fıdele canımmm ınankı cok uzuldum usutuste bole uzucu haberler almak benıde derınden uzuyor ALLAH sabır versın tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın İNŞALLAHHHHHH
kızlar dün doktor elevit ile ferro sanol verdi. Siz nasıl içiyorsunuz bu ilacı? Affedersiniz ama dün içerken öğürdüm. Hamilelik süresince kullanacakmışım. Süt ile içeyim dedim ama süt ürünleriyle 2 saat kadar aralık olması lazımmış(
Bana da bi geçmezse 2.sini verdi serumların ama onu hemen peşine yaptırmadım.
Bileklikleri 2 koluma da taktım 1 haftadır kolumdalar.
Zofran ne için? Bulantı için bana metpamid verdi iğne doktor ayrıca
zofran en kuvvetli bulantı ilacı canım. içinde 10 tane var 42 tl ve devlet ödemio sabah akşam yutuosun. son aldığım kutuda 6 tane vardı ona 21 tl verdim. eczacıda kırarak yutabiirsin dedi. raporla satılan bir ilaçmış ve sadece kemoterapi görenlerinkini devlet ödüyomuş Allah göstermesin. bende mümkün olduğunca yumiim diorum ama dayanamayınca yutuyorum mecburen. 12 haftamı doldurdum hala devam ediyor. şimdi bide baş ağrısı çıktı o dahada bulandırıyor midemi
kızlar selam doktordan gelıyorum.bulantılarım azaldıgı ıcın stres yapmıstım ama cok sukur hıc bır sıkıntı yokmus hatta fazla hareketlıydı.ense kalınlıgı guzel cıktı doktor bır sıkıntı olmadıgını soyledı.2li teste gerek olmadıgını 16. haftadan sonra 4 lu test yapıcagını soyledı.acaba gercekten 2 lıye gerek yokmu kafam karıstı? hıım bırde cok kesın olmamakla bırlıkte kızım olucagını soyledı.
zofran en kuvvetli bulantı ilacı canım. içinde 10 tane var 42 tl ve devlet ödemio sabah akşam yutuosun. son aldığım kutuda 6 tane vardı ona 21 tl verdim. eczacıda kırarak yutabiirsin dedi. raporla satılan bir ilaçmış ve sadece kemoterapi görenlerinkini devlet ödüyomuş Allah göstermesin. bende mümkün olduğunca yumiim diorum ama dayanamayınca yutuyorum mecburen. 12 haftamı doldurdum hala devam ediyor. şimdi bide baş ağrısı çıktı o dahada bulandırıyor midemi
Bir arkadasim rubella testi yaptıracak Bahçelievler civari uygun fiyatı bir yer arıyor sen bilirsin o civari , bildigin yer veya o semte yakın yer varmı
Seni gördüğüme sevindim haberler nasil , iyimizin her sey yolundami
gözün aydın canımhayırlı olsun kızın ne güzel bi cimcime daha
kızlar yaaa ben bugün cidden hiç iyi değilim neden böle oldum acaba yaaa çok tuhafımm çok halsizim miğdeminde bugün bulanası var sanki böle tuhaf bişey ağzımın içinde o yine demir tadı
kızlar selam doktordan gelıyorum.bulantılarım azaldıgı ıcın stres yapmıstım ama cok sukur hıc bır sıkıntı yokmus hatta fazla hareketlıydı.ense kalınlıgı guzel cıktı doktor bır sıkıntı olmadıgını soyledı.2li teste gerek olmadıgını 16. haftadan sonra 4 lu test yapıcagını soyledı.acaba gercekten 2 lıye gerek yokmu kafam karıstı? hıım bırde cok kesın olmamakla bırlıkte kızım olucagını soyledı.
canım lekelerın gectımı benım hala devam edıyor da..Kizlar daha simdiden bacaklarima kramp giriyor.. Bir gün cok iyi oluyorum ikinci gün kaldigim yerden devam , dün gece cok korktum belirtilermi azaldi diye , sabah uyanir uyanmaz solugu lavobada aldimkussam bir dert kusmasam ayri bir dert
acaba bendemi o yüzden böyleyim bu başımdaki ağırlık yüzünden mi acaba çok berbat hissediyorum kendimi...
saol canım sana soledımı acaba doktor cınsıyetını
ben her olaydan okadar cok etkılenıyorum ki kızlar ben doktora gıdıyorum suan lekelrım devam edıyor cok bunaldım aglıycam agladım suan esıme yalvardım nolur gotur dıye. dualarınızı eksık etmeyın kalbım bogazımda sankı yaa cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?