2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam kıslaaarr. . . Nassınıızzz? Nasıl gıdıyo annelık? Uzun zamandır gırememıstımmm . . Ozlemısım burayı. . Ya bız cınsıyetı ne zaman ogrences yaaaaaaaaa. . . . :)

Pufyy abla buradayken sormak istiyorum sana.
Bende ki idrar yolları enfeksiyonu daha geçmedi.
Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşlara sirke ile ilgili bilgiler yazmıştın.
Ben o zaman daha böyle birşey yaşamadığım için okumuş ama dikkat etmemiştim.
Rica etsem tekrar paylaşabilir misin?

BENDE GORUMCEYIM ve yengemle karsılıklı oturuyoruz AYnı bınada ve cokta ıyı anlasırız hatta ablamlardan bıle daha ii anlasırızzz

bizde görümcemle aynı yaştayız dediğin gibi hep birlikte gezer takılırdık. aynı binada alt-üst oturduk. Ben biraz özel hayatına düşkün bir insanım. yani çat kapı gelmeler beni çok rahatsız eder sonuçta her an uygun olmak zorunda değilsin. Görümcemlerde daha rahatlar bu konuda daha samimi olmaları beni rahatsız etti. Sonuçta kv.ler başka ev ayarladılar bize daha uzakta oturuyoruz. Allah var içlerinde kötülük yok, bana haksızlık yapmazlar.
İnsan kendi annesi kardeşiyle bile ne tartışmalar yaşıyor. Olacak böyle şeyler ama eşinin ailesi ile yaşadığın olumsuzluklar baki kalıyor.

şu an bişey yapamıcak gibiyim ama ilerleyen günlerde bunun acısını çok fena çıkartcam. eşimde beni o kadar ii tanımışki kıyamassın sen kimseye dio. hiç sevmiyorum bu huyumu hiç

Anlamadım izin işi de kalmış kabul ettin yani.
Kız Allah iyiliğini versin eşin özür diledi yelkenleri suya indirdin sanırım.
Bari çok yorma kendini,artık nasıl olacaksa.

aynen öyle canım bizimkilerde düşüncesizlik had safhada biraz önce bakanlıktaydım p.tesiye işim çıktı hayatta izin alamam gidemicem yani eşimde arayıp gelmeyin diyemem diyo. ben yine paşa paşa ağırlıcam onları. ama sonrasında hepsinden çıkartıcam acısını. bizimkiler biraz insanlıktan nasiplerini almadıkları için kendilerine gelicek olsalarmış 2kişilermiş eşim bize gelsinler diyince 14 e çıktı. bu kadar vicdansızlar işte

Selam annecikler ve kımıl kımıl bebişler.....
benim biraz yurusem bel ağrım oluyor,sızde de varmı.54 kg la hamile kaldım zayıf olduğum içinmi acaba?

benımde eşim karadenızlı ..aynen valla cok samımıyız bızde dıyorum ya kendı oz ablamlardan bıle daha yakın herseyıme once o kosar ..
benım yengem 40 yasında ama hıc gostermıyor cok genc duruyor .yok be bızımkıler ole cat kapı gelmez ne annem ne babam evden bınaya baglı telefon var ılk once ararlar öle tabı canım eşimin hıc kız kardesı yok 2 tane erkek kardesı var eltım olucak henuz bekarlar daha

Anlamadım izin işi de kalmış kabul ettin yani.
Kız Allah iyiliğini versin eşin özür diledi yelkenleri suya indirdin sanırım.
Bari çok yorma kendini,artık nasıl olacaksa.

izin işi işim yüzünden yattı canım gitseydim kendileri ağırlarlardı. yelkenlerim inmedi ama eşim aramam dio diretio. bende arayıp muhattab olmak istemiyorum. temizlik falan yapmıcam. yemeğide gelip yapsınlar yatıcam ben. sonrasındada bişeyler düşüncem. şimdi o suratsız görümcemi arayıp yüzgöz olmak istemiyorum.

ooyyy yerim ben onun totişiniiii canım ben de dün sağ tarafımda acayip sertlik hissettim hatta eşim de elledi,burda dedi. ayy gelse şu tekmeler artıkkkkkkkkk

evet hissedince görmüş gibi oluruz varlıkları yeter. Yeter ki bizimle olsunlar.

kızlar bısey sorucam sANIRIM HERKEZ elevıt vs vıtamınler alıyorsunuz bana daha dr vermedı suan progestan ve folık asıt dısında bısey almıyorum. acaba 3 ayıma gırıncemı verıcek anlamadım ki

ben kaçıyorum kızlar. 16.30 da randevum anca giderim. bu arada 2li taramam var bana şans dileyin. inşallah bebişimin cinsiyetinide öğrenirim. aaa asıl önemlisi c.tesi için dua istiyorum. şunnarı başımdan hayırlısıyla bi savayım. offf düşündükçe deli oluyorum

Alinti yapamıyorum yine :))

2 su bardağı kaynamış sogutulmus suya 1 çay bardağı üzüm sirkesi koy
Bununla her tuvaletten sonra mutlaka ya yika ya sil , Her sabah taze hazırla ama mutlaka bir sure uygula
Birde tuvalet kağıdı kullanırken onden arkaya kullanacakmisiz

Düşünememiştir belki de. İnsanın öyle düşünmeden yaptığı durumlar oluyor canım. Eğer sana bu şekilde yaklaşıyorsa, sen de bu yaklaşımı ilişkiniz açısından olumluya çevirmeye çalış. Tabi ki sakın ödün verme, doktor izin verirse ailene de git sana bakarlar moralin düzelir.
Erkeklere tavır tepkilerle yaklaşıldığında işi daha çok gurur yapıp inada çeviriyorlar. Benim eşim öyle şahsen. Bazen çocuk gibi konuşmak gerekiyor onlarla.
üzme sen kendini tatlım... zaten hormonlar seni yoruyor bir de sen üzülme.

Okudum yaz planlarını birazdan gelip sacını basini yolacağım
Ama onuda yapamıyorum yol yasak , bende bu yaz evde pinekliyecegim aksiyon full yani

Selam annecikler ve kımıl kımıl bebişler.....
benim biraz yurusem bel ağrım oluyor,sızde de varmı.54 kg la hamile kaldım zayıf olduğum içinmi acaba?

Selam canım.Arada bana da oluyor ama öyle sık değil.Geçen çarşıya gitmiştim,biraz gezeyim dedim o zaman ağrıdı.
Geri kalan zamanlarda işten eve evden işe başka hareket yok hayatımda.

kızlar bısey sorucam sANIRIM HERKEZ elevıt vs vıtamınler alıyorsunuz bana daha dr vermedı suan progestan ve folık asıt dısında bısey almıyorum. acaba 3 ayıma gırıncemı verıcek anlamadım ki

Benim ilk gittiğim doktor vitamin yazmıştı.2.gittiğim doktor ilk 3 ay pek önermediğini 3.aydan sonra
hastalarına yazdığını söyledi.Ben de onun dediğini yaptım şimdilik sadece folik asit alıyorum canım.

süper olur bunu bi deniyim sonrasında yine danışırım sana :) benim aklım bu konuşarda pek çalışmaz. çalışsada çok geç olur

ne demek her zaman! evde nazını ihmal etme sakın. ben bizim geline de söylüyordum kızım azcık naz yap hamilesin diye, ama midem bulanmıyor iyiyim ben diyordu geçenlerde beni aradı nasılsın diye haklıymışsın valla yapabildiğin kadar naz yap dedi

Teşekkürler ablacığım.Antibiyotik de kullandım ama geçmedi.
En iyisi böyle kürleri denemek.Umarım faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…