doktorum net söylemedi ama erkeğe benziyor dedi. 4.ayda kesin söylerim dedi.bence erkek
seninki bellimi canım ?[/QU
%90 kız dedı bugunku kontrolde:) baklım bı dahakı aya net soyler heralde.ama erkek olsada gorurduk erkenden dedı:)
doktorum net söylemedi ama erkeğe benziyor dedi. 4.ayda kesin söylerim dedi.bence erkek
%90 kız dedı bugunku kontrolde:) baklım bı dahakı aya net soyler heralde.ama erkek olsada gorurduk erkenden dedı:)
ayyy ne güzel maşallah
4.ayda netlik kazanıyormuş
canım o akıntı bendede oldu progestan kullanıyordum ona bağladım hep. şu an kullanmıyorum ama yinede çok koyu sarı olmasada devam ediyor. hamilelikte normal diyorlar. hatta ilk zamanlar aktığını bile hissediyordum kanamam oldu sanıp tuvalete koşuyodum. şu an hissetmiyorum ama yine oluyor. devamlı günlük ped kullanıyorum. o şekilde bakmazlar sanırım ama idrar tahlili isteyebilir. ben şahsen doktoruma sormadım. yarın benimde kontrolüm var belki yine söylemem. doktorumda çok large bi insan oda herşeyi normal karşılıyor. hatta kanamam olduğunda acile gittiğimiz için progestanı başka bi doktor vermişti. kendi doktoruma gidince söledim keşke başlamasaydın dedi. ama başladığım için ona bağlı kanama yaşamayayım diye bıraktırmadı. ama şükür geçen hafta artık bırakabilirsin dedi
canım benim görüştüğüm hastanelerin hepsi sgk fiyatıyla beraber söyledikleri rakamlar en uygunu 90tl neyse artık orda yaptırıcam napimmgece mavisi cnm bizde dün özelde o civarlarda bişey ödedik ama devlettede yapılıyor
ama sgk anlaşmalı polikliniklerde de yapılıyor onlar da sadece dr parası ödüyorsun
hem rahat oluyor hem maliyeti uygun
ben 63 liraya yaptırdım
canım benim görüştüğüm hastanelerin hepsi sgk fiyatıyla beraber söyledikleri rakamlar en uygunu 90tl neyse artık orda yaptırıcam napimm
oh ohh bir ekek bir kız haberi daha tebrikler kızlar allah sağlıkla sıhatle kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah.doktorum net söylemedi ama erkeğe benziyor dedi. 4.ayda kesin söylerim dedi.bence erkek
kızlar iştah durumlarınız nasıl bende hiç yok kuş kadar yiyorum
bulantı ve kusmam devam ediyor onlar geçince iştahın açılır diyorlar
doktorumsa hiç kilo sevmiyor gayet iyi gidiyor ne kilosu fln diyor
canım öle hiç bişey istemiyor çekmiyor ama eskisi gibi deilim en azından bişeyler yiyebiliyorum kilolu olmak bebeğinde kilosunun iyi olduğu anlamına gelmiyor canım fazla kilo ilerde senin başına bela olabilir bebeğin kilo alsın o iyi olsun yeter.
neeeeeeeeeeeeeeeeeecnm çokmuş hakkaten o zmn ben özel lab..da gayet makul yaptırmışım
msela bizim burda şifa polk.var dr muaynesi 20 tl heri kalan herşeyi sgk dan yapıyorlar
daha önce biton şey yaptırdım ekstra ücret hiç çıkmadı 2lli test içinde çagırdılar ama bnm doktor
belli laboratuvarlara güveniyor mecbur onun dediği yerde yaptırdık
Günün güzel haberi çok sevindim canım allah tamamına erdirsinkızlar merhabalarrrrr 1 haftadır giremiyorummm. çok özledim sizleriii napıyosunuzzz nasılsınızzz. sayfalar uçmuşşşş okuyamadım geçmişi.. ben dün kontrole gittim bebişlerim çok iyilerdi rabbime şükürler olsun. ayaklarını çırpıyodu birisi. doktorum dediki sınıfıgeçtinn artık ikizlerii doğurabilirsin dedi. çoook mutlu oldummm. 15.haftadan itibaren heyet raporu verecek hep yatacakmışım. 3 hafta sonra detay ultrason için randevu verdi. kızlarr detay ultrasonda 3 hafta sonra cinsiyet belli olurmu sizceee
ben her olaydan okadar cok etkılenıyorum ki kızlar ben doktora gıdıyorum suan lekelrım devam edıyor cok bunaldım aglıycam agladım suan esıme yalvardım nolur gotur dıye. dualarınızı eksık etmeyın kalbım bogazımda sankı yaa cok korkuyorum
sen nerde yaptırdın tatlım
kızlar şimdi bizim burdaki hastaneleri aradım ikili test için fiyat alıyım dedim fiyatlar şöyle 90tl,150tl,175tl,292tl
gecemavisi cnm öyle işte biliyorumda insan biraz almak istiyor
bide çevredikiler aaaa hiç kilo almamışsın deyince moralim bozuluyor
saglık ocagındaki hemşirede ilerde çok aldım dersin kıymetini bil diyor
bebegim iyi olsunda gerisi önemli değil
ücretler çok çok fazlaymış biz sigorta yaptırmıştık bebek olayı için
çokda kullandık bizi kurtardı diyebilirim ama sadece sgk lı olanlar yada hiç sigortası olmayanların
allah yardımcısı olsun tahliller hiç bitmiyorki sürekli bşey çıkıyor
bende yazayım fiyat; bursada medical park hastanesinde 2 li ve 3 lü test ücreti(herbiri) 50 tl , 4 lü test ücreti 100 tl. ama bu sigortalılar için kendim çalışan olduğumdan bu fiyataymış. osmangazi tıp merkezinde 80-100 tl arası değişiyor sanırım(eşimin fabrikasıyla nalaşmalı ve sgk lı olduğumdan bu fiyata demişler) eşim öyle demişti.doktorum medical de zaten bende oraya yaptırıcam. önceden ssk da yaptırayım dyordum ama fiyatlar uygun geldi bana o yüzden ssk da yaptırmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?