2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar benımde cok bulantım oluyodu ama ınatla zofram ıcmedım pek ıse yaramıcak gıbı geldı bana ama sımdı azaldı genelde aksamları oluyor.zencefıl cayı ıyı gelıyor ben denedım benı baya rahatlattı.hanı cay olarak ıcemezsınızde zencefıllı seyler yemeyı deneyın baya bı faydası oluyor.

Ben ağzıma bişey sokamıyorum. Folik asiti bile zar zor içiyorum.
En iyisi iğne veya serum benim için

zencefilli şeker demişlerdi ben ondan bulamadım ama birde çayına bakayım. bu arada siz bayağı ilerlemişsiniz ondan da bulantılarınz azalmış olabilir.

zencefilli şeker demişlerdi ben ondan bulamadım ama birde çayına bakayım. bu arada siz bayağı ilerlemişsiniz ondan da bulantılarınz azalmış olabilir.

ben daha bebegımı ogrenmeden once dahı bulantım vardı ılk supelı hareket o bulantıydı bende:) 6.7.haftada fellaket oldum ozaman kullandım zencefıl cayıyla kurabıyesını falan yedım baya ıyı geldı.birde su cubuk krekerler cok rahatlattı benı.sımdı bunye alıstı dıye azaldı ama fena oldugum donemlerde gercekten ıse yaradı. darısı hepınızın basına bulantı berbat yapıyor ınsanı hos bebeklerımız ıyı olsunlarda gerısı cok onemlı degıl.inş hepimiz sag salim alırız canlarımızı kucagımıza.

teşekkürler geçmiş olsun sizede. bende eşime söyledim şimdi bakacak. umarım bende de işe yarar hafta içi işe geldiğimde alıyorum zofran korka korka ama çarem yok çünkü çok kötü oluyorum. hayatımı olumsuz etkiliyor. rapor alsam nereye kadar alabilirm en fazla 10 gün. Allah başka dert vermesin ne yapalım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

merhabalar..
12+1 olduk.dün doktor kontrolüm vardı.ense kalınlığı ölçüldü kan verdim.
ense kalınlığı 1,5 baştan popoya 55 mm ?
sizce bu ölçümler nasıl kızlar ?
acaba kan sonucu nasıl çıkcak heyecan dorukta

doktorun söylemedi mi normal mi değil mi diye?

Kayıplar var aramızda ALLAH arkadaşlarımıza sabır versin.sıkıntılı arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.inşallah kötü haberler almayız artık

Merhaba herkese geçmişi okuyunca çiçek arkadaşımızın kötü haberini okudum allah sabır versin vardır bunda da bir hayır. Bu olayda da gördüm ki herşey allaha bağlı rabbim isterse olur isteemzse olmaz istememsinde de vardır bir iyi sebep geceelri her uyandığımda allahım yavrum sana emanet diyorum ben veya doktorlar ne yapabilirki sen verdin sen koru allahım diyorum

Puffy abla allah razı olsun duların kabul olsun yazdıklarını okuyunca kendim gitmiş oralarda dua etmiş gibi içim huzurla doldu

beımkısıde bugun olculdu 1.3 cıktı 3un altında olması gereklı yanı sonucların guzel canım:) tebrık ederım.cınsıyetıyle ılgılı bırsey soylendımı?

aynıyım canım gun be gun halsızlesıyorum tabıkı sen nasılsın

bn daha iyim canım ya nebilim serum falan taktır ne olcak böle valla çok üzülüyorum kendim çünkü o günleri atlattığım için nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum allah yardımcın olsun kızlar zencefil diyo bide onu dene istersen

canımmm benımm okadar uzuldum okadar uzuldumkı duygularımı kelımelrle ıfade edemıyorum ALLAH yardımcın olsun sabır versın sıhat versın sana.Saglıklı evlatlar nasıp etsın sozun bıttığı yer ıste

saol canımm benım geceıcek bugunlerde bebeklerımız ıyı olsunda napalım ınankı kendım ıcın degıl yıne onun ıcın endıselnıyorum

fıdele canımmm ınankı cok uzuldum usutuste bole uzucu haberler almak benıde derınden uzuyor ALLAH sabır versın tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın İNŞALLAHHHHHH

Canim nicelikler hayirli olsun , bence doktoruna güven ama aklina takılanlarında sor niye boyle istiyorsunuz diye mutlaka.
Cok arastirirsan cok aklın karışıyor , benim doktorum hem ikiliyi hem dörtlüyü yapiyor mesela neden dedim Yasin ileri dedi , senin doktorumunda vardır bir bildigi.
Allah'a emanet olun ..

Canim dualarimiz Deniz'de bir damla Rabbim kabul eder insallah :))

Canim doktorum bana tavsiye etmişti eczanelerde zencefil tableti satılıyo , sabah içiliyor onlardan kullanabilirsiniz

Canim tebrikler hayirlisi olsun guzel haberlerle gelmissin , ölçülere falanda cok takilma doktorun ne diyecek o onemli
Rabb'ime emanet bebislerimiz

burcum onemli degil , onemli olan dualarla , dileklerde su gunleri atlatmak , kendine iyi bak

benımde pembe leke su gıbı aktı gıttı sonra kırmızıya dondu ozaman hast. yattım serum yedım gece baktı bebege sabahada baktı ıyydı 1 hafta sonra gene gıttım ıyıydı allahım ınsallah 6 gun sonrada ıyı olur ya cok korkuyorum
ablamında ole şakır şakırdı ama aldı saglıkla kucagına ne guzel sız hemen kalırsınız ama ben kalamıyorum kı sorun var işte ondanda cok korkuyorum rabbım sabır versın cıcege ıns saglıkla alır bıdaha ..

çok ıyı cıkmıs canım ense boyu maşallah darısı bana ıns yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…