bulantı için canım... metpamid hiç bir halta yaramıyor ben kullandım bıraktım benim doktorum hatta veren doktora söylenmişti bunu neden vermişki sana diyerekten. zofran zydis 4 mg hızlı çözünen dil üstü tablet dediğim ilaç dilinde eriyor sabah ve akşamları yemeklerden 15 dk önce dilinin üzerinde eritiyorsun beyine miğde bulanmasın diye sinyal gönderiyor demişti doktorum recetesiz alabiliyorsun eczanlerden ... bilmiyorum oda iyi geliyor en azından yediriyor. 11. haftada inşallah daha çok rahatlıcaksın canım ama koku hassasiyetim benim halen devam ediyor. ama eskisi gibi değilim daha rahatım... hamd olsun.
kızlar benımde cok bulantım oluyodu ama ınatla zofram ıcmedım pek ıse yaramıcak gıbı geldı bana ama sımdı azaldı genelde aksamları oluyor.zencefıl cayı ıyı gelıyor ben denedım benı baya rahatlattı.hanı cay olarak ıcemezsınızde zencefıllı seyler yemeyı deneyın baya bı faydası oluyor.
zencefilli şeker demişlerdi ben ondan bulamadım ama birde çayına bakayım. bu arada siz bayağı ilerlemişsiniz ondan da bulantılarınz azalmış olabilir.
ben daha bebegımı ogrenmeden once dahı bulantım vardı ılk supelı hareket o bulantıydı bende:) 6.7.haftada fellaket oldum ozaman kullandım zencefıl cayıyla kurabıyesını falan yedım baya ıyı geldı.birde su cubuk krekerler cok rahatlattı benı.sımdı bunye alıstı dıye azaldı ama fena oldugum donemlerde gercekten ıse yaradı. darısı hepınızın basına bulantı berbat yapıyor ınsanı hos bebeklerımız ıyı olsunlarda gerısı cok onemlı degıl.inş hepimiz sag salim alırız canlarımızı kucagımıza.
Ben ağzıma bişey sokamıyorum. Folik asiti bile zar zor içiyorum.
En iyisi iğne veya serum benim için
herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
masılsınız fıstıklarrrrrr
doktorun söylemedi mi normal mi değil mi diye?merhabalar..
12+1 olduk.dün doktor kontrolüm vardı.ense kalınlığı ölçüldü kan verdim.
ense kalınlığı 1,5 baştan popoya 55 mm ?
sizce bu ölçümler nasıl kızlar ?
acaba kan sonucu nasıl çıkcak heyecan dorukta
merhabalar..
merhaba canım sen nasıl oldun..
aynıyım canım gun be gun halsızlesıyorum tabıkı sen nasılsın
Meleğim gitti..
Pazar gecesi gördüğüm pembemsi leke üzerine doktora gittim. Minik mucizemin kalbi 1 hafta önce durmuş ama öyle sımsıkı tutunmuş ki annesine düşmemiş en ufak bir sancı yada kanama olmadan öylece kalmış içimde.3 tane ayrı hastaneye gittim biri seni zehirler alalım dedi, diğeri cumaya kadar bekle düşmezse alırız dedi ben kürtaj olmak istemedim. Ancak eşimin ağlayıp gidelim diye ısrar etmesine dayanamadım ve gittim... Kürtaj ile aldılar bebeğimi onca zaman emek verdiğim bebeğimi yarım saatte kopardılar benden. Canımın içinden can aldılar. Aranızdan ayrılıyorum dilerim sizin başınıza asla böyle birşey gelmez. Bana burada destek olan dua eden tüm kardeşlerinden rabbim razı olsun. Her ne kadar bu kadar zamandır merak edilmesem de can sağlığı olsun. Çok ağrım var ama hissettiğim acının yanında lafı bile edilmez. Rüyalarımda öpüp kokladığım meleğimin kokusuyla yanıp kavruluyor içim. Çok zormuş. Bu güne kadar hissettiğim hiçbir acıya hiçbir duyguya benzemiyor. Bunları yazarken bebeğimin gidişinin üzerinden 3 gün geçmesine rağmen biran aklımdan çıkmadığını söylemem yalan olmaz... Yeniden bu heyecanı yaşayabilir miyim yada buna cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama sizin için dua edeceğim. Hepiniz inşallah sağlık ve sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alır ve hatta büyütürsünüz. Çok uzun yazdım belki ama bu size son yazım. Rabbime emanetsiniz...
bn daha iyim canım ya nebilim serum falan taktır ne olcak böle valla çok üzülüyorum kendim çünkü o günleri atlattığım için nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum allah yardımcın olsun kızlar zencefil diyo bide onu dene istersen
Canım arkadaşlarım ben dün malesef bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.9 Haftalık olmamız gereken gebeliğim malesef 6. Haftada bebeğimin kalbi durması sonucu dün sonlandırıldı.Biliyorsunuz geçen haftadan beri belki Pazartesi günü duyarım geç döllenmedir diyordum ama değilmiş!
Herneyse şimdi sizlerinde enerjinizi bozmak istemiyorum sadece haberdar etmek istedim durumumu.Şu an dinleniyorum Allah'ıma sığındım o bilir en iyisini....
Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum umarım herbiriniz sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi.Ben bir süre girmeyebilirim siteye biraz kafamı uzaklaştırıp bu konudan kendimi soyutlamak istiyorum.Allah yine nasib ederse umarım ilk sizlerle paylaşırım mutluluğumu..Çünkü sizler benim adını bilmediğim ama çok yakın dostlarımsınız.
kızlar selam doktordan gelıyorum.bulantılarım azaldıgı ıcın stres yapmıstım ama cok sukur hıc bır sıkıntı yokmus hatta fazla hareketlıydı.ense kalınlıgı guzel cıktı doktor bır sıkıntı olmadıgını soyledı.2li teste gerek olmadıgını 16. haftadan sonra 4 lu test yapıcagını soyledı.acaba gercekten 2 lıye gerek yokmu kafam karıstı? hıım bırde cok kesın olmamakla bırlıkte kızım olucagını soyledı.
merhaba arkadaşlar
yine kayıplarımız olmuş rabbim sabır versin güç versin tekrarını sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin .ne denir ki başka allah sığındık veren o alan o .cennette bekliyecek onlar sizi anneleri .rabbim bir daha göstermesin kimseye
pufy duaların kabul olsun canım .hepimizide dua etmişsin çokk teşekkür ederim kendi adıma saolasın canım .kişinin birbiri için yaptığı dua makbulmuş.
bugün doktora gidenlere hayırlı haberlerle dönsünler .
kızlar benımde cok bulantım oluyodu ama ınatla zofram ıcmedım pek ıse yaramıcak gıbı geldı bana ama sımdı azaldı genelde aksamları oluyor.zencefıl cayı ıyı gelıyor ben denedım benı baya rahatlattı.hanı cay olarak ıcemezsınızde zencefıllı seyler yemeyı deneyın baya bı faydası oluyor.
merhabalar..
Merhaba herkese geçmişi okuyunca çiçek arkadaşımızın kötü haberini okudum allah sabır versin vardır bunda da bir hayır. Bu olayda da gördüm ki herşey allaha bağlı rabbim isterse olur isteemzse olmaz istememsinde de vardır bir iyi sebep geceelri her uyandığımda allahım yavrum sana emanet diyorum ben veya doktorlar ne yapabilirki sen verdin sen koru allahım diyorum
Puffy abla allah razı olsun duların kabul olsun yazdıklarını okuyunca kendim gitmiş oralarda dua etmiş gibi içim huzurla doldu
benımde pembe leke su gıbı aktı gıttı sonra kırmızıya dondu ozaman hast. yattım serum yedım gece baktı bebege sabahada baktı ıyydı 1 hafta sonra gene gıttım ıyıydı allahım ınsallah 6 gun sonrada ıyı olur ya cok korkuyorumcanim ben Cicek gibi yasamistim..0 belirti..3,5 hafta sonra pembe leke geldi de doktora gittim ve cansiz tasiyormusum bunu ogrendim. Takdir-i Ilahi..diyecek bir sey yok. cok okudum sakir sakir kanayanlar saglikli doguruyor, hic belirti vermeden bizim yasadigimizi yasiyorlar..3 haftadir gormuyorum bebegimi ve daha 9 gun var, her randevuya nasil giriyoruz esimle..Allah Cicek arkadasimiza sabir versin insallah o da hemen saglikla hamis kalir..ben aralikta ayni seyi yasadim Cicek subatta gene hamileydim.
arkadaslar bir de nolur alinganlik yapmayin beni kimse sormamis falan diye..gercekten diger aylarin topiklerine baktikca ne kadar vefali bir topik oldugumuzu goruyorum..kalabaliktan bazen gozden kacabiliyor bazi seyler ki herkes genelde biri girmedi mi soruyor. hamilelik alinganligi biliyorum ama uzmeyin boyle seylerle caninizi.
merhabalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?