ben her olaydan okadar cok etkılenıyorum ki kızlar ben doktora gıdıyorum suan lekelrım devam edıyor cok bunaldım aglıycam agladım suan esıme yalvardım nolur gotur dıye. dualarınızı eksık etmeyın kalbım bogazımda sankı yaa cok korkuyorum
ben her olaydan okadar cok etkılenıyorum ki kızlar ben doktora gıdıyorum suan lekelrım devam edıyor cok bunaldım aglıycam agladım suan esıme yalvardım nolur gotur dıye. dualarınızı eksık etmeyın kalbım bogazımda sankı yaa cok korkuyorum
çok saol canım benım duan ıcın ıns sorunsuz gelırım yazarım ınsfiliz senin için dua edicem..inşallah herşey yidir normaldir...12 haftadan sonra lekelenme görülebilir demişti bana doktorum.....merak ederim ben gelince doktordan yazarsın..inşallah iyi haberler verirsin cnm...içini ferah tut.
ağlama sakın Rabbim hayırlısını versin. bence içini ferah tut. leke leke oluosa içinde kalanlarda devam ediyor olabilir. Hakk göstermesin bebişine bişey olsa kanamadan duramazsın diye biliyorum canım. benim ablamın felaket kanaması vardı öyleyken doktor düzelebilir demişti uzun bir süre yattı hatta ve kanamasıda hep devam etti. yani lekeden birşey olmaz diye biliyorum. 9 ayını öyle geçiren insanlar var çevremde. iş yerimde bir abla var onun 9 ay boyunca olmuş. ben hamile olduğumu bilmiyordum ama 1 aylıkken adet görmüşüm. eğer bilip görseydim kesin bebeği düşürüyorum sanırdım. aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun canım. iyi haberlerini bekliyoruz
kızlar merhabalarrrrr 1 haftadır giremiyorummm. çok özledim sizleriii napıyosunuzzz nasılsınızzz. sayfalar uçmuşşşş okuyamadım geçmişi.. ben dün kontrole gittim bebişlerim çok iyilerdi rabbime şükürler olsun. ayaklarını çırpıyodu birisi. doktorum dediki sınıfıgeçtinn artık ikizlerii doğurabilirsin dedi. çoook mutlu oldummm. 15.haftadan itibaren heyet raporu verecek hep yatacakmışım. 3 hafta sonra detay ultrason için randevu verdi. kızlarr detay ultrasonda 3 hafta sonra cinsiyet belli olurmu sizceee
kızlar yaaa ben bugün cidden hiç iyi değilim neden böle oldum acaba yaaa çok tuhafımm çok halsizim miğdeminde bugün bulanası var sanki böle tuhaf bişey ağzımın içinde o yine demir tadı
kızlar beni bir aydınlatın lütfen,ben ikili test yaptırmak falan istemiyorum açıkçası ama yine de aklıma takılmıyor değil,yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.üçlü test ya da dörtlü test ikliyi yaptırmasak da bunlarda da kesin sonuç çıkyor mu?aranızda yaptırmayacak olan ya da herhengi birini yaptıracak olan var mı?
bol bol dua edıcez sana hemen yaz bızıde merakta bırakma hersey ıyıdır umarım sen gonlunu ferah tutkı rahat rahat sarılsın sana yavrun
kızlar beni bir aydınlatın lütfen,ben ikili test yaptırmak falan istemiyorum açıkçası ama yine de aklıma takılmıyor değil,yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.üçlü test ya da dörtlü test ikliyi yaptırmasak da bunlarda da kesin sonuç çıkyor mu?aranızda yaptırmayacak olan ya da herhengi birini yaptıracak olan var mı?
çok saol canım benım duan ıcın ıns sorunsuz gelırım yazarım ıns
canım yaa leke baya cogaldı bugun az gelıyordu bıde acık kahverengı ya bır gıdıyım baska dr gıdıcem ıns sorunsuz donerım
kalbım valla agzımda suan korkuyorum cok fazla gıdıcegım dr nasıl kımbılır kotu bısey derse dıyede odum kopuyor
dualarımız seninle canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. çok düşünme olumsuz şeyleri. bebişin yaramazdır biraz ondan üzüodur anneciinibenim eşim hep dio bana bende sana diim doğunca acısını çıkartırsın. totişine totişine vurursun yaramaz seni die :)
merhaba arkadaşlar allah nasip ederse bende kasım annesi olcam
2li testti neden yaptrımayı düşünmedin cnm sadece bi ölçüm ve kan testti yapıyorlar
hani çok tefarruatlı bi işlem değil zahmeti yok hem 3lü ve 4lüye göre dogruluk oranı daha yüksek
ben dün akşam kan verdim 2li test için ama bnm yaptırmama gibi bi şansım yok
çünkü daha önceden 2 düşüğüm oldugu için doktor ya amniyosentez yada anne kanından fetal karyotipleme
önerdi 2li testtin sonucuna göre karar vercez
benimle aynı durumda olanlar varmı?????
filiz merhaba ben yeni geldim mesajını görünce yazmak istedim
lekelenme bende de oldu başlarda doktor rengi önemli demişti
seninki kahve mi kırmızı mı birde adet agrısı gibi agrın varmı
birde progestan fln kullanıyormusun ben fitil ve iğne şeklinde kullanıyorum
rabbim bebeğini korusun
2 düşük yapmanla zeka testlerinin alakası ne peki?
merhaba cnm bnm 2.düşüğümün genetik araştırması sonucu
kromozom bozukluguna bağle düşük çıktı,amniyosentezde sadece down sendromu değil
21,18,13,45 vs vs diğer genetik rahatsızlıklarda araştırılıyor
bana genetik uzmanı daha gebe kalmadan bi kağıt yazıp verdi elime
gebelikte prenetal tanı yaptırmalı die durum bu birde pıhtılaşmam var hergün iğne oluyorum
canım benım pembe ıle basladı kopkoyu kırmızı ıle son buldu ıgne serum progestan alıyorum ama yok banamısın demedı hala lekelerım gelıyor kkahverengı suan ama canımı cok sıkıyor gene ıgne ıstıycem ıgne ne kullanıyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?