2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bir arkadasim rubella testi yaptıracak Bahçelievler civari uygun fiyatı bir yer arıyor sen bilirsin o civari , bildigin yer veya o semte yakın yer varmı

yenibosnada safa hastanesi var canım nisaya göre biraz daha uygun telefna tahlil fiyatlarını sorup karşıllaştırabiliri.

hilalcım düşüklerine kafa takma benimde 2 düşük birde dış gebeliğim var ama hiç canımı sıkmıyorum hatta gittiğim dr artık geçmiş düşükleri falan söylemiyrum aşırı irdeliyorlar. mutlaka bişey çıkarıyorar.

niye sen böle yaptın bakım neden kendini bukadar sıktın... canım benimm yapma böle üzme kendini allahın izniyle hiç bişeyin yoktur.

moralini yüksek tut hayırlısyla git gel güzel haberler getir emi dualarımız seninle kuzum...

size danışmak istedim yarın doktora gidicem ama sizlere de sorayım yoğun sarı akıntım var bu normal mi ?doktor vajinal mı muayene eder bu durumda bir zararı olur mu ? siz benden daha tecrübelisiniz hafta olarak hanımlar böyle şeyler yaşayan oldu mu ?

valla ne kadar rahat olmaya çalışsamda olmuyor işte,bende biliyorum huzurlu olmam lazım ama işte
zor oluyor insan geçmişte yaşadıklarını unutamıyor birde bnm doktorumda ekstra ekstra pimpirikli
çünkü sizin durumunuz hassas diyor ama hep iyi düşündüm herşey güzel olcak dedim beklerken
inş.da öyle olcak

senin haftanda çok normal canım

canım lekelerın gectımı benım hala devam edıyor da..
Benim lekeler gecti canim ,
Filizcim kafana takma canim kahverengii ise zaten hic korkma demisti bana doktorum kendini stresse sokma canim inan benim bir arkadasimin bildigin kanamasi oluyordu ama simdi 26 haftalara geldi

Bende yaptirmayacagim , ense kalinligina bakti doktor hersey normal dedi test yapip kafami karistirmak istemiyorum RABBiM hayirlisini versin

senin haftanda çok normal canım

endişelendim eskiden böyle olmazdı bu hafta daha da yoğunlaştı teşekkürler cevp için

hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallah

ufff filiz hemen gelse bari artık ayrılcam orta yerimden hiç tırnaklarımı kemirmeyen ben tırnak kemirmeye başladım valla yaaa:26:

çok geçmiş olsun canım inşallah sende en yakın zamanda atlatıp normal hale dönersin çünkü yatmak gerçekten çok zor. benimde kanamam olmuştu 2 gün yattım o yatak sırtıma battı sanki. Allah yardımcınız olsun

cnmm üzme tatlı canını yine birşey çıkmayacak. sen sadece fazla tedirginsin. rahat ol bi... bak ablanında 9 ay kanamalı geçmiş ve doğurmuş gözünün önünde öyle bir örnek varken korkmana gerek yok. hadi git gel biran önce hayırlı haberlerini bekliyoruz.

cnm hiç sormadım valla. ama birşey söylemediğine göre yapmayacak diye düşünüyorum. kaçıncı haftada yapılıyor ikili test? 15.haftadan sonra kesin yatış vericem tuvalet dışında kalkmayacaksın dedi. sebebi ise; normal rahim uzunluğu 4cm olması gerekirmiş. ama çoğul gebelikte sürekli ayakta dolandıkça çocuklar yukarıdan baskı yaptığı içn rahim uzunluğu kısalırmış ve 4cm in altına düştüğü zaman bebekleri kaybedermişiz.(allah korusun) onun için riske atmaya gerek yok dedi. ben özel sektördeyim ve bende bilmiyorum şimdi ben rapor alınca durum nasıl olacak maaş alabilcekmiyim?? kafam çok karışıkkk bahar yaa

fraxiparin iğneyi bıraktırdı. hafta da bir vurulacağım yeni bir iğne verdi kalçadan olacak. sanırım düşük olmasın diye bir tedbir. akıntılarım için fitil verdi. polivit yerine elevit verdi.birde coraspirin verdi cnm? sen nezaman gideceksin?

canım o akıntı bendede oldu progestan kullanıyordum ona bağladım hep. şu an kullanmıyorum ama yinede çok koyu sarı olmasada devam ediyor. hamilelikte normal diyorlar. hatta ilk zamanlar aktığını bile hissediyordum kanamam oldu sanıp tuvalete koşuyodum. şu an hissetmiyorum ama yine oluyor. devamlı günlük ped kullanıyorum. o şekilde bakmazlar sanırım ama idrar tahlili isteyebilir. ben şahsen doktoruma sormadım. yarın benimde kontrolüm var belki yine söylemem. doktorumda çok large bi insan oda herşeyi normal karşılıyor. hatta kanamam olduğunda acile gittiğimiz için progestanı başka bi doktor vermişti. kendi doktoruma gidince söledim keşke başlamasaydın dedi. ama başladığım için ona bağlı kanama yaşamayayım diye bıraktırmadı. ama şükür geçen hafta artık bırakabilirsin dedi

cnm hiç sormadım valla. ama birşey söylemediğine göre yapmayacak diye düşünüyorum. kaçıncı haftada yapılıyor ikili test? 15.haftadan sonra kesin yatış vericem tuvalet dışında kalkmayacaksın dedi. sebebi ise; normal rahim uzunluğu 4cm olması gerekirmiş. ama çoğul gebelikte sürekli ayakta dolandıkça çocuklar yukarıdan baskı yaptığı içn rahim uzunluğu kısalırmış ve 4cm in altına düştüğü zaman bebekleri kaybedermişiz.(allah korusun) onun için riske atmaya gerek yok dedi. ben özel sektördeyim ve bende bilmiyorum şimdi ben rapor alınca durum nasıl olacak maaş alabilcekmiyim?? kafam çok karışıkkk bahar yaa

fraxiparin iğneyi bıraktırdı. hafta da bir vurulacağım yeni bir iğne verdi kalçadan olacak. sanırım düşük olmasın diye bir tedbir. akıntılarım için fitil verdi. polivit yerine elevit verdi.birde coraspirin verdi cnm? sen nezaman gideceksin?[/QUOTE]

canım 2'li test 11-14.haftalar arası yapılıyor ama ikiz gebelikte yanıltıcı olabiliyormuş. o yüzden doktorum ense kalınlığı ölçümü ve detaylı ultrason yaparız dedi. çok güzel açıklamışsın canım bende merak ediyordum. ikiz gebelik topiğine bakıyorum da hepsi 20.haftadan itibaren yatmaya başlamış. gebeliğini ayakta geçiren neredeyse yok gibi. gerekiyorsa tabii ki yatarız kolay kavuşmadık bebeklerimize. benim kontrolüm 2 mayısta normalde. ama dün biraz yordum sanırım kendimi. iş çıkışı biraz yürümüştüm. yokuş falan çıkınca şiddetli kasık ağrılarım oldu. devlet hastanesinin aciline gittim apar topar sorun yok çok şükür. ikisinin de kalp atışı var. şükürler olsun gelişimleri devam ediyor. ama devlet hastanesi olduğu için mi bilmiyorum hareketlerini göremedim. diyetisyene de gidecektin sanırım dün gittin mi canım? ne dedi doktor?

progestanı birden mi bıraktın.ben de günde 2 doz kullanıyordum dr.yavaş yavaş bırakacaksın dedi.şimdi 1 doza düşürdüm sonra gün aşırı sonra 3 günde 1 falan alarak bırakmam gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…