- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Zor hayatım ama senin kocada kabahat ben yerinde olsam görümceni ara gel yemekleri yap de bi de bir gün önce yat aşağıya kalkma ne hali varsa görsünler ben sinir oldum yaa
Ah canım sen hamileyken sana bunu yapan normal zamanda neler yapmazki şimdi koydun koydun tavrını ilerde çocuk olacak iş güç bir yandan ir yandan bunlarla uğraşıcaksın hiç altda kalma eşine de hormonlarım dengesiz ondandır hayatım gül geç ona. Üzülmemeye çalış kendin için değilse yavrun için stres bizim için en kötü düşman sen onlarla uğraşacağına bırak onlar seninle uğraşın. Bende bir görümce var yapacını yapar tüm sülale peşinde ah vah der onun umrunda değil kimseyi aramaz sormaz ondan mutlusuda yok boşver takma kafana
canım öncelikle üzülme ama sabah sabah o karafatmalar nasılda sinirimi bozdu o gerizekalı görümceni elime verseler saçlarını yolcam o kadar neyse canını sıkmak istemem sen bunları duyma ama bence kabul etme eşinde iki gün küser bozulur sonra düzelir hani bir laf varya tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı kusura bakma ben sinirlenince biraz kabalaşıyorum
günaydın annecikler. benim moralim çok bozuk. geçmişi okumadan hemen paylaşmak istedim çevrem düşüncesiz insanlarla dolu dün o kadar bunaldımki dün gece ağla ağla içim çıktıkaç gündür başımın ağrısından gözümü açamıodum bide çalışınca eve zor atıyorum kendimi. dünde belim çok ağrıdı. akşam eve gittik markete uğradık. ordayken görümcem eşimi aradı eşimde marketteyiz diince görümcem kapadı birazdan ararım diye. neyse eve geçtik yine aradı. görümcem öğretim görevlisi. neymiş hocaları kv lere gelmek istemişlerde kv dede demişki nergislerde ağırlayalım eşimde olur dedi. ben niye aranmıyorum artı onlara gelmek isteyen misafir neden bizde ağırlanıyor. ben hamileyim ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. azcık ayakta dursam başım dönüo zor atıyorum kendimi. bu kadar düşüncesizlik olurmu ya. artı haftaya 1 mayıs diye iki günüde izin alıp ablamlara gitcektim hafta sonu yiğenimin doğum günü. bugün doktora sorup izin çıkarsa gidicektim eşim bunu bile bile kabul etti o kadar üzüldümki 14 kişi yemeğe gelicekler ev dandini c.tesi gelicekler bide erkenden gelirler. ben yemekmi yapıcam temizlikmi bilmiyorum. ben kendime bakamıyorum onlara nasıl hizmet edicem. dediğim gibi bide beni aramıyorlar sanki evin hanımı eşim. sinirlerim bozuldu. bide diyoki görümcem telefonda duyuyorum ben. şimdi hamile diye gelmek istemezler bende ağırlaşmadan gelsinler dediler derim diyor. hepsinden nefret ediyorum ben aylardır annemi ablamı görmüyorum masus yapar gibi bide misafir kabul edio eşim yine sesimi çıkarmadım gücüm ağlamaya yetti kendi kendime ağladım eşim görmedi bile. sabahta kalktık kahvaltı yapıyorduk birşeyden konu açıldı alakasız. bana şaka yaparken ağır bir kelime etti. iyce kötü oldum onu bahane edip küstüm. şimdi özür dileyip duruyo ama dedim bugün sorucam doktora izin verirse gidicem sen ağırla artık misafirleri dedim. çok kötüyüm bugün. ben bu düşüncesiz insanlarla nasıl başedicem bilmiyorum yarın öbür gün çocuk doğuncada aynısını yapıcaklar. kv diomuş ben bişey yaparım diye (şimdi canı isteyen olur diye yazmıyorum) eşimde bana onu söylüyo iyi dedim bi onla yemekli misafirmi ağrlanır. şaka gibiler yemin ediyorum. Allahından bulsunlar hepsi dicek hiçbirşeyim yok.
evet tatlım bende araştırırken okumuştum..bende bugün mide ağrısından ölüyordum, bundan içtim. Doktor bulantı için de veriyormuş galiba?
ooo süper haber bir şehzade daha :) allah sünetliklerini düğünlerinide göstersin inşallah :)slm kızlarrrrrrrr ıkılı testımızın sonucu cıkmıs doktorumuzdan geldık sımdı allahıma bınlerce kez sukur hersey yolunda 3 lu teste gerek yok artık dedı doktorum bu test daha detaylısı dedı zaten memlekete gıdıyorum 1 hafta sonra. bayadir doktora gitmem artikkkkkk veeeeeeee veeeeeee sehzademiz geliyorrrrrrrrrrrrrr
ağzımda sürekli o tatla dolaşmaktan bıktım artık hayatım...Bende yemek yaparken cok fena oluyorum ;( yapamiyorum hatta
Kizlar özellikle midesi bulananla sizinde yedikleriniz sonradan aci tad veriyormu su an agzimin ici zehir yemis gibiyimbilgisi olan bilgilendirsin lütfen
ben fanta demişdimevet canım demet akalını bılıyorum tedavı oldugunu
ana samımıymıs demekkı acıkladıgına gore demet
ay bıze bak yamagazını konusuyoruz
yasaklamadıysa sınırlama bence ben makyajda yapıyorum parfumde sıkıyorum
dun bırı fanta dedı canım fanta cektı bugunde fanta ıcıcem valla
ben öle seylere takılmıyorum yaa benım derdım su kanama alanım dursun gecsın sagklıkla kavusmak valla
canım allahın izniyle inşallah güzel haberlerle gelirsin rabbim yanında olsun...arkadaşlar yarın sabah ikili test için hastaneye gideceğiz tabi yapacaklar mı bilmiyorum ve inanılmaz korkuyorum :18:
Hem özelde hem de çapa da yaptıracağım
ilk gebeliğimdeki o ikili test olduğum günü unutamıyorum ve öğlene kadar hastanede ağlamıştım
LÜTFEN dua edin de bu defa sevinçten ağlayayım, şimdi bunları yazarken bile içime sıkıntılar basıyor inşallaaaaaah güzel haberlerle evime dönerim :18:
canım sende inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız siiznle..günaydın kızlar inş bugünümüz hayırla geçer benim bugün ikili testim var o yüzden biraz endişeliyim inş güzel haberler alırım lütfen benim için dua edin buna çok ihtiyacım var bakalım hayırlısı mevlam neylerse güzel eyler inş.
günaydın canım benimkide bugün Rabbim yardımcımız olsun
günaydın annecikler. benim moralim çok bozuk. geçmişi okumadan hemen paylaşmak istedim çevrem düşüncesiz insanlarla dolu dün o kadar bunaldımki dün gece ağla ağla içim çıktıkaç gündür başımın ağrısından gözümü açamıodum bide çalışınca eve zor atıyorum kendimi. dünde belim çok ağrıdı. akşam eve gittik markete uğradık. ordayken görümcem eşimi aradı eşimde marketteyiz diince görümcem kapadı birazdan ararım diye. neyse eve geçtik yine aradı. görümcem öğretim görevlisi. neymiş hocaları kv lere gelmek istemişlerde kv dede demişki nergislerde ağırlayalım eşimde olur dedi. ben niye aranmıyorum artı onlara gelmek isteyen misafir neden bizde ağırlanıyor. ben hamileyim ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. azcık ayakta dursam başım dönüo zor atıyorum kendimi. bu kadar düşüncesizlik olurmu ya. artı haftaya 1 mayıs diye iki günüde izin alıp ablamlara gitcektim hafta sonu yiğenimin doğum günü. bugün doktora sorup izin çıkarsa gidicektim eşim bunu bile bile kabul etti o kadar üzüldümki 14 kişi yemeğe gelicekler ev dandini c.tesi gelicekler bide erkenden gelirler. ben yemekmi yapıcam temizlikmi bilmiyorum. ben kendime bakamıyorum onlara nasıl hizmet edicem. dediğim gibi bide beni aramıyorlar sanki evin hanımı eşim. sinirlerim bozuldu. bide diyoki görümcem telefonda duyuyorum ben. şimdi hamile diye gelmek istemezler bende ağırlaşmadan gelsinler dediler derim diyor. hepsinden nefret ediyorum ben aylardır annemi ablamı görmüyorum masus yapar gibi bide misafir kabul edio eşim yine sesimi çıkarmadım gücüm ağlamaya yetti kendi kendime ağladım eşim görmedi bile. sabahta kalktık kahvaltı yapıyorduk birşeyden konu açıldı alakasız. bana şaka yaparken ağır bir kelime etti. iyce kötü oldum onu bahane edip küstüm. şimdi özür dileyip duruyo ama dedim bugün sorucam doktora izin verirse gidicem sen ağırla artık misafirleri dedim. çok kötüyüm bugün. ben bu düşüncesiz insanlarla nasıl başedicem bilmiyorum yarın öbür gün çocuk doğuncada aynısını yapıcaklar. kv diomuş ben bişey yaparım diye (şimdi canı isteyen olur diye yazmıyorum) eşimde bana onu söylüyo iyi dedim bi onla yemekli misafirmi ağrlanır. şaka gibiler yemin ediyorum. Allahından bulsunlar hepsi dicek hiçbirşeyim yok.
Bu arada herkese günaydınlar..
Bebişlerinizi o güzel yanaklarından öpüyorum:))))))
Hepiniz iyisiniz inşallah. Vahşihatun ve bugun doktora gidecek arkadaslar guzel haberlerle gelirsiniz inş.
bende 3 gündür artan bir bulantı var. işlerde yoğun okudum ama yazmak pek mümkün olmadı.
inş şu 3 ay çabuk gecer.
Dün aksam bişey farkettim. göbeğimin altında küçük bir kabartı oluşmuş şişlik var kasıklarımda. bebek kendini göstermeye başladı.
ve dikkatli bakınca sanki seğirme gibi küçük hareketler gördüm.daha önce badeuzum da demişti sanki. siz hiç dikkat ettiniz mi kızlar.
bir bakın çok güzel bir duygu :))
çok şükür bulantım kusmam sizin ki kadar olmamasına rağmen her gün eve gittiğimde ters dönüyorum. eşimin ailesi anlayışsız olduğu
çok zaman oluyor ama eşim sağolsun bana sormadan misafir kabul etmiyor. keşke direk sana sorsaymış . en büyük ayıp görümcenin
zaten bu su götürmez bir gerçek. kendinin bi faydası yok sana bi de yük olmasaydı bari. ama nolur kendine stres yapma kuzucuklara
zarar verdiğmizi hepimiz biliyoruz. doktoruna git. bi süre dinlenme zorunluluğum var de sağlığım için kabul edemem de gitsin. puffy
abla demiş ya hayır demeyi bilin diye. başkalarına hayır diyebilmeyi başarırsan inan daha kıymetli olursun. çırpınma memnun edicem
diye. senide bir annenin doğurduğunu farkına varsın o görücen. ama sen üzülme
inşallah verir canım aradaki mesafe nekadar peki?aynen dediğini yaptım ablacım yok o yok bu diye ayrıntıya girmeden. ablanı arayı misafir kabul edemiyeceğimi söyleyiver bi zahmet dedim. doktor izin verirse bu gece veya yarın sabah ablamalara gidecem dedim. ben arıcaktım ama onlar seninle halletmeyi tercih ediyorlar dedim. kestirip attım bakalım napcak. ama adım gibi eminim aramaz. valla kendisi bilir kafaya koydum gidicem 5 gün gelmicem. inşallah doktorum izin verir nolur dua edin benim için
korkma canım bişeyin yoktur ltfen aklına kötü şeyler getirme bir git bakalım en azından için rahat etsn olmaz böle...günaydın annişler nasılsınz;
herkes ne güzel ruyalar goruyoo,ben kaç gündür hiç ruya görmedim ya( bide sanki benım bütün belirtilerim giiti gibi akıntım su gibi geliyodu.bu sabah açık yeşil geldi çok az şu iltihap olayından bir kurtulamadım zaten.Hiç bişey yapasım gelmiyo giyiniyorm süslenmeye çalışıyorum ama yinede hiç güzel olamıyorum gibi geliyo çok sinir oluyorum.Bunalımdayımm galibaaa.Bu aralar zaten bir korkum var sanki bebeğim yaşamıyo gibi geliyo hiçbişey hissedemiyorum çünküü ( doktora gidicem ama korkuyorumm (
yok canım kaba olmamış az bile olmuş. söylencek o kadar çok şey var ama işte nasıl yetiştirildiysem veya yapımmı diyim. edepsizden edebini satın al der annem ama bunlar edepsizse iki katı edepsiz olmak gerekiyor. yoksa başa çıkılcak gibi değil. çok vicdansızlar. neler yaptılar. başkası olsa yüzlerine bakmaz da kıymet bilseler. hamile olmasam yine boyun eğerdim. ama hamile hamile çok gücüme gitti.
hatunların umrunda değil zaten. hamileymişim bulantım varmış. siz daha iyi bilirsiniz. ben zaten eve zor atıyorum kendimi çoğu zaman yemek dahi yapamıyorum yapabildiğim zamanda en iyi olduğum zaman ondada yemeği yiyip atıyorum kendimi. eşim topluyor. ben bu halimle nasıl temizlik yapıcam nasıl çeşit çeşit yemek yapıcam nasıl hizmet edicem gecenin 12 sine 1 ine kadar hiç düşünmüyor.
inşallah verir canım aradaki mesafe nekadar peki?
valla emin ol edepsiz çirkef ve dediğini yapmayan vurdun duymaz olanlar daha kıymetli oluyorlar sende yap bak nasıl kıymete biliyorsun umursamıcaksın senin ekmeğini onar vermiyor kimse kusura bakmasın... bz iyi düşünüp iyi oldukça tepemize çıkıp hep daha fazlasını isterler o yüzden nekadar uzak okadar iyi.
6 saat canımuçak vardı oda kalkmış artık otobüslede 6 saat sürüyor inşallah verirde gider kafamı dinlerim ama doktorum izin vermesede misafir kabul etmicem. bide sadece hocasıyla eşi gelmek istemiş onlara eşim tamam diyince öbürlerinide aramışlar aradan çıksın diye toplamda 14 kişi şaka gibiler ya
walla canım sen onların umrumda değilsen sende onları takma bitanem nap ett o misafirleri ağırlama
bak çok kötü bi örnek olucak ama en kötüsünü aklına getirince hayır diyebileceksin
allah korusun o işleri yaparken bebeğine yada sana zarar gelse kim üzülecek kim acı çekecek biliyorsun değilmi
sadece senn sadece sen inan buna bak geçen sene ben bi düşük yaptım yazın kv dim diğer çocukları geldi die
hep onlara gidioduk bide varki çok ama çok kalabiliğız inanki ilk ayımda aç kalıodum ya dinlenemiodum gece yarılarına kadar otur hizmet et yemek servisi yap ama sen yiyeme yorgun argın eve gece yarısı git karnım açvee bebeğim düştü neden niçin oldu bilmiorum ama hep içimde bir ukte keşeke gitmeseydim evimde dinlenseydim keşke keşke bir sürü keşke anlıycan haa gelelim benim dışımdakilere düşük oluosun dedi doktor sabah gel dedi o gece görümcemin evinde kaldık sabahaladım ben bütün gece ağladım ve sabaha doğru parça düşürdüm yani herşey tamamiyle ama yanımda kim vardı hiiiç kimse eşimde görümcemde bütün gece uyudular yaa ona ağlıyım yanıyım bebeğime yani lafın kısası herşeyii sen çekiosun acıyıda kayıbıda şimdi yani diyeceğim okii hiç kimseye kullandırma kendini sakııınnn.........
6 saat canımuçak vardı oda kalkmış artık otobüslede 6 saat sürüyor inşallah verirde gider kafamı dinlerim ama doktorum izin vermesede misafir kabul etmicem. bide sadece hocasıyla eşi gelmek istemiş onlara eşim tamam diyince öbürlerinide aramışlar aradan çıksın diye toplamda 14 kişi şaka gibiler ya
kızlar bu arada salı günü ikili test için gideceğim ve aç mı olmak lazım tok mu fark ediyor mu ? yeni bir dra gideceğim o yüzden kimseye soramadım
benim belli oldu grip oluyorum galiba..ondan dökülüyomuş her yerim..Bende 2 gundur bi ayaklandim simdi dumduz uzandim yorgunluktanagrim yok ama hareket edecek gucum yok
Günaydin , bende ayni dertteyim belim mahvediyor beni , ama agri kesici almak hic istemiyorum , sende bol bol ayaginin altina yastik koyup dinlenmeye calis
günaydın kızlar inş bugünümüz hayırla geçer benim bugün ikili testim var o yüzden biraz endişeliyim inş güzel haberler alırım lütfen benim için dua edin buna çok ihtiyacım var bakalım hayırlısı mevlam neylerse güzel eyler inş.
hayırlı haberlerle gelin inş.günaydın canım benimkide bugün Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?