Ben kaçıyorum yemek yapmaya çalışacağım , bu mide bulantisiyla ne kadar becerebilirsem artik , gorusuruz :))
yok görmedim ..güyya geçmişi okudum nasıl okuduysam :)ısır ısır :)Gecmis sayfalardan birinde bebisi in tostosunu isirmistim ama gormedin galiba :))
Dun gormusun seninkini benimkininselami var söyleseydin :). Oyuna çağırıyor :)
haklısın canım. Meyve- sebze ile açığı kapatırsın artık. Kansızlık içinde pekmez tüketmeye çalış. Ben nefret ederim ama arada 2 tatlı kaşığı zorla içiyorum.
kız esım cok kızıyor benım baska dr gıtmeme daha once yazmıstım tedavı ıcın cok degıstırdım dr baya sorun yasadık onun dedıgı baska bunun dedıgı baskA IYCENE SINIR olmustuk o yuzden daha asla goturmeez dun bıraz agladım sızladımda ole goturdu
kız esım cok kızıyor benım baska dr gıtmeme daha once yazmıstım tedavı ıcın cok degıstırdım dr baya sorun yasadık onun dedıgı baska bunun dedıgı baskA IYCENE SINIR olmustuk o yuzden daha asla goturmeez dun bıraz agladım sızladımda ole goturdu
yok görmedim ..güyya geçmişi okudum nasıl okuduysam :)ısır ısır :)
söylerim:) oyuncular zaten hepsi..dün dr. evinizi tepenize yıkacak bu dedi :))
dün Dr.a sordum bu ek ilaç vitamin filan,3.ay bitince bakıcaz dedi..
şimdilik senden alıyo sorun yok dedi:)
ıyy onu hiç içemem heralde..ya benim fasulye ne zararlıysa onu istiyo :))
aynen canım cok dr gezmekte hıc ıyı deıl adam akıllı 1 dr olucak ama bazen ıste olmuyor ıgne verseydı gıderdım vermedı .hmmm ozaman bişey diyemiyeceğim. Doktor arayışı zor bende çok doktor gezdim hep bişey beni deli etti. Şimdi ki doktorumu sevdim. Düşündüğümden ilgili çıktı. Aradığımda da ulaşıyorum. Tek sorun bulunduğu hastane yeni doğan ünitesi olarak yeterli değilmiş yoksa doğumumu bu doktor yapsın isterim. Bakalım daha çok var, dereyi görmeden paça sıvamayayım henüz. Şükür bir sorun yok bebeğimle ilgili ama aklımda hep bir ihtimal tutuyorum. Bişey olursa kaldırmam daha kolay olsun diye.
Biraz daha zaman geçsin de alışveriş yapalım
aynen al bendende okaadar canımmm kafA kalmadı hıc tutamıyorum aklımda bısey.filizcim nasılsın canım doktora gittim ama o akşam unuttum nete girip sana yazmayı ya kusura bakmagerçi ne yazıcaktım sana onuda unuttum ama bu ara hastalığım bi yandan iş yoğunluğu bi yandan derken kafa kalmadı valla
yaa kıslaaarr yokmu cınsıyet ogreneeenn:)
aynen canım cok dr gezmekte hıc ıyı deıl adam akıllı 1 dr olucak ama bazen ıste olmuyor ıgne verseydı gıderdım vermedı .
ıcımdede tutamam soledım hemen sımdı valla gıttım baska dr ıgne oldum dedım
benım dr'umun evı bana cok yakın ve nasıp olursa yapacagım hastanede bana 5 dk uzaklıkta ordada ıyı dr var ama eşim gıtmıyor asılama ıcın ona soz vermıstık gıtmedık deadama sımdı gıdılmez ayıp dıo
buarada cnm ben 12+5 de ıkılı olcak sence normalmı?
aynen al bendende okaadar canımmm kafA kalmadı hıc tutamıyorum aklımda bısey.
bari üzüm yeee
yaa kıslaaarr yokmu cınsıyet ogreneeenn:)
ben ilk 3 ay fotosentez yaptım resmen:))
şu bulantım bitsin acısını çıkarırım inş.:)
11 14 haftalarda yapılıyormus ve 5 cm oldumu bebegın boyu yapılıyor dendı bana..Sağlık olsun canım ya. 2 li test için ben sormuştum, çünkü benim tam 11+0 da yapıldı. Önemli olan haftası değilmiş zaten, bebeğinin boyumuş. 3.8 cm den büyükse ki senin bebiş çoktan geçmiştir bu boyu yapılabilirmiş.
var canım yazıyor ılk sayfaya bakarsan :)) 12 haftalarında ogrendıler genelde
vahşi hatunnnnnnnnn nerelerdesin yaaaa çook merak ettim seniiiiiii uğra artıkk
vahsııııııııı slm vermis cikmiss ne dun kontrolu vardii
Cok dağılma bakayim :)) Nasil basladimi sıcaklar orada , ay çekilmez bir ay sonra orası Allah yardimcin olsun
Bu arada biraz once vahsihatunu gordum sonra yok oldu sen aldinmi bir bilgi
11 14 haftalarda yapılıyormus ve 5 cm oldumu bebegın boyu yapılıyor dendı bana..
bilmem ki ben eğitim ve araştırma hst. deki gebe doktoruna sordum. Bebeğim geriden geliyor diye tedirgin olup sormuştum problem değil deyip ozaman söylemişlerdi. Bebeğinin boyunu biliyor musun peki?
vahşiiiiiiiiiiiiiiiiii hatunum nerdesın yaaa şş yazsana bıse bıseyler merak ettıkk :26:
Kızlar sağolun beni merak etmişsiniz. Bir ara sık sık kabuslar görmeye başlayınca en ufak bi olumsuz cümle rüyalarıma girince bir süre girmedim topiğe, ama özledim sizi
Dün doktor kontrolümüz vardı sinir oldum doktora kaç gündür onun hayaliyle yaşıyordum benim dr çok aceleci profesör özel olmasına rağmen sadece bir kaç sn görebildim bebeğimi o da doğru düzgün değilayağını başını vb. ölçtü gayet iyi dedi gelişimi haftasından ileri birkaç gün maşallah cinsiyetini sorduk söylemedi 16 haftalıkken söylüycekmiş ,halbuki 14 haftalık off sinir oldum dr.umu değiştirmeyi düşünüyorum 9 gün sonra tekrar gitcez inşallah o zaman söyler.Ultrason cıktısı da vermedi, ölçümlerin oldugu bi kağıt verdi elime ama ingilizce kısaltmalar var hiçbişey anlamadım Amannn bebeğim iyi olsun da tek ama bakıyorum herkesin dr.u daha 12 haftalıkken söylemiş. Kızlar sizler nasılsınız ?inş bi yaramazlık yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?