2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
fıdele canımmm ınankı cok uzuldum usutuste bole uzucu haberler almak benıde derınden uzuyor ALLAH sabır versın tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın İNŞALLAHHHHHH

kızlar yaaa ben bugün cidden hiç iyi değilim neden böle oldum acaba yaaa çok tuhafımm çok halsizim miğdeminde bugün bulanası var sanki böle tuhaf bişey ağzımın içinde o yine demir tadı

Bir arkadasim rubella testi yaptıracak Bahçelievler civari uygun fiyatı bir yer arıyor sen bilirsin o civari , bildigin yer veya o semte yakın yer varmı

canım ben ferro sanolu oğlumda kullanmıştım,kaşığın içine portakal suyuyla karıştırıp verilecek demişti eczacı.

Bana da bi geçmezse 2.sini verdi serumların ama onu hemen peşine yaptırmadım.
Bileklikleri 2 koluma da taktım 1 haftadır kolumdalar.
Zofran ne için? Bulantı için bana metpamid verdi iğne doktor ayrıca

zofran en kuvvetli bulantı ilacı canım. içinde 10 tane var 42 tl ve devlet ödemio sabah akşam yutuosun. son aldığım kutuda 6 tane vardı ona 21 tl verdim. eczacıda kırarak yutabiirsin dedi. raporla satılan bir ilaçmış ve sadece kemoterapi görenlerinkini devlet ödüyomuş Allah göstermesin. bende mümkün olduğunca yumiim diorum ama dayanamayınca yutuyorum mecburen. 12 haftamı doldurdum hala devam ediyor. şimdi bide baş ağrısı çıktı o dahada bulandırıyor midemi

ayy bende 13 haftanın içindeyim hala mide bulantım var kızım sabah kek istedi yaptım içim dışıma çıktı.

gözün aydın canım hayırlı olsun kızın ne güzel bi cimcime daha

Kizlar daha simdiden bacaklarima kramp giriyor.. Bir gün cok iyi oluyorum ikinci gün kaldigim yerden devam , dün gece cok korktum belirtilermi azaldi diye , sabah uyanir uyanmaz solugu lavobada aldim kussam bir dert kusmasam ayri bir dert

kızlar merhabalarrrrr 1 haftadır giremiyorummm. çok özledim sizleriii napıyosunuzzz nasılsınızzz. sayfalar uçmuşşşş okuyamadım geçmişi.. ben dün kontrole gittim bebişlerim çok iyilerdi rabbime şükürler olsun. ayaklarını çırpıyodu birisi. doktorum dediki sınıfıgeçtinn artık ikizlerii doğurabilirsin dedi. çoook mutlu oldummm. 15.haftadan itibaren heyet raporu verecek hep yatacakmışım. 3 hafta sonra detay ultrason için randevu verdi. kızlarr detay ultrasonda 3 hafta sonra cinsiyet belli olurmu sizceee

acaba bendemi o yüzden böyleyim bu başımdaki ağırlık yüzünden mi acaba çok berbat hissediyorum kendimi...

Bir arkadasim rubella testi yaptıracak Bahçelievler civari uygun fiyatı bir yer arıyor sen bilirsin o civari , bildigin yer veya o semte yakın yer varmı

canım nısa hast. uygun olabılır tahlıller
ben kanunı sultan suleyman hast yaptırmıstım bedava tedavı zamanında cokta beklememıstım
bakırkoyde devlet var sıra bekler ama bedava .
medıcalpark var ordaa bıraz pahalıdır baska aklıma gelmıyor canım

Seni gördüğüme sevindim haberler nasil , iyimizin her sey yolundami

teşekkür ederim canım,ben de senin iyi olduğuna sevindim,haberler şimdilik iyi gibi,yani en son geçen salı dr öyle söylemişti,şu an da iyidir inşallah.ama benim aklım hep şu ikili testte,yaptırıp yaptırmama konusunda tereddütlüyüm.oğlumda yaptırmamıştım,dr 30 yaşından sonra hamile kalşanlar için tavsiye ediyorum demişti konyadaydık o zaman da,ama şu zaman da drlar illaki yapılsın diyor,ben de daha yaşım 29 acaba yaptırmasam mı diyorum,yani sonuç ne olursa olsun bebeği aldıramayacağıma göre,ama işte insan kendini hazırlar mı ki diyorum doğuma kadar.işte kararsızım.sen ne yapmayı düşünüyorsun.:18:

kızlar yaaa ben bugün cidden hiç iyi değilim neden böle oldum acaba yaaa çok tuhafımm çok halsizim miğdeminde bugün bulanası var sanki böle tuhaf bişey ağzımın içinde o yine demir tadı

O agzimin icindeki tad benide mahvediyorya agzimi acmaya halim yok ALLAH tan eskisi gibi sulanmiyor agzim

canım bana doktorum ikili test yapacak 2 hafta sonra. ben ısrar ettiğim için ikili test yapacak yoksa 4 lü test yapmak en mantıklısı demişti bana...çünkü diğer testlere nazaran sonuçlar doğruya yakın dedi. bi arkadaşım nükleer tıp uzmanına gitti 4 lü test için doktor enine boyuna incelemiş dudakları burnunu vücudunu..o uzmanda en güvenilir 4 lü test demiş. bence doktorun 4 lü testi daha gerekli görmüştür. vardır bi bildiği.

Kizlar daha simdiden bacaklarima kramp giriyor.. Bir gün cok iyi oluyorum ikinci gün kaldigim yerden devam , dün gece cok korktum belirtilermi azaldi diye , sabah uyanir uyanmaz solugu lavobada aldim kussam bir dert kusmasam ayri bir dert
canım lekelerın gectımı benım hala devam edıyor da..

acaba bendemi o yüzden böyleyim bu başımdaki ağırlık yüzünden mi acaba çok berbat hissediyorum kendimi...

olabilir canım zaten 4. ay baş ağrısı ayıymış. bi arkadaşta hamile ona doktoru söylemiş bende ondan duyunca rahatladım çünkü normal bir ağrı değil. benim o kadar kötü ağrıyorki sabah kalktığımda kafama dokunamıyorum. ben hamileliğin bütün kötü belirtilerini en uç noktalarda yaşıyorum sanırsam :26:

ben her olaydan okadar cok etkılenıyorum ki kızlar ben doktora gıdıyorum suan lekelrım devam edıyor cok bunaldım aglıycam agladım suan esıme yalvardım nolur gotur dıye. dualarınızı eksık etmeyın kalbım bogazımda sankı yaa cok korkuyorum

saol canım sana soledımı acaba doktor cınsıyetını

yok canım geçen cuma gitmiştim en son. benim doktorum erken söylemesiyle meşhurmuş. 10.haftada söylermiş ama bizim sıpanın arkası dönüktü :) yarın ikili tarama için gidicem bakalım. gösterir umarım. cinsiyet hiç farketmez. ben ilk zamanlar hiç öğrenmeyelim süpriz olsun diodum ama bütün kıyafetler kız erkek diye ayrılmış eskiden unisex daha çoktu sanki. biz yiğenime hep öyle almıştık. şimdi yok denecek kadar az. bide ister istemez herkes yorum yapınca merak etmeye başladık. hatta geçen kontrolden önce eşim uyuyamamış. öğrenemeyincede erkek olsaydı gösterirdi kesin kız dedi :) bizim sülalede benden sonra kız yok. ben çok istiyorum kız olsun ama hayırlısı tabi. o gecede rüyamda hep oğlun olcak dedi birileri. belkide bilinçaltımdır :) çünkü çin ve rus testinde erkek çıkıo. bilimum koca karı testleride erkek çıktı. o yüzdende rüyalarıma girio galiba :) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsunda gerisi boş

filiz senin için dua edicem..inşallah herşey yidir normaldir...12 haftadan sonra lekelenme görülebilir demişti bana doktorum.....merak ederim ben gelince doktordan yazarsın..inşallah iyi haberler verirsin cnm...içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…