Canım ben senin yerinde olsam, 14 kişi mi geliyolar, soylerim 30 tane lahmacun 20 tane ayran, kurulurum baş koşeye, geçen mutfaktan çıkamadım, şimdi de hamilelikten çok yoruldum yapamadım bişey der, en şen şakrak halimle kakara kikiri yaparım... Bırak kayınavlidenle gorumcen şişsin bu sefer... Belli ki halden anlayan insanlar değiller, sen ne desen boş, hiç kocanla da aranı germe boşu boşuna, bebişe yansır huzursuz olur yazık...
gözünüz aydın canım :) Şehzadeni sağlıkla kucağına al inşallahhh.slm kızlarrrrrrrr ıkılı testımızın sonucu cıkmıs doktorumuzdan geldık sımdı allahıma bınlerce kez sukur hersey yolunda 3 lu teste gerek yok artık dedı doktorum bu test daha detaylısı dedı zaten memlekete gıdıyorum 1 hafta sonra. bayadir doktora gitmem artikkkkkk veeeeeeee veeeeeee sehzademiz geliyorrrrrrrrrrrrrr
Evet tatlım, aç kaldığımda daha çok bulanıyordu yedikten sonra da demir tadı gibi oluyordu. Çok kötü olduğumda maden suyu iç canım. Ağzındaki tat gidiyor. Ben özellikle arabaya bindiğimde içiyordum.Bende yemek yaparken cok fena oluyorum ;( yapamiyorum hatta
Kizlar özellikle midesi bulananla sizinde yedikleriniz sonradan aci tad veriyormu su an agzimin ici zehir yemis gibiyimbilgisi olan bilgilendirsin lütfen
selam ben geldim..
kuzucuum iyiydi çok şükür büyümüş,kocaman olmuş :)
saat 2ye kadar aç olduğumdan pek oynamıyodu..
dr.ultrasonu bastırınca elleri kaldırp noluyo yaa gibi hareket yaptı
hepimiz koptuk...
burun kemiği için gayet iyi dedi..
ense ölçümü yapılır ama kan için erken o yüzden haftaya bu gün 2li için gün verdi...
bu gün bulantım yoktu ama ist.trafiği sağolsun arabada çkardıkça çıkardım:s
gelelim size..
puffy zuzu asyaeren sonuçlar güzel çıkmış
gözünüz aydın..çok şükür.. darısı hepimize inş..
filiz canım sen kendini çok yıpratıyosun
şükürler olsun yavrrun büydü..
küçük olsa düşük tehliken fazla olurdu..ama Allahın izniyle bişey olmaz artrık..
yat dinlen iğneni ol..geçecek bu günler inş..
bu gün merkeze zuhal topal geldi onlarda tüp bebek yapmışlar:)
ve galiba ikizlere hamile yanlış duymadıysam:))
sağol canım Allah razı olsun gördük cücüğü:))
hııı tüp yapmış atlaya zıplaya geziyodu..
ünlülerin bebekleride sağlam
ben 10 dak. bi adım atıyorum..
kadın full makyaj parfümlü..ben deodorantı bile vicdan azabıyla sürmüşüm..
halsizlikten tipim kaymış..
onu görünce kendimden tiksindim..ikiz olduğunu yanımdaki kadın söyledi..
kesinmi bilmiyorum
bugün ne oldu anlamıyorum sabahtan beri bulantım var. sabahta çıkardım. ben yiyiroum ama yediklerimi zevkle ağzıma almıyorum . tadı yok. sadece yemek zorunda olduğum için yiyiorum. bugüne kadar bulantıda yoktu :S
bu arada bazen unutuyorum. karnım çıkmaya başladı. sanki göbekmiş gibi arada unutup içime çekiyorum karnımı hala sonra kafaya dank ediyo
Canım ben senin yerinde olsam, 14 kişi mi geliyolar, soylerim 30 tane lahmacun 20 tane ayran, kurulurum baş koşeye, geçen mutfaktan çıkamadım, şimdi de hamilelikten çok yoruldum yapamadım bişey der, en şen şakrak halimle kakara kikiri yaparım... Bırak kayınavlidenle gorumcen şişsin bu sefer... Belli ki halden anlayan insanlar değiller, sen ne desen boş, hiç kocanla da aranı germe boşu boşuna, bebişe yansır huzursuz olur yazık...
ben dun ki olaylardan etkilenerek sacma sapan bir ruya gordum: kasim olmus ama benim karnim hala bu kadar. ama diyorlar ki senin bebek duruyor ama karnin sismedi! neyse 11 kasim gecmis 20 kasim olmus benim ki hala cikmamis. agliyorum beni kandiriyorsunuz bebek gitti gene degil mi diye,yok valla biraz nazli sadece senin gibi cikti diyorlar (ben de 2 hafta gec dogmusum) diyorum kadinlar kulubu arkadaslarimin hepsi dogurdu bi ben kaldim dogurmayan. sonra sancim basliyor. baski gibi bir sanci resmen hissettim ruyada...
günaydın annecikler. benim moralim çok bozuk. geçmişi okumadan hemen paylaşmak istedim çevrem düşüncesiz insanlarla dolu dün o kadar bunaldımki dün gece ağla ağla içim çıktıkaç gündür başımın ağrısından gözümü açamıodum bide çalışınca eve zor atıyorum kendimi. dünde belim çok ağrıdı. akşam eve gittik markete uğradık. ordayken görümcem eşimi aradı eşimde marketteyiz diince görümcem kapadı birazdan ararım diye. neyse eve geçtik yine aradı. görümcem öğretim görevlisi. neymiş hocaları kv lere gelmek istemişlerde kv dede demişki nergislerde ağırlayalım eşimde olur dedi. ben niye aranmıyorum artı onlara gelmek isteyen misafir neden bizde ağırlanıyor. ben hamileyim ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. azcık ayakta dursam başım dönüo zor atıyorum kendimi. bu kadar düşüncesizlik olurmu ya. artı haftaya 1 mayıs diye iki günüde izin alıp ablamlara gitcektim hafta sonu yiğenimin doğum günü. bugün doktora sorup izin çıkarsa gidicektim eşim bunu bile bile kabul etti o kadar üzüldümki 14 kişi yemeğe gelicekler ev dandini c.tesi gelicekler bide erkenden gelirler. ben yemekmi yapıcam temizlikmi bilmiyorum. ben kendime bakamıyorum onlara nasıl hizmet edicem. dediğim gibi bide beni aramıyorlar sanki evin hanımı eşim. sinirlerim bozuldu. bide diyoki görümcem telefonda duyuyorum ben. şimdi hamile diye gelmek istemezler bende ağırlaşmadan gelsinler dediler derim diyor. hepsinden nefret ediyorum ben aylardır annemi ablamı görmüyorum masus yapar gibi bide misafir kabul edio eşim yine sesimi çıkarmadım gücüm ağlamaya yetti kendi kendime ağladım eşim görmedi bile. sabahta kalktık kahvaltı yapıyorduk birşeyden konu açıldı alakasız. bana şaka yaparken ağır bir kelime etti. iyce kötü oldum onu bahane edip küstüm. şimdi özür dileyip duruyo ama dedim bugün sorucam doktora izin verirse gidicem sen ağırla artık misafirleri dedim. çok kötüyüm bugün. ben bu düşüncesiz insanlarla nasıl başedicem bilmiyorum yarın öbür gün çocuk doğuncada aynısını yapıcaklar. kv diomuş ben bişey yaparım diye (şimdi canı isteyen olur diye yazmıyorum) eşimde bana onu söylüyo iyi dedim bi onla yemekli misafirmi ağrlanır. şaka gibiler yemin ediyorum. Allahından bulsunlar hepsi dicek hiçbirşeyim yok.
valla iyi fikir ama onlar yine bana pislik atarlar öyle gavurlarki anlatamam
kız bizim işyerindekiler sağolsunlar mutfakta hazırlıyorlar ben görmediğim halde getirip ikram ediyorlar.
hössst bune yaaa eşinde konuşmayı bilmiyo vay arkadaş miğdesi kötü diyeceğine rahatsız yatıyo desin nekdar anlayışsız insanlar var töbe estağfurullah eğer iila geliceklerse eşin arasın desin doktor istirahat vermiş bişey yapamıyo yatması lazım gelin siz yapın desin ister yapsınlar ister yapmasınlar misafirler gelse bile kalkma yerinden yat kusura bakmayın doktorum yatmam gerektiğini söyledi dersin...hepsinin köküne kibrit suyu
yine beni suçlarlar. ama artık umrumda değil. öncekilerden çok iyi biliyorum. dedim ya pazar günü akşam yemeğine diye öğlenin 12 sinde çıkıp gelmişlerdi. ordu gibilerdi canım çıktı hizmet etcem diye öyleyken hala arkamdan dedikodumu yapıolar. daha kızcağız saolsun iyi ağırladı diceklerine neymiş mutfaktan çıkmamışmışım da bilmem ne ki çıktım sürekli kusura bakmayın dedim. yeminle insan değiller. neymiş yanlarında oturcakmışım gidip gelip acıktılar diyen kv sölüo bunu. e o zaman ne yedircekmişim ben onlara bilmiorum o zamanda bişey yapıp önümüze koymadılar diye dedikodu yaparlardı. ben 5 gibi gelirler diye işimi ona göre ayarlamıştım. 12 de gelince doğal olarak çıkamadım mutfaktan. ben bide misafir ağırlıcaım zaman pişmiş ısınmış yemek sevmem. öyleyken 4 te oturdular yemeğe. halada arkasından dedikodu. geçenlerdede teyzeleri yemeğe gelmek istediler. eşim dioki midesi kötü bişey olmaz biz yabancı deiliz diolarhepsi bi garip hepsi
Ne enteresan insanlar var yahu? KV. evi ağırlanmayacak kadar kötü mü yani? Benim durumum böyle olsaydı , eşime de Kv. de yapacağımı bilirdim de... Neyse... çok kızdım çok. Kv.ni Allah'a havale ediyorum.
herkese merhaba
bnm yrn vitaminler değişiyor elevit ve demir hapı geliyor bunlara başlayınca iştahı açılan varmı?
tek umudum bunlarla iştahımın açılması
Canım sen ne yapsan pislik atar bunlar, bunlarla baş etmeyi oğrenmen lazım ki hayatı sana zehir edemesinler... Deli deliyi gorunce deli değneğini saklar derler ya, seni sakin gorup tepene çıkmışlar heralde, sende kocişinle arayı bozmadan bunlara el altından ayar vereceksin mecbur... Sakın laf dalaşına girme, kendini de bu kadar üzme, düşün taşın bul bir yolunu... Boyle uzulerek hayat geçmez, yazık sana, kim ne der diye kafana takmaktan da vazgec bence...
nergis cnm yazdıgını okudum bende çok kızdım tabiki seni aramaları gerek
hem sen hamilesin agırlanması hoş tutulması gerekn sensin hemdeçalışıyorsun
valla bence arayıp tersle onlarda seni hoş görmek zorundalar ne demek 14 kişi yaaa
ben evde yalnızım kendi yemeğimi yapmaya zor mecalim oluyor kv.geliyim ütünü çamaşırını yıkayayım diyor,
ben olsam içime atmazdım kendini üzme ağlama söyle bence açık açık
herkese merhaba
bnm yrn vitaminler değişiyor elevit ve demir hapı geliyor bunlara başlayınca iştahı açılan varmı?
tek umudum bunlarla iştahımın açılması
haha süper fikir vallaakv ile görümcenin suratını çek bize yolla bi de :):) ondan sonra hamile kadının evine misafir nasıl çağırılıyormuş görsünler:)
hem ayrıca ev sahibi direk davet etmeden misafirliğe gidilir mi hiç. dolaylı yoldan seni evimde ağırlıyamam ancak başkasına götürürüm seni anlamı çıkıyor . her türlü açıdan bir ayıp var ortada yaff:S
Böyle insanlara sinsi olacaksın. Ben evliliğimden beri eşimin ailesine hep sınırlı oldum, çok soğuk diyorlar benim için. varsın desinler. sınırlarını aşacaklarına, hadlerini bilsinler. Bazen benimde Kv. düşümeden konuşuyor ama hakkını yemiyeyim böyle acımasız değil yani.
Madem midenin bulanması onlar için önemli değil ,tam yemek yiyeceklerin de öğürüp kusacaksın ki onların da iştahı kaçsın zehir zıkkım olsun. Ben öyle yapardım valla. Midem bulanmasa da sırf gıcıklığına yapardım.
canım her bünyede farklı etki yapıo olabilir. bende elevit kullanıyorum. bana çok dokunuo. hele demir ilacı beni hastanelik etmişti. elevitte içindeki demir yüzünden dokunuyo. inşallah sana öyle bir etki yapmaz
kadının aklı çıkıo bana faydası olcak die. eşimde dio bide çocua bakar diye adım gibi eminim bakmaz. bakmıcak. geçen öyle ütü muhabbeti oldu eşim dedi getiririz sen yaparsın diye. bana döndü ütücüye verin dediyapayım desede vermem zatende tarzı hiç hoş değildi. ilk zamanlar canın bişey istiyosa yapayım diyip duruyodu bigün bişey istedim ki zor olan bişey değil bin dereden su getirdi. bidahamı dedim töbe
Ben yeni başladım iştahımda bir değişiklik yok mide bulantım bu ara azar azar devam ediyor. Son iki gündür baş dönme , uyku halsizlik başladı. ilaçtan mı bilmiyorum alakasız aslında ama... Yalnız ilaçlar fena kokuyor. Ben nefesimi tutup ağzımda bekletmeden bol su ile içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?