2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Zor hayatım ama senin kocada kabahat ben yerinde olsam görümceni ara gel yemekleri yap de bi de bir gün önce yat aşağıya kalkma ne hali varsa görsünler ben sinir oldum yaa

görümcem mi hatun salatayı zor yapıo yemek yapmaktan ne anlasın anası elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyo bana işmi yapcak. bide küfür eder gibi ellerini gösteriri bana senin ellerin yaşlı kadınlarınki gibi olmuş der. hatun yattığı yatağı toplamaktan aciz.

keşke yapabilsem ama değişmeye çalışcam yoksa bunlar ana kız beni deli etcekler. bişey değil kocamı zehirliyolarki oda direk olur diyip kapatıyo telefonu ben kızıncada nergise sor dediler diyo. niye sormadın diyorum sesi çıkmıo. offf çok zormuş. ya benim annem torununa deli olur bunlar onu da düşünmüolar. eminim doğsun sevmezlerde

yok canım kaba olmamış az bile olmuş. söylencek o kadar çok şey var ama işte nasıl yetiştirildiysem veya yapımmı diyim. edepsizden edebini satın al der annem ama bunlar edepsizse iki katı edepsiz olmak gerekiyor. yoksa başa çıkılcak gibi değil. çok vicdansızlar. neler yaptılar. başkası olsa yüzlerine bakmaz da kıymet bilseler. hamile olmasam yine boyun eğerdim. ama hamile hamile çok gücüme gitti.

çok şükür bulantım kusmam sizin ki kadar olmamasına rağmen her gün eve gittiğimde ters dönüyorum. eşimin ailesi anlayışsız olduğu

çok zaman oluyor ama eşim sağolsun bana sormadan misafir kabul etmiyor. keşke direk sana sorsaymış . en büyük ayıp görümcenin

zaten bu su götürmez bir gerçek. kendinin bi faydası yok sana bi de yük olmasaydı bari. ama nolur kendine stres yapma kuzucuklara

zarar verdiğmizi hepimiz biliyoruz. doktoruna git. bi süre dinlenme zorunluluğum var de sağlığım için kabul edemem de gitsin. puffy

abla demiş ya hayır demeyi bilin diye. başkalarına hayır diyebilmeyi başarırsan inan daha kıymetli olursun. çırpınma memnun edicem

diye. senide bir annenin doğurduğunu farkına varsın o görücen. ama sen üzülme

sizinde canınızı sıktım sabah sabah kusura bakmayın hakkınızı helal edin. anlatcak kimsem yok anneme ablama anlatsam üzülürler. eşimin sayesinde hiç arkadaşımda yok. çok doluyum beni en iyi siz anlarsınız diye sizinle paylaştım

bende bugün mide ağrısından ölüyordum, bundan içtim. Doktor bulantı için de veriyormuş galiba?
evet tatlım bende araştırırken okumuştum..
ooo süper haber bir şehzade daha :) allah sünetliklerini düğünlerinide göstersin inşallah :)
Bende yemek yaparken cok fena oluyorum ;( yapamiyorum hatta

Kizlar özellikle midesi bulananla sizinde yedikleriniz sonradan aci tad veriyormu su an agzimin ici zehir yemis gibiyim bilgisi olan bilgilendirsin lütfen
ağzımda sürekli o tatla dolaşmaktan bıktım artık hayatım...
ben fanta demişdim suçlu benimmm
canım allahın izniyle inşallah güzel haberlerle gelirsin rabbim yanında olsun...
canım sende inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız siiznle..
günaydın canım benimkide bugün Rabbim yardımcımız olsun

bu ne yaaa herkes haddini bilsin arkadaş benim eşim bırak hamileliğimi normalde bile bana sormadan gelsinler demiyor. bence doktora gittikten sonra doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi de sşine arasın ailesini söylesin karımın dinlenmesi gerek programınızı kendiniz halledin desin adamın asabını bozmasınlar....

dün aksam bende açtım göbeğimi azcık tuttum nefesimi ana bi baktım göbeğim nasl oynuyor hemen çağırdım eşimi oda gördü çok güzel bişey yaaaa

onlara göre ben insan evladı değilim ağaç kovuğundan çıktım. aynen öyle davranıyorlar. birde acayip rol keserler başkalarının yanında. işte armut ağacının dibinede elma düşmüyor malesef sanırım eşimde vicdansız

inşallah verir canım aradaki mesafe nekadar peki?
korkma canım bişeyin yoktur ltfen aklına kötü şeyler getirme bir git bakalım en azından için rahat etsn olmaz böle...

valla emin ol edepsiz çirkef ve dediğini yapmayan vurdun duymaz olanlar daha kıymetli oluyorlar sende yap bak nasıl kıymete biliyorsun umursamıcaksın senin ekmeğini onar vermiyor kimse kusura bakmasın... bz iyi düşünüp iyi oldukça tepemize çıkıp hep daha fazlasını isterler o yüzden nekadar uzak okadar iyi.

walla canım sen onların umrumda değilsen sende onları takma bitanem nap ett o misafirleri ağırlama
bak çok kötü bi örnek olucak ama en kötüsünü aklına getirince hayır diyebileceksin
allah korusun o işleri yaparken bebeğine yada sana zarar gelse kim üzülecek kim acı çekecek biliyorsun değilmi
sadece senn sadece sen inan buna bak geçen sene ben bi düşük yaptım yazın kv dim diğer çocukları geldi die
hep onlara gidioduk bide varki çok ama çok kalabiliğız inanki ilk ayımda aç kalıodum ya dinlenemiodum gece yarılarına kadar otur hizmet et yemek servisi yap ama sen yiyeme yorgun argın eve gece yarısı git karnım aç vee bebeğim düştü neden niçin oldu bilmiorum ama hep içimde bir ukte keşeke gitmeseydim evimde dinlenseydim keşke keşke bir sürü keşke anlıycan haa gelelim benim dışımdakilere düşük oluosun dedi doktor sabah gel dedi o gece görümcemin evinde kaldık sabahaladım ben bütün gece ağladım ve sabaha doğru parça düşürdüm yani herşey tamamiyle ama yanımda kim vardı hiiiç kimse eşimde görümcemde bütün gece uyudular yaa ona ağlıyım yanıyım bebeğime yani lafın kısası herşeyii sen çekiosun acıyıda kayıbıda şimdi yani diyeceğim okii hiç kimseye kullandırma kendini sakııınnn.........

6 saat canım uçak vardı oda kalkmış artık otobüslede 6 saat sürüyor inşallah verirde gider kafamı dinlerim ama doktorum izin vermesede misafir kabul etmicem. bide sadece hocasıyla eşi gelmek istemiş onlara eşim tamam diyince öbürlerinide aramışlar aradan çıksın diye toplamda 14 kişi şaka gibiler ya

o 14 kişi var yaa o görümceni tövbe tövbe

günaydın annişler . dün çok kötüydüm sabaha karşı anca iyileştim çok şükür Rabbime bugün iyiyim. normalde işe isyan ederim hastalığı çekince iyi olayımda işe gideyim dedim. iş çıkışı lazere gideceğim oradanda arkadaşlarla Buluşacağız. kasıma kadar gezip tozmak istiyorum. kasımdan sonra herşey daha farklı olacak çünkü :) umarım herkes iyiydir

kararlıyım zaten ablamalara gitmesemde ağırlamıcam o misafirleri. ben kendimi toplayamıyorum. dediğin gibi bişey olsa eminim kimsenin umru olmaz. bi hafta sonum var dinlencek ondada her hafta birşey çıkartıyorlar. geçen haftada piknik diye tutturdular gittik. ben zaten normalde üşüyen bir insanım ki hamilelikte dahada arttı. hava da soğuktu üşüttüm c.tesi gitmiştik pazar günü tüm gün kendimi bilmeden yattım. arayıp sormadılar bile. onlar yüzünden oldu eşimde gavur gibi biliyor ama işine gelmiyor işte. bu haftada olacağı o c.tesi canım çıkcak pazar pertim. kimseninde umrunda olmaz. yine ağırlıcaktım ama sabah başka bir konuda eşim şaka yaparken ağır bir kelime kullandı. benimde dank etti kafama aaa dedim ben bu adam içinmi sıkıyorum kendimi. hadi ailesi napsın diye düşünüyorum dedim. işe geldikten sonrada mail gönderdim ara ablanı söyle bir zahmet diye. oda anlasın bazı şeyleri. ben onun için ne fedakarlıklar yapıyorum o bana nasıl kelime kullanıo. bişeylerin bedelini ödesin artık. önceden kıyamazdım ama şu an umrumda bile değil.

kızlar bu arada salı günü ikili test için gideceğim ve aç mı olmak lazım tok mu fark ediyor mu ? yeni bir dra gideceğim o yüzden kimseye soramadım

ne yap et buna müsade etme he şöyle yaparsın bak doktora sorarsın izin verirse gidersin izin vermezse doktor dinlenmem gerektiğini söyledi ablamlara da gitmeme müsade etmedi de akşama kadar da yat dinlen boşverrrr... onlarda ne hali varsa görsünler.

Bende 2 gundur bi ayaklandim simdi dumduz uzandim yorgunluktan agrim yok ama hareket edecek gucum yok
benim belli oldu grip oluyorum galiba..ondan dökülüyomuş her yerim..
Günaydin , bende ayni dertteyim belim mahvediyor beni , ama agri kesici almak hic istemiyorum , sende bol bol ayaginin altina yastik koyup dinlenmeye calis

günaydın canım..şimdi ağrı kesildi çok şükür..akşam kıvrandırdı ama..

günaydın canım benimkide bugün Rabbim yardımcımız olsun
hayırlı haberlerle gelin inş.

canım sen eşine karşı sessiz oldukça böyle yapıyolar..onlar aradığında sıcağı sıcağına bi kavga koparsaydın eşinle..
sonradan başka şey için küsersen anlamaz ki o..erkeklerde anlayış yok..
sen küsüp anlamasını bekleme..çat çat söyle...
dr.izin vermesede eşin arasın iptal etsin..aramadımı aç görümcene...abin bana sormadan kabul etmiş
ben çok kötüyüm bakıma ihtiyacım var..misafir ağırlayamam de..
Allah korusun bebeğine bişey olsa bunlar yine seni suçlar
kendini kurtarmaya bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…