valla bizim işyeri kalabalık öle olunca densizde var baya :) eşimide allaha havale ettim. biraz önce aramış yalvarıyor özür dilerim haklısın diye. ama gerçektenmi haklı görüyor yoksa benden tırstığı içinmi anlayamadım. dedim ama kararlıyım gidicem diye. bakalım akşam nolcak. kv görümce kp hiçbirinin yüzünü görmek istemiorum şeytan görsün yüzlerini.
buda gelmemişti hiç aklıma iyi fikir zaten çok kolay kusabiliyorum yapayımda görsünler
Canım benim haddime değil tabi ki de, naçizane fikrimi söylüyorum. Eşinle aranı iyi tut, haklılığını konuşarak anlatmaya çalış. Ağlayarak susarsan seni anlayamaz. Erkeklerde bu kapasite yok gülüm. Kv. ve görümce ile baş etmenin en doğru ve kesin yolu kocacındır.
Her evde zaman zaman Kv yada görümce kaynaklı krizler oluyor. Birbirinizi hırpalarsanız onların değil sizin canınız acır.
Eğer adaletli bir eşin varsa senin haklı olduğunu anlayacaktır zaten. Tam da güzel anlar yaşarken hayatını zehir ettirmeyin kimseye.
günaydın annecikler. benim moralim çok bozuk. geçmişi okumadan hemen paylaşmak istedim çevrem düşüncesiz insanlarla dolu dün o kadar bunaldımki dün gece ağla ağla içim çıktıkaç gündür başımın ağrısından gözümü açamıodum bide çalışınca eve zor atıyorum kendimi. dünde belim çok ağrıdı. akşam eve gittik markete uğradık. ordayken görümcem eşimi aradı eşimde marketteyiz diince görümcem kapadı birazdan ararım diye. neyse eve geçtik yine aradı. görümcem öğretim görevlisi. neymiş hocaları kv lere gelmek istemişlerde kv dede demişki nergislerde ağırlayalım eşimde olur dedi. ben niye aranmıyorum artı onlara gelmek isteyen misafir neden bizde ağırlanıyor. ben hamileyim ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. azcık ayakta dursam başım dönüo zor atıyorum kendimi. bu kadar düşüncesizlik olurmu ya. artı haftaya 1 mayıs diye iki günüde izin alıp ablamlara gitcektim hafta sonu yiğenimin doğum günü. bugün doktora sorup izin çıkarsa gidicektim eşim bunu bile bile kabul etti o kadar üzüldümki 14 kişi yemeğe gelicekler ev dandini c.tesi gelicekler bide erkenden gelirler. ben yemekmi yapıcam temizlikmi bilmiyorum. ben kendime bakamıyorum onlara nasıl hizmet edicem. dediğim gibi bide beni aramıyorlar sanki evin hanımı eşim. sinirlerim bozuldu. bide diyoki görümcem telefonda duyuyorum ben. şimdi hamile diye gelmek istemezler bende ağırlaşmadan gelsinler dediler derim diyor. hepsinden nefret ediyorum ben aylardır annemi ablamı görmüyorum masus yapar gibi bide misafir kabul edio eşim yine sesimi çıkarmadım gücüm ağlamaya yetti kendi kendime ağladım eşim görmedi bile. sabahta kalktık kahvaltı yapıyorduk birşeyden konu açıldı alakasız. bana şaka yaparken ağır bir kelime etti. iyce kötü oldum onu bahane edip küstüm. şimdi özür dileyip duruyo ama dedim bugün sorucam doktora izin verirse gidicem sen ağırla artık misafirleri dedim. çok kötüyüm bugün. ben bu düşüncesiz insanlarla nasıl başedicem bilmiyorum yarın öbür gün çocuk doğuncada aynısını yapıcaklar. kv diomuş ben bişey yaparım diye (şimdi canı isteyen olur diye yazmıyorum) eşimde bana onu söylüyo iyi dedim bi onla yemekli misafirmi ağrlanır. şaka gibiler yemin ediyorum. Allahından bulsunlar hepsi dicek hiçbirşeyim yok.
Kizlar hepinizin ablası hatta bazılarının annesi yasindayim bazen es veya esın alileside ile ilgili sıkıntılarınızı okuyorum ve inanın cok canim sıkılıyor"
Size buyasta gelmiş bir suru sey gormuş bir insan tavsiyesi HAYIR demeyi bilin , asla vir vir tartışmayın , açıklamaya neden oyle yaptim sebebi suydu diye kendinizi anlatmaya çalışmayın , anlamak istemeyen anlamaz ve anasının ıslah edemediklerini siz hic edemezsiniz.
Bir sey isinize gelmiyormu HAYIR deyin , istemiyorum deyin konuyu uzatmayın kestirin atın bakın neler oluyor , size soyliyeyimmi ilk fırtına dinsin hic bir sey olmuyorrrrrrrrr. Her sey ayni devam ediyor hatta kararlı karakterli hatun oluyor kıymetli bile oluyorsunuz.
Ama arada ayarlarlarsa fazla oynamayın bozuluyorlar :))
Ananem derdi ki kızım yan yatanda birrrrr kendini yirtandaaaaa
Kendinizi yırtsan olmayın
Ders bitti dagilabilrsiniz
ben onu hiç becerememki canımanneme çok kızıyorum beni neden böyle yetiştirdin diye. ben haklı olsam bile kimseye bişey diyemem huyum çok kötü. onlarda bildikleri için kullanıyolar. direk beni arasalardı ablamlara gidicem doktor izin verirse ama vermesse buyursunlar gelsinler derdim en azından. eşimede dedim bu evin hanımı senmisin diye. oda gülüyo nolcak zaten nergise sor dediler diyo. dedim beni niye aramıyolar. hiçbişey diyemedi. madem sor dediler ne diye sormadan cevap veriosun. bide öle yaptıkları zaman direk ben istemiomuş gibi oluyorum. bi kaç kere eşim böle bana sormadan reddetti öyleyken bi keresinde bana laf sölediler ben evime kimseyi almıyomuşum ki biz ailece misafiri çok severiz evimizden hiç misafirimiz eksik olmazdı. ama şu an rahatsızım kendime bakamıyorum artı. evim o haldeyken misafir ağırlıyamam. belim çatlıyo nasıl temizlik yapıcam bilmiyorum. onların kapısınıda kimse açmaz. çünkü kimse onun evinde rahat edemiyo. biz bile gidince elinde bezle dolaşıo aşırı titiz. biri gelsin ertesi gün bütün halılarını siliyo basılsın basılmasın. şimdide allah bilir evi kirlencek diye böyle yapıyo. vicdansız başka hiçbirşey değil. ama Rabbim büyük kendi kızıda evlensin de onda bin beterini görsünler. bunu bile demiyim diyorum ama içim acıo hiç düşünmüyorlar.
okuldayım tatlım 1.sınıf öğrencilerim bi önceki ders konu anlattım anca yavaş yavaş yazıyorlar. ahh ahh..
herkese merhaba
bnm yrn vitaminler değişiyor elevit ve demir hapı geliyor bunlara başlayınca iştahı açılan varmı?
tek umudum bunlarla iştahımın açılması
Canım eleviti sormuşsun. Ben kullanıyorum iştahımda bi artış yok, mide bulantısından yiyemiyorum zaten doğru düzgün. Ama çok fazla uyuyorum, progestan kullanıyorum onun yaptığını tahmin ediyodum ama araştırınca elevitin de bazılarında uyku yaptığını okudum, o yüzden akşam saatlerinde almanı tavsiye ederim
sl kızlar
geçmiş olsun nergiscim canını sıkma
benimde dün görümcem eşim ve benim resmimim altına yakışıklı abicim o yanındaki kim ya yazmış sinirden kudurdum ama sağolsun eşim bana hak verdi.
ay ne terbiyesiz ne dengesiz, benim görümcem gibi
sl kızlar
benimde dün görümcem eşim ve benim resmimim altına yakışıklı abicim o yanındaki kim ya yazmış sinirden kudurdum ama sağolsun eşim bana hak verdi.
dengesiz dengesiz işteeee...kadın temizlik hastası kimse gelip gitmez bi kişi geldimi ertesi gün evin bütün halıları camları koltukları silinir. biz bile gittikmi mutfakta sandalye tepesinde otururuz elinde bezle gezer durur.
:)))) göbişlerimizle sıkıştırır üstlerine kusarızzzzçok sinirlendim yaaaanergis hemen pılını pırtını topla planından cayma git annenlere. bişe derlerse de bana mı sordunuz dersin. düşüncesizleeeeeeeeeeeeeeeeerr. getirmesinler bizi oraya göbeklerimizle saldırırız haa:
ben dağıldım hemen
sl kızlar
Ay nekadar ayıp, boşuna dememişler "Görümce bas taşı gorunce " diye
Canım eleviti sormuşsun. Ben kullanıyorum iştahımda bi artış yok, mide bulantısından yiyemiyorum zaten doğru düzgün. Ama çok fazla uyuyorum, progestan kullanıyorum onun yaptığını tahmin ediyodum ama araştırınca elevitin de bazılarında uyku yaptığını okudum, o yüzden akşam saatlerinde almanı tavsiye ederim
hoşgeldin canımm
Ay nekadar ayıp, boşuna dememişler "Görümce bas taşı gorunce " diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?