2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
gecemavisi senle beklenen dogum tarihlerimiz aynıymış
sence bu bebeler kasımı beklermi yoksa ekimde mi gelir bnm eşim bi tahminde bulundu şimdiden 28 ekim diyor
bakalım hayırlısı

burçak merhaba cnm bende aşagı yukarı senle aynı boy ve kilodayım banada listenden biraz özet geçbilirmsin

:) valla hiç tahmin edemiyorum canım sağlıkla gelsinlerde bende hiç akrep burcunu sevmezdim allah biliyor yaaa bebeiğim akrep burcu olacak

kızlar nasılsınız cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ne güzel darısı öğrenemeyenlere bebeğini kaybeden arkadaşlarımızda
olmuş çok üzüldüm bu tür haberler her zaman etkiliyo beni rabbim en kısa zamanda göbeklerini yeniden doldursun
bendede bulantılar aynı ilaç kullanıyodum ama hiç bir etkisini göemediğim için bıraktım açlık hissi hat safada yiyorum
yiyorum doymuyorum sizler nasılsınız..

cnm vereyim listemi ama benim ikiz gebelik.

:) valla hiç tahmin edemiyorum canım sağlıkla gelsinlerde bende hiç akrep burcunu sevmezdim allah biliyor yaaa bebeiğim akrep burcu olacak

benimde kayınvalidem aynı hiç sevmiyor akrep burcunu gerçi eşi ve torunu akrep
benim başıma bi akrep daha gelcek deyip duruyor,geçen yıl ben yine bu zamanlarda hamileydim
görümcemde aynı şekilde neyse bnm düşük oldu görümcemin bebeği dogdu beklenenden baya erken geldi ve akrep oldu
öyle olucagı varmış demekki,ben anlaşırım akrep burcuyla annem ve abim akrep bence çok akıllı oluyorlar birazda otoriter
güçlü de oluyorlar benim gibi(balık)herşeye aglamazlar eee böylesi daha iyi tabi

bizimburdada var aslında medical park ama fiyatlar aynımıdır bilemiyorum. bizim burdaki tam sosyetenin göbeğinde çünkü

canım evet çok tuhaf bazı hastanelerin yerlerine göre fiyatlarıda değişiyor. Allah tan bursa sosyetesi bademli diye bir yer var orda:) biraz şehrin dışında kalıyor bademli....diğer hastanelerin hepsi yakın yakına o yüzden fiyatlarıda uygun. hamilelik çok ekstrem bi durum.. bu bilindiğinden ; sektör haline gelmiş artık. yaşadıkça öğrendim. bi doktorun tahlilini başkası kabul etmiyor, bi ultrasonu başkası yorumlamıyor...geçen hafta tam 9 tüp kan alındı benden..zaten azıcık bişey kanım vardı onunda bi kısmı gitmiştir. böyle saçma sapan işler...bi süre göz yumup sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alaalımda..başka bişey istemiyorum.. ama sgk lı değilse bi insan ve maddi anlamda kötüyse Allah onlara kolaylık versin inşallah. eşim ve ben çalıştığımız halde anca denk geliyor.

arkadaşlar ben 2gündür aşırı mide ağrısı çekiyorum. neden olur? ne geçirir bi akıl verin ya öldürüyo beni

amin canım allah yardımcıları olsun gerçekten çok zor ben şimdi her hafta bulantı için 40tl verip ilaç alıyorum muayene ücretim 45 tl arada gidip serum takılıyorum nebilim bişeyler oluyo ekstradan zaten daha yeni evliyiz az çok borçlarımızda var zar zor denk getiriyoruz hayırlısı olsun artık nediyim...

ben ikizler burcuyum ne bilim akreplerden pek hoşlanmıyorum...

arkadaşlar ben 2gündür aşırı mide ağrısı çekiyorum. neden olur? ne geçirir bi akıl verin ya öldürüyo beni

o bende de vardı canım bu aralar geçti kızlar bi takım ilaçlar kullanıyordu bi şurup sölemişlerdi hatta iyi geliyor falan diye bide yediklerinden de kaynaklanıyor olabilir.

cnm vereyim listemi ama benim ikiz gebelik.Eki Görüntüle 695472

burçak cnm sagol,bende geçen yıl gitmiştim diyetisyene çok benzer bi liste vermişti bende ekliyorum ama anlaşılırmı yazı
bilemedim
ikizlerin hayırlı olsun bnm eşimde ikiz annesi dogumda öğrenmiş eski zmn tabi allahtan teknoloji ilerledide artık herşeyi takip ediyoruz

GELDIM kızlar bu gıttıgım kendı dr deıldı ama kendı dr aynı hastanede calısmıs bır dr du daha onceden baktık bebegı gorduk ıyi sukur olsun kiii bebek kanama alanın var hALA dedi proluton depot mu ne ole bısey verdı haftada 1 ol mutlaka dedı dusuk tehlıken var cunku dedi.. rabbıme emanet ettım ne yapayım kı hersey rabbımden

tabiki kolay kavuşmadık yatarız tek. ama tek sorunnn maaş durumu nasıl olcak işte. acaba raporluyken tam maaşımızı alabilcekmiyiz? diyetisyen diyet listemi verdi. 1800kalori ile başladık. bana kilo aldırmadan bebekleri beslemeye yönelik bir diyet.kalsiyum ağırlıklı biraz. başta gördüğümde listeyi aç kaldım diye korkmuştum ama öyle güzel ayarlanmış ki ara öğünler fln çok doyurucu. dün diyetisyenle görüşünce ne kadar yanlış beslendiği anladım.iyiki başlamışım. her doktora randevu aldığımda diyetisyene de alacakmışım. ben 47 kilo ile hamile kaldım boy 1,70 çok zayıftım. 52 kg oldum. çok almışsın kilo ama zaten sen normalin altında bi kiloya sahip olduğun için şuan normale gemişsin. bundan sonra bebekleri besleriz dedi. 15 mayıs gibi gidicem bakalım detay ultrasona inş. cinsiyetlerini de öğrenebiliriz. hazır şuan dolaşabiliyorken bişiler alım istiyorum. sonrasında hiç kalkamıcaz kendi zevkime göre olsun istiyorum.

ha bu arada bebişlerin büyümleride eşit şükürler olsun. ikiside 25,8 santim miş bana hep yaz sni çok merak ediyorum. yol arkadaşımsın sen benim bende sana her gittiğimde bilgi veririm bitanem[/QUOTE]

maşallah canım bebişlerine. gelişimlerinin aynı olmasına çok sevindim gerçekten. benim biri hala 5 gün geriden geliyor. bende seni çok merak ediyorum inan. dün çok yoğun olmama rağmen senin kontrolün olduğunu bildiğim için topiğe bakındım. yazmadığını görünce de çok merak ettim. canım normalde çok zayıfmışsın. normal kilonun altında hamile kalanlar gebelikte çok hızlı kilo alıyor. o yüzden doktorun en güzelini yapmış seni diyetisyene yönlendirmekle. heyet raporu nasıl oluyor. bende çok merak ediyorum. bir de her hastane vermiyor sanırım. senin doktorun üni hastanesinde prof sanırım. o yüzden veriyor olabilir. her yerde duyuyorum ikiz gebelikte 15-16.haftalardan itibaren yatak istirahati gerektiğini ama benim doktorum ben sormadan bi şey söylemiyor bu konuda. ben de rahat olamıyorum bu yüzden. ne gerekiyorsa yapmak istiyorum. ama doktorum bu konuda yönlendiren bir doktor değil.

Filiz cok kızdım sana niye hem kendini ve bebeği uzuyorsun , yaptığın stres hic dogru degil sen o bebekten kendi canından cok sorumlusun yat evde rahat rahat , elini karnina koy Rabb'ine emanet et , zaten doktorun söylediğini yapıyorsun önlemde alıyorlar , bu yaptığın stres dogru degil , bir daha yapma lutfen sakin sakin dinlen evinde :))

filizcim bol bol dinlen yat kalkma hiç tuvalet ihtiyacın dışında allahın izniyle hiç bisey olmaz iyi düşün iyi olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah ..

Çok şükür bebek iyimiş canım hep duyuyoruzya 9 ay boyunca kanaması lup sağlıkla kucağına yavrusunu alanlar var sıkma canını sein moralindende etkileniyordur yavrucak çok zor biliyorum ama ne yapalım allaha sığınmaktan başka geçmiş olsun canım en azından için rahatlamıştır

ohhh çok şükür cnm bende aynı iğneden oluyorum demiştim yaa biraz yakıyor ama olsun
meleklerimiz iyi olsunda ,geçicek bu günler

filizcim çok şükür,rahat bi nefes almış oldun gözün aydın. doktor değiştirmen doğru mu canım. Yani farklı ilaçlar verip farklı şeyler söyleyebiliyorlar. Sana tavsiyem tek bir doktorla devam etmen ne olursa olsun. Yoksa oyuncağa çeviriyolar insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…