2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
aa bendeki uyku durumu ilaçtan demek ki. Ben geceleri uyuyamıyordum. Bu iki gündür ayakta zor duruyorum. dün misafir vardı başımı bir yere koymamak için zor durdum valla.

hamieyken niye misafir alıyosunuz canım ben çevreme geçiçi bir süre kapaılıyız dedim:d anlayana

Cok dağılma bakayim :)) Nasil basladimi sıcaklar orada , ay çekilmez bir ay sonra orası Allah yardimcin olsun

Bu arada biraz once vahsihatunu gordum sonra yok oldu sen aldinmi bir bilgi

Kızlar.. demiyeyim dedim... dedim... ama çatlayacam yahu Ben resmen bebeğimi hissediyorum!
Vallahi gaz sancısı filan değil, insan anlıyor içindeki oynaşmanın ne olduğunu. Şuan gaz sıkışıklığımda yok zaten.
Şöyle yarım saatte, bir saatte bir belli bir noktada küçük bir oynaşma var. resmen bir noktamı oyar gibi... bir saat önce sol tarafta da bir noktaydı az evvelde sağ tarafta aşağıda bir bölgede hissettim.
Her geçen an daha çok istiyorum meleğimi!

kaçıncı bebeğin canım ben kızımda 16 haftada hissetmiştim pıt pıt hafif kabartı olmuştu bide zayıf olanlar daha cabuk hissdermiş bide kızlar erken oynar derer seninkine ne dediler.

kafamıı şöleeeeeeeee yarım saat koyup oyusamm nolurduu sankii yaaaaa( çok uykumm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

BENDE GORUMCEYIM ve yengemle karsılıklı oturuyoruz AYnı bınada ve cokta ıyı anlasırız hatta ablamlardan bıle daha ii anlasırızzz

Cok dağılma bakayim :)) Nasil basladimi sıcaklar orada , ay çekilmez bir ay sonra orası Allah yardimcin olsun

Bu arada biraz once vahsihatunu gordum sonra yok oldu sen aldinmi bir bilgi

Ablacım bugün epey sıcak ama evin içi çok serin. Ben de artık denizden çıkmam napayım gocumaann göbeğimle fok balığı gibi yüzer 90 60 90 ruslara bakar hasetimden çatlar,turistlerin göz zevkini bozarım, geri kalan zamanlarda da klimanın karşısında yayılırım artık nasıl ama 2013 yaz planım, beğendin di mi doğru söyle

benim kv dede anlayış 0'ın altında. neyse onu boşwerelim. bende demir hapını önceden kullanmıştım canım. beni söylemesi ayıp ishal yaptı hatta rengi simsiyahtı. sürekli öğrüyordum acile zor gittik. 2 gün salmadılar ince bağırsakta veya 12parmak bağırsağında kanama var diye çok şükür bişi yokmuş o hapın yan etkisiymiş. doktor hemen bırak dedi. şimdi elevittede demir var o bile rahatsız ediyor. önceden yapmadıysa sana şimdide yapmaz merak etme benim bünyenin demire alerjisi var sanıyorum

hamieyken niye misafir alıyosunuz canım ben çevreme geçiçi bir süre kapaılıyız dedim:d anlayana

aa yok misafir dediğim bizim arkadaşlar ya. Bana bir zararları yok, film izlemeye muhabbete çağırdım özellikle. Bana bir şey yaptırmıyorlar sağ olsunlar. Zaten havalar ısındı evde durmayız artık. Pılımızı pırtımızı toplayıp sahilde oturuyoruz, öyle yaparız artık.

ooyyy yerim ben onun totişiniiii canım ben de dün sağ tarafımda acayip sertlik hissettim hatta eşim de elledi,burda dedi. ayy gelse şu tekmeler artıkkkkkkkkk

eşimde aradı üzüldüm falan dio yemek falan yiyememişte bilmiyorum benide üzüyo. inşallah anlıyordur tek temennim o. ama tek dediği haklısın oda gerçekten hak verdiği içinmi söylüyo yoksa uzatmıyayım diyemi anlayamıyorum

canım sen yeter ki iste ben sana soğuk yenen intikam yemek tariflerini veririm
valla kötü biri değilim ben. sadece haksızlığa gelemiyorum.

süper olur bunu bi deniyim sonrasında yine danışırım sana :) benim aklım bu konuşarda pek çalışmaz. çalışsada çok geç olur

BENDE GORUMCEYIM ve yengemle karsılıklı oturuyoruz AYnı bınada ve cokta ıyı anlasırız hatta ablamlardan bıle daha ii anlasırızzz

valla ben onlara elimden geeni yaptım istanbuldan köylerine geldim hiç bir şekilde onlara karşı yanlış davranışarda bulunmadım ben karadenizliyim eşim doğulu hiç bir şeyerini garipsemeim hep allcak gönüllü oldum giyimlerine kuşamlarına yardımcı ön ayak oldum. hani derler çıkmışda kabuğunu beğenmiyor o hesap beni yermeğe çalışıyorlar. bende yengemle çk iyi anlaşırım her zaman gözümde abimden daha kıymetidir. yanlarında olduğumda onsuz bğazımdan bişey geçmez hep yanımda iswterim

doktor izin versede planlarım suya düştü p.tesi bakanlıkta işim çıktı gitmem mümkün değil çok acil ve hayatta izin vermezler. ama ben bunun acısını çıkartıcam onlardan kararlıyım.

kaçıncı bebeğin canım ben kızımda 16 haftada hissetmiştim pıt pıt hafif kabartı olmuştu bide zayıf olanlar daha cabuk hissdermiş bide kızlar erken oynar derer seninkine ne dediler.

canım ilk gebelik benim doktora sordum cinsiyeti ama söylemedi. 15 mayısta öğreneceğiz inşallah. Ben ne zayıf , ne kiloluyum. Ama yıllarca gaz problemi çektiğim için onun sancısını çok iyi biliyorum. Bu dediğim kıpırtı bir kaç gündür hissettiğim bir şey.

Kızlar hepinize merhaba.

Geçmişi okuyarak geliyordum,kayıplarımız olmuş yine.İnşallah Rabbim tez zamanda
yeniden sağlıklı bebişler verir arkadaşlarımıza.

Nergisciğim okuduğumdan anlamadım mı diye düşünüyorum.Niye neden nasıl bir sebeple görümcenin misafirlerini
senin evinde ağırlamaya karar verdiler ki?
Bildiğim kadarı ile en çok bulantısı olanlardan birisin.Bunu bilmiyorlar mı?
Hadi bilmesinler gene de anlayamadım sana gelmelerinin sebebini.
Daha dün akşam çok sevdiğim 3 arkadaşımı misafir etmeme rağmen
inan çok yoruldum.Bir de dıdının dıdısını misafir etmek bana çok tuhaf geldi.
Sakın kabul etme derim ben.Sonraki mesajlarını da okudum inşallah ailenin yanına gidersin.
Böyle ilginç bir olay daha önce duymamıştım hiç.

şu an bişey yapamıcak gibiyim ama ilerleyen günlerde bunun acısını çok fena çıkartcam. eşimde beni o kadar ii tanımışki kıyamassın sen kimseye dio. hiç sevmiyorum bu huyumu hiç

saol canım seninkide patavatsızmış. arada benimkilerde yapıo onu. öle yazmıyolar ama gittiğimizde beni aşşağılamalar oğullarını övmeler. hatta yok bilmemkimin kızı şöle güzelmiş böle bilmemneymiş. yok eşimin eski okul arkadaşlarını sorular nasıl tatlı kızdı o öle napıoki falan diye sinir oluyorum. hoş başta kendi kızlarına baksınlar. eşim benden 2 yaş küçük göürümcem ablası ama oda benden küçük benden en az 5 yaş büyük duruo ona bakıp öle yorum yapın diyip bozuvercende yapamıorum ben. sende söle eşine oda altına yorum yazsın o yanımdaki dünyalar güzeli karım da sen kimsin çıkartamadım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…