2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende aynı durumdayım canım bütün o bahsettiklerin ve ıslak mendilde dahil olmak üzere hepsi kokuyor. eşimi kırmak istemedim için mümkün olduğunca uzak duruyorum bana sarılmasına bile izin vermiyorum sen düşün artık. umarım sonuçaların iyidir hayırlı haberlerini bizlerlede paylaşırsın. aklından kötü düşünceleri çıkar rabbim hakkımızda hayırlısını versin. ara ara bende de o karın ve kasık ağrıları oluyor. bu farklı sebeplerdende kaynaklanıyor olabilir dinlenmeye çalış uzan biraz baktın şiddetleniyor yahut geçmek bilmiyor olmazsa doktorunla bir görüşürsün umarım önemli bişey yoktur.

Ne zamandır girmemiyordum kızlar ben çok kötü geçiriyorum. Dün gece serum yedim de o biraz kendime getirdi ama her şey her yer kokuyor deterjan deterjan her yer resmen. Mide bulantılarım akşamları artıyor ve hiç uyuyamıyorum. Ağzımda aftlar çıktı bişey yiyememekten. 9+0 bugün daha ne kadar çekeceğiz?

Gunayin arkadaslar ..

Dun gece cicegin durumu cok etkiledi beni , birde hastalik uyuyamadim
Bu olayi defalarca yasadigim icin uzuntum cok fazla ( tekrardan gecmis olsun demek istiyorum cicege..

Icimde kocaman umut oldugu hald , o ultrasona uzandigimda gozumu 1-2 saniye kapali tutuyorum korkumdan ..
Kalbim cok fena carpiyor , doktor hersey yolunda diyene kadar ..

Dua ediyorum neolu allahim bebeklerimize kavusalim kotu haber almiyalim.

Puffy68 abla allah razi olsun sizden .. Rabbim dualarimizi kabu eder insallah..

Madamtusot merak etmistim seni .. Insallah cabucak gecer bulantilarin canim

Son düzenleme:
Ben şu alamadığım sonucu almaya gideceğim kızlar. bu işi de halledeyim aklımdan çıksın.
... ve şu dakika itibari ile artık karar verdim öyle her haltı merak etmeyeceğim artık. Bu ne yahu paranoyak oldum resmen, benliğimden çıktım. Hayattaki hüzünler, sevinçler hepimiz için ve birileri yaşayacak. Kaderde sevinç ve üzüntü varsa yaşanacak, yaşayacağız işte...
Görüşmek üzere annecikler.

bulantı levelıda tam gaz devam bende :)

canım bende başından beri elevit kullanıyorum onun içindeki demir bile bana acaip bulantı yapıyor. geçen sene ferro sanol kullandımda acillik olmuştum. ikisi birden ağır gelir sanada. yani vitamin anlamında değilde bulantı yapar ben o kadar kötü olmuştumki. acilde bırakmadılar ya ince bağısakta ya 12 parmak bağırsağında kanama olabilir diye 2 gün gözlem altında kaldım sonradan ortaya çıktı o ilaç beni o hale getirmiş doktor direk kesmişti. şimdi elevitin içindede az miktarda varmış o bile mahfedio. yemek arasında almaya çalışıyorum. çoğu zaman en fazla 1 saat dayanıp çıkartıyorum o kadar kötü kokuyorki anlatamam

Bende de aynı bileklikten var ama pek bi işe yaramıyor gene de takıyorum 2 adet psibands. Serum alın kızlar mide bulantıları için 2 haftada bu 4. Serumum. Doktor ne zaman kötü hissedersen al dedi

Sağol canım inş. Hepimiz atlatırız. Daha ne kadar sürecek?

Insallah iyi haberlerle gelirsin canim ..
Dedigin gibi hakkimizda hayirlisi...

canım yaaaa offf en kısa zamanda atlatırsın inşallah o deterjan okuları oda speri ıslak mendiller benide perişan etmişti. bir çok kıyafetim o deterjan kokusu yüzünden üzerime geçiremiyorum inanki... nezmana kadar devam edecek bilemiyorum.

hadi bakalım güzel haberler getir bize canım..

Kizlar bir arkadasim rubella testi yaptıracaksın Bahçelievler de uygun fiyatla yapan yer varmı ?

o test nasıl oluyor ablacım normal kanda mı bakılıyor. benim kan tahlillerimde anti rubella IgG 0-10 arası olması gerekirken 36.21 çıkmış. doktoruma sormadım ama bu tahlilleri elime almadan önce aramıştım o zaman bir sorun yok tahlillerin temiz çıkmış demişti. sonra çıktı istedim neyin ne olduğunu bilmiyorum ama üst sınırından yüksek gözüküyor

canım bende çok serum yedim bi takamaya bana doktor 3 serum takıyordu .yaaa bilmiyorum sen bileklikleri iki kolunada taktınmı bide ben zofran kullanmaya halen devam ediyorum onuda bırakmadım yaaa inşallah bir an önce geçer gerçekten çok zor canım yaaa bide 9. haftada daha çok oluyormuş sanırım öle diyolardı. az daha sıkıcaz dişimizi

12.haftada hala çekiyorsanız ben napıcam Allahım daha 9a yeni girdim 2 hafta aylar gibi geldi rabbimmmmmm

Bana da bi geçmezse 2.sini verdi serumların ama onu hemen peşine yaptırmadım.
Bileklikleri 2 koluma da taktım 1 haftadır kolumdalar.
Zofran ne için? Bulantı için bana metpamid verdi iğne doktor ayrıca

kızlar selam doktordan gelıyorum.bulantılarım azaldıgı ıcın stres yapmıstım ama cok sukur hıc bır sıkıntı yokmus hatta fazla hareketlıydı.ense kalınlıgı guzel cıktı doktor bır sıkıntı olmadıgını soyledı.2li teste gerek olmadıgını 16. haftadan sonra 4 lu test yapıcagını soyledı.acaba gercekten 2 lıye gerek yokmu kafam karıstı? hıım bırde cok kesın olmamakla bırlıkte kızım olucagını soyledı.

Canım şükür yazdın merak ediyrdum seni..Öncelikle çok geçmiş olsun.İnş sonrası kolay gecer. Bikaç haftan kaldı sabret inşallah gececek. Bebişin iyi olsun da annesi düzelecek inşallah.

sen de gecemavsi gibi o bilekliklerden alsan olmaz mı?

merhaba arkadaşlar
yine kayıplarımız olmuş rabbim sabır versin güç versin tekrarını sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin .ne denir ki başka allah sığındık veren o alan o .cennette bekliyecek onlar sizi anneleri .rabbim bir daha göstermesin kimseye

pufy duaların kabul olsun canım .hepimizide dua etmişsin çokk teşekkür ederim kendi adıma saolasın canım .kişinin birbiri için yaptığı dua makbulmuş.
bugün doktora gidenlere hayırlı haberlerle dönsünler .

merhaba birkaç sayfa önce yazmıştım bulantı bilekliği ile ilgili deneyımımı benım istifralarım çok arttı. 2 gundur zofran kullanıyorum o da malesef pek bulunmuyormuş yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek. zofran 2 tane kaldı zaten çok az 6 tane. başka birşey isterım zofran piyasada bulunmadığından.

Bana da bi geçmezse 2.sini verdi serumların ama onu hemen peşine yaptırmadım.
Bileklikleri 2 koluma da taktım 1 haftadır kolumdalar.
Zofran ne için? Bulantı için bana metpamid verdi iğne doktor ayrıca

bulantı için canım... metpamid hiç bir halta yaramıyor ben kullandım bıraktım benim doktorum hatta veren doktora söylenmişti bunu neden vermişki sana diyerekten. zofran zydis 4 mg hızlı çözünen dil üstü tablet dediğim ilaç dilinde eriyor sabah ve akşamları yemeklerden 15 dk önce dilinin üzerinde eritiyorsun beyine miğde bulanmasın diye sinyal gönderiyor demişti doktorum recetesiz alabiliyorsun eczanlerden ... bilmiyorum oda iyi geliyor en azından yediriyor. 11. haftada inşallah daha çok rahatlıcaksın canım ama koku hassasiyetim benim halen devam ediyor. ama eskisi gibi değilim daha rahatım... hamd olsun.

Tebrik ederim canım ne güzel haber maşallah barekallah.
İnş. Bizim bulantılar da azalıverir.

Maviigulcum aldım o bilekliklerden takıyorum ama pek etki etmedi bana.
İnş. Düzelir Rabbim cümlemizin bu dönemi sağlıkla tamamlamasını nasip etsin inş.sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…