- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
BENDE GORUMCEYIM ve yengemle karsılıklı oturuyoruz AYnı bınada ve cokta ıyı anlasırız hatta ablamlardan bıle daha ii anlasırızzz
şu an bişey yapamıcak gibiyim ama ilerleyen günlerde bunun acısını çok fena çıkartcam. eşimde beni o kadar ii tanımışki kıyamassın sen kimseye dio. hiç sevmiyorum bu huyumu hiç
Kızlar hepinize merhaba.
Geçmişi okuyarak geliyordum,kayıplarımız olmuş yine.İnşallah Rabbim tez zamanda
yeniden sağlıklı bebişler verir arkadaşlarımıza.
Nergisciğim okuduğumdan anlamadım mı diye düşünüyorum.Niye neden nasıl bir sebeple görümcenin misafirlerini
senin evinde ağırlamaya karar verdiler ki?
Bildiğim kadarı ile en çok bulantısı olanlardan birisin.Bunu bilmiyorlar mı?
Hadi bilmesinler gene de anlayamadım sana gelmelerinin sebebini.
Daha dün akşam çok sevdiğim 3 arkadaşımı misafir etmeme rağmen
inan çok yoruldum.Bir de dıdının dıdısını misafir etmek bana çok tuhaf geldi.
Sakın kabul etme derim ben.Sonraki mesajlarını da okudum inşallah ailenin yanına gidersin.
Böyle ilginç bir olay daha önce duymamıştım hiç.
benımde eşim karadenızlı ..aynen valla cok samımıyız bızde dıyorum ya kendı oz ablamlardan bıle daha yakın herseyıme once o kosar ..valla ben onlara elimden geeni yaptım istanbuldan köylerine geldim hiç bir şekilde onlara karşı yanlış davranışarda bulunmadım ben karadenizliyim eşim doğulu hiç bir şeyerini garipsemeim hep allcak gönüllü oldum giyimlerine kuşamlarına yardımcı ön ayak oldum. hani derler çıkmışda kabuğunu beğenmiyor o hesap beni yermeğe çalışıyorlar. bende yengemle çk iyi anlaşırım her zaman gözümde abimden daha kıymetidir. yanlarında olduğumda onsuz bğazımdan bişey geçmez hep yanımda iswterim
benım yengem 40 yasında ama hıc gostermıyor cok genc duruyor .yok be bızımkıler ole cat kapı gelmez ne annem ne babam evden bınaya baglı telefon var ılk once ararlarbizde görümcemle aynı yaştayız dediğin gibi hep birlikte gezer takılırdık. aynı binada alt-üst oturduk. Ben biraz özel hayatına düşkün bir insanım. yani çat kapı gelmeler beni çok rahatsız eder sonuçta her an uygun olmak zorunda değilsin. Görümcemlerde daha rahatlar bu konuda daha samimi olmaları beni rahatsız etti. Sonuçta kv.ler başka ev ayarladılar bize daha uzakta oturuyoruz. Allah var içlerinde kötülük yok, bana haksızlık yapmazlar.
İnsan kendi annesi kardeşiyle bile ne tartışmalar yaşıyor. Olacak böyle şeyler ama eşinin ailesi ile yaşadığın olumsuzluklar baki kalıyor.
Anlamadım izin işi de kalmış kabul ettin yani.
Kız Allah iyiliğini versin eşin özür diledi yelkenleri suya indirdin sanırım.
Bari çok yorma kendini,artık nasıl olacaksa.
ooyyy yerim ben onun totişiniiiicanım ben de dün sağ tarafımda acayip sertlik hissettim hatta eşim de elledi,burda dedi. ayy gelse şu tekmeler artıkkkkkkkkk
eşimde aradı üzüldüm falan dio yemek falan yiyememişte bilmiyorum benide üzüyo. inşallah anlıyordur tek temennim o. ama tek dediği haklısın oda gerçekten hak verdiği içinmi söylüyo yoksa uzatmıyayım diyemi anlayamıyorum
Selam annecikler ve kımıl kımıl bebişler.....
benim biraz yurusem bel ağrım oluyor,sızde de varmı.54 kg la hamile kaldım zayıf olduğum içinmi acaba?
kızlar bısey sorucam sANIRIM HERKEZ elevıt vs vıtamınler alıyorsunuz bana daha dr vermedı suan progestan ve folık asıt dısında bısey almıyorum. acaba 3 ayıma gırıncemı verıcek anlamadım ki
süper olur bunu bi deniyim sonrasında yine danışırım sana :) benim aklım bu konuşarda pek çalışmaz. çalışsada çok geç olur
Alinti yapamıyorum yine :))
2 su bardağı kaynamış sogutulmus suya 1 çay bardağı üzüm sirkesi koy
Bununla her tuvaletten sonra mutlaka ya yika ya sil , Her sabah taze hazırla ama mutlaka bir sure uygula
Birde tuvalet kağıdı kullanırken onden arkaya kullanacakmisiz
Okudum yaz planlarınıbirazdan gelip sacını basini yolacağım
Ama onuda yapamıyorum yol yasak , bende bu yaz evde pinekliyecegim aksiyon full yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?