanmış yine düşüyordum. son dakika fark ettim.
kızlar dün doktor elevit ile ferro sanol verdi. Siz nasıl içiyorsunuz bu ilacı? Affedersiniz ama dün içerken öğürdüm. Hamilelik süresince kullanacakmışım. Süt ile içeyim dedim ama süt ürünleriyle 2 saat kadar aralık olması lazımmış(
öncelikle hoş geldin canım çiçeğin olayı hepimizi derinden üzdü...
bulantı bilekliğinden ben bahsetmiştim şuan halen kolumda sadece sabahları bulantım oluyor oda ben kokuya karşı çok hassasım bana nedense yatak odasından başka heryer okuyo gibi geldiği için sabahları yatak odasından çıkınca ilk işim lavaboya gitmek oluyor onun dışında gün içerisinde gayet rahatım tabi keramet bilekliklerde mi bilemiyorum ama ben taktığımın ertesi günü bulantım tık diye kesilince ister istemez ona bağlıyorum kullanmış olduğum bileklik psibands diye bir bileklik ben eczaneden aldım ama internettede gördüm benimkisi saat kordonu gibi birde bunun lastikli olanları varmış sanıyorum ama arkadaş kolunu çok acıttığını söylemişti bilgin olsun...
Sağol canım inş. Hepimiz atlatırız. Daha ne kadar sürecek?Gunayin arkadaslar ..
Dun gece cileegin durumu cok etkiledi beni , birde hastalik uyuyamadim
Bu olayi defalarca yasadigim icin uzuntum cok fazla( tekrardan gecmis olsun demek istiyorum cilege..
Icimde kocaman umut oldugu hald , o ultrasona uzandigimda gozumu 1-2 saniye kapali tutuyorum korkumdan ..
Kalbim cok fena carpiyor , doktor hersey yolunda diyene kadar ..
Dua ediyorum neolu allahim bebeklerimize kavusalim kotu haber almiyalim.
Puffy68 abla allah razi olsun sizden .. Rabbim dualarimizi kabu eder insallah..
Madamtusot merak etmistim seni .. Insallah cabucak gecer bulantilarin canim
Ben şu alamadığım sonucu almaya gideceğim kızlar. bu işi de halledeyim aklımdan çıksın.
... ve şu dakika itibari ile artık karar verdim öyle her haltı merak etmeyeceğim artık. Bu ne yahu paranoyak oldum resmen, benliğimden çıktım. Hayattaki hüzünler, sevinçler hepimiz için ve birileri yaşayacak. Kaderde sevinç ve üzüntü varsa yaşanacak, yaşayacağız işte...
Görüşmek üzere annecikler.
Ne zamandır girmemiyordum kızlar ben çok kötü geçiriyorum. Dün gece serum yedim de o biraz kendime getirdi ama her şey her yer kokuyor deterjan deterjan her yer resmen. Mide bulantılarım akşamları artıyor ve hiç uyuyamıyorum. Ağzımda aftlar çıktı bişey yiyememekten. 9+0 bugün daha ne kadar çekeceğiz?
Ben şu alamadığım sonucu almaya gideceğim kızlar. bu işi de halledeyim aklımdan çıksın.
... ve şu dakika itibari ile artık karar verdim öyle her haltı merak etmeyeceğim artık. Bu ne yahu paranoyak oldum resmen, benliğimden çıktım. Hayattaki hüzünler, sevinçler hepimiz için ve birileri yaşayacak. Kaderde sevinç ve üzüntü varsa yaşanacak, yaşayacağız işte...
Görüşmek üzere annecikler.
Kizlar bir arkadasim rubella testi yaptıracaksın Bahçelievler de uygun fiyatla yapan yer varmı ?
Bende de aynı bileklikten var ama pek bi işe yaramıyor gene de takıyorum 2 adet psibands. Serum alın kızlar mide bulantıları için 2 haftada bu 4. Serumum. Doktor ne zaman kötü hissedersen al dedi
Sağol canım inş. Hepimiz atlatırız. Daha ne kadar sürecek?
canım yaaaa offf en kısa zamanda atlatırsın inşallah o deterjan okuları oda speri ıslak mendiller benide perişan etmişti. bir çok kıyafetim o deterjan kokusu yüzünden üzerime geçiremiyorum inanki... nezmana .
canım bende çok serum yedim bi takamaya bana doktor 3 serum takıyordu .yaaa bilmiyorum sen bileklikleri iki kolunada taktınmı bide ben zofran kullanmaya halen devam ediyorum onuda bırakmadım yaaa inşallah bir an önce geçer gerçekten çok zor canım yaaa bide 9. haftada daha çok oluyormuş sanırım öle diyolardı. az daha sıkıcaz dişimizi
Ne zamandır girmemiyordum kızlar ben çok kötü geçiriyorum. Dün gece serum yedim de o biraz kendime getirdi ama her şey her yer kokuyor deterjan deterjan her yer resmen. Mide bulantılarım akşamları artıyor ve hiç uyuyamıyorum. Ağzımda aftlar çıktı bişey yiyememekten. 9+0 bugün daha ne kadar çekeceğiz?
canım bende çok serum yedim bi takamaya bana doktor 3 serum takıyordu .yaaa bilmiyorum sen bileklikleri iki kolunada taktınmı bide ben zofran kullanmaya halen devam ediyorum onuda bırakmadım yaaa inşallah bir an önce geçer gerçekten çok zor canım yaaa bide 9. haftada daha çok oluyormuş sanırım öle diyolardı. az daha sıkıcaz dişimizi
Bana da bi geçmezse 2.sini verdi serumların ama onu hemen peşine yaptırmadım.
Bileklikleri 2 koluma da taktım 1 haftadır kolumdalar.
Zofran ne için? Bulantı için bana metpamid verdi iğne doktor ayrıca
kızlar selam doktordan gelıyorum.bulantılarım azaldıgı ıcın stres yapmıstım ama cok sukur hıc bır sıkıntı yokmus hatta fazla hareketlıydı.ense kalınlıgı guzel cıktı doktor bır sıkıntı olmadıgını soyledı.2li teste gerek olmadıgını 16. haftadan sonra 4 lu test yapıcagını soyledı.acaba gercekten 2 lıye gerek yokmu kafam karıstı? hıım bırde cok kesın olmamakla bırlıkte kızım olucagını soyledı.
Canım şükür yazdın merak ediyrdum seni..Öncelikle çok geçmiş olsun.İnş sonrası kolay gecer. Bikaç haftan kaldı sabret inşallah gececek. Bebişin iyi olsun da annesi düzelecek inşallah.
sen de gecemavsi gibi o bilekliklerden alsan olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?