Günün güzel haberi çok sevindim canım allah tamamına erdirsin
aminnn burcummm çok tşk.ederim.darısı hepinize olsun. artık kötü haber duymayalım yaa 2 arkadaşımızın kaybı olmuş okuyunca mahvoldum keşke görmeseydim çok etkilendim. rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun
gecemavisi senle beklenen dogum tarihlerimiz aynıymış
sence bu bebeler kasımı beklermi yoksa ekimde mi gelir bnm eşim bi tahminde bulundu şimdiden 28 ekim diyor
bakalım hayırlısı
burçak merhaba cnm bende aşagı yukarı senle aynı boy ve kilodayım banada listenden biraz özet geçbilirmsin
gecemavisi senle beklenen dogum tarihlerimiz aynıymış
sence bu bebeler kasımı beklermi yoksa ekimde mi gelir bnm eşim bi tahminde bulundu şimdiden 28 ekim diyor
bakalım hayırlısı
burçak merhaba cnm bende aşagı yukarı senle aynı boy ve kilodayım banada listenden biraz özet geçbilirmsin
:) valla hiç tahmin edemiyorum canım sağlıkla gelsinlerde bende hiç akrep burcunu sevmezdim allah biliyor yaaa bebeiğim akrep burcu olacak
bizimburdada var aslında medical park ama fiyatlar aynımıdır bilemiyorum. bizim burdaki tam sosyetenin göbeğinde çünkü
canım evet çok tuhaf bazı hastanelerin yerlerine göre fiyatlarıda değişiyor. Allah tan bursa sosyetesi bademli diye bir yer var orda:) biraz şehrin dışında kalıyor bademli....diğer hastanelerin hepsi yakın yakına o yüzden fiyatlarıda uygun. hamilelik çok ekstrem bi durum.. bu bilindiğinden ; sektör haline gelmiş artık. yaşadıkça öğrendim. bi doktorun tahlilini başkası kabul etmiyor, bi ultrasonu başkası yorumlamıyor...geçen hafta tam 9 tüp kan alındı benden..zaten azıcık bişey kanım vardı onunda bi kısmı gitmiştir. böyle saçma sapan işler...bi süre göz yumup sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alaalımda..başka bişey istemiyorum.. ama sgk lı değilse bi insan ve maddi anlamda kötüyse Allah onlara kolaylık versin inşallah. eşim ve ben çalıştığımız halde anca denk geliyor.
benimde kayınvalidem aynı hiç sevmiyor akrep burcunu gerçi eşi ve torunu akrep
benim başıma bi akrep daha gelcek deyip duruyor,geçen yıl ben yine bu zamanlarda hamileydim
görümcemde aynı şekilde neyse bnm düşük oldu görümcemin bebeği dogdu beklenenden baya erken geldi ve akrep oldu
öyle olucagı varmış demekki,ben anlaşırım akrep burcuyla annem ve abim akrep bence çok akıllı oluyorlar birazda otoriter
güçlü de oluyorlar benim gibi(balık)herşeye aglamazlar eee böylesi daha iyi tabi
arkadaşlar ben 2gündür aşırı mide ağrısı çekiyorum. neden olur? ne geçirir bi akıl verin ya öldürüyo beni
arkadaşlar ben 2gündür aşırı mide ağrısı çekiyorum. neden olur? ne geçirir bi akıl verin ya öldürüyo beni
cnm vereyim listemi ama benim ikiz gebelik.Eki Görüntüle 695472
GELDIM kızlar bu gıttıgım kendı dr deıldı ama kendı dr aynı hastanede calısmıs bır dr du daha onceden baktık bebegı gorduk ıyi sukur olsun kiii bebek kanama alanın var hALA dedi proluton depot mu ne ole bısey verdı haftada 1 ol mutlaka dedı dusuk tehlıken var cunku dedi..rabbıme emanet ettım ne yapayım kı hersey rabbımden
GELDIM kızlar bu gıttıgım kendı dr deıldı ama kendı dr aynı hastanede calısmıs bır dr du daha onceden baktık bebegı gorduk ıyi sukur olsun kiii bebek kanama alanın var hALA dedi proluton depot mu ne ole bısey verdı haftada 1 ol mutlaka dedı dusuk tehlıken var cunku dedi..rabbıme emanet ettım ne yapayım kı hersey rabbımden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?