2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
gece mavisi cnm bizde dün özelde o civarlarda bişey ödedik ama devlettede yapılıyor
ama sgk anlaşmalı polikliniklerde de yapılıyor onlar da sadece dr parası ödüyorsun
hem rahat oluyor hem maliyeti uygun

progestan fitil ve iğne için banada dr aynı şeyi söylemişti
yavaş yavaş bırakcaz dedi günde 3 taneden 2 ye düştük
ama henüz bırakmıycaz diyor fitil neysede iğne si çok yakıyor o tarafıma oturamıyorum bile o denli

dilory cnm tebrik ederim,bizim doktor hiçç bişey söylemedi
ama bende 4 ayda belli olcak diye sormadım aslında eşim daha çok merak ediyor

ben de progestan kullanıyormm günde 3 kez acaba ondan mı ki 2 haftadır falan var yoğun akıntı. ama ben 1 aydır kullanıyorum progestanı. yarın yıne de doktora sorayım içim rahat etsin kendi doktoruma gitmıyorum devlet hastanesine gidicem ve vajınal muayeneden korkuyorum.idrar tahlilinden de bakılıyorsa vajınal muayene istemıyorum derim. hepimize sağlıklı bir hamılelık dilerim.

kızlar iştah durumlarınız nasıl bende hiç yok kuş kadar yiyorum
bulantı ve kusmam devam ediyor onlar geçince iştahın açılır diyorlar
doktorumsa hiç kilo sevmiyor gayet iyi gidiyor ne kilosu fln diyor

gece mavisi cnm bizde dün özelde o civarlarda bişey ödedik ama devlettede yapılıyor
ama sgk anlaşmalı polikliniklerde de yapılıyor onlar da sadece dr parası ödüyorsun
hem rahat oluyor hem maliyeti uygun
canım benim görüştüğüm hastanelerin hepsi sgk fiyatıyla beraber söyledikleri rakamlar en uygunu 90tl neyse artık orda yaptırıcam napimm

canım benim görüştüğüm hastanelerin hepsi sgk fiyatıyla beraber söyledikleri rakamlar en uygunu 90tl neyse artık orda yaptırıcam napimm

neeeeeeeeeeeeeeeeeecnm çokmuş hakkaten o zmn ben özel lab..da gayet makul yaptırmışım
msela bizim burda şifa polk.var dr muaynesi 20 tl heri kalan herşeyi sgk dan yapıyorlar
daha önce biton şey yaptırdım ekstra ücret hiç çıkmadı 2lli test içinde çagırdılar ama bnm doktor
belli laboratuvarlara güveniyor mecbur onun dediği yerde yaptırdık

bu hastaneninde 22 tl muayene ücreti ama iste 90tl ikili test fiyatı kendi doktorumun olduğu yerdeki fiyat 175 tl

Günün güzel haberi çok sevindim canım allah tamamına erdirsin

Etkilenmemek elde değişki eşime anlattım çiçeğin durumunu bir alet var almak istiyordu ben aldırtmıyordum kesin alıcam diyor 2 mayısda kontrolüm var bir hafta geçmeyecek bana da iyi haberlerini bekliyorum

gecemavisi cnm öyle işte biliyorumda insan biraz almak istiyor
bide çevredikiler aaaa hiç kilo almamışsın deyince moralim bozuluyor
saglık ocagındaki hemşirede ilerde çok aldım dersin kıymetini bil diyor
bebegim iyi olsunda gerisi önemli değil

ücretler çok çok fazlaymış biz sigorta yaptırmıştık bebek olayı için
çokda kullandık bizi kurtardı diyebilirim ama sadece sgk lı olanlar yada hiç sigortası olmayanların
allah yardımcısı olsun tahliller hiç bitmiyorki sürekli bşey çıkıyor

kızlar şimdi bizim burdaki hastaneleri aradım ikili test için fiyat alıyım dedim fiyatlar şöyle 90tl,150tl,175tl,292tl

bende yazayım fiyat; bursada medical park hastanesinde 2 li ve 3 lü test ücreti(herbiri) 50 tl , 4 lü test ücreti 100 tl. ama bu sigortalılar için kendim çalışan olduğumdan bu fiyataymış. osmangazi tıp merkezinde 80-100 tl arası değişiyor sanırım(eşimin fabrikasıyla nalaşmalı ve sgk lı olduğumdan bu fiyata demişler) eşim öyle demişti.doktorum medical de zaten bende oraya yaptırıcam. önceden ssk da yaptırayım dyordum ama fiyatlar uygun geldi bana o yüzden ssk da yaptırmayacağım.

bakma canım sen onun bunun lafına öle diyenlere inat ben fit bir anne olucam de geç gitsin evet canım en azından ilacımı nebilim sgklı olduğum için muayenelerimi falan uygun fiyata yaptırabiliyorum ama bidaki sefere bu 3 lü test falan isterse doktor gidip zeynep kamilde yaptıracağım şuan hiç biryere kımıldıcak durmum yok

[/QUOTE]canım 2'li test 11-14.haftalar arası yapılıyor ama ikiz gebelikte yanıltıcı olabiliyormuş. o yüzden doktorum ense kalınlığı ölçümü ve detaylı ultrason yaparız dedi. çok güzel açıklamışsın canım bende merak ediyordum. ikiz gebelik topiğine bakıyorum da hepsi 20.haftadan itibaren yatmaya başlamış. gebeliğini ayakta geçiren neredeyse yok gibi. gerekiyorsa tabii ki yatarız kolay kavuşmadık bebeklerimize. benim kontrolüm 2 mayısta normalde. ama dün biraz yordum sanırım kendimi. iş çıkışı biraz yürümüştüm. yokuş falan çıkınca şiddetli kasık ağrılarım oldu. devlet hastanesinin aciline gittim apar topar sorun yok çok şükür. ikisinin de kalp atışı var. şükürler olsun gelişimleri devam ediyor. ama devlet hastanesi olduğu için mi bilmiyorum hareketlerini göremedim. diyetisyene de gidecektin sanırım dün gittin mi canım? ne dedi doktor?[/QUOTE]

tabiki kolay kavuşmadık yatarız tek. ama tek sorunnn maaş durumu nasıl olcak işte. acaba raporluyken tam maaşımızı alabilcekmiyiz? diyetisyen diyet listemi verdi. 1800kalori ile başladık. bana kilo aldırmadan bebekleri beslemeye yönelik bir diyet.kalsiyum ağırlıklı biraz. başta gördüğümde listeyi aç kaldım diye korkmuştum ama öyle güzel ayarlanmış ki ara öğünler fln çok doyurucu. dün diyetisyenle görüşünce ne kadar yanlış beslendiği anladım.iyiki başlamışım. her doktora randevu aldığımda diyetisyene de alacakmışım. ben 47 kilo ile hamile kaldım boy 1,70 çok zayıftım. 52 kg oldum. çok almışsın kilo ama zaten sen normalin altında bi kiloya sahip olduğun için şuan normale gemişsin. bundan sonra bebekleri besleriz dedi. 15 mayıs gibi gidicem bakalım detay ultrasona inş. cinsiyetlerini de öğrenebiliriz. hazır şuan dolaşabiliyorken bişiler alım istiyorum. sonrasında hiç kalkamıcaz kendi zevkime göre olsun istiyorum.

ha bu arada bebişlerin büyümleride eşit şükürler olsun. ikiside 25,8 santim miş bana hep yaz sni çok merak ediyorum. yol arkadaşımsın sen benim bende sana her gittiğimde bilgi veririm bitanem

bizimburdada var aslında medical park ama fiyatlar aynımıdır bilemiyorum. bizim burdaki tam sosyetenin göbeğinde çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…