2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Gecmis sayfalardan birinde bebisi in tostosunu isirmistim ama gormedin galiba :))
Dun gormusun seninkini benimkininselami var söyleseydin :). Oyuna çağırıyor :)
yok görmedim ..güyya geçmişi okudum nasıl okuduysam :)ısır ısır :)
söylerim:) oyuncular zaten hepsi..dün dr. evinizi tepenize yıkacak bu dedi :))

haklısın canım. Meyve- sebze ile açığı kapatırsın artık. Kansızlık içinde pekmez tüketmeye çalış. Ben nefret ederim ama arada 2 tatlı kaşığı zorla içiyorum.

dün Dr.a sordum bu ek ilaç vitamin filan,3.ay bitince bakıcaz dedi..
şimdilik senden alıyo sorun yok dedi:)
ıyy onu hiç içemem heralde..ya benim fasulye ne zararlıysa onu istiyo :))

hmmm ozaman bişey diyemiyeceğim. Doktor arayışı zor bende çok doktor gezdim hep bişey beni deli etti. Şimdi ki doktorumu sevdim. Düşündüğümden ilgili çıktı. Aradığımda da ulaşıyorum. Tek sorun bulunduğu hastane yeni doğan ünitesi olarak yeterli değilmiş yoksa doğumumu bu doktor yapsın isterim. Bakalım daha çok var, dereyi görmeden paça sıvamayayım henüz. Şükür bir sorun yok bebeğimle ilgili ama aklımda hep bir ihtimal tutuyorum. Bişey olursa kaldırmam daha kolay olsun diye.

Biraz daha zaman geçsin de alışveriş yapalım

filizcim nasılsın canım doktora gittim ama o akşam unuttum nete girip sana yazmayı ya kusura bakma gerçi ne yazıcaktım sana onuda unuttum ama bu ara hastalığım bi yandan iş yoğunluğu bi yandan derken kafa kalmadı valla

bari üzüm yeee

aynen canım cok dr gezmekte hıc ıyı deıl adam akıllı 1 dr olucak ama bazen ıste olmuyor ıgne verseydı gıderdım vermedı .
ıcımdede tutamam soledım hemen sımdı valla gıttım baska dr ıgne oldum dedım
benım dr'umun evı bana cok yakın ve nasıp olursa yapacagım hastanede bana 5 dk uzaklıkta ordada ıyı dr var ama eşim gıtmıyor asılama ıcın ona soz vermıstık gıtmedık de adama sımdı gıdılmez ayıp dıo
buarada cnm ben 12+5 de ıkılı olcak sence normalmı?

aynen al bendende okaadar canımmm kafA kalmadı hıc tutamıyorum aklımda bısey.

vahşiiiiiiiiiiiiiiiiii hatunum nerdesın yaaa şş yazsana bıse bıseyler merak ettıkk :26:

Sağlık olsun canım ya. 2 li test için ben sormuştum, çünkü benim tam 11+0 da yapıldı. Önemli olan haftası değilmiş zaten, bebeğinin boyumuş. 3.8 cm den büyükse ki senin bebiş çoktan geçmiştir bu boyu yapılabilirmiş.

11 14 haftalarda yapılıyormus ve 5 cm oldumu bebegın boyu yapılıyor dendı bana..

vahşi hatunnnnnnnnn nerelerdesin yaaaa çook merak ettim seniiiiiii uğra artıkk

vahsııııııııı slm vermis cikmiss ne dun kontrolu vardii

Cok dağılma bakayim :)) Nasil basladimi sıcaklar orada , ay çekilmez bir ay sonra orası Allah yardimcin olsun

Bu arada biraz once vahsihatunu gordum sonra yok oldu sen aldinmi bir bilgi

Kızlar sağolun beni merak etmişsiniz. Bir ara sık sık kabuslar görmeye başlayınca en ufak bi olumsuz cümle rüyalarıma girince bir süre girmedim topiğe, ama özledim sizi
Dün doktor kontrolümüz vardı sinir oldum doktora kaç gündür onun hayaliyle yaşıyordum benim dr çok aceleci profesör özel olmasına rağmen sadece bir kaç sn görebildim bebeğimi o da doğru düzgün değil ayağını başını vb. ölçtü gayet iyi dedi gelişimi haftasından ileri birkaç gün maşallah cinsiyetini sorduk söylemedi 16 haftalıkken söylüycekmiş ,halbuki 14 haftalık off sinir oldum dr.umu değiştirmeyi düşünüyorum 9 gün sonra tekrar gitcez inşallah o zaman söyler.Ultrason cıktısı da vermedi, ölçümlerin oldugu bi kağıt verdi elime ama ingilizce kısaltmalar var hiçbişey anlamadım Amannn bebeğim iyi olsun da tek ama bakıyorum herkesin dr.u daha 12 haftalıkken söylemiş. Kızlar sizler nasılsınız ?inş bi yaramazlık yoktur.

11 14 haftalarda yapılıyormus ve 5 cm oldumu bebegın boyu yapılıyor dendı bana..

bilmem ki ben eğitim ve araştırma hst. deki gebe doktoruna sordum. Bebeğim geriden geliyor diye tedirgin olup sormuştum problem değil deyip ozaman söylemişlerdi. Bebeğinin boyunu biliyor musun peki?

bilmem ki ben eğitim ve araştırma hst. deki gebe doktoruna sordum. Bebeğim geriden geliyor diye tedirgin olup sormuştum problem değil deyip ozaman söylemişlerdi. Bebeğinin boyunu biliyor musun peki?

bılmıyorum suan :)) 15'ınde gıttım en son dunkı gıttıgım dr hıc olcmedı
en son 3.5 cm falandı sanırım cnm hatırlamıyorumda

Merhaba canimmm iyi haberlerine sevindik! :) burda 18-20 haftada soyluyorlar cinsiyet ben ikilide agzini arayacagim ama hiiic sanmiyorum : p sen yokken bir kac kotu haber aldik maalesef onun disinda iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…