ben kaçıyorum kızlar. 16.30 da randevum anca giderim. bu arada 2li taramam var bana şans dileyin. inşallah bebişimin cinsiyetinide öğrenirim. aaa asıl önemlisi c.tesi için dua istiyorum. şunnarı başımdan hayırlısıyla bi savayım. offf düşündükçe deli oluyorum
Selam annecikler ve kımıl kımıl bebişler.....
benim biraz yurusem bel ağrım oluyor,sızde de varmı.54 kg la hamile kaldım zayıf olduğum içinmi acaba?
benımde eşim karadenızlı ..aynen valla cok samımıyız bızde dıyorum ya kendı oz ablamlardan bıle daha yakın herseyıme once o kosar ..
benım yengem 40 yasında ama hıc gostermıyor cok genc duruyor .yok be bızımkıler ole cat kapı gelmez ne annem ne babam evden bınaya baglı telefon var ılk once ararlaröle tabı canım eşimin hıc kız kardesı yok 2 tane erkek kardesı var eltım olucak henuz bekarlar daha
kızlar bısey sorucam sANIRIM HERKEZ elevıt vs vıtamınler alıyorsunuz bana daha dr vermedı suan progestan ve folık asıt dısında bısey almıyorum. acaba 3 ayıma gırıncemı verıcek anlamadım ki
ben kaçıyorum kızlar. 16.30 da randevum anca giderim. bu arada 2li taramam var bana şans dileyin. inşallah bebişimin cinsiyetinide öğrenirim. aaa asıl önemlisi c.tesi için dua istiyorum. şunnarı başımdan hayırlısıyla bi savayım. offf düşündükçe deli oluyorum
kızlar bısey sorucam sANIRIM HERKEZ elevıt vs vıtamınler alıyorsunuz bana daha dr vermedı suan progestan ve folık asıt dısında bısey almıyorum. acaba 3 ayıma gırıncemı verıcek anlamadım ki
Teşekkürler ablacığım.Antibiyotik de kullandım ama geçmedi.
En iyisi böyle kürleri denemek.Umarım faydalı olur.
bende genelde 3 aydan sonra alınıyor dıye bılıyorumda ama genede bılemedım neyse yazar heralde zaten cok cabuk hastalanıyorumBenim ilk gittiğim doktor vitamin yazmıştı.2.gittiğim doktor ilk 3 ay pek önermediğini 3.aydan sonra
hastalarına yazdığını söyledi.Ben de onun dediğini yaptım şimdilik sadece folik asit alıyorum canım.
ne guzel eltı daha zor benceBenimde 2 görümcem var elti yok ve olamayacak ta...keyfini çıkartıyorum, çünkü aileye gelecek ilk torun aşırı heyecanlılar kv. bebeği öğrenince ne çığlıklar attı ne çığlıklar... naz yapmayayım da ne yapayım şimdi dimi ama?
bana da daha yeni verdi tatlım, 3 ay bitince folik asit almamın almanı kalmıyor zaten. sonraki kontrolde verecektir bence.
kızlar şok oldum sımdı drum aradı benı şaka gıbıçok kızmıstım ıgne vermedı bana dıye.ohh soledım baska dr gıttım lekelerım gelıyordu sızıde rahatsız etmek ıstemedım tlfla cok aramıstım cunku oaralar gıttım ıgne oldum dedım
22 mayısta randevunuz vardı 2 lı test neden gelmedınız dıyor dedım o ıptal oldu sız bana mayısın 2 sınde verdınız dedım aa bız sılmemısız dedi
bana verdi ama içemiyorum..eşim dün söyledi içmiyor diye
güldü canı sağolsun ilerde yer dedi:)
aa nıe ıcmıyorsun kı canımmm bulantıdan dolayımı
bana verdi ama içemiyorum..eşim dün söyledi içmiyor diye
güldü canı sağolsun ilerde yer dedi:)
Annem idrar yolu sorunlarında maydanoz suyu içer, rahatlar ama ne yazık ki hamilelikte maydanoz kesinlikle yasak
bu doktor enteresan geldi bana. İyi ki başka doktora gitmişsin.
Gebelikte sık yaşanır bir durummuş.Daha önce olsaymışya gıcık şey.
Bebişimi rahatsız edecek diye korkuyorum.Hiçte olmamıştım daha önce.
Ya da olduysam bile rahatsızlık vermeyecek kadar hafifti belki.
canım bu dr aslında cok ıyı hemde dedım ya butun sulalemızın dr'u ama ıgne vermedı bana 1 sefer verdı bıdaha gerek yok dedi bende sınır oldum başka dr gittim burdakı olaylardan etkılenıp gıttım aslında ıcım cok sıkılmıstı burdakı kayıplara..
gene 2 mayısta kendı dr gerı gıdıcem etrafımda hıc guvenecegım dr yok keşke olsa
ayy nasıl içiyorum bi de bana sorbenim öyle büyük haplarla kötü bir anım var. Yıllar önce böyle büyük haplarla intihar etmiştim ne zaman büyük hap içsem hatırlıyorum midem kalkıyor. Yapacak bişey yok nefesimi tutarak içiyorum arkasından hemen bişey yiyorum.
ya benim bulantımın çok olduğu haftada eşim zorla içiriyodu..bişey yemiyosun bari bunu al diye..
bide cevizi öyle yaptı..şimdi ikisinide yazınca bile öğürüyorum..
nefes tutmayı bırak ağzıma atamıyorum..
olsun sen şuan tek bir doktora güven duymak zorunda değilsin. öyle bir durum yok. İyi yapmışsın canım. Yine tatmin etmediyse başka doktora daha git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?