2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

haha süper fikir vallaa kv ile görümcenin suratını çek bize yolla bi de :):) ondan sonra hamile kadının evine misafir nasıl çağırılıyormuş görsünler:)

hem ayrıca ev sahibi direk davet etmeden misafirliğe gidilir mi hiç. dolaylı yoldan seni evimde ağırlıyamam ancak başkasına götürürüm seni anlamı çıkıyor . her türlü açıdan bir ayıp var ortada yaff:S

gözünüz aydın canım :) Şehzadeni sağlıkla kucağına al inşallahhh.

Bende yemek yaparken cok fena oluyorum ;( yapamiyorum hatta

Kizlar özellikle midesi bulananla sizinde yedikleriniz sonradan aci tad veriyormu su an agzimin ici zehir yemis gibiyim bilgisi olan bilgilendirsin lütfen
Evet tatlım, aç kaldığımda daha çok bulanıyordu yedikten sonra da demir tadı gibi oluyordu. Çok kötü olduğumda maden suyu iç canım. Ağzındaki tat gidiyor. Ben özellikle arabaya bindiğimde içiyordum.

Kuzucuğun rahatını bozmuşsunuz tepki gösteriyor tabi insan her gün de görse yetmiyor işte...

şu doktorum programında Dr. Altuğ kadın doğum doktoru ya, bir gün 'bana hamile bir kadın geldiğinde yüzünden hemen anlıyorum hamile olduğunu'' demişti. Artık kendimizi fark etmeden ne kadar ihmal ediyorsak??? :)
Ben makyaj yapıyorum, ruj sürmüyorum sadece. Zaten cildim bozuldu moralim bozulsun istemiyorum. Kendime bakmaya çalışıyorum.

benim çok uzun zamandır böle hayattan zevk almıyorum. ki yemek yemekten zevk alan bir insandım ben. şimdi hiç tadım yok o yüzden. bende 3 kilo verdim ama karnım sivri :) bazen bende çekiorum ama karnımızda diil daha sanırım. çünkü doktor baya aşaıdan bakıo. şu an hala eski pantolonlarımı giyiyorum. bugün giydiim düşük bel. sanki tam üzerine gelio gibi

valla iyi fikir ama onlar yine bana pislik atarlar öyle gavurlarki anlatamam

Rüyalar ne kadar kötü gibi görünse de uyanınca hayıra yor tatlım. Her işte bir hayır vardır. Ben rüya gördüğümde hemen hayıra yoruyorum çünkü hep gerçek oluyor. Ertesi gün rüyamın haberini alıyorum.
6. his midir nedir bilmem ama mesela eşim benden bir şey saklayamayacağını öğrendi. Benden habersiz bir şey yapsın sanki biri beynime okur gibi haberim oluyor. Garibim hep sobeleniyor.

Ne enteresan insanlar var yahu? KV. evi ağırlanmayacak kadar kötü mü yani? Benim durumum böyle olsaydı , eşime de Kv. de yapacağımı bilirdim de... Neyse... çok kızdım çok. Kv.ni Allah'a havale ediyorum.

herkese merhaba
bnm yrn vitaminler değişiyor elevit ve demir hapı geliyor bunlara başlayınca iştahı açılan varmı?
tek umudum bunlarla iştahımın açılması

valla iyi fikir ama onlar yine bana pislik atarlar öyle gavurlarki anlatamam

Canım sen ne yapsan pislik atar bunlar, bunlarla baş etmeyi oğrenmen lazım ki hayatı sana zehir edemesinler... Deli deliyi gorunce deli değneğini saklar derler ya, seni sakin gorup tepene çıkmışlar heralde, sende kocişinle arayı bozmadan bunlara el altından ayar vereceksin mecbur... Sakın laf dalaşına girme, kendini de bu kadar üzme, düşün taşın bul bir yolunu... Boyle uzulerek hayat geçmez, yazık sana, kim ne der diye kafana takmaktan da vazgec bence...

nergis cnm yazdıgını okudum bende çok kızdım tabiki seni aramaları gerek
hem sen hamilesin agırlanması hoş tutulması gerekn sensin hemdeçalışıyorsun
valla bence arayıp tersle onlarda seni hoş görmek zorundalar ne demek 14 kişi yaaa
ben evde yalnızım kendi yemeğimi yapmaya zor mecalim oluyor kv.geliyim ütünü çamaşırını yıkayayım diyor,
ben olsam içime atmazdım kendini üzme ağlama söyle bence açık açık

valla bizim işyeri kalabalık öle olunca densizde var baya :) eşimide allaha havale ettim. biraz önce aramış yalvarıyor özür dilerim haklısın diye. ama gerçektenmi haklı görüyor yoksa benden tırstığı içinmi anlayamadım. dedim ama kararlıyım gidicem diye. bakalım akşam nolcak. kv görümce kp hiçbirinin yüzünü görmek istemiorum şeytan görsün yüzlerini.

Böyle insanlara sinsi olacaksın. Ben evliliğimden beri eşimin ailesine hep sınırlı oldum, çok soğuk diyorlar benim için. varsın desinler. sınırlarını aşacaklarına, hadlerini bilsinler. Bazen benimde Kv. düşümeden konuşuyor ama hakkını yemiyeyim böyle acımasız değil yani.
Madem midenin bulanması onlar için önemli değil ,tam yemek yiyeceklerin de öğürüp kusacaksın ki onların da iştahı kaçsın zehir zıkkım olsun. Ben öyle yapardım valla. Midem bulanmasa da sırf gıcıklığına yapardım.

Ne enteresan insanlar var yahu? KV. evi ağırlanmayacak kadar kötü mü yani? Benim durumum böyle olsaydı , eşime de Kv. de yapacağımı bilirdim de... Neyse... çok kızdım çok. Kv.ni Allah'a havale ediyorum.

kadın temizlik hastası kimse gelip gitmez bi kişi geldimi ertesi gün evin bütün halıları camları koltukları silinir. biz bile gittikmi mutfakta sandalye tepesinde otururuz elinde bezle gezer durur.

herkese merhaba
bnm yrn vitaminler değişiyor elevit ve demir hapı geliyor bunlara başlayınca iştahı açılan varmı?

canım her bünyede farklı etki yapıo olabilir. bende elevit kullanıyorum. bana çok dokunuo. hele demir ilacı beni hastanelik etmişti. elevitte içindeki demir yüzünden dokunuyo. inşallah sana öyle bir etki yapmaz

başedilcek tarzda değiller canım kendimde o gücü görmüyorum. ben uzak kalmaya çalıştıkça bulaşıolar. bide uğraşmaya kalksam ne olur halim hiç bilmiyorum. Rabbim büyük şu mubarek gün beni ağlattılar ya daha ne diyim bilmiyorum. bedduada etmek istemiyorum çok korkarım. bir daha benle uğraşamazlar inşallah

kadının aklı çıkıo bana faydası olcak die. eşimde dio bide çocua bakar diye adım gibi eminim bakmaz. bakmıcak. geçen öyle ütü muhabbeti oldu eşim dedi getiririz sen yaparsın diye. bana döndü ütücüye verin dedi yapayım desede vermem zatende tarzı hiç hoş değildi. ilk zamanlar canın bişey istiyosa yapayım diyip duruyodu bigün bişey istedim ki zor olan bişey değil bin dereden su getirdi. bidahamı dedim töbe

herkese merhaba

Ben yeni başladım iştahımda bir değişiklik yok mide bulantım bu ara azar azar devam ediyor. Son iki gündür baş dönme , uyku halsizlik başladı. ilaçtan mı bilmiyorum alakasız aslında ama... Yalnız ilaçlar fena kokuyor. Ben nefesimi tutup ağzımda bekletmeden bol su ile içiyorum.

ayıptan günahtan anlayan yokki. onlar kılıfına uydurmuşlardır eminim. görümcem diyoki madem sizde ağırlancak öbürleride gelsin diye. 2 kişiden 14 e çıktı bide üzerine hani nergis hamile oraya sonra gideriz derlersede hamilelik ağırlaşmadan ağırlayalım dediler deriz diyo. ölürmüsün öldürürmüsün. yani büyük ihtimal onlarada nergisleride çağırdık onlarda illaki bize gelsinler dediler demiştir.

buda gelmemişti hiç aklıma iyi fikir zaten çok kolay kusabiliyorum yapayımda görsünler

canım her bünyede farklı etki yapıo olabilir. bende elevit kullanıyorum. bana çok dokunuo. hele demir ilacı beni hastanelik etmişti. elevitte içindeki demir yüzünden dokunuyo. inşallah sana öyle bir etki yapmaz

cnm neden dokundu ki ben daha önce demir hapı kullanmıştım tadı kötü bide kabızlık yapıyordu
inş.bi sorun çıkmaz

ama yok böylelerine anlayışlı olmıycaksın bak kendini yıpratırsın
hem eşşine de bahset durumdan böyle kendi kendine üzülme
bende ailemden uzaktayım sagolsun annem 1 hafta,ablam 1 hafta geldi gittti ama sonrasında hep kv.ilgilendi
biz kadınlar ne zorluklar çekiyoruz onlarda kadın biraz anlayışlı olmak lazım yaaaa
hadi kv .düşünemedi ama görümcemdemi akıl edemedi bari ona bişey deseydin

cnm o dediklerinden bende hep var akşamları 9 da yatıyorum dizilerin yeni bölümü başlıyor ben yatıyorum
umarım iştahımı açar yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…