geçmiş olsun.umarım bu gebeliğinde herşey istediğin gibi sonuçlanır.
Bir arkadasim rubella testi yaptıracak Bahçelievler civari uygun fiyatı bir yer arıyor sen bilirsin o civari , bildigin yer veya o semte yakın yer varmı
ben progestan fitil,proluton iğne kullanıyorum ve yatıyorum doktor hatta çok sıkılırsan bi koltuktan diğerine geçersin dedi bana
dün sordum atlattık mı die yok diyor,inş.seninde hemencik geçer nasıl bi his oldugunu çok iyi bilirim geçen yıl 2düşük yaptım
rabbim korusun meleklerimizi valla hep yürreğim agzımda
ben ekstradan pıhtılaşma iğneside kullanıyorum artı corasprin
hilalcım düşüklerine kafa takma benimde 2 düşük birde dış gebeliğim var ama hiç canımı sıkmıyorum hatta gittiğim dr artık geçmiş düşükleri falan söylemiyrum aşırı irdeliyorlar. mutlaka bişey çıkarıyorar.
size danışmak istedim yarın doktora gidicem ama sizlere de sorayım yoğun sarı akıntım var bu normal mi ?doktor vajinal mı muayene eder bu durumda bir zararı olur mu ? siz benden daha tecrübelisiniz hafta olarak hanımlar böyle şeyler yaşayan oldu mu ?
Benim lekeler gecti canim ,canım lekelerın gectımı benım hala devam edıyor da..
Filizcim kafana takma canim kahverengii ise zaten hic korkma demisti bana doktorum kendini stresse sokma canim inan benim bir arkadasimin bildigin kanamasi oluyordu ama simdi 26 haftalara geldiben her olaydan okadar cok etkılenıyorum ki kızlar ben doktora gıdıyorum suan lekelrım devam edıyor cok bunaldım aglıycam agladım suan esıme yalvardım nolur gotur dıye. dualarınızı eksık etmeyın kalbım bogazımda sankı yaa cok korkuyorum
kızlar beni bir aydınlatın lütfen,ben ikili test yaptırmak falan istemiyorum açıkçası ama yine de aklıma takılmıyor değil,yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.üçlü test ya da dörtlü test ikliyi yaptırmasak da bunlarda da kesin sonuç çıkyor mu?aranızda yaptırmayacak olan ya da herhengi birini yaptıracak olan var mı?
beımkısıde bugun olculdu 1.3 cıktı 3un altında olması gereklı yanı sonucların guzel canım:) tebrık ederım.cınsıyetıyle ılgılı bırsey soylendımı?
size danışmak istedim yarın doktora gidicem ama sizlere de sorayım yoğun sarı akıntım var bu normal mi ?doktor vajinal mı muayene eder bu durumda bir zararı olur mu ? siz benden daha tecrübelisiniz hafta olarak hanımlar böyle şeyler yaşayan oldu mu ?
senin haftanda çok normal canım
ben her olaydan okadar cok etkılenıyorum ki kızlar ben doktora gıdıyorum suan lekelrım devam edıyor cok bunaldım aglıycam agladım suan esıme yalvardım nolur gotur dıye. dualarınızı eksık etmeyın kalbım bogazımda sankı yaa cok korkuyorum
ben progestan fitil,proluton iğne kullanıyorum ve yatıyorum doktor hatta çok sıkılırsan bi koltuktan diğerine geçersin dedi bana
dün sordum atlattık mı die yok diyor,inş.seninde hemencik geçer nasıl bi his oldugunu çok iyi bilirim geçen yıl 2düşük yaptım
rabbim korusun meleklerimizi valla hep yürreğim agzımda
ben ekstradan pıhtılaşma iğneside kullanıyorum artı corasprin
ben her olaydan okadar cok etkılenıyorum ki kızlar ben doktora gıdıyorum suan lekelrım devam edıyor cok bunaldım aglıycam agladım suan esıme yalvardım nolur gotur dıye. dualarınızı eksık etmeyın kalbım bogazımda sankı yaa cok korkuyorum
canım gözün aydın. çook sevindim bebişlerinin hareketlerini görebilmene. 2'li test yapılmayacak anladığım kadarıyla. benden de istemedi doktorum. 15.haftadan sonra yatak istirahati mi verdi canım? bir de sen özel sektör çalışanı mısın? özel sektör çalışanları heyet raporu alabiliyor mu?
canım o akıntı bendede oldu progestan kullanıyordum ona bağladım hep. şu an kullanmıyorum ama yinede çok koyu sarı olmasada devam ediyor. hamilelikte normal diyorlar. hatta ilk zamanlar aktığını bile hissediyordum kanamam oldu sanıp tuvalete koşuyodum. şu an hissetmiyorum ama yine oluyor. devamlı günlük ped kullanıyorum. o şekilde bakmazlar sanırım ama idrar tahlili isteyebilir. ben şahsen doktoruma sormadım. yarın benimde kontrolüm var belki yine söylemem. doktorumda çok large bi insan oda herşeyi normal karşılıyor. hatta kanamam olduğunda acile gittiğimiz için progestanı başka bi doktor vermişti. kendi doktoruma gidince söledim keşke başlamasaydın dedi. ama başladığım için ona bağlı kanama yaşamayayım diye bıraktırmadı. ama şükür geçen hafta artık bırakabilirsin dedi
kızlar şimdi bizim burdaki hastaneleri aradım ikili test için fiyat alıyım dedim fiyatlar şöyle 90tl,150tl,175tl,292tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?