2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Hadi bakalım inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin.
Lütfen yarın kendini çok yorma.Sinirlenmemeye çalış bari.
Kendini yiyip bitirme.

kızlar şok oldum sımdı drum aradı benı şaka gıbı çok kızmıstım ıgne vermedı bana dıye.ohh soledım baska dr gıttım lekelerım gelıyordu sızıde rahatsız etmek ıstemedım tlfla cok aramıstım cunku oaralar gıttım ıgne oldum dedım
22 mayısta randevunuz vardı 2 lı test neden gelmedınız dıyor dedım o ıptal oldu sız bana mayısın 2 sınde verdınız dedım aa bız sılmemısız dedi

Selam annecikler ve kımıl kımıl bebişler.....
benim biraz yurusem bel ağrım oluyor,sızde de varmı.54 kg la hamile kaldım zayıf olduğum içinmi acaba?

ben ayakta sabit durursam ağrım oluyor ben gözüm kararıyor. Yürürsem sorun yok ama. Bende 59 kg hamile kaldım.

Benimde 2 görümcem var elti yok ve olamayacak ta... keyfini çıkartıyorum, çünkü aileye gelecek ilk torun aşırı heyecanlılar kv. bebeği öğrenince ne çığlıklar attı ne çığlıklar... naz yapmayayım da ne yapayım şimdi dimi ama?

kızlar bısey sorucam sANIRIM HERKEZ elevıt vs vıtamınler alıyorsunuz bana daha dr vermedı suan progestan ve folık asıt dısında bısey almıyorum. acaba 3 ayıma gırıncemı verıcek anlamadım ki

bana da daha yeni verdi tatlım, 3 ay bitince folik asit almamın almanı kalmıyor zaten. sonraki kontrolde verecektir bence.

güzel haberler getir bize.... :)))

kızlar bısey sorucam sANIRIM HERKEZ elevıt vs vıtamınler alıyorsunuz bana daha dr vermedı suan progestan ve folık asıt dısında bısey almıyorum. acaba 3 ayıma gırıncemı verıcek anlamadım ki

bana verdi ama içemiyorum..eşim dün söyledi içmiyor diye
güldü canı sağolsun ilerde yer dedi:)

bende genelde 3 aydan sonra alınıyor dıye bılıyorumda ama genede bılemedım neyse yazar heralde zaten cok cabuk hastalanıyorum
ne guzel eltı daha zor bence benımkınınde ılk torunları olucak nasıpse tabi..
yap valla nazınıda oh sefan olsun
anladım canım bakalım ıns verır banada vıtamın yoksa hep hasta olurum :2:

bu doktor enteresan geldi bana. İyi ki başka doktora gitmişsin.

bana verdi ama içemiyorum..eşim dün söyledi içmiyor diye
güldü canı sağolsun ilerde yer dedi:)

ayy nasıl içiyorum bi de bana sor benim öyle büyük haplarla kötü bir anım var. Yıllar önce böyle büyük haplarla intihar etmiştim ne zaman büyük hap içsem hatırlıyorum midem kalkıyor. Yapacak bişey yok nefesimi tutarak içiyorum arkasından hemen bişey yiyorum.

Annem idrar yolu sorunlarında maydanoz suyu içer, rahatlar ama ne yazık ki hamilelikte maydanoz kesinlikle yasak

Gebelikte sık yaşanır bir durummuş.Daha önce olsaymışya gıcık şey.
Bebişimi rahatsız edecek diye korkuyorum.Hiçte olmamıştım daha önce.
Ya da olduysam bile rahatsızlık vermeyecek kadar hafifti belki.

bu doktor enteresan geldi bana. İyi ki başka doktora gitmişsin.

canım bu dr aslında cok ıyı hemde dedım ya butun sulalemızın dr'u ama ıgne vermedı bana 1 sefer verdı bıdaha gerek yok dedi bende sınır oldum başka dr gittim burdakı olaylardan etkılenıp gıttım aslında ıcım cok sıkılmıstı burdakı kayıplara..
gene 2 mayısta kendı dr gerı gıdıcem etrafımda hıc guvenecegım dr yok keşke olsa

bak gebelikte sık yaşanıyormuş, korkma o zaman canım. :)

olsun sen şuan tek bir doktora güven duymak zorunda değilsin. öyle bir durum yok. İyi yapmışsın canım. Yine tatmin etmediyse başka doktora daha git.

ya benim bulantımın çok olduğu haftada eşim zorla içiriyodu..bişey yemiyosun bari bunu al diye..
bide cevizi öyle yaptı..şimdi ikisinide yazınca bile öğürüyorum..
nefes tutmayı bırak ağzıma atamıyorum..

selam kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım :) işteyim çok yoğun geçiyor günlerim çok sık giremiyorum artık yaaa

Gecmis sayfalardan birinde bebisi in tostosunu isirmistim ama gormedin galiba :))
Dun gormusun seninkini benimkininselami var söyleseydin :). Oyuna çağırıyor :)

haklısın canım. Meyve- sebze ile açığı kapatırsın artık. Kansızlık içinde pekmez tüketmeye çalış. Ben nefret ederim ama arada 2 tatlı kaşığı zorla içiyorum.

Ben kaçıyorum yemek yapmaya çalışacağım , bu mide bulantisiyla ne kadar becerebilirsem artik , gorusuruz :))

olsun sen şuan tek bir doktora güven duymak zorunda değilsin. öyle bir durum yok. İyi yapmışsın canım. Yine tatmin etmediyse başka doktora daha git.

kız esım cok kızıyor benım baska dr gıtmeme daha once yazmıstım tedavı ıcın cok degıstırdım dr baya sorun yasadık onun dedıgı baska bunun dedıgı baskA IYCENE SINIR olmustuk o yuzden daha asla goturmeez dun bıraz agladım sızladımda ole goturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…