2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar beni bir aydınlatın lütfen,ben ikili test yaptırmak falan istemiyorum açıkçası ama yine de aklıma takılmıyor değil,yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.üçlü test ya da dörtlü test ikliyi yaptırmasak da bunlarda da kesin sonuç çıkyor mu?aranızda yaptırmayacak olan ya da herhengi birini yaptıracak olan var mı?

ayy kızlar her defasında kendime nazar değdiriryorum. bugün çok fenayım kalktığım gibi öğürmeye başladım tüm gün kustum deli bi baş ağrısı 2 minoset içtim fayda etmedi iş bitsin die bekliyorum gidip bi yatcam ohh

ağlama sakın Rabbim hayırlısını versin. bence içini ferah tut. leke leke oluosa içinde kalanlarda devam ediyor olabilir. Hakk göstermesin bebişine bişey olsa kanamadan duramazsın diye biliyorum canım. benim ablamın felaket kanaması vardı öyleyken doktor düzelebilir demişti uzun bir süre yattı hatta ve kanamasıda hep devam etti. yani lekeden birşey olmaz diye biliyorum. 9 ayını öyle geçiren insanlar var çevremde. iş yerimde bir abla var onun 9 ay boyunca olmuş. ben hamile olduğumu bilmiyordum ama 1 aylıkken adet görmüşüm. eğer bilip görseydim kesin bebeği düşürüyorum sanırdım. aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun canım. iyi haberlerini bekliyoruz

merhaba arkadaşlar allah nasip ederse bende kasım annesi olcam

2li testti neden yaptrımayı düşünmedin cnm sadece bi ölçüm ve kan testti yapıyorlar
hani çok tefarruatlı bi işlem değil zahmeti yok hem 3lü ve 4lüye göre dogruluk oranı daha yüksek

ben dün akşam kan verdim 2li test için ama bnm yaptırmama gibi bi şansım yok
çünkü daha önceden 2 düşüğüm oldugu için doktor ya amniyosentez yada anne kanından fetal karyotipleme
önerdi 2li testtin sonucuna göre karar vercez
benimle aynı durumda olanlar varmı?????

bol bol dua edıcez sana hemen yaz bızıde merakta bırakma hersey ıyıdır umarım sen gonlunu ferah tutkı rahat rahat sarılsın sana yavrun

çok saol canım benım duan ıcın ıns sorunsuz gelırım yazarım ıns

canım yaa leke baya cogaldı bugun az gelıyordu bıde acık kahverengı ya bır gıdıyım baska dr gıdıcem ıns sorunsuz donerım
kalbım valla agzımda suan korkuyorum cok fazla gıdıcegım dr nasıl kımbılır kotu bısey derse dıyede odum kopuyor

canım gözün aydın. çook sevindim bebişlerinin hareketlerini görebilmene. 2'li test yapılmayacak anladığım kadarıyla. benden de istemedi doktorum. 15.haftadan sonra yatak istirahati mi verdi canım? bir de sen özel sektör çalışanı mısın? özel sektör çalışanları heyet raporu alabiliyor mu?

kızlar yaaa ben bugün cidden hiç iyi değilim neden böle oldum acaba yaaa çok tuhafımm çok halsizim miğdeminde bugün bulanası var sanki böle tuhaf bişey ağzımın içinde o yine demir tadı

CANIMMoluyor ıste bole benımd ebogazımda bı tuz tadı var var gırtlagımda bole delı oluyorum yaaa

canım ben hepsini yaptırıcam doktorumla ikili test ve dörtlü test yapılması konusunda görüştük.. doktorum ya dörtlüyü yapalım yada sonuçç güzelse ikiliden sonra başka bir test yapmayalım dedi...ama ben yinede istiyorum...sebebini bilmiyorum ama yinede öğrenmek istiyorum ne var ne yok. yoksa doktorum ısrar etmedi birini yapalım dedi...ben ısrar ettim öbürüde olsun diye..arkadaşlarım yaptırmıştı onlardan duymuştum...kendi çapımda gerekli diye düşündüm:) ona kur dum kendimi..o yüzden yaptıracağım

en garanti 4 lü diyorlar canım ama sen bilirsin yinede. 2lide birşey çıkmayıp 4lüde sorun yaşayanlarda var Allah göstermesin. ama yaptır içinde kalmasın. birşey olsada doğurmayı düşünüyorsun sanırım. bende öyle düşünüyordum ama şimdilerde korku sardı. onu dünyaya getirmek önemli değil bakabilmek önemli özel ilgi isteyen bebişler oluyorlar. onuda eminim burdaki her anne adayı yapar kuşkum yok ama biz bu dünyada baki değiliz. benim yaşımda var ve orası düşündürüyor insanı tabi ölüm sırayla değil kimin önce gideceği belli olmaz ama olaki uzun yaşayamadık kim bakay o yavrucaklara kim anne kadar şefkat gösterir. bunlar beni çok düşündürüyor açıkçası. hep örnekler var söylüyorum. ablamın arkadaşında kan değerlerinde sorun çıkmıştı oda yinede doğurcam dedi. ama doktorlar süreci anlatıp aldırmaya zorla ikna ettiler. Allah hiçbirimize göstermesin öyle birşey inşallah

dualarımız seninle canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. çok düşünme olumsuz şeyleri. bebişin yaramazdır biraz ondan üzüodur anneciini benim eşim hep dio bana bende sana diim doğunca acısını çıkartırsın. totişine totişine vurursun yaramaz seni die :)

filiz merhaba ben yeni geldim mesajını görünce yazmak istedim
lekelenme bende de oldu başlarda doktor rengi önemli demişti
seninki kahve mi kırmızı mı birde adet agrısı gibi agrın varmı
birde progestan fln kullanıyormusun ben fitil ve iğne şeklinde kullanıyorum
rabbim bebeğini korusun

bılmıyorum canım cok etkılenıyorum bole kotu olaylardan ole korkuyorum kı anlatamam yani suan omrumden omur gıdıyor sankı ınsallah sorunsuz gelırım bende rabbım kımseye yaşatmasın dıyorum ama genede taktırı ılahi..

2 gün sonra bende ikili test ve ense kalınlığı için gidicem. ama çok korkuyorum burda yazılanları okudukça. hepsi Allahtan gelen bir

şey ama yine de insan kendini kontrol edemiyor. dünden beri koyu sarı akıntım var deli gibi araştırdım. belki iltihap olabilir diye yazıyor

ama kafamda milyonlarca seneryo kuruyorum şimdiden.

keşke her an görebilsek gebelik süresince bebeğimizi tek isteğim cumartesi günü güzel şeyler duyabilmek doktorumdan.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

2 düşük yapmanla zeka testlerinin alakası ne peki?

canım benım pembe ıle basladı kopkoyu kırmızı ıle son buldu ıgne serum progestan alıyorum ama yok banamısın demedı hala lekelerım gelıyor kkahverengı suan ama canımı cok sıkıyor gene ıgne ıstıycem ıgne ne kullanıyorsun cnm

2 düşük yapmanla zeka testlerinin alakası ne peki?

merhaba cnm bnm 2.düşüğümün genetik araştırması sonucu
kromozom bozukluguna bağle düşük çıktı,amniyosentezde sadece down sendromu değil
21,18,13,45 vs vs diğer genetik rahatsızlıklarda araştırılıyor

bana genetik uzmanı daha gebe kalmadan bi kağıt yazıp verdi elime
gebelikte prenetal tanı yaptırmalı die durum bu birde pıhtılaşmam var hergün iğne oluyorum

geçmiş olsun.umarım bu gebeliğinde herşey istediğin gibi sonuçlanır.

ben progestan fitil,proluton iğne kullanıyorum ve yatıyorum doktor hatta çok sıkılırsan bi koltuktan diğerine geçersin dedi bana
dün sordum atlattık mı die yok diyor,inş.seninde hemencik geçer nasıl bi his oldugunu çok iyi bilirim geçen yıl 2düşük yaptım
rabbim korusun meleklerimizi valla hep yürreğim agzımda
ben ekstradan pıhtılaşma iğneside kullanıyorum artı corasprin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…