ıdare ederım sukur canım uykum cok fazla progestanı alınca dayanamyorum oh ıgneyı yedım rahatladım anneme ındım kahvaltıya geldım sımdı
saol filizim sana da hayırlı cumalarrr. sen nasılsın bakalım bugün??
yok be canım ne suclusu ıyı oldu oh ıcım serınledı ıctım dun 1 bardakben fanta demişdimsuçlu benimmm
günaydın annişler . dün çok kötüydüm sabaha karşı anca iyileştim çok şükür Rabbime bugün iyiyim. normalde işe isyan ederim hastalığı çekince iyi olayımda işe gideyim dedim. iş çıkışı lazere gideceğim oradanda arkadaşlarla Buluşacağız. kasıma kadar gezip tozmak istiyorum. kasımdan sonra herşey daha farklı olacak çünkü :) umarım herkes iyiydir
16.30 benim randevum :) çok teşekkürler canım şimdi dru aradım dr 1den sonra birşey yeme dedi :) hepsi farklı konuşuyor demekkicanım ben sormuştumda farketmez dedi doktorum. 16.30 a verdi hatta randevumu
tatlım dra sordum güvenemedim başka dra sordum ikiside gidebilirsin dedi ne kadar kaçabilirsin ki dedi teledon pc tv modem hepsi yayıyor o kadar dedi. zaten yaz geliyo birdaha gidemem doğumdan sonra artık :)ıdare ederım sukur canım uykum cok fazla progestanı alınca dayanamyorum oh ıgneyı yedım rahatladım anneme ındım kahvaltıya geldım sımdı
yok be canım ne suclusu ıyı oldu oh ıcım serınledı ıctım dun 1 bardak
sen hamıle ıken lazeremı gıdıyrosn kız sacmalamaaaaaaaaaaaabenım lazerdekıler ızın vermedı ve drumda vermedı radyosyon yayıyor ssacmalama gıtme kıss
benim belli oldu grip oluyorum galiba..ondan dökülüyomuş her yerim..
günaydın canım..şimdi ağrı kesildi çok şükür..akşam kıvrandırdı ama..
hayırlı haberlerle gelin inş.
canım sen eşine karşı sessiz oldukça böyle yapıyolar..onlar aradığında sıcağı sıcağına bi kavga koparsaydın eşinle..
sonradan başka şey için küsersen anlamaz ki o..erkeklerde anlayış yok..
sen küsüp anlamasını bekleme..çat çat söyle...
dr.izin vermesede eşin arasın iptal etsin..aramadımı aç görümcene...abin bana sormadan kabul etmiş
ben çok kötüyüm bakıma ihtiyacım var..misafir ağırlayamam de..
Allah korusun bebeğine bişey olsa bunlar yine seni suçlar
kendini kurtarmaya bak..
16.30 benim randevum :) çok teşekkürler canım şimdi dru aradım dr 1den sonra birşey yeme dedi :) hepsi farklı konuşuyor demekki
şimdi aradı eşim arayıp söyleyemezmiş iyi dedim bende otur ağırla kabul ettiğin misafiri. ben doktor izin verirse gidicem dedim. inşallah verirde giderim. bide demezmi üzerine sen bişey yapma onlar gelir yaparlar diye. sanki anasıyla ablasını tanımıo. deli edicek beni bu adam. valla önceden acırdımda şimdi gerçekten umrumda değil. ne hali varsa görsün. ben sölendikçe haklısın diyo. haklıysam niye yaptın be adam dimi. ona gelince çıt yok. ben sabahki olayı bahane edip bunuda soktum. hatta dedimki ben sen zor durumda kalma yine diye dişimi sıkarım ağırlarım diye düşündüm ama sen haketmiyosun dedim. hiç bişey diyemedi. dedim beni sende dahil bişey yerine koyan yok evin hanımı senmisini veya hamile olan senmisinde sana soruluo. cevap bile veremedi. beter olsun. inşallah giderimde görür.
bende yemiim bari :) bana haftaya bu saatte gel diince ben direk sordum açmı gelcem die oda güldü yok yok aç kalma o saate kadar dedi. yapılacak testleri açlık tokluk etkilemiyor dedi. ama bende öğle yemeinden sona yemiim bari bişi :) zaten yiyemiorumda. bugün yiceim tutar bide :)
tatlım saat öğlen 1 den sonra yeme dedi bana dr zaten öğlen yemeğini yeriz tamam :)ikili test te aç tok farketmiyo bildiğim kadarıyla 16,30 diyosunuz kan şekeriniz yerlerde olur valla
ikili test te aç tok farketmiyo bildiğim kadarıyla 16,30 diyosunuz kan şekeriniz yerlerde olur valla
tatlım saat öğlen 1 den sonra yeme dedi bana dr zaten öğlen yemeğini yeriz tamam :)
çık git canım ya ne halleri varsa görsünler..
onların yemek yapmaya niyeti olsa hamile kadının üzerine yığmazlardı o kadar misafiri..
ezdirme kendini canım..biz bakıma muhtacız şu dönemlerde üstelik..
vallahi dün Dr.dan gelirken eşimin kolunda resmen sürünerek girdim eve..
halim yok başım dönüyo..sende çok zor geçiriyosun..git yat dinlen ne yapıyolarsa yapsınlar
okuldayım tatlım 1.sınıf öğrencilerim bi önceki ders konu anlattım anca yavaş yavaş yazıyorlar. ahh ahh..hadi bakalım iyi haberlerle gel bakalımm canımm. sen bugün okula gitmedin mi
yine beni suçlarlar. ama artık umrumda değil. öncekilerden çok iyi biliyorum. dedim ya pazar günü akşam yemeğine diye öğlenin 12 sinde çıkıp gelmişlerdi. ordu gibilerdi canım çıktı hizmet etcem diye öyleyken hala arkamdan dedikodumu yapıolar. daha kızcağız saolsun iyi ağırladı diceklerine neymiş mutfaktan çıkmamışmışım da bilmem ne ki çıktım sürekli kusura bakmayın dedim. yeminle insan değiller. neymiş yanlarında oturcakmışım gidip gelip acıktılar diyen kv sölüo bunu. e o zaman ne yedircekmişim ben onlara bilmiorum o zamanda bişey yapıp önümüze koymadılar diye dedikodu yaparlardı. ben 5 gibi gelirler diye işimi ona göre ayarlamıştım. 12 de gelince doğal olarak çıkamadım mutfaktan. ben bide misafir ağırlıcaım zaman pişmiş ısınmış yemek sevmem. öyleyken 4 te oturdular yemeğe. halada arkasından dedikodu. geçenlerdede teyzeleri yemeğe gelmek istediler. eşim dioki midesi kötü bişey olmaz biz yabancı deiliz diolarhepsi bi garip hepsi
banada farketmez dedi canım doktorum :) ama bende 1 den sona yemiim bişi ne oluır ne olmaz. ben zaten bişey yiyemiyorum. açlıkta hissetmiyorum hiç. acıkmayı bişeyleri canım isteyerek yemeyi çok özledimdün iş yerimdeki duyarsız insanların birinin elinde yeni çıkan bi meyveyi gördüm. normalde o meyveyi hiç sevmem ama canım istedi gibi hissettim. akşam aldık. bi kere ıssırdım o kadar onu bile yiyemedim yani
yine beni suçlarlar. ama artık umrumda değil. öncekilerden çok iyi biliyorum. dedim ya pazar günü akşam yemeğine diye öğlenin 12 sinde çıkıp gelmişlerdi. ordu gibilerdi canım çıktı hizmet etcem diye öyleyken hala arkamdan dedikodumu yapıolar. daha kızcağız saolsun iyi ağırladı diceklerine neymiş mutfaktan çıkmamışmışım da bilmem ne ki çıktım sürekli kusura bakmayın dedim. yeminle insan değiller. neymiş yanlarında oturcakmışım gidip gelip acıktılar diyen kv sölüo bunu. e o zaman ne yedircekmişim ben onlara bilmiorum o zamanda bişey yapıp önümüze koymadılar diye dedikodu yaparlardı. ben 5 gibi gelirler diye işimi ona göre ayarlamıştım. 12 de gelince doğal olarak çıkamadım mutfaktan. ben bide misafir ağırlıcaım zaman pişmiş ısınmış yemek sevmem. öyleyken 4 te oturdular yemeğe. halada arkasından dedikodu. geçenlerdede teyzeleri yemeğe gelmek istediler. eşim dioki midesi kötü bişey olmaz biz yabancı deiliz diolarhepsi bi garip hepsi
kızlar 2 gün önce annemlerin ısrarı ile hamile pantolonu aldım lcw dan. göbeğim az büyüdü kiloda almadım ama. bebek sıkışır rahat giyin dedi annem. bakınca hiç beğenmedim annemin ısrarı ile denedim güel oldu normal pantolon gibi zaten sadece göbeği penye destekli ben hariç kimse anlayamaz hamile pantolonu olduğunu. çalışıyorum mecburen temmuza kadar rahatça giyeyim bi tane aldım yeter zaten. bide tayt aldım normalde giyerim diye.
banada farketmez dedi canım doktorum :) ama bende 1 den sona yemiim bişi ne oluır ne olmaz. ben zaten bişey yiyemiyorum. açlıkta hissetmiyorum hiç. acıkmayı bişeyleri canım isteyerek yemeyi çok özledimdün iş yerimdeki duyarsız insanların birinin elinde yeni çıkan bi meyveyi gördüm. normalde o meyveyi hiç sevmem ama canım istedi gibi hissettim. akşam aldık. bi kere ıssırdım o kadar onu bile yiyemedim yani
normalde 2 li testim 3 mayısta ama ben bebeşimi bu aralar çok hissedemediğim için korktum . Eşimde 3 mayısa kadar doktora gitmek yok demişti çok sık ultrasona girdin dedi.Şimdi konuştuk yarın sabah doktorum hastanedeymıs kontorle gidicez:)) İnşallh bebeğimin bişeyi yokturda güzelce çıkıp gelirizzz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?