aa bendeki uyku durumu ilaçtan demek ki. Ben geceleri uyuyamıyordum. Bu iki gündür ayakta zor duruyorum.dün misafir vardı başımı bir yere koymamak için zor durdum valla.
aa bendeki uyku durumu ilaçtan demek ki. Ben geceleri uyuyamıyordum. Bu iki gündür ayakta zor duruyorum.dün misafir vardı başımı bir yere koymamak için zor durdum valla.
akşam saatlerinde al kuzum sen de
Kızlar.. demiyeyim dedim... dedim... ama çatlayacam yahuBen resmen bebeğimi hissediyorum!
Vallahi gaz sancısı filan değil, insan anlıyor içindeki oynaşmanın ne olduğunu. Şuan gaz sıkışıklığımda yok zaten.
Şöyle yarım saatte, bir saatte bir belli bir noktada küçük bir oynaşma var.resmen bir noktamı oyar gibi... bir saat önce sol tarafta da bir noktaydı az evvelde sağ tarafta aşağıda bir bölgede hissettim.
Her geçen an daha çok istiyorum meleğimi!
bende görümceyim en ufak şe yanlış anlaşılır diye gelinimize daha hassas olmaya çalışıyorum. Nedir yani? bir insanı üzünce ne oluyor? Sanki o da bir ana kuzusu değil mi yani?
En güzeli az ve öz görüşmek.
Cok dağılma bakayim :)) Nasil basladimi sıcaklar orada , ay çekilmez bir ay sonra orası Allah yardimcin olsun
Bu arada biraz once vahsihatunu gordum sonra yok oldu sen aldinmi bir bilgi
cnm neden dokundu ki ben daha önce demir hapı kullanmıştım tadı kötü bide kabızlık yapıyordu
inş.bi sorun çıkmaz
ama yok böylelerine anlayışlı olmıycaksın bak kendini yıpratırsın
hem eşşine de bahset durumdan böyle kendi kendine üzülme
bende ailemden uzaktayım sagolsun annem 1 hafta,ablam 1 hafta geldi gittti ama sonrasında hep kv.ilgilendi
biz kadınlar ne zorluklar çekiyoruz onlarda kadın biraz anlayışlı olmak lazım yaaaa
hadi kv .düşünemedi ama görümcemdemi akıl edemedi bari ona bişey deseydin
cnm o dediklerinden bende hep var akşamları 9 da yatıyorum dizilerin yeni bölümü başlıyor ben yatıyorum
umarım iştahımı açar yaaaa
hamieyken niye misafir alıyosunuz canım ben çevreme geçiçi bir süre kapaılıyız dedim:d anlayana
Kızlar.. demiyeyim dedim... dedim... ama çatlayacam yahuBen resmen bebeğimi hissediyorum!
Vallahi gaz sancısı filan değil, insan anlıyor içindeki oynaşmanın ne olduğunu. Şuan gaz sıkışıklığımda yok zaten.
Şöyle yarım saatte, bir saatte bir belli bir noktada küçük bir oynaşma var.resmen bir noktamı oyar gibi... bir saat önce sol tarafta da bir noktaydı az evvelde sağ tarafta aşağıda bir bölgede hissettim.
Her geçen an daha çok istiyorum meleğimi!
Canım benim haddime değil tabi ki de, naçizane fikrimi söylüyorum. Eşinle aranı iyi tut, haklılığını konuşarak anlatmaya çalış. Ağlayarak susarsan seni anlayamaz. Erkeklerde bu kapasite yok gülüm. Kv. ve görümce ile baş etmenin en doğru ve kesin yolu kocacındır.
Her evde zaman zaman Kv yada görümce kaynaklı krizler oluyor. Birbirinizi hırpalarsanız onların değil sizin canınız acır.
Eğer adaletli bir eşin varsa senin haklı olduğunu anlayacaktır zaten. Tam da güzel anlar yaşarken hayatını zehir ettirmeyin kimseye.
canım sen yeter ki iste ben sana soğuk yenen intikam yemek tariflerini veririm
valla kötü biri değilim ben. sadece haksızlığa gelemiyorum.
BENDE GORUMCEYIM ve yengemle karsılıklı oturuyoruz AYnı bınada ve cokta ıyı anlasırız hatta ablamlardan bıle daha ii anlasırızzz
çok sinirlendim yaaaanergis hemen pılını pırtını topla planından cayma git annenlere. bişe derlerse de bana mı sordunuz dersin. düşüncesizleeeeeeeeeeeeeeeeerr. getirmesinler bizi oraya göbeklerimizle saldırırız haa
ben dağıldım hemen
kaçıncı bebeğin canım ben kızımda 16 haftada hissetmiştim pıt pıt hafif kabartı olmuştu bide zayıf olanlar daha cabuk hissdermiş bide kızlar erken oynar derer seninkine ne dediler.
günaydın annecikler. benim moralim çok bozuk. geçmişi okumadan hemen paylaşmak istedim çevrem düşüncesiz insanlarla dolu dün o kadar bunaldımki dün gece ağla ağla içim çıktıkaç gündür başımın ağrısından gözümü açamıodum bide çalışınca eve zor atıyorum kendimi. dünde belim çok ağrıdı. akşam eve gittik markete uğradık. ordayken görümcem eşimi aradı eşimde marketteyiz diince görümcem kapadı birazdan ararım diye. neyse eve geçtik yine aradı. görümcem öğretim görevlisi. neymiş hocaları kv lere gelmek istemişlerde kv dede demişki nergislerde ağırlayalım eşimde olur dedi. ben niye aranmıyorum artı onlara gelmek isteyen misafir neden bizde ağırlanıyor. ben hamileyim ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. azcık ayakta dursam başım dönüo zor atıyorum kendimi. bu kadar düşüncesizlik olurmu ya. artı haftaya 1 mayıs diye iki günüde izin alıp ablamlara gitcektim hafta sonu yiğenimin doğum günü. bugün doktora sorup izin çıkarsa gidicektim eşim bunu bile bile kabul etti o kadar üzüldümki 14 kişi yemeğe gelicekler ev dandini c.tesi gelicekler bide erkenden gelirler. ben yemekmi yapıcam temizlikmi bilmiyorum. ben kendime bakamıyorum onlara nasıl hizmet edicem. dediğim gibi bide beni aramıyorlar sanki evin hanımı eşim. sinirlerim bozuldu. bide diyoki görümcem telefonda duyuyorum ben. şimdi hamile diye gelmek istemezler bende ağırlaşmadan gelsinler dediler derim diyor. hepsinden nefret ediyorum ben aylardır annemi ablamı görmüyorum masus yapar gibi bide misafir kabul edio eşim yine sesimi çıkarmadım gücüm ağlamaya yetti kendi kendime ağladım eşim görmedi bile. sabahta kalktık kahvaltı yapıyorduk birşeyden konu açıldı alakasız. bana şaka yaparken ağır bir kelime etti. iyce kötü oldum onu bahane edip küstüm. şimdi özür dileyip duruyo ama dedim bugün sorucam doktora izin verirse gidicem sen ağırla artık misafirleri dedim. çok kötüyüm bugün. ben bu düşüncesiz insanlarla nasıl başedicem bilmiyorum yarın öbür gün çocuk doğuncada aynısını yapıcaklar. kv diomuş ben bişey yaparım diye (şimdi canı isteyen olur diye yazmıyorum) eşimde bana onu söylüyo iyi dedim bi onla yemekli misafirmi ağrlanır. şaka gibiler yemin ediyorum. Allahından bulsunlar hepsi dicek hiçbirşeyim yok.
merhaba...sen bilirsin ama bence kesinlikle kabul etme.yarın birgün Allah korusun çocuğuna bişey olsa iki gün ah ah vah vah diyecekler asıl olan sana olacak.inan o zaman yaşayacağın pişmanlık kaybettiğini geri getirmeyecek.şuan hayatımızdakı en önemli,en öncelikli şey bebeklerimiz olmalı.lütfen yapma.hiçkimse için bebeğini tehlikeye atma..
sl kızlar
geçmiş olsun nergiscim canını sıkma
benimde dün görümcem eşim ve benim resmimim altına yakışıklı abicim o yanındaki kim ya yazmış sinirden kudurdum ama sağolsun eşim bana hak verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?