2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım benim haddime değil tabi ki de, naçizane fikrimi söylüyorum. Eşinle aranı iyi tut, haklılığını konuşarak anlatmaya çalış. Ağlayarak susarsan seni anlayamaz. Erkeklerde bu kapasite yok gülüm. Kv. ve görümce ile baş etmenin en doğru ve kesin yolu kocacındır.
Her evde zaman zaman Kv yada görümce kaynaklı krizler oluyor. Birbirinizi hırpalarsanız onların değil sizin canınız acır.
Eğer adaletli bir eşin varsa senin haklı olduğunu anlayacaktır zaten. Tam da güzel anlar yaşarken hayatını zehir ettirmeyin kimseye.

Katılıyorum arkadaşım, ilerde neden takmışım bunları kafama günlerimi zehir etmişim dersin. Kocan da ne yapsın bi tarafta annes ablası deli deli haraketler yapıyo, atsa atamaz satsa satamaz.... Kocanı da çok bunaltmadan bi yol bulman lazım...

çok sinirlendim yaaaa nergis hemen pılını pırtını topla planından cayma git annenlere. bişe derlerse de bana mı sordunuz dersin. düşüncesizleeeeeeeeeeeeeeeeerr. getirmesinler bizi oraya göbeklerimizle saldırırız haa

ben dağıldım hemen

merhaba...sen bilirsin ama bence kesinlikle kabul etme.yarın birgün Allah korusun çocuğuna bişey olsa iki gün ah ah vah vah diyecekler asıl olan sana olacak.inan o zaman yaşayacağın pişmanlık kaybettiğini geri getirmeyecek.şuan hayatımızdakı en önemli,en öncelikli şey bebeklerimiz olmalı.lütfen yapma.hiçkimse için bebeğini tehlikeye atma..

okuldayım tatlım 1.sınıf öğrencilerim bi önceki ders konu anlattım anca yavaş yavaş yazıyorlar. ahh ahh..

Oyyy çook zor canım ya 1.sınıf. allah yardımcın olsun valla bu halde onlarla uğraşmak çok zor. peki sen doğum iznindeyken başka bi öğretmen mi girecek nasıl olacak?

herkese merhaba
bnm yrn vitaminler değişiyor elevit ve demir hapı geliyor bunlara başlayınca iştahı açılan varmı?
tek umudum bunlarla iştahımın açılması

hilalcim bende en başından beri polivit kullanıyordum şimdi elevit verdi. ikiside aynı tarz hap mı acaba? sen önceden ne kullanıyordun??

Canım eleviti sormuşsun. Ben kullanıyorum iştahımda bi artış yok, mide bulantısından yiyemiyorum zaten doğru düzgün. Ama çok fazla uyuyorum, progestan kullanıyorum onun yaptığını tahmin ediyodum ama araştırınca elevitin de bazılarında uyku yaptığını okudum, o yüzden akşam saatlerinde almanı tavsiye ederim

sl kızlar

geçmiş olsun nergiscim canını sıkma
benimde dün görümcem eşim ve benim resmimim altına yakışıklı abicim o yanındaki kim ya yazmış sinirden kudurdum ama sağolsun eşim bana hak verdi.

canım bende mide bulantısı hapı içtiğimde yarım saat içinde düşüp yatıyrum sanki uyku hapı .

ay ne terbiyesiz ne dengesiz, benim görümcem gibi

kadın temizlik hastası kimse gelip gitmez bi kişi geldimi ertesi gün evin bütün halıları camları koltukları silinir. biz bile gittikmi mutfakta sandalye tepesinde otururuz elinde bezle gezer durur.
dengesiz dengesiz işteeee...
:)))) göbişlerimizle sıkıştırır üstlerine kusarızzzz

ayyyy g.zekağlı şeyyyyy tanıyamadıysan tanıştırayım diyeydin. sersem saçını başını yolasım geldi...

aa bendeki uyku durumu ilaçtan demek ki. Ben geceleri uyuyamıyordum. Bu iki gündür ayakta zor duruyorum. dün misafir vardı başımı bir yere koymamak için zor durdum valla.

Dun doktor kontrolün vardi sonucu okudum âma bir turlu yazmadım başagrisi var fena arada unutuyorum kafamdakini
Oncelikle tebrikler afferin size bastırip probu rahatsiz ettiniz kuzuyu , cocuğu ne rahatsiz ediyorsunuz ya degilmi :)
Yerim senin o sut kuzuyu :))

Ay nekadar ayıp, boşuna dememişler "Görümce bas taşı gorunce " diye

bende görümceyim en ufak şe yanlış anlaşılır diye gelinimize daha hassas olmaya çalışıyorum. Nedir yani? bir insanı üzünce ne oluyor? Sanki o da bir ana kuzusu değil mi yani?
En güzeli az ve öz görüşmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…